Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-helse-hazard-effekter . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Helsefare Effects
I feltet, der lyn hit, og expectable antall farlige giftstoffer: CO , EDP , psykoaktive forbindelser
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

En designer vet han har ikke perfeksjon oppnås når det er ingenting igjen å legge til, men når det er ingenting igjen å ta bort. A.de Saint-Exupery
Du kan aldri slutte. Vinnere aldri slutte, og quitters aldri vinne. Ted Turner
I alle ting i naturen det er noe av det fantastisk. Aristotle

Kornsirkler , beskjære bilder, helsefare Effects

PagPh
Svært alvorlig advarsel!   Du besøker noen kornsirkel sted på egen risiko. Det kan være til stede Høye konsentrasjoner av giftstoff veldig farlig, for det meste CO (karbonmonoksid - Invisible Killer). Også karbondioksid, organiske poissons risiko, komplisert og Carbon Silicium forbindelser.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Utslipp av lyn, som overfører i tilfelle av over gjennomsnittet Prøver tørke og mengde energi, takket være en rekke som ville lastet godstog sirkel Flere ganger rundt om i verden, med tørke stand til å produsere en stor mengde av giftige kjemikalier underjordiske, som ville være i stand til å beruse og drepe hele populasjonen av byer. Bare på grunn av at de er sluppet mot overflaten veldig sakte, og også Fordi de aller fleste av dem er svært reaktive stoffer, at innen et par centimeter av bevegelse gjennom underjordiske strukturer Umiddelbart reagerer med omgivelsene og med hverandre og takket være at det store flertallet av dem (heldigvis) recombines å danne produkter betydelig mindre farlig eller helt giftfri. Dette er en av de viktigste årsakene, det er mange mennesker, som noensinne har besøkt kornsirkler, skylder på den thay er fortsatt i live.

 

Typiske symptomer på forgiftning Certain

Med henvisning til: ganske mange giftige stoffer i undergrunnen kan fortsette å ligge, i løpet besøke noen observatør. Det er mulig å observere at noen mennesker i teser steder oppfører seg på svært uvanlige måter.

"Someones mediterer i form, andre ber, noen snuffling bakken osv. .. "

 

For eksempel, en av de mest berømte observatør av fenomenet kjent som kornsirkler, Lucy Pringle, beskriver på en eller to sider av spill riktig nettside ganske typiske symptomer på mennesker forgiftet av sublethal Doser av dødelige giftstoffer eller narkotika, er det mulig å spørre om at enhver toksikolog.

 

Uansett, alle av dem er under påvirkning, kan det oppstå og påvirker Karbonmonoksid - CO (og svært sannsynlig det er egentlig det). Beskrevet Mange symptomer er lik som fra toksikologiske publikasjoner, som om de ble kopiert derfra.

 

Også det kan være et overskudd av karbondioksid CO2 , til stede med Observatører som lett kan choked litt, og konsekvenser i dette tilfellet kan være svært lik effekten av narkotika. Symptomer også Beskrevet i toksikologiske publikasjoner. (Normal-innholdet i luften - 0,03% 2% - første symptomene på forgiftning, 5% - hodepine, 20% - død).

 

Den viktigste grunnen, hvorfor CO og CO2 kan på stedet Mest sannsynlig oppstå, med det faktum, i undergrunnen som ville være en stor av mengde organisk materiale brenne bort: planterester, humus, røtter av trær slaktet for lenge siden. Materialet i undergrunnen kan fortsatt brenne selv under noen besøk av observatører som pelen i produksjon av tre kull, med alle de konsekvenser derav. Økt innhold av CO og CO2 på det som er beskrevet nettstedet kan føre til alle som er til stede der. Klart det er kjent og dokumentert faktum, som brakte dyr det ville være noen av That Explorers, oppfører seg svært skremt. Sannsynligvis ville det være nyttig hvis ther hadde på seg en kanarifugl i bur (se Red Dwarf, episode ...)

 

Veldig sterk anbefaling for alle kornsirkler besøkende når som helst i fremtiden. Ta det CO og CO2 konsentrasjon meter i luften, eller bare foretrekker å invitere og av arbeidere og toksikologi Laboratory.

 

En tid senere, vil her bli rapportert flere symptomer, det er ikke mulig å søke bare som en effekt av CO og CO2 . Metallisk smak, også beskrevet på nettstedet LP, som er typisk for eksempel Når blyforgiftning (Hvem forbindelser i feltet ville være veldig vanskelig å finne). Den samme effekten kan vises også på grunn av noen organiske forbindelser, som ville bli utsatt i jord laget denne enorme energi, høy spenning, elektrolyse og termokjemiske prosesser.

 

Se for eksempel Lucy Pringle sider. Tiår følger Gjentatte De som er interessert i steder der høy Kan vises Konsentrasjoner av ekstremt farlig gift, hva kan oppdages fra Relativt lett beskrives symptomer (noen av dem er veldig typisk for narkotika Abusement). Lignende aktivitet toksikologer vil definitivt ikke prise. Samt en lokal sawbones, som sannsynligvis noen ganger blitt konsultert om effekten av eksponering at lokale forhold for å "marsvin" gå der.

 

Piloter som showered Tsjernobylreaktoren med helikopter og sand fra når de sjanglet etter tre overflyging fra et helikopter og gikk inn i buskene for å kaste opp, bare beskrevet og metallisk smak. Det er mulig bare spør de som overlevde til dagens dager.

 

Også mulig at i jorda grunnet elektrolyse, er høy spenning og høy temperatur Dissosiasjon opprettet av betydelige mengder atom hydrogen, er kjent for å reagere mye lettere og kan indusere fremveksten av en rekke farlige forbindelser for plante-og dyreorganismer . Del av det kan være til stede for en kort tid som et plasma.

 

Sikkert det er veldig lett kontrollerbar at på nettstedet påvirket av lyn kan forekomme mange "svært spesifikke forbindelser" frie radikaler, forbindelser av noen elementer til stede i jord med høy oksidasjonstallet tall, at det usuall er fraværende. De er generelt mer giftige alltid betydelig, takket være mye høyere Redox Potensial: uten oksygen i form av O 2 Ville ikke livet eksisterer, mens alle dets forbindelser, der er mer enn toverdig er svært giftig. Det kan oppstå også ozon O 3 og dens reaksjonsprodukter, gass silikater og andre stoffer, svært skade for helsen. Det er interessant at sikkerheten i denne forbindelse Myndighetene har ennå ikke startet nærmere interesse i denne saken. Blomst barn av narkotika med knebøy besøker at steder som om det var øl distribueres gratis - gratis, gratis, vederlagsfritt, buckshee. Hennes Majestet kan ha aktivert noen spill av Secret Services, har James Bond bare ingenting å gjøre, for ikke å nevne of Inspector Clouseau.

 

Som allerede nevnt på andre sider av dette nettstedet, den beste karakteristiske for aktiviteter, som det store flertallet av besøkende Kornsirkler er ganske uforvarende indulging i, er "Exposition sublethal Doser av dødelige giftige kjemikalier", som i de fleste tilfeller nesten indistinguishably fra effekter av eksponering for legemidlet. Alle stoffene er faktisk dødelige giftige stoffer (for eksempel nikotin, alkohol), servert i sublethal doser. De statlige mann inn i tilstand der døden er mye nærmere ham enn i andre tilfeller (noen sier adrenalin), og hastighet freaks er glade for å hengi seg til denne situasjonen, også gjentatte ganger.

 

Det er ingenting for alle besøkende i kornsirkler rundt om i verden enn det sterkeste advare det virkelig sette mye oppmerksomhet. De måtte ha, men likevel svært subliminally, og fremfor alt helt ubevisst, klar til å bli en av de fartsglade spillere (mer presist, de av dem som ennå ikke er). Den gode nyheten for dem kan være budskapet, som etter å ha lest og forstått denne informasjonen allerede De kan fortsette det helt bevisst.

 

Symptomer på forgiftning av karbonmonoksid

Ved 20% konsentrasjon av karboksyhemoglobin rapporteres hodepine, tetthet i brystet, på 40-50% med ekstra kvalme, oppkast og ønske at hodepine blir mer betydelig. Bli synsforstyrrelser, atferdsendringer. Over 50% av offeret faller i koma, hypotensjon, mydriasis, kan arytmi oppstå. Etter kullosforgiftning rapporteres personlighetsforstyrrelser og minne, kan utvikle økologisk psykosyndrom

Medisinsk førstehjelp , J. Pokorny , 2005 Galen, p.231 ( Medical First Aid )

 

Andre kilder:

De aller fleste av symptomer på forgiftning av karbonmonoksid (CO) er uspesifikke problemer, samme som andre andre vanlige sykdommer (forkjølelse, som begynner med viral infeksjon, intestinal problemer, matforgiftning, slag, osv.).

Blant annet kommer ofte også hjertebank, og arytmier.

 

Symptomer ved å bo i et miljø med økt innhold av CO2

Hyperventilering, hjertelig svett hud, hodepine, hypertensjon, sløvhet, manglende evne for klar tenkning, koma og kramper

(NB: I tilfelle noen individer og kan sløvhet manglende evne klar tenkning betyr ganske uspesifikke symptomer, som ikke er avhengig i det hele tatt med økt innhold av CO2 i et miljø)

 

 

Metallisk smak: typisk eksempel som blyforgiftning, men mange organiske også gift, ikke inneholder noe metall. For eksempel etter en klapperslange bite.

Encyclopedia of Toxicology , Wexler et al ., 142 p

ISBN13: 9780127453545

 

biguanider (s. 272): oppkast, kvalme, magekramper, tap av matlyst, intoleranse for visse matvarer, metthetsfølelse, fotosensitivitet, fordøyelsesbesvær, dysgeusi (metallisk smak), mental forvirring og apati

 

Cyklofosfamid (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology, Neosar - Pharmacia)

(396 P., 2 Vedlegg; Brukes i kjemoterapi)

Akutt toksisitet: Kvalme og oppkast, Type 1 (anafylaktoide) overfølsomhet, ansikts brenning og metallisk smak, synsforstyrrelser

Forsinket toksisitet: Benmargsdepresjon, alopeci, hemoragisk cystitt, sterilitet (kan være midlertidig), lungeinfiltrater og fibrose, hyponatremi, leukemi, blærekreft, Upassende ADH sekresjon, hjertetoksisitet; amenoré

 

Coprin - virkestoffet i Coprinus 

Symptomer: Metallic smak, ansikts-brenning, tremor, oppkast og diaré

(Special toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - farmakologi og toksikologi)

svimmelhet, tinnitus, utmattelse, mydriasis (s. 581)

CO2 : (s. 592) Under økte konsentrasjoner igang tachypnea, hodepine, svette, rastløshet, forvirring og økt eksitabilitet. Kan følge apati, kramper og koma.

 

Herregud, herregud, oh forbannet! Det er chilling, virkelig gåsehud ...

Gupta, RC, Handbook of Toxicology av kjemiske stridsmidler, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, 593 p

lese den for deg selv, med din egen, takk.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

En forsker som ikke kan utføre det han har utrettet, har oppnådd noe.  Walter Reisch
Ingenting fører forskeren så vill som en tidlig sannhet.  J.Rostand
Når en fyr sier, "det er ikke pengene, men prinsippet om ting," det er penger. Kin Hubbard
z