Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-kronologi-Kounice-2010 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Kronologi Kounice 2010
Observasjoner basert på machinely innspilte lyn utslipp, bare i en hveteåker
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Jeg fikk mye støtte fra mine foreldre. Det er en ting jeg alltid verdsatt. De ikke fortelle meg at jeg var dum, De fortalte meg at jeg var å være morsom. J.Carrey
En spøk er en svært alvorlig ting. W.Churchill
Enhver jente kan være glamorøs. Alt du trenger å til er stå stille og se dum.     Hedy Lamarr

Kornsirkler , beskjære bilder, Kounice2010 tid evolusjon

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Tid Progress

 

noen notater for inneværende

 

Hveten, som venter på en lang tid ... (Gjelder også for områdetOstrá, Over sporet, byggris liggende etter to uker, begynner hvete å ligge ned etter en serie måneder)

 

Lyn oppdaget på ... Omtrent på ... timer CEST, Polaritet ...

... ca GPS, gjeldende ... Tusenvis av ampere

 

det var en type sky - bakken, CG

 

ved første besøk til området av ... fortsatt hvile på marken og et blad (foto)

 

ftil neste besøk på 1. august 2010, etterfulgt av "tilståelse til forbrytelsen," den generelle summen av fast `skal være (skadet, svekket) overflater ble funnet langt under 1% av det totale feltet området (flere titalls kvadratmeter fra mer enn 15 hektar)

 

f8 august 2010 Under et besøk av allerede innlevert `skal være (skadet, svekket) noen få prosent av området som fremgår av vedlagte bilder innen lyn utslipp ...

 

Også mulig at var litt energi indusert i traktor sporene (trikkelinjer), selv om det ville skje også Under lyn typen kornsirkler, men for nå er det egentlig bare en antagelse. På tilstøtende feltet (Kounice B) Indikert beskjære sirkler flash, avlingen også lå på bakken. Selvfølgelig er det mulig at felt B (hvorfor vi er bare B?) Var påvirket av en parallell arm av lyn, som rammet Kaunitz A. toleranse avstand dresser, kan den parallelle arm hit være alt opp til ca en kilometer unna. Akkurat som det er mulig at lyn, identifisert som den typen kornsirkler i noen tilfeller i en liten prosentandel kan vise noen også Kjennetegn på typen CG. I tillegg kan noe skje i løpet en annen storm Det var ikke overvåket.

 

Flere skudd ble tatt i feltet Kounice C (vest retning mot Poříčany rett fra veien, igjen hvete, avstanden til utslippet ca 1000 til 1200 m fra den vestlige utkanten av landsbyen), men det var den andre går til Kounice allerede høstet.

 

Beskrevet forsinkelsen er fortsatt mye smaller.These mot lokaliteten Ostrá, I nærheten av jernbanesporet (ca 50 m), der det varte i ca 4 måneder før hvete bøyd til bakken. Nabofeltene bygg (sør fra jernbanen) pliktskyldigst flatet (skadet, svekket) for ca en uke til 14 dager "etter hendelsen." Selvfølgelig ikke alle, i utgangspunktet bare titalls sq meter, da hundrevis og til slutt tusen (og anslått mellom 10-15% av total feltet beskjæringsområdet). Dokumentert, mange fotografier, vil bildene bli gradvis lagt på side Ostrá.

 

Interessant er det mulig å se på siden Comparative Crop feltet , hvor er plassert objekt bilder av bygg-feltet (Benátecká Vrutice) hvor Vises ikke traff noen lyn Under hele året.

 

 

Siden er under konstruksjon

Noen delvis informasjon nå kan finnes for eksempel på enkelte sammendragssidene.  kornsirkler - forståelse Hovedsakelig er nå en av de mest omfattende siden. En annen ganske omfattende informasjon kan bli funnet på linkene fra siden Tekster . Det er linker til noen publiserte tekster. Også noen ennå upublisert, dvs. noen forhåndsvisning versjon. Andre tester er usortert Plassert her . Tekstene vil selvfølgelig tilsettes kontinuerlig.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Hele problemet med verden er at fools og fanatikere er alltid så Enkelte av seg selv, og klokere folk så fulle av tvil.  B.Russell
N.Bonaparte: Den menneskelige rase er styrt av dets fantasi.   
Jeg har en perfekt kur for en sår hals: klippe det. Alfred Hitchcock
z