Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-linjer-i-crop . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Linjer av fast `skal beskjære
linjer fremlagt `skal være , ofte døde planter eller beskjære i et felt dannet nøyaktig på samme måte som mønstre
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

Man finner noen ganger hva man ikke er ute etter. A. Fleming
Fra et vitenskapelig synspunkt kan være fag delt i to grupper: De vi aldri trenger, søkbar overalt rundt oss, og de vi trenger akkurat nå, aldri i stand til å finne.
Innen observasjon sjanse favoriserer bare forberedt sinn.  L. Pasteur

Rette linjer er også

svært vanlige mønstre

Crop circle created by lightning with underground pipes
Rette linjer innlevert `skal være helt død eller mais (og eventuelle andre jordbruksprodukter) er dannet av meget Similary, nesten identisk måte, som noen vanlige også men helt uregelmessig mønster i alle typer avlinger.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Skadede, svak og innlevert `skal være planter (kanskje helt døde)

I løpet av de lange linjer kan opprettes i alle tilfeller i en svært lik måte.

Grunnet Gjennomføring av den elektriske strømmen gjennom planter, deres rotsystem og jord i deres umiddelbare omgivelser, men med betydelige bidrag fra ledende baner i undergrunnen. De øker den elektriske ledningsevne, Hovedsakelig jord i nærheten og over dem, opptil flere størrelsesordener. Slike spor kan være av naturlig opprinnelse, arkeologiske eller industrielle. De resulterende linjer kan være av forskjellige lengder. Fra mindre enn en meter til over en kilometer. Det avhenger av intensiteten av utslipp og karakter av Medfølgende tunnelbanelinjer - hvordan de bidrar til spredning av de underjordiske strømmer. På noen av dem (veldig lang) kan delta flere utslipp, eller gnister av samme utslipp, eller eventuelle senere RS av samme utslipp, faller på andre steder enn de de første store RS (unntaksvis kan det falle hundrevis av meter fra hverandre, enda lenger). Deltar på noen måte og Manner, noe som skaper en ledende kobling mellom skyen og bakken, The forut for utslipp, vil havet Detaljert beskrivelse for eksempel være her .

 

De aller fleste av dem vil forbli for resten av vekstsesongen helt ubemerket. Er ikke umulig at de er generert i en mye større valgte funksjoner, enn så mye beundret vanlige mønstre, men de ble registrert bare i tilfelle en tørke, om de var en del av noen tørre mønster. Ellers, er de sannsynligvis til å bli betraktet som en gren av tramline, eller banen i feltet.

 

Blant de mest interessante lange linjer i feltet ble kalt linje FL alder mellom Opocno og Dobruska. Referanser til kortere linjer er allerede i mainpagee . Disse gjelder i hovedsak sannsynlige underjordiske rørledninger, vannledninger eller sewerages. Emisjonen vil være her på dette sted i tid utdypet nærmere med hensyn til de arkeologiske og geologiske sannsynlige årsaker.

 

To bilder i overskriften på denne siden Knytt dette tørt, med beviselig retningsfyr linje (også nevnt i hovedsiden). Den andre ble fanget Flere uker etter den første, mens den til høyre øverst på siden er et bilde av korn "bare" innlevert `skal være (skadet, svekket) - men er trolig helt død. Det som skjedde der, vil være mye mer detaljert beskrevet for eksempel på side kronologi og undersider. På bildet er copyright under avlingen helt død, og han var trolig stedet bare for å finne sin Vansker med localizable og identifiseres som gjenstår. Det første bildet er fra arkivet Lucy Pringle , den andre fra busty-taylor.com . Et felles trekk ved nesten uten unntak alle kornsirkler bilder er ganske trist faktum, at hvis de noen gang nevnt noen dato, det er bare en oppdragsgiver informasjon om tidspunktet for mønsteroppdaging, (i dette tilfellet, dato 23, henholdsvis 22 mai 1998). Den andre ble Tatt med sannsynlig intervall Minst en måned fra den første. Ingen valg, men høflig, men også veldig sterkt at alle crop sirkler Explorers, som på alle bildene absolutt profesjonelt Tatt uatskillelig Tilhører oppkjøpstidspunktet sin, samt (eller enda mye mer) til en dokumentar fotografering Kjøpt med tanke på vitenskapelig forskning . Datoen er for eksempel inkludert i Exif bilde for hver sløyfe siden dagene da han kjøpte sin første digitale kameraer (men hvis noen gang De vet hva det er EXIF). Dette svært nyttig informasjon som følger med hvert konstruere fotografiet, dessverre, er alltid Under en måte fra deres kamera er Deres hjemmeside "mystisk Losen". Den beste måten for det å ikke dem satt Den informasjonsverdi av på deres nettsider vil være fra et faglig synspunkt økte umiddelbart etter Tusenvis av prosent. Hvis funn av EXIF-informasjon, og vite hva som er det, for dem uslåelig tross alt bare problemet, ville være tilstrekkelig ganske datoen på bildet erverve, ville dette en bro Viktig informasjon være nyttig for å øke nytten av sine nettsteder til verden vitenskapelig fremgang på nøyaktig samme måte. Selvfølgelig, minst omtrentlige også GPS-data er svært gunstig.

 

Lignende tilfeller vil som de er i overskriften på denne siden, her på dette nettstedet bli navngitt arbeidstittelen for nå " localizable metallplate undergroundd "

 

Merk: Alle forfatterens egne fotografier på dette nettstedet inneholde EXIF ​​informasjon

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Gjelder også GPS-data, hvis Finnes. Alle bilder som brukes fra andre nettsteder har, om mulig, fylt EXIF-informasjon om kilden - forfatter, nettside. Blant annet fungerer som en indikasjon på at forfatterne av dette nettstedet, og hvis ikke umiddelbart satt opp en link direkte til kilden, sikkert det vil bli lagt en gang i nær fremtid. I tillegg ble det bare de etablerte (desember 2011) og de ​​spesielle siden kornsirkler - GPS, hvor de er gradvis lagt GPS-data til flest kornsirkler bilder, som er blitt funnet rundt om i verden, inkludert plassering av omtrentlig form Modellen så tett som mulig inn i terrenget profil ( Google Earth ).

 

Svingete veier

En annen sak av stier og i felt og også linjer er laget av elektrisitet, men i dette tilfellet er de ikke rett i det hele tatt. Dette er utvalg av kroket stier, på vei ingensteds til ingensteds i feltet, eller fra et sted Tilsynelatende den et sted. De vises (Arise) svært ofte i flere dager etter oppdagelsen av mønstre, og deres hver observatør mener derfor spores det at noen der ute. Paths selvfølgelig, er i nærheten av noen mønstre spores ut, men mest sannsynlig på ingen måte alle av dem. Dette kan være en helt tilfeldig baner, laget av det overskytende av elektrisk ladning, som laget betegnelsen reise vekk fra det, mer eller mindre tilfeldig, og de er ofte svært kronglete. I nær fremtid her vil bli plassert objekt i en rekke fotografier tørre, er de dusinvis tilgjengelige. Selvfølgelig, på ingen måte alle veier dem han må ha blitt gjort av midlertidig krypende på bakken lyn utslipp, noen av dem ville være virkelig skapt av noen "fulle sjøfolk", men absolutt ikke alle. De kan være en helt tilfeldig baner, laget av overskytende av elektrisk ladning, WHO klasser for å få vekk derfra, mer eller mindre tilfeldig, og er ofte svært kronglete. Helt det samme som den kronglete meanders av lyn utslipp i luften. I nær fremtid her vil bli plassert objekt nummer og bilder av tørr jord avling stier som ligger direkte på kornsirkler fotografier, er det dusinvis av tørre tilgjengelig. Selvfølgelig ikke alle slike baner på en slange dem til å være midlertidig gjort på bakken krypende lyn utslipp, kan noen av dem være virkelig skapt av noen "fulle sjøfolk", men absolutt slett ikke alle av dem. De kan dukke opp senere etter mønster funn (flere dager) At gjenværende utslipp, gjennomgang bort fra virkningen området, ikke lenger har nok energi, og derfor plantene påvirkes ikke så intenst som i hovedsak mønster. Selvfølgelig er ikke umulig at selv noen av banene er tørr etter Deres Discovery tillegg utvidet med de besøkende på mønstre, som bare rett og slett mener, hadde At noen pioner dem før. Enda mer, at de ikke kan vises på den første dokumentaren fotografier innspilt før, fordi de ikke eksisterte ennå.

 

Det er en sak der det er egentlig ikke umulig at lyn fra virkningen området og etablering av mønstre kommet bort og Ball Lighting. Dette vil bli beskrevet på en annen side, spesielt på et sted hvor det er forklart at ballen lyn virkelig trenger ikke å delta på å skape regelmessige mønstre, på siden der oppmerksomhet er betalt til ball lyn. Selvfølgelig, men det er ikke på denne måten utenkelig at flyttet klassiske Overground utløpskanalen. Ville det være ganske vanskelig for noen av de mulige alternativer for å utføre. At det er viktig på stedet i en liten høyde over bakken flyttet stor elektrisk ladning.

 

Rette linjer over rørledninger

Uløselig tilhenger til mange kornsirkler, oppdaget i det siste, men de var igjen uten noen interesse, eller vært helt ubemerket. De kan gå rett gjennom mønsteret, ved siden av ham, i større eller mindre avstand fra det. De kan også være plassert i relativt stor avstand fra mønsteret (flere hundre meter), på en helt annen del av feltet, slik at det kan ikke selv anses som en del av formen. De kan oppstå på tilstøtende eller fjernt feltet, der er ikke i det hele tatt regelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære, selv på feltet der bortsett fra dem er ikke noe annet allerede innlevert `skal være (skadet, svekket) eller døde avling i det hele tatt.

 

Også fordi noen ganger det ikke har rett til å vises på samme tid. Det kan være et antall dager tidligere, men også senere. I noen (sannsynligvis ganske hyppige tilfeller) vil ikke bare korn i dem bli innlevert `skal være (skadet, svekket) ofte helt dør. En av grunnene til at de ikke er betalt noen oppmerksomhet nesten med det faktum at korn i dem er sannsynligvis død så fort at det ikke er fremsatt `skal være (skadet, svekket), det tørker stående. De oppstår akkurat som alle Vanligvis flatet (skadet, svekket) mais - etter svekkelse av korn på grunn av lyn utslipp i sin nærhet. Svært ofte får en betydelig høyere dose av energi, temperatur som i de mest vanlige tilfeller, takket være strømledende strukturer underjordiske. Forekommer ofte tørr og sannsynligvis fenomen, når anlegget (dens over bakken del) Ville lyn hit overleve med nesten ingen skader (det ligger i en relativt stor avstand fra utslippspunktet), men rotsystemet Helt ble drept eller mottatt tørke en stor dose av elektrisitet At det er helt uunngåelig tendens til døden. Hennes situasjon er ganske likt en plante, som er plukket i en vase. Også det kan ta litt lenger tid enn alternativet vil det vises effekten av utslippet på den. De omkringliggende planter kan fremsettes `skal være (skadet, svekket) før det begynner å gå tørr.

 

Gjenstander i undergrunnen

Ville det være en feil å ikke inkludere denne siden i en annen del av den vanlige mønstre, som alene ville ha vært helt ikke registrert. Tildelt noen skudd der kan sees i nærheten av mønstre noen uidentifiserbare objekter, som er knyttet til en rekke magi, kult, vet astrologiske og Gud hva andre grafiske betydninger. Liknende varer sikkert ville være mulig å finne på andre kornsirkler fotograferer et stort antall. Mange av dem Absolutt selv i fravær av vanlige mønstre igjen uten noen publisitet. Dette er objekter som ligger uforstyrret i den underjordiske i mange år, og er vist i en lignende måte hver gang i umiddelbar nærhet av et lynnedslag (titalls meter). Det er ikke veldig ofte, fordi høy i Latitudes, hvor tallene Vises på Forekommer Årlig gjennomsnittlig dette 2-3 lyn treff per km2 , mindre enn halvparten kan være utenfor vekstsesongen, så traff kabinettet inn i feltet når det er ingenting mer vokser, og så hver loop vil vente en tørr objektet skal vises igjen på minimum 10 til 20 år eller lengre, kanskje 100. Men som allerede nevnt, hvis det ikke vises i deres nærhet samtidig en stor fast mønster, tørke en hendelse vil finne sted helt uten reklame. Absolutt mulig at mange av tørke Visualisering Vises i nærhet av noen fast mønster, og absolutt ingen interesse resultater fra det, og de ​​fikk ikke plass på de aller fleste av bildene.

 

Prinsippet om visualisering er nøyaktig den samme, som i tilfellet av underjordiske rør - ligger på en dybde under undergrunnen pløying, men deres tilstedeværelse sterkt påvirket konduktivitet i jord i nærheten og over dem, og gjennomføring av lyn strømninger i de underjordiske takket være dem kan forårsake påvirke og betydelig av planter i nærheten, i hovedsak sin rotsystemer. Dette kan være de arkeologiske gjenstander, eller komponenter av landbruksmaskiner apostated og pløyd under, Remains også rester av industrielle aktiviteter, lenge siden forlatt vannledninger eller kloakk, eller deler av fly kollapset. Ligger på en dybde under undergrunnen pløying, og hvis ingen har grave ut dem, de er der fortsatt. Viste GPS plasseringen av objekter er kjent, og de som er interessert kan gå for dem med en hakke, og etter forhandle tillatelse fra grunneier. Vi ønsker mye suksess i dem grave. Også ville være mulig å finne dem med metalldetektorer eller underjordiske radar (noen av dem trenger ikke være veldig metallisk).

 

Ganske nøyaktig GPS-posisjon av underjordiske gjenstander som vil bli publisert her først. Snart.

 

Annen type rette linjer på feltet

De er plassert i midten Hovedsakelig nøyaktig Mellom trikkeskinnene

Her bare en kort omtale av dem. De er ikke direkte relatert med objekter som ligger under bakken, men med måten gjennomføring av elektrisitet over jordoverflaten og underjordiske nærheten. De er i hovedsak forårsaket av strøm gjennom Gjennomføre trikkeskinnene. Veldig ofte er det skjer på dyrket mark og tørr fenomen, som de mest berørte anleggene ligger akkurat halvveis mellom dem (det er lagt strøm inn fra begge retninger). Lignende formasjoner Devoted vil være mye mer plass på siden plograder . Det er allerede gitt mye nevner på dem er noen andre sammendragssidene, hvor de vil bli gradvis flyttet til også Det hovedsiden om tramlines. (Noen illustrerendephotos)

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

De sier president Wilson har rotet. Kanskje han har, men jeg merker han usuall tabber fremover.  T. A. Edison
Brunetter er bråkmakere. De er verre enn jødene. Charlie Chaplin
Hvis jeg kunne huske navnene på alle teser partikler, ville jeg være en Botanist.             E. Fermi
pz