Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-kronologi-of-basic-losji . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Kronologi av losji
Crop losji er en kompleks prosess, der fortløpende følge en rekke påfølgende trinn
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Jeg er forbløffet av folk som ønsker å "vite" universet Når det er vanskelig nok å finne veien rundt Chinatown.  W.Allen
Jeg vet, men en frihet, og det er frihet i sinnet.   A.S.Exupery
Dumhet er en også Guds gave, misbruk, men man må ikke det. Pave Johannes Paul II

Kornsirkler , beskjære bilder, kronologi av losji

PagPh
En av de verste feilene fra tidligere kornsirkler all forskning med det faktum at etter svært detaljerte første leting Inspektører betalt dem nesten absolutt ingen oppfølging oppmerksomhet. (Med ubetydelig unntak)

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kornsirkler: kronologi av losji

 

Grunnleggende oversikt over spørsmålet om losji (skadelig, svekkelse) kronologi er nå utdypet i detalj Tilstrekkelige resonnement faser av losji prosessen - Kronologi .

 

Det er en kopi av teksten som er gradvis publisert på Sci Fi nettstedet www.sarden.cz (Kronologi var den tredje delen). Lenker til andre deler her .

 

Senere vil bli gradvis overført hit og skapte lenker til andre undersider på Kronologi, hvor vil bli utdypet Hver fase av prosessen i mer detalj.

 

Det er svært sannsynlig at alle figurene har senere som vises i strukturen av avlingen til å være i deres struktur "Exposed" i den grønne perioden før de nådde modenhet. Med andre ord, Under vegetative vekst. Grønne celler og vev kan bli skadet etter passering av elektrisitet meget betydelig, dødt vev Minimal bare eller nesten ikke i det hele tatt. I tillegg har de grønne vev påvirket av elektrisitet (en over dosegrensen, skal fastsettes i den senere delen EPP) vil svekke og visne bort Kontinuerlig, på grunn av svekkelse og kan etter en tid plantene bli flatet (skadet, svekket). Når svekke før enn sine stilker er nesten tørr. Ved tørking vev mer styrke. Grønn er løpetid for forskjellige frokostblandinger og forskjellige planter, vinter avlinger, våren avlinger, mais og så videre. Men det er mulig å be bøndene eller smart titt inn i bøkene. Å bli fremlagt `skal være (skadet, svekket) Able er virkelig nesten hver stamme / stengel / blad type anlegg, for eksempel valmuer.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Siden er under konstruksjon

Noen delvis informasjon nå kan finnes for eksempel på enkelte sammendragssidene.  kornsirkler - forståelse Hovedsakelig er nå en av de mest omfattende siden. En annen ganske omfattende informasjon kan bli funnet på linkene fra siden Tekster . Det er linker til noen publiserte tekster. Også noen ennå upublisert, dvs. noen forhåndsvisning versjon. Andre tester er usortert Plassert her . Tekstene vil selvfølgelig tilsettes kontinuerlig.

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Jeg har selv lagt merke til folk som hevder alt er forutbestemt, og at vi kan gjøre noe for å endre det, se før de krysser veien. S.Hawking
Aldri undervurdere kraften av menneskelige dumhet. R.A.Heinlein
Jeg har ikke feilet. Jeg har nettopp funnet 10000 måter som ikke vil fungere.   T.A.Edison
pz