Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-arkeologer . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Aerial Archaeology
Arkeologi - bottom-kartlegging utgravingsplasser. Aerial Archaeology-oppmåling ovenfra-bilder
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Flyet har avduket for oss sanne ansikt av jorden. A.de Saint-Exupery
En god ting slutter aldri. Mick Jagger
Den virkelige forskeren er klar til å bære savn og om nødvendig, sult fremfor alternativet år noen diktere hvilke retning for ham hans arbeid må ta. A.S.Gyorgyi

Arkeologi, også Aerial, versus beskjære sirkler

PagPh
Motto: På denne måten fungerer vegetasjon noe på den måten av en kjemisk utvikler av Exposed fotografiske plater: den kaster opp latente bildene. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Arkeologi, Aerial Archaeology.

 

Aerial Archaeology og arkeologi er å bringe sammen to ekstreme grener av menneskelig kognisjon. Bedre si, en type erkjennelse, innså de to ekstreme typer anerkjennelse. Arkeologi er i stor grad engasjert i objekter, som ligger under bakken, og antenne arkeologi bidrar til å avsløre det ved utsikten ovenfra. Cropmarks, snowmarks, soilmarks og skygge merker. Også fuktighet merker, resistive merker.

 

Mens arkeologi undersøker menneskehetens historie "nedenfra", ved utgravninger, hjelper Aerial Archaeology det og se gjennom det ovenfra. På flyfoto kan oppdages på ulike tider forskjellige visuelle anomalier, evaluere og hvor de er plassert en rekke underjordiske arkeologiske gjenstander.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Shadow merker.  

Også Ulike Fuktighet Marks. Vil bli forklart i korte trekk litt senere, Mulig finne gjennom søkemotorer.

Ulike resistivitet merker.

 

Ny forskning:  

Spesifikke kapitlet danner ulike jord Resistance Marks: selvstendig ennå klassifisert som ikke påviselig av antenne rekognosering, er de testet og målt under bakkenettet, malt rekognosering, ved måling av jord resistivitetsvariasjoner verdier. Ved antenne rekognosering bør bare være etterprøvbar De Akkompagnert av klassiske cropmarks (eller annen type-merkene). Med henvisning til: Gjennomføring av lyn utslipp strømmer kan også visualisere en resistiv symptomer som ellers ville være ikke i det hele tatt eller nesten ikke i det hele tatt Reflektert, selv de som er ikke påviselig av bakkesendt rekognosering. Skade på røtter, eller bare å endre bare egenskapene til jord kan visualiseres svært vesentlig - ved å endre fargen av (avtagende av vekst og gjæringsbu), og senere de kan bøyes til bakken (i tilfelle av mer omfattende skade) eller dør (i tilfelle av mye mer omfattende skade) (PIC). Elektrisk energi foretrekke konsentrert i de stedene av lavere motstand, Litt kan skade planter og føre til stagnasjon av vekst, eller drepe dem. Eller bare midlertidig endre egenskapene til jorda ved elektrolyse, (endring i pH, konsentrasjon av oppløselige stoffer) og planter midlertidig oppfører seg på samme til transplantasjonen. Derfor kan visualiseres selv tørke motstand merker, det ville være svært vanskelig søkbar ved terrestriske rekognosering (leteboring til en dybde meter, to eller flere), som er i år uten Energy levert av lyn utslippet ikke Vises hele tatt, de er for dypt fra vegetasjon og i deres egen Verken positivt eller negativt påvirke sitt rotsystem, eller endre egenskapene til jorda. 

 

Lightning Induserte Cropmarks

(Senket Resistance Effect Vises som akselerert og elektrisitet) Type 1: Lyn Utførte Cropmarks av ren elektrisitet, og landbruk dyrking karakter. (Mye hyppigere, vil alle muligheter bli forklart senere) (photosek) 

Type 2: Lightning Induserte Cropmarks av underjordisk struktur karakter. (photosek) 

 

(Muligens si at hver innlevert `skal være (skadet, svekket) crop (flere millioner kvadratkilometer miles årlig), også kornsirkler og deres tilhørende figurer (flere tusen kvm miles årlig) er Lightning Utførte Cropmarks, hovedsakelig type 1, 2 Type mindre 

 

Als sikt som mulig Surface og Underground LIC LIC 

 

Et utslipp av lyn og elektrisitet Leveres Det ville, kan dermed midlertidig (for de gjenværende perioder av vekstsesongen) føre til utseendet på cropmarks, som i andre år kan ikke vises i det hele tatt. Den resulterende effekten er at noen utvalgte funksjoner svært avhengig av det, hvordan intensiv var "strømforsyningen" måter som det ble gjennomført under jorden og på overflaten og hvor det ble gjennomført inn i feltet. Elektrisitet kan være i jordens overflate og underjordiske Leveres på flere måter: 

 

1) et direkte treff i feltet av en eller flere armer av en lyn utflod, eller dens påfølgende Return Strokes (Alt skjer i tid, usuall høyst ett sekund). Det er relativt unik mulighet som er det samme feltet Under en enkelt storm vil treffe flere lyn Flere i intervaller på sekunder til titalls minutter. Med henvisning til: da situasjonen er svært lik feltet som om rammet av single, multiplisere forgrenet lyn. Elektrisitet fra lyn i dette tilfellet selvfølgelig går underjordiske men det kan skje på mange forskjellige måter. En del av energien kan være komplett før du viderekobler underjordiske fordelt over overflaten, fortrinnsvis på trikkeskinnene og deres umiddelbare omgivelser. En litt høyere ledningsevne kan vise også at nettsteder har gått med en såmaskin to ganger ("tenner" på kanten av feltet). Når traktoren spor og steder i deres umiddelbare nærhet (opp til flere titalls centimeter) (bildet) har sikkert flere ganger høyere ledningsevne mot resten av feltet, beskrevet steder skapt av såmaskinen kan vise ledningsevne økt til titalls prosent. Under den underjordiske distribusjon kan passere energi og bli påvirket av en rekke mer ledende strukturer og alle teser ledende strukturer både like under overflaten eller underjordiske mye mer kan vise forskjellige grader av skade på avlinger. Noen steder jordoverflaten kan spre utslippet overskuddsenergi ville også kanaler relativt uavhengig av motstand, tilfeldige baner Midlertidig som skaper ionisering av materialer til stede på hotellet eller prosesser som ville ligne dielektrisk sammenbrudd. (Foto, foto, foto) 

 

2) Hit inn i naturlig eller kunstig lynavleder, som ligger i feltet (for det meste feltet kraftlinjer, trær, busk), som elektrisitet er jevnt ut i undergrunnen der den kan passere og bli påvirket av flere ledende strukturer, som i tilfelle første Med henvisning til: det skade på avlinger kan ikke være i dette tilfellet så mye påvirket av overflatestrukturer med lav motstand som oppstår ved dyrking. Selvfølgelig kan en del av energien fra berørte spre lynavleder over overflaten av feltet, å foretrekke i de strukturer som er navngitt i punkt 1, men ikke til de valgte funksjonene Samme som i direkte inngrep. (photo, Foto, foto)  

 

Merk: Den eksakte treffe noen av lynavleder i feltet av en eller flere grener Lyn vil være blant fenomener heller sjeldne, langt mer sannsynlig å skje parallelt med intervensjon og lynavleder overflate feltet, så faktisk en kombinasjon av punkt 1 og andre Et unikt lynavleder i feltet, kan selv lyn kan tiltrekke derav være Når det er nærmere Trinnvis Leader Positiv Streamer å plukke opp, noen ganger også Kalt Koble Leader-beveger seg oppover Leader (se) og når de kontakter samtrafikk skjer - Vedlegg prosess, som etter bare følgerReturn StrokeSom overfører omtrent 99% av hele utladning energi, og faktisk er det mulig se (og høre senere, jo senere bedre). Fordi mellom når dukke Positive Streamer, oppstår som etter samtrafikk og Det skjer før etterReturn StrokeKan Fordi og i umiddelbar nærhet av punkt Det skjer veldig dynamiske handlinger (ofte sterk vind) ikke ikke treffer i det hele tatt Return Stroketilbake til der arised Koble Leader. Oftest når nærmer trappet Leader stiger i umiddelbar nærhet Flere av PS, men sammen med bare én eller ingen måte alle. Oppstår fordi et fenomen som kalles Unfinished beveger seg oppover-Leader, men det kan drepe noen av insekter. (pic) Spenningen stede på nettstedet er mer enn en million volt / meter) 

 

Rammet av lynet utslipp i strukturen, som er ikke direkte i avlingen feltet, men Umiddelbart tilstøtende (tre, busk, bane, grense). Derfra er elektrisitet Ledet både på overflaten, delvis underjordiske. Faktisk kan oppstå skjer, som ble beskrevet i punktene 1 og 2, bare med betydelig mindre intensitet. Svært ofte, i dette tilfellet er det mest påvirkede tramline, Ifølge ledende kanten av feltet, og dets umiddelbare nærhet. Veldig ofte skadet avling er bare der og ingen andre steder. Tramline på kanten av feltet er rutted Klart broen og derfor har den laveste motstand. 

 

(4) I sjeldne tilfeller, er feltet eller dens umiddelbare omgivelser påvirkes ikke i det hele tatt, men det tilføres Det er en liten brøkdel av den energien som slo en tilstøtende felt, og at det ikke er påvirket nabolandet Leveres med en underjordisk metallrør . (Foto) 

 

til et annet sted (biologi, fysiologi, landbruk): Transplantasjon har effekt for noen tid, og den negative effekten at selv planter i en tørr tid, når de er helt uskadet planter Mål helt flyttet til bedre betingelser. Hydroponically dyrket planter (så det er ingen tap av rotsystemet) er brått Økt næringsinnhold Konsentrasjoner av noen titalls prosent, sier at 160% eller 200% av opprinnelig verdi, da de var tidligere ført en stund mer som i "moderate Underernæring ", og liten mangel på næringsstoffer, sier bare halvparten av den optimale verdien. Selv om økningen i næringssalter Konsentrasjoner på konstant pH kravene bør svare på umiddelbar gjenoppretting av vekst og vitalitet for en tid (usuall Flere dager) Litt visne. Vil reflektere ergot og endring av osmotisk trykk Mellom næringsstoff løsning og de intercellular og ekstracellulære væsker i anlegget, som kan føre til forvrengning og skade noen celler. For en stund, flyter selv vannet ut fra anlegget, helt motsatt retning temperaturen som vanlig, til godt Syklondesign osmotisk trykk inne i cellene med en oppløsning av næringsstoffer. 

 

Dette uttrykket flytte på Cross-sted: Høyere strømtetthet på områder med lavere motstand kan føre til svært merkbar skade på rotsystemet av planter i umiddelbar nærhet, som kan være tilstrekkelig reflektert i vitalitet aboveground plantedeler. For eksempel, penetrerer mais rotsystem til en dybde på 1,5 - 3 m, og til over 4 meter (Monograph av korn, Ing Jaroslav Hruska m.fl., SZN, 1962 UVTIZ.).  

 

På steder hvor lyn energi passerer gjennom underjordiske rørledninger (no-frost dybde, dvs. ca en meter eller dypere Underground) er ofte den all-out død av planter svært godt over denne rørledningen. Den omkringliggende vegetasjonen ikke viser noen tegn til elektrisitet strømmer gjennom. 

 

I historien luftfart arkeologer beskrevet er en rekke saker der landskapet i veksten av vegetasjon i mange år ikke viser noen tegn til cropmarks, selv andre (snø, skygge, jord, fuktighet). Plutselig noen cropmarks overraskende dukket opp på det sted innen ett år. Mest Circumstance Ofte ble tilskrevet virkningene av tørke (se). Med henvisning til: Er det mulig at noen av disse tilfellene ble aktivert av intervensjon av en nærliggende lyn motstand og symptomer å visualisere det noen ganger ikke å vise noe som helst, og i andre år uten elektrisitet intervensjon var helt usynlig. 

 

Arkeologisk resonnement

Hvorfor er kornsirkler så appearring gjerne i nærleiken av forhistoriske Settlements?

1) Som en av de mulige (Kanskje mindre betydningsfull, Mulig vil fortsette noen bedre) for å gi en forklaring på den tankegangen at de forhistoriske Innbyggere trengte vann for å overleve. Siden elva gjorde utvilsomt drev dem ut på grunn av årlige oversvømmelser, slik at trolig besluttet at det var best å bosette i nærheten av en fjær, som kan være på stedet enda mer. Hyppig tilstedeværelse av fjærer i stedet for revnen. Permanent tilstedeværelse av fuktighet i jordsmonnet Øker dets elektriske ledningsevne av flere størrelsesordener, deretter er sikkert tørt og mye bedre sted tiltrekke lyn, og denne situasjonen på bakken kan vedvare å presentere dager. Effekter av lyn mens til våre kjære autochthons noe drevet inn en avstand, men ikke for langt. For ikke å nevne at tilstedeværelsen av kildevann Gjerne har blitt en attraksjon for alle slags dyr, og plassere dem til å tjene som et rikt huntingground. Det er også mulig at noen ganger etter at stormen har funnet nær fjæren noen stykker av delvis tilberedt dyr. På grunn av det faktum at i antikken har vært gode manerer og sosiale skikker langt på tørke og høye levellike dag, er det også mulig at Consumed innimellom noen medlem av sin egen stamme, som ikke unnslippe nok tid før stormen tilbake i hulen . Bon Appetit! 

 

2) Videre gjelder selve fysikk-baserte resonnement det faktum at de gamle Innbyggere i Settlements jobbet med ulike metaller - Iron Age, bronse, messing, bly, stål (Fe, Cu, Sn, Pb). De hadde smelteverk etter dem og bodde rundt det tallet utallige tonn slagg, som nå er strukket etter dyrkbar jord. Selv noen av de metallgjenstander forble. Slagg inneholder betydelige (en gang titalls) prosent ren, redusert, men den rå, ikke obttained, unutizable metall (i tidligere tider, mangler av samtidige prosesser), som reduserer motstanden enda mer enn seks størrelsesordener, og dermed hjelpe svært bratt conduction av utslippet gjeldende i dypt under bakken. Lad deretter over bakken selv under den fungerer som en dirigent, som passerer gjennom "pad" (bakken) i skolen fysisk forsøk på å skape et mønster av elektromagnetiske felt linjer i metallspon. Et lignende mønster ble faktisk opprettet i avling, men er fortsatt ganske usynlig, bare "Exposed", "innspilt" og vil vises før etter mange dager (EPP, Kronologi). 

 

(Dette kan allerede være plassert objekt i fysikk, mekanikk, og bare koble her, eller her mye for å forenkle og la lenker)  

I laboratoriet skolen av ca 10 ampere aktuelle opprettet i spon sirkel med en diameter på flere centimeter (photo), Currents på 40 eller 400 000 ampere (enda mer) Innspilt i kornsirkel med en diameter på ca titalls meter (ph). Forekommer induksjon i de omkringliggende ledninger (planter), er energien Brakt inn i dem, og stilker i øyeblikket av utslippet derfor fungere som en magnetisk registreringer, eller kompassnålen (ph). Med henvisning til: At alt skjer beskrev dem inn bare "record", "avsløre" og retningsstabil orientert mikroskopisk vevsskade, som øker som følge av voksende løpet av dager. Også, på grunn av treghet av biologiske prosesser Vilje og relativt alvorlig skade på planter på sine mekaniske egenskaper viser begynne før etter mange dager, og skader som følge av retningsbestemt orientering gradvis begynne å bøye i én retning (CW, CCW). Over tid kan noen av dem være tilbøyelig blader så store at det overskrider grensen vinkel, som er kontinuerlig svekkelse vev nederst stilkene fortsatt stand til å opprettholde. Effekten av vekten av stilken med hver sløyfe graden av avvik Øker effekten av spaken, og på et punkt, kan stilken relativt raskt bøye til bakken. Anta at mens de første 45 grader av bøying stilken Tar en noen dager, ytterligere 10 grader Flere timer og resten bare noen minutter. 

 

Alle tider er omtrentlige, selvfølgelig, men noe lignende Beskrevet på lyn plassering Foregår egentlig. Bestemte tider av prosessene beskrevet er svært avhengig av intensiteten av intervensjonen. I tillegg, med henvisning til: Det må bemerkes det aller første fasen, først nesten umerkelig bøying stilker til bakken, Forekommer usuall før etter mange dager. De første dagene umiddelbart etter utslippet stilker ser ut som om ingenting har skjedd, og han ville ikke være dem observerbare, målbare eller nesten ingen tegn til mekanisk svakhet. Det er en konsekvens av en meget langsom prosess av nedbrytning av plantemateriale, skadet av elektrisitet, og den enorme treghet av biologiske og fysiologiske prosesser i planter. I den siste fasen kunne spille og rollen som den Domino effekt, og potensielle Observatører vil se helt ingenting, fordi alt glir ned i bakken som et korthus, akkurat når ingen ser. Oftest fortsatt i mørket, tidlig på morgenen, når stilkene vokser tungt med dugg, som i likhet kjent Butterfly starter resten av hele prosessen. Enhver observatør har morgenen etter en søvnløs natt med hodet hevet ballen, og tåkesyn med alkohol, så når lenge siden ikke sove, gjelder likevel ikke se noe godt. 

 

Også litt Elsewhere  

Enorme treghet av plante Prosesser er mulig å demonstrere på en svært enkelt eksperiment. Resultater fra det, at også plantevev, som ville ha vært elektrisitet nesten drept umiddelbart, kan de mange dager etter passering av en dødelig dose av elektrisitet virker nesten indistinguishably fra vev helt uskadde. Beskrevet Selv om den del av tørr plante mottok en elektrisk energi av beløp, som i stor grad overstiger det av mengden som er nødvendig for sin fullstendige død. Det er mulig å enkelt SÅ demonstrere mulighetene for å skade noen deler av anlegget med strøm, som ikke bare helt Fortsatt Nødvendig for sin overlevelse og utføre fotosyntese. I tilfelle av Poaceae for eksempel enkelte deler av stilkene. Dermed er det mulig å demonstrere mulighetene for skade på enkelte deler av anlegget med strøm, hvoretter anlegget kan overleve og fortsette i voksende og modning, selv om det i en litt forvrengt form. Hvis det er en Poaceae for eksempel enkelte deler av stilkene, men også deler av leafs eller pigg. Selv etter døden og total og liten del av anlegget i hele tverrsnitt, trenger ikke forvitre også resten av planten over den, fordi det døde vevet er i stand til å fortsette å utføre funksjonene vaskulære vev og administrer plante metabolisme mellom røtter og resten av anlegget. Deler drept av elektrisitet ikke fungerer for resten av plantene som en plante smittekilden og vev nekrose ikke fortsetter lenger fra dem eller forplante langt unna. (photo, 2, 3)

 

Ved fastsettelse av dødelige doser av elektrisitet for noen planter eller deres deler, i form av vekt og tørr vekt, eller innflytelse av handlingen strømbølgeformer og spenning skal håndtere brukt relativt detaljert måte i elektro-Phytopathology delen. ( EPP ) Akkurat som oppførselen til planter eller deres etter på deler av ulike mengder elektrisitet - fra en liten brøkdel av den dødelige doser høyt over dødelige (The Times, hundre ganger). 

 

3) Formen og arkitektur rondell kan være direkte grunnlag for en viss kornsirkler, opp til trippel grøft (photo)  

I tillegg til eventuelle arkitektoniske former til stede på eiendommen tidligere bygningen Settlements kan delta på figurer av innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære strukturer gang stede på stedet brønner, treskeplassen, hagedammer, fontener, hage arkitektur  

 

eksplosjon kratere fra bomber under krigen - svært nøyaktig sirkler (bedre enn en treskeplass) 

 

(Også hører ikke utelukkende til arkeologer, mer som fysikk, elektroteknikk) 

4) Elektrisitet fra lyn kan være et fenomen visualisere at forsterker og arkeologiske funksjoner i det meste vegetasjon i form av cropmarks (Minst like en fargeendring, annet stadium av vekst og modning, svekkelse av blader og stilker og påfølgende bøying stilker), Hvilken ville uten dens innflytelse, "hjelp" Ellers vises ikke i det hele tatt eller bare i form av nesten umerkelig effekt. Alle flatet (skadet, svekket) avling kan betraktes som en form for cropmarks. Ikke langt i det hele tatt, men noen av dem, og kan være av arkeologiske og tegn. Noen andre geologiske, industrielle. I mange tilfeller svært sannsynlig eneste resultatet av strømninger, som fant sted på jordens overflate. I en relativt stort antall saker er det trolig bare et resultat av strøm, som ble gjennomført over jordens overflate, enten på grunn av redusert motstand forårsaket av dyrking, eller helt kaotisk på grunn av en overdreven overskudd av elektrisk ladning fra lyn i de undersøkte området.  

 

Oppført Det fenomener føre en annen farge, eller vokser gjæringsbu scenen, beskjære stilkene eller tilbøyelighet, selv fullføre bøying til bakken av symptomer som oppstår under dyrking, er noen ganger forårsaket av høyere elektrisk ledningsevne i trikkeskinnene eller overlappinger av såmaskiner. En gang er skapt nesten bare den kaotiske bevegelsen av overflødig elektrisk ladning, for det meste på det nærmeste avstand fra lynet rammet punktet. Alle av dem er mulig å bruke som et relativt pålitelig og nøyaktig Tegn og prøvetrykk av det faktum, var at avlingen feltet påvirket av lyn, og selv Mulig prøve å søke der, også på tilstøtende felt, andre lignende symptomer. Om farge, vekst, eller losji (skadelig, svekke), eller falming eller svekkelse, noe som kan beed tilstedeværelsen av objekter eller strukturer under bakken, manifestert ved endringer i elektrisk motstand av jord i deres umiddelbare nærhet. 

 

King Barley

En av korn, som blant andre er en av de mest følsomme for virkningene av passasjen av elektrisk strøm, med bygg, King of farger og kontraster. Mekanisk motstand av sine stilker er sammenlignet med hvete Mindre enn en tredjedel. Det er mye mer følsomme for forstyrrelser i kultiveringen, ugunstige værforhold og effektene av elektrisk strøm. På den annen side, for noen observatør, og tilbyr en slags "belønning" en interessant rekke nyanser og farger kontraster, som ikke kan gi nesten alle andre avling. Med unntak av sterkt fargede blomstrende planter, for eksempel Microsoft raps, sennep, valmue. Men i deres tilfeller er "periode" bare høy kontrast og relativt kort, litt over 14 dager (photo, Link). Farge kontrast er selvfølgelig mye høyere, men svært begrenset varighet.  

 

Etter eksponering til elektrisitet fra lyn utslippene er i tilfelle av bygg Mulig prematur observere endringene i rotasjonsvinkelen ører til bakken (vil bli forklart i flere deler EPP, biologi, landbruk, kronologien losji (ødeleggende, svekkelse) , svekkelse av stilker og blader, lener stilker, stilker etablering av bunter. berørte områder Han er full før du drar mulig å observere svekkelse av den øverste blad (foto). Disse Er oppstår All That fenomener som følge av svakere stilker og hele planter på grunn av aktiviteten til elektrisk strøm. Alle av dem er observerbar på flyfotos, også av terrestriske observasjoner. Bygg avling gir en særegen farge og skygge kontraster, både under fullt posisjon, også Under øret rotasjon og tilbøyelighet stilker til bakken. (photo)  

 

I de fleste tilfeller er det betydelig på grunn av effektene av elektrisitet noen tid etter innledende observasjoner Beskrevet symptomer svekke tørre stenglene som endelig bøye til bakken. Noen av Beskrevet fenomener kan være ganske påfallende likner som effekter oppstår ved ugunstige Meteorologiske forhold tørre og tørke. Tilsvarende også kan oppstå, for eksempel Spesielt det weakeing av sengetøy og falming. Med henvisning til: konsekvensene er nesten fullstendig reversibel, og etter reduksjon av tørke planter usuall helt seg selv igjen. Bare i tilfelle av virkelig ekstreme tørkeperioder, visse irreversible endringer, at plantene ikke kan overleve. På den andre siden, under virkningen av virkelig ekstrem tørke stilker av avlingen nesten aldri bøye til bakken. De er ikke mekanisk svekket at ville være, ikke inneholder skadet og døde vev og celler, lider bare av mangel på vann, og selv de siste restene av fuktighet i dem er svært jevnt fordelt, med nesten alle overleve til siste øyeblikk Possible. Bare Når virkningene av tørke overstiger et angitt grenseverdier, begynner de å dø, og det skjer relativt raskt. Etter å ha nådd grenseverdien er spørsmålet om døden løpet av noen timer, mens anlegget før som overlevde Suffer konsekvensene Flere uker. Det er nødvendig å ta hensyn til, at tørken i naturen er noe helt annet temperatur som tørke i en pott, hvor anlegget uten vanning kan dø etter noen dager. I naturen er store forsyninger av vann lagret også Relativt dypt under bakken. For eksempel, er mais stand til å ta røttene samt til en dybde på over 4 meter, og selv om de fleste plantedeler er oppgitt med vann og næringsstoffer fra en dybde på 20 til 50 cm, i løpet av mangel på fuktighet Dypere røtter kan tjene som en "siste reserve." I tilfelle at effekten av tørke var ikke så ødeleggende, plantene er i stand nesten alltid gjenopprette raskt etter remisjon sin. 

 

Tvert imot, har en plante som ble utsatt for elektrisitet, nesten fra begynnelsen Finner en viss prosent av skadde og døde celler, som til slutt enda litt Øk. Denne prosessen stoppes på et tidspunkt og nesten ikke fortsetter på, eller bare veldig ubetydelig. Svekkelse av vev, som er forårsaket av Beskrevet av fenomenet, fortsetter gjennom resten av vekstsesongen. Tvert imot, i begynnelsen, Umiddelbart etter passering av elektrisk strøm, og selv mange dager etter, situasjonen beskrevet på de mekaniske egenskapene til plantedeler har nesten ingen effekt, selv om anlegget var ved handlingen av den elektriske strømmen Relativt alvorlig skadet selv drept. 

 

Foruten de fargekontraster kan like godt skje at kontraster nyanser, trolig Reflektert forstyrrelser av smerte under ulike faser av øret rotasjon. Det skjer og endre fra scenen av "rett opp" denne tilstanden "rett ned", totalt 180 kantete grader. 

 

Et eget kapittel er farge og skygge forskjeller oppstår at under fullt overskriften bygg. Mellom full og ikke full ledet ledet bygg Forekommer enorm kontrast og fargetone forskjell. I feltet ikke vises der noen underjordiske fenomener som vil påvirke betydelig hastigheten på vekst og modning, har tilnærmet ensartet jordfuktighet (finne en tørr feltet er ganske sjelden) Forekommer fullt overskriften bygg relativt jevnt. Den største endringen farge Forekommer deretter på hele feltet heller jevnt over flere timer. På feltene, som inneholder ulike underjordiske nonuniformities, enten geologiske, arkeologiske eller industriell karakter, tørre Derfor ulikheter er i perioden av full vei Viste relativt godt, akkurat som farge og tint og tone kontraster. 

 

Arkeologer, fly opp til Observer bygg! Våren avlinger i midten av mai, vinter avlinger litt tidligere. Det er en informasjon om fulle overskriften tidsperioder. Med henvisning til: bygg crop gir relativt interessant skygge og farge kontraster Nesten Gjennom hele vekstsesongen. 

 

Andre "pigg type" korn, dvs. hvete, rug, triticale slutt, nesten ikke til å vise noe som dette etter eventuelle skader på elektrisitet. Kanskje bare falming av øverste blad, men tørke og fenomen vil være nødvendig å få bekreftet ved en mer langsiktig observasjon. 

 

Etter utslippet av lynet kan skje svært ofte fenomener, som ellers, har aldri under noen omstendigheter oppstått spontant. Det kan være: 

 

Visualisering (delvis, hint) av fjorårets eller siste året før trikkeskinnene. (photo) Gitt den nåværende Gradvis utvidelse av automatiserte systemer, brukte fenomen fjorårets dyrking spor som kunne skew og vinkelrett på spor i Volgende år, sakte opphøre å eksistere fordi dyrking maskiner noensinne vil ha å kopiere de forrige - CTF - Kontrollert Trafikk oppdrett. Kan bli visualisert brukte traktor spor Under seeding (område 6m), fordi Under dyrking av planter er allerede brukt bare hver tredje av dem (område 18m). Elektriske egenskapene til overflaten feltet området vil bli mer utdypet sider for eksempel landbruk, fysikk og elektromagnetisme. 

 

Visualisering av strukturer som ligger i et tørt og dybde som ellers ikke ville bli visualisert, konstruksjoner eller eiendommer der Ellers ville ikke synes like cropmarks det hele tatt eller nesten ikke i det hele tatt. For eksempel, som forårsaker strukturer og betydelige endringer i jord motstand, men er ikke preget av noen vesentlige endringer med fuktighet eller tørr lagring av næringsstoffer i sine omgivelser (på luft skudd fra ulike perioder er ikke så observerbare enten soilmarks, cropmarks eller snowmarks) . Større og kan være metallgjenstander liggende under nivået av dyp pløying, trefuktighet driftsenheten. 

 

Visualisering av seeding (såing) symptomer som ellers ville være i vegetasjon ikke i det hele tatt eller knapt observerbar (se). Disse korte avsnitt inn i mekanismen som seeder trukket over to ganger. Fremfor alt, de "tenner" på kanten av feltet der på kanten av feltet såmaskin meander skjærer med areal sådd passerer over kanten av feltet (bildet). En annen elektrisk motstand kan også Vises i trikkeskinnene, der seeder bestått. Utvalget av seeder er 6m, videre under resten av vegetasjon perioden avlinger er dyrket med en sprøyte utvalg 18m, som også er en rekke plograder observert på flyfotos. Beviselig Høyere ledningsevne vise spor på kanten av feltet, fordi de passerte gjennom flere ganger, og i umiddelbar nærhet er traktorer omdreininger. I nærheten av disse beste Reflected Derfor effektene av den elektriske strømmen gjennom passasjen planter og også skadelige strømmer Ledet gjennom dem til den største avstand. 

 

Fenomenet er fortsatt bare delvis utforsket, vil bli testet videre på lengre sikt. Observasjonen er fortsatt i den fasen av en kvalifisert estimat. (Flere år med observasjoner og målinger, evaluering av luftig opptak Flere tusen Tilsvarende med staten vegetasjon) 

 

Svært sannsynlig er et symptom av utslippet strømmen som går gjennom relativt hyppige seeder "overlapper Visualisering" (seeding merker). Jord er det gått med såmaskin to ganger, derfor Klart det er annerledes (høyere) ledningsevne, dobbelt så spirte frø, høyere amout av vegetativt materiale og høyere Derfor Mengde fuktighet der. Likevel, uten effekten av elektrisk strøm trolig langt ikke vises tørr seeder overlapper Visualisering ("tenner" på kanten av feltet, går drill til steder som allerede sådd). Fordi avlingen er Ellers Able til ulike lokale forhold og høyere (dobbel) såing tetthet på det punktet av overlapping være svært godt tilpasset, skaper et lavere antall avleggere og uten handling av elektrisitet Ville være fargeforskjeller nesten umerkelig, nesten null. Etter handling av elektrisitet er vesentlig flere berørte anlegg på steder med dobbel lufting og såing, med betydelig lavere elektrisk motstand av jord, og det vil vises som over flere dager forsinket vekst. Planter påvirkes av elektrisitet oppfører seg som etter transplantasjonen, og for noen tid tregere eller nesten slutte å vokse. Såing symptomene ikke tilhører arkeologene er forklart et annet sted, men ville det hjelpe å identifisere feltet beskjære, som var minst delvis påvirket av utslipp av lyn energi. I noen tilfeller, når feltet ikke ble direkte berørt av lynet, elektrisitet var bare der fra nærliggende Ledet trasé og trikkeskinnene, stilker trenger ikke bøye seg ned i det hele tatt. EFP - handling av elektrisitet under nivået av losji (skadelig, svekkelse), men som fortsatt er mulig årsak en nedgang av vekst og forskjeller i frekvensen av modning. Sannsynligvis bare noen få prosent dødelig dose, avhengig av type anlegg. 

 

Mindre aggressive virkninger av elektrisk strøm i Beskrevet handlinger på dyrking vegetasjon trenger ikke være nesten like ødeleggende, som i tilfelle av direkte treff i feltet, kan det dispense nesten helt eller uten losji (skadelig, svekke) (photo). De er bare en sekundær og mye svakere effekter av utslipp elektrisitet fra lyn som treffer bare strukturer på kanten av feltet eller i sin nærhet, og direkte i avlingen feltet ikke operere. Trær, busker, rammer, felt stier i nærheten feltet. Selv om visse deler av elektrisk energi ble fordelt over feltet gjennom jordoverflaten, og betydelig mer å foretrekke gjennom steder med lavere motstand - trikkeskinnene, seeder overlapper. Beskrevet I tilfelle er det ikke så mye energi som kan føre losji (skadelig, svekke). Men kan forårsake moderat nedgang, veksthemming og modning av planter Beskrevet på steder med lavere motstand (mellom dem også poeng tilhører undergrunnen, hvor de kan bli bedre plassert ulike ledende strukturer). I slike tilfeller kan skje også Økt kontrast av cropmarks, forårsaket av arkeologiske og andre enheter ark ligger under bakken, og hvor virkningen i avlingen ellers ville ikke ha vært observerbare i det hele tatt. De oppviser nesten bare endre av elektrisk motstand i deres umiddelbare nærhet, og ellers ikke i det hele tatt eller knapt i det hele tatt. Gjennom passasjen av elektrisitet i sin nærhet kan SÅ observerbart som cropmarks That også strukturer er lokalisert i tørt og dybde, at deres tilstedeværelse gjennom observerbare endringer i struktur, har farge, nyanse og utseende av beskjære i de øvrige årene ingen effekt. Planter kan være også Litt bleknet, men i motsetning til direkte hit i området faktiske avling feltet, er i stand til å gjenopprette fra svakere skade. I nærheten av plograder nær feltet grenser kan også i tilfelle tørke og dyrking resultat i bøying til bakken. (photo) Effekten av elektrisk strøm, ulike mengder elektrisk energi (under dødelig, langt under dødelig, ikke merkbar, dødelig, over dødelige, svært dødelig ovenfor) vil være mye mer utdypet i avsnittet Detaljert EFP. Først vil det ligge et par bilder fra forsøkene tyder på at mye og er i stand bidra sterkt til forståelsen av prosessene beskrevet. 

 

Etter en fulltreffer av lyn utslipp til feltet steder er i midten omtrent mellom trikkeskinnene (photo) Som er sannsynlig å møte Ledet strøm fra to retninger, så vel som steder på kanten av feltet, luftes to ganger (photo) I løpet av seeding prosedyre standard Mezi mest berørt steder, hvor det ofte med fast `skal være (skadet, svekket) avling i en svært stor avstand fra det punktet av streiken, svært ofte selv rundt hele feltet grenser. Ved første såmaskin passerer rundt grensen av feltet og etter det er gradvis kjører tilbake der fra standard parallelle tramlines. (photo

 

I tilfelle av direkte treff i feltet dermed kan gjøres synlig ved lyn utslipp som cropmarks av arkeologiske opprinnelse også tørre strukturer som ellers ikke ville være synlig under noen omstendigheter. Det er fordi de er for dypt, eller allerede har for lite kontrast, slik at de ikke kan være uten hjelp av elektrisk kraft føres under noen omstendigheter. I noen tilfeller kan bli visualisert Direkte noen arkeologiske og andre objekter, enten som en del av normale former i avling, eller som og deler av strukturer av vanlig fast `skal være (skadet, svekket) beskjære, men bare hvis de ikke er helt tapt mezi andre innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære og bli enda litt gjenkjennelig. Noen ganger er det mulig å observere tørr et objekt også Mellom Vanligvis flatet (skadet, svekket) beskjære, fordi utsiden mens det avlingen "bare" liggende på bakken, like over det kan være helt død, takket være en mye høyere ledningsevne jorda rundt temaet og mye høyere strøm virker på vegetasjonen. Umiddelbart etter losji (skadelig, svekkelse) og tørke situasjonen ikke kan ennå være nesten Recognizable, men etter et par dager vil begynne avlingen blir gule, og over tid helt dør. Døde stammer vil ikke lenger selv delvis heve den tilbake takket phototropism og geotropism, i motsetning til alle andre.  

 

Noen ganger kan det være bare falt Rester av landbruket teknologi som ligger under den dype pløying. Noen ganger også De kan bli ødelagt deler av flyene fra verdenskrigene også som kan være i tørke og dybde, ville ikke det ser ut som cropmarks uten lyn utslipp under noen omstendigheter. Selv blant Vanligvis lodged `skal (skadet, svekket) avling kan være noen underjordiske strukturer gjenkjennelig som for eksempel mens i de fleste områder er den eneste avling Vanligvis liggende på bakken, ovenfor den underjordiske metallgjenstand kan være helt død. 

 

Oversett Beskrevet objekter har en stor felles trekk. Dersom det innen en avstand på flere meter (Anslått til ikke mer enn 20 Sjelden litt mer) dem vises fra lyn utslipp inn i feltet av avlingen, altså at det gjenspeiles på vitalitet sin, de er alltid visualisert, og svært likt på Samme svært sted. Dette skjer selv etter usuall flere dager, uker, etter at lynet utslippet. Fordi det en gjennomsnittlig tetthet av lyn utslipp i de tørre tempererte regioner Observert tid var ikke ennå, fordi tørken hvert objekt venter på å bli vises på nytt ved et gjennomsnitt på ca 500 år. Mens det selv i tempererte sonen der skje relativt beviselig steder hvor lyn utslipp rammet Ofte litt mer, og mange utslipp er flere forgrenet, kan det ikke være nødvendig i noen tilfeller å vente så lenge, men bare ca 50 til 100 år. Likevel vil forekomsten av disse elementene bli nevnt i spådommer (prognose), fordi det er ikke absolutt nødvendig å vente i 50 eller 300 år, inntil noen nye lyn utslipp kommer igjen i feltet. Er tilstrekkelig grave dem opp, slik som den første forespørselen om tillatelse fra en forståelse bonde, etter høsting ta en hakke og gå. 

 

Noen interessante bilder kan oppdage i sine arkiver antenne arkeologer. De flyr over nær og over objekter av Deres interesse litt mer, og allerede mye lenger enn de er interessert i kornsirkler. Selv de er nær, og over hver Oppdaget kornsirkler etter flokker som veps, men de er ellers i skyting landskap og natur fra ovenfor allerede uten interesse. Er ikke i det hele tatt utelukkes at antenne arkeologer i sine arkiver har noen veldig interessante bilder av cropmarks, selv om bare den første typen (overflate), som bare besluttet at alle selverklærte at kornsirklene Explorers aldri show, hva er ingen overraskelse. 

 

En annen gruppe forskere som kunne finne noe i Deres fotografiske arkiver, militære fagfolk er av kartlegging fra luften. Skudd VILLE HA declassify det første. Absolutt er fullt mulig å stole på det faktum at hvis de noen gang har noe sånt på sine skudd funnet, ville beskjære sirkler Explorers være de siste som til hvem noe sånt har vist.

Slutt på arkeologiske hensyn

 

 

Tre hemmelige møter Aeronautical arkeologer

Aerial arkeologer ville ha sin bildene han sikkert allerede sett mye. Bare Mulig å ta en titt for eksempel på noen av tusenvis av sine skudd. Det ryktes at kjendiser rundt om i verden som omhandler antenne arkeologer, holdt på spørsmålet om kornsirkler i de siste tre hemmelige møter. Fordi møtene var hemmelig, er det ikke kjent Deres dato, men noen av de viktigste resultatene av sine diskusjoner var for allmennheten alle bare infiltrert. 

 

Forresten, er det verdt å merke seg at The Man Who klart kan sees som grunnleggeren av antenne arkeologer, Osbert Guy Stanhope Crawford, tilbrakte barndommen og ungdomsårene i Hampshire i Sør-England. Allerede i løpet av tenårene ble han imponert over gravhauger, leire voller og grøfter, spredt over landskapet. Derfor Southern England er mulig å kalle en dobbel genius loci av Aerial Archaeology, fordi hele regionen er det arkeologiske enheter arket som ligger under bakken, bokstavelig talt pepret med. 

De viktigste sentre for forekomst kornsirkler kan identifiseres krysset av Avebury Settlements, og fra det 8 sør km Alton Barnes. Dette er et område som er i form av arkeologi og antenne arkeologi virkelig "svært levende". Innenfor en radius på 125-170 km unna er det nesten alle kornsirkler at nettsteder noensinne har blitt oppdaget i Storbritannia. Hampshire ligger ca 45 km sørøst fra dem. Direkte tilknytning til Wiltshire, der ligger at de nevnte to Settlements. 

 

Ved første definerte de grunnkonseptet:

Kjennetegn på Explorers som er engasjert i kornsirkler:

Explorers kornsirkler er for det meste bare sciolist bare semi-intellektuelle, halv-utdannede, som bare parasitter mange år på "crop sirkler forskning." De ikke gjøre noe annet enn det som er "utforske" mysteriene, som foranlediger bare seg selv å tro at de er for hele menneskeheten en gang for alle helt irresolvable. I den oppfatning av kornsirkler Explorers med mulighet for å løse problemet med kornsirkler som spenner helt ut av mulighetene og forskning horisont hele menneskeheten. Aldri noen rundt om i verden vil være i stand til å løse dem, fordi Gjennom lange år er ikke i stand gjør at selv selv, "Great Explorers kornsirkler". Ifølge sin egen oppfatning av "store oppdagere kornsirkler" det er ingen andre i hele verden som ville kunne forstå mysteriet med normale former i avlingen bedre enn dem selv. Men selv de selv er langt fra å kunne oppdage det store flertallet av mønstre som noensinne har dukket opp i hele verden. (Eksempel -photo - Miniatyr - Kilde: Google Earth ) I stedet for tryng på grunnlag av noen objektive funn prøve og finne en måte å reelle løsninger, Tålmodig blir viklet inn stadig mer og mer i Spider Webs av sine egne vrangforestillinger og Fictions, der nesten klarte det for henge seg. 

 

På det første møtet, introduserte fagfolk av antenne arkeologi blant annet hverandre med noen bilder av deres undersøkelser fra ulike land. De tok særlig hensyn i det sørlige England, for eksempel Microsoft Spesielt rundt Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury og mange beslektede områder. De utforsket en rekke historiske flyfoto av områdene som er oppført. Sammenlignet en rekke cropmarks At observerbare var der. Den faktiske bilder som ble brukt på dette møtet, er ikke kjent, men som et eksempel kan tjene to bilder, publisert i publikasjonen Flyreiser Into går, Leo Deuel, St, Martin Press, 1969. 

 

F1En er datert 1949:  

En av de to ikoniske sirkulære objekter (henges) på Hutton Moor på Ripon i Yorkshire, som de dukket opp på hvete feltet sommeren 1949 

 

F2en annen er ikke datert, beregnet ut fra et år mellom 1945 - 1955  

Crowmarsh i Oxfordshire, sør i England: over overfylte grøfter cropmarks avsløre eksistensen av gravhaugane av bronsealderen, helt jevnet med jorden, og blant dem to parallelle rette linjer. 

 

Ved å sammenligne cropmarks på en rekke flyfoto fra ulike perioder deltakerne de første hemmelige møter Nådde antenne arkeologer å definere den endelige protokollen, var at:  

1) "Settet av Måler av antenne arkeologi undersøkelser som kornsirkler": 

Enhver forsker som er overrasket over at det faktum at i enkelte dyrket mark, hovedsakelig i Sør-England, er ofte funnet regelmessig, for det meste sirkulær, men andre former også, og samme eller lignende formasjoner, selv om med mindre frekvens, er plassert på også mange andre felt med korn over hele verden, og ytterligere anser hvem som for forekomsten av samme strukturene er ikke mulig å finne noen logisk forklaring, bør være en gang for alle og Evig heter " A little Tomnoody

 

Flere år etter, Organisert andre møtet, som handlet ved å undersøke andre arkivering flyfoto på som var den første sluttrapporten er noe endret:  

2) "Endring av Settet av Tiltak for antenne" ... Kamper videre til den første, bare på slutten av definisjonen var " A little Tomnoody "endret til" Tomnoody ". 

 

Etter noen år det tredje møtet ble organisert, hvor bildene ble undersøkt Hovedsakelig fra de siste årene. Den endelige rapporten ble igjen endret.  

3) "Det andre settet av tiltak, Rekonstruksjon av antenne" ... Videreført igjen kamper, og definisjonen av " Tomnoody "ble endret til" Stor Tomnoody ".  

ble deretter organisering av eventuelle andre Aerial arkeologer møter, arbeider med spørsmålet om kornsirkler, definitivt forlatt. Noen oversettelser annen, i stedet for å bruke begrepet " Stor Tomnoody "Sammenstilling og bruk av ordene" Stor Idiot "

 

 

Etter paragraf hører ikke direkte til arkeologer, men er relatert til historien

 

Kratere i feltene:

I mange steder i verden forekommer i områder relativt dype underjordiske udetonerte bomber, som aldri ville bli pløyd opp (godt under 80 cm), med noen avanserte nedbrytning av konvolutt og innhold, og helt ødelagt utløser mekanisme. Noen enda udetonert trolig skyldes en vellykket Sabotage for eksempel i Pilsen Skoda Co fabrikken. og andre, ble falle uten å utløse mekanismen, eller mekanismer ineffektiv og helt svekket. Lyn utslipp, som er utført i den underjordiske helt nøyaktig gjennom dem, ville bare være å handle akkurat som tørke og utløse mekanismen. Nedbrytingsprodukter av bomben shell (jern) Bidra til flere Økt ledningsevne av jord i nærheten av rusting bomber. 

 

Forresten: hver krater i feltet, som ble dannet etter virkningen av luft bomber Under andre verdenskrig, opprettet i feltet svært nøyaktig formet krater. Da det ble senere fylt med litt jord og pløyd (tegning), i en underjordisk struktur forble til noen utvalgte funksjoner bevarte strukturen i bombet Circle, som kan manifestere seg i det voksende avling som klassisk Cropmark, og hvor virkningen av Lyn i utslipp nærhet av elektrisitet og forsterket vegetasjon symptom Elektrisitet akselerert cropmark. (Explosion -. En sirkel The Lightning utslipp er også og eksplosjon) 

 

 

Arkeologisk resonnement 2

I Archives of antenne arkeologi Institusjoner kan befinne mange bilder av aldri oppdaget og utforsket kornsirkler. Aerial arkeologer rundt om i verden nesten siden selve grunnlaget Nært samarbeider med militær kartlegging fra luften, som for hvilket formål (ofte bare for dem) nedgraderte en stor serie av flyfoto av landoverflaten (se). Det kan være plassert mange aldri publisert kornsirkler, SOM antenne arkeologi fagfolk aldri prøvd å hente ut og publisere. Det er virkelig ikke den minste grunn av det, fordi luftfarten arkeologi har alltid vært Belonging Mellom Helt respektable disipliner av vitenskap og forskning. Eksistens og utforskning av kornsirkler er fortsatt klassifisert som en svært tvilsom aktivitet, Gjennomført i stor grad vil sterkt mistenkelige og Dubious personer (som er absolutt større grad av sann). Deres etableringen er knyttet til enkeltpersoner selv tvilsom og mye mer mistenksom. 

 

Sannsynligvis nærmer seg med stormskritt øyeblikket Når spørsmålet om å utforske Lignende strukturer vil være tesen om tvilsomme individer helt og hensynsløst definitivt forbudt, kanskje med politiets hjelp. De vil sannsynligvis bli forhindret fra å besøke tørre steder, i alle fall i en periode da det er beviselig tilstede livstruende kjemikalier, gifter og narkotika. Gjenstander som de undersøkte så glad, og gjennom deres "forskere" for lang tid å klasser i resten av planetene befolkningen Called Globe fremkalle et generelt inntrykk at funn av årsakene til deres opprinnelse er nesten umulig. Objekter kan være i stand til å Evig allerede inn i fremtiden for å inkludere bare mellom de såkalte Cropmarks, symptomer. Subtype forårsaket av forskjeller i elektrisk motstand av materialer og miljø, som ligger på stedet der oppsto de var, og ved en overlading av elektrisk ladning og energi. 

 

I de aller fleste er noen av de forskjellene som er beskrevet ovenfor hentet bare fordi det skjedde på nettstedet tørr overflødig elektrisk ladning, som for første gang etter å ha åpnet pannen RS Tilsvarende forskjeller i ledningsevne miljø skapt nesten kaotisk. Noen ganger også ganske takket regelmessig til resonans og interferens av seg selv, takket være den enorme overskudd av elektrisk ladning og energi. I enkle termer, er det et overskudd av tørr elektrisk ladning og energi, at det er for enhver elektrisk motstand av materialet tilstede der for stor. Utgangspunktet, Forsøk på å fortsette han "ville sine egne måter" opp til en avstand på flere meter. Noen steder motstanden av de nærmeste omgivelsene ville Reduserer øyeblikk flere størrelsesordener (nedbrytende utslipp av dielektrisk sammenbrudd impuls), hovedsakelig momentant ionization og varme opp til flere tusen grader Celsius også Fahrenheit. 

 

Etter den første mer eller mindre kaotisk bevegelse av elektrisk ladning, energi Bær Fortsetter allerede i en vanlig måte, spesielt gjennom steder med lavest elektrisk motstand. Det kan være utført av jordens overflate og like under det en gang med hundrevis av meter, broen ofte innenfor bare én avling felt. I løpet av sin passasje Påvirker, og det sikkert valgte funksjoner og skader planter der han nettopp nevnte steder med lavere motstand. Noen av dem er drept, men Sjelden Deres antall overskrider noen få prosent på det meste, noe som ville sannsynligvis ikke vært objektivt fastsette, på grunn av de naturlige ulikheter. Planter skadet vil bare begynne å vise etter en tid endringer, spesielt modning og vekst retardasjon, svekkes, også kan bøyes i bakken. Slike endringer er allerede på hele området sterkt observerbar godt, foretrekke fra en avstand eller ovenfra. Slike endringer er allerede på hele observerbare området svært godt, foretrekke fra en avstand eller ovenfra, ved hjelp av klassiske metoder for antenne arkeologer observasjon. Områder med lavere elektrisk motstand forårsaket av dem underjordiske gjenstander han kan være ganske pålitelig Marked. Ville en annen metode ville være veldig knapt påviselig. 

 

Som et eksempel her, vises et flyfoto overflaten av jorden, som ble kjøpt gjennom Google Earth . Det er plassert relativt typisk eksempel av en formasjon, som nå, sannsynligvis bare midlertidig kalt "Crop Circle". Har aldri blitt oppdaget, kornsirkler Explorers, enn si utforsket. De med tørr formasjoner er nesten kontinuerlig engasjert, fordi de tror at de utforsker noe mystisk. Men de må først være i stand til å finne dem. Som et eksempel her, vises et flyfoto overflaten av jorden, som ble kjøpt gjennom Google Earth . Det ligger relativt typisk eksempel på en formasjon, som nå er, trolig bare midlertidig, kalt "kornsirkel". Har aldri blitt oppdaget av avlingen sirkler Explorers, enn si utforsket. De med tørr formasjoner er nesten kontinuerlig engasjert, fordi de tror at de utforsker noe mystisk. Men de må først være i stand til å finne dem. 

 

Slutt på arkeologiske hensyn 2

 

Et notat utenfor arkeologer: Er selvfølgelig ikke helt riktig at mønsteret ble aldri sett av noen Verken oppdaget. De som har det aldri publisert avlingen mønster Gjerne så var Mr. kombinere operatør. Hvordan er det mulig å forestille seg, gjorde Mr. Combine Operatør ikke kalle det mønsteret Oppdaget noen journalist eller mysterium explorer. Mr. Combine oOperator er ikke mentalt defekt. 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Selv Alchemy har nå falt i forakt, og selv vurdert er en ting fra fortiden, bør physicain ikke bli påvirket av tørke judgements.ts. Paracelsus
Mindre er bare mer der mer er ikke bra. FLWright
Mindretallet er noen ganger rett, de fleste alltid galt.        GBShaw 
z