Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-laget-for-lyn-lokalisering . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
 Utslipp Lokalisering
Den enkleste bevis på forbindelsen med vanlige mønstre med lokalisering av lyn utslipp
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Vitenskapen har bevis uten sikkerhet. Kreasjonister har Visshet uten bevis. C.E.Montague
Fakta er luften av forskere. Uten dem kan du aldri fly. Linus Pauling
Problemet er ikke at det er for mange idioter, men lyn som ikke er fordelt riktig. M.Twain

Kornsirkler , beskjære bilder, Discharge Lokalisering

PagPh

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lyn Utslipp Lokalisering

Det er ikke nødvendig for å skrive lange tekster om lyn lokalisering. Den mest viktig informasjon som er lyn lokalisering er tilgjengelig og mulig. Målt elektrisk, som og radiosignaler, og bruker trigonometriske evaluering. Mulige nøyaktighet er i meter. Mange andre opplysninger tilgjengelig. Intensitet - i kiloamperes, for eksempel 6, men kanskje mindre, men også kanskje mange flere - noen ganger mye mer enn 250 000 Polaritet, type (CG, CC). Hvis mangedoblet, enn antall og intensitet av påfølgende utslipp.

 

Realtime EUCLID lyn kartdata

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Teknologi

I øyeblikket er komplett nettverk består av ca 140 sensorer, Bidra til påvisning av lyn.

Alle lyn dataene oppdages ved hjelp av elektromagnetiske sensorer, som sender rådata til et sentralt analysator. Involvert med teknologi levert av Vaisala (Tucson, Arizona). Hver sensor detekterer det elektromagnetiske signalet som sendes ut av lyn returbevegelsen.

Denne teknologien bruker GPS-satellittsignaler for oppdatert informasjon.

For hver konstruere de viktigste lynnedslag parametrene er innspilt, ergot tidspunktet for hendelsen, virkningen punktet (breddegrad og lengdegrad), Gjeldende intensitet og polaritet, og antall påfølgende slag.

Dataene fra alle sensorene med korrekte nettverket er konsentrert i sanntid i to Euclid sentrale operative sentre. De er beregnet Umiddelbart der for å beregne lyn steder og optimalisere kvaliteten på dataene. Resultatdataene blir sendt i løpet av behandlingen til Euclid operative servicesentre. Dette fører til et fullstendig bilde av lyn aktivitet i sanntid. Alle lyn Innsamlede data blir arkivert i tillegg til post-storm analyse.

 

Nyttige lenker

Lynregistrering
Aldis - den østerrikske Lightning Detection & Nettverk
METEORAGE - Software leverandør for lyn datahåndtering og leder av den franske lynregistrering nettverk
MeteoFrance - Fransk National meteorologiske byrået - eier av det franske lynregistrering nettverk
BLIDS - "Blitz Informations Dienst der von Siemens 'tyske lynregistrering nettverk, eid av Siemens
SCALAR - Slovensk lynregistrering nettverk
Instituto Nacional de Meteorologi - Spansk National Meteorologisk institutt, eier av den spanske lynregistrering nettverk
SINTEF - Norvegian National Meteorologisk institutt - eieren av Norvegian lightnnig deteksjon nettverk
Den finske meteorologiske institutt (FMI) - eieren av Finland lightnnig deteksjon nettverk
CESI SIRF - han italiensk Lightning Detection & Nettverk
Informasjon om og Lightnings tordenbyger
tigger.uic.edu Lyn Injury Research Program
www.lightningsafety.com National Lightning Safety Institute
www.usatoday.com USAToday, Newspaper nettsted med mye informasjon og linker på lyn
bat.nmt.edu Langmuir Laboratory, US laboratorium forskning på ekstremvær og lyn
wwwghcc.msfc.nasa.gov Globale klima og Hidrology Center, en institusjon for NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, en institusjon for NOAA
www.nssl.noaa.gov National Severe Storm Laboratory, en institusjon for NOAA
Meteorologiske CENTERS
www.magmacom.com Magmacom, Meteorologiske linker til nettsteder i hele verden
www.noaa.gov NOAA National Oceanic and atmospherics Administration - USA
www.meta-office.gov.uk British Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
INTERNASJONALE grupper på Lightnings
www.cenelec.org CENELEC European Commitee for elektroteknisk standardisering
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Réseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institute of Electrical & Electronics Engineers

 

 

Læring

Hva er lyn?

Lyn er overføring av ansvaret signifikant mellom to ladde objekter. Lightning utslipp kan oppstå sky-til-sky (CC), sky-til-luft (CA), og sky-til-bakke (CG). Buienradar.nl gir online data på sky-til-bakke lyn. Sky-til-bakke lyn har størst innvirkning på vårt daglige liv. Et lynnedslag kan drepe, ødelegge utstyr, starte branner, og være ansvarlig for så mye som 70% av en typisk strømbrudd.

 

Hjerneslag

En lyn hendelsen fortsetter flere stadier i den første av som kalles "Leaders", som du ikke kan se. Disse lederne produsere en ledende vei til bakken da som brukes for en stor utslipp av elektrisk energi. Dette utslippet kalles en "slag". Det er den blendende hvite flash du ser etterfulgt av tordenbraket grunn supersoniske utvidelse av luften som det er oppvarmet. Første slag er ofte fulgt av en annen leder / slag sekvens etter noen hundredeler av et sekund. Opp til 20 eller flere sekvenser av en leder / slag kan oppstå, og dette er grunnen til at det ser ut lyn flimring.

 

Blitz

Alle hjerneslag inntreffer at innen ett sekund og innen 10 kilometer fra det første slaget er gruppert sammen og kalt en "Flash". Dette bidrar konsernet knyttet Potensielt elektriske hendelser i en enkelt hendelse for visning.

 

Real-time

Sanntid Betyr behandling av informasjon som det kommer på et sentralt punkt. En At prosessen går ikke videre i "real-time" ville kanskje lagre informasjon før du bruker den. I lyn deteksjonssystemer blir lyn dataene kommuniseres fra en sensor til en sentral behandlingsenhet punkt.

 

Projeksjon

Grovt Jorden er en kule. For å vise den sfæriske jorden på den flate skjermen på en monitor krever litt fancy matematikk Kalt og projeksjon.

 

Time-Zone

Nettstedet www.buienradar.nl Støtter alle de store tids-soner over hele Europa. Observatør Lyn, Lyn og Lyn Explorer Advisor utnytte alle Tidssone variabel som du kan skrive under tilknytningsprosessen. For en god diskusjon på gang-soner, klikk her.

 

Akronymer

EUCLID - European Cooperation for Lyn Detection

BLDN - Benelux Lightning Detection Network

CELDN - Central European Lightning Detection Network

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper. SÅ De kan opptre som magnetisert kompass nåler, og elektromagnetiske krefter er øyeblikk deflecting dem til bakken i en med eller mot urviseren retning, avhengig av den relative forholdet, retning og faseforskjell av passaging elektrisk strøm. Midlertidige mekaniske endringer og spenninger kan skape noen også mellomtiden usynlig mekaniske skader, orientert i retning. Slike mikroskopiske retningsbores orienterte skader er i stand til gradvis økende av skadet vev senere føre gradvis retningsbores orientert bøying av alle stilkene i én retning (CW eller CCW). Magnetfeltene en gjennomsnittlig lyn utslipp er minst ti tusen ganger sterkere enn jordas magnetfelt. En annen del av arbeidet kan utføres av enorme elektrostatiske krefter takket være at blader og stilker av planter oppfører seg som blader og stilker av electroscopes. Diameter sirklene Omtrent Representere spekter av lyn utslipp elektromagnetiske krefter. I tillegg til alt det, med henvisning til: avlingen mønsteret forekommer minst Flere dager, noen ganger opptil flere uker etter lynet traff. Det er fordi de berørte anlegget vev svekkes svært sakte, på grunn av stor treghet og dermed svært langsomt går endringer i planter ( EPP , Kronologi ). Fordi noen ganger på lokaliteten kan skje svært komplekse forstyrrelser og resonanser, kan det noen ganger skape et svært innviklet mønster. En enkelt lyn utslipp utstråler energi til elektrisk lokomotiv som ville reise tusenvis kilometer. Gjennomsnitt (!) Utslipp. (Forenklet forklaring)

 

Det var en av de største naturlige spøk - mystifikasjonen, smart knep, ville Det var Mother Nature tuller hele menneskeheten forvirret hundrevis, tusenvis år.

 

Med nevnte ideer er mulig ikke enig, også Mulig protest mot dem, men kanskje det egentlig alt som er mulig å til med den eller mot den. Såkalte Jerry Cimrman er postulat.

 

noen korte informasjonssider:

kornsirkler , en annen internasjonal kornsirkler - Kornkreise

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Noen delvis informasjon nå kan finnes for eksempel på enkelte sammendragssidene.  kornsirkler - forståelse Hovedsakelig er nå en av de mest omfattende siden. En annen ganske omfattende informasjon kan bli funnet på linkene fra siden Tekster . Det er linker til noen publiserte tekster. Også noen ennå upublisert, dvs. noen forhåndsvisning versjon. Andre tester er usortert Plassert her . Tekstene vil selvfølgelig tilsettes kontinuerlig.

 

Noen sider eller også Deres deler har blitt foreløpig forpliktet til å publisere et annet sted, så den første vises der, så snart de blir koblet fra sida Tekster , og etter en tid vil endelig vises på siden som den var tiltenkt.

 

Også det nesten alle sidene er utarbeidet en serie medfølgende bilder eller illustrerende grafikk, enten egen etablering, eller "samlede verker" fra Internett. Slike punkter, for plassering av Selv eksisterende, men fortsatt ubrukte bilder, er i teksten meget sterkt farget SÅ Marked. Dette er først og fremst for Betegnelser forfatteren av teksten selv å endelig lyst til å gå å plassere dem der. Det er en gradvis publisering av forskningsresultater. At forskningen varte i flere år, så det vil ta litt tid ennå. Ofte også skjedd, at i løpet av å skrive noen siden ble noen ganger plassert objekt i avsnittene en tekst, som heller bør tas med på en annen side, men så langt har ikke blitt kopiert eller flyttet dit.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er ikke bra å prøve å stoppe kunnskap fra fremover. Uvitenhet er aldri bedre enn kunnskap.  E.Fermi
En engelskmann tror han er moralsk Når han er bare ubehagelig. G.B.Shaw
De sier Ekteskap laget i himmelen. Men er så torden og lyn. Clint Eastwood
z