Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-for-bøndene . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Jordbruksinteresser kjære!
Noen tips til alle bønder, hvordan man skal håndtere i fremtiden med kornsirkler, som finnes i deres felt
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre bygg, malt, øl, bryggeri, brygging.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Bare to ting er uendelig, universet og menneskelig dumhet, og jeg er ikke sikker på om det tidligere.           A.Einstein
Verden er i dine hender, nå bruke den. Phil Collins
Hvis det er noe en offentlig tjenestemann hater å gjøre det er noe for publikum.              Kin Hubbard

Kornsirkler Vises

siden menneskeheten eksisterer

PagPh
Selv i tidligere tider, sikkert ikke så mye som i dag. Det var ikke engang i verden som mange felt, Hverken menneskelige eller beskjære. Liten grad vil skje i antikken, beed noen meldinger.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Gode ​​nyheter (fra professor Farnsworth) for bøndene.

Ikke bare for dem, men også for sheriffer, policemans og eventuelle andre interesserte.

 

Mest interessante nyheter for bønder, jordbrukere og andre plante-Spesialist:

 

 

Rydde vekk alle dine hayforks, pop-pistoler, hagler, revolvere, Colts, kniver og andre våpen, vil du aldri trenger det for å straffe eller kjøre bort noen sirkel beslutningstakere.

 

Derfor er enkel - de har aldri eksistert (Crop-Circle-makers).

 

Bedre øl, bryggeri, malt, whisky, brygging, bygg.

 

Den som virkelig så skapte mønstre, vil du aldri bli fanget, snarere tvert imot. Det er virkelig den beste for å holde ut av ham så godt som mulig. De var de lyn stormer nemlig som kan også skje flere uker før og mønstre dukket opp.

 

Virkelig, ingen vil (ingen reell person) kommer til å gjøre noen tall på markene.

 

Og hvis han vil (Det virkelige grunnen), skynd deg til kirken og gi mange takk til Gud, at du ikke møte ham der, "in time". At reelle årsakene som gjør at tallene på markene var bare lyn i tordenvær. Kanskje også og bolter fra blå. Verken vinden selv regne. Begge disse symbolene er oppført i Årsaker til å skape fast `skal være (skadet, svekket) beskjære områder deltok bare veldig lett. Hvis det ikke var for den grunnleggende årsaken, lyn utslipp, ikke ville være der i feltene rundt om i verden innlevert `skal være (skadet, svekket) nesten ingenting. Bare hagl Lignende effekter kan føre til, men heller mye verre - At etter avlingen er fullstendig ødelagt. Crop innlevert `skal være (skadet, svekket) etter lynnedslag utslipp kan fortsatt komme veldig ofte nok slik at det er mulig å høste. Estimat (for å være presis) i verden hyller årsaken bare om en tusendel av en prosent av skadet avling, sammenlignet med områder som årlig blir framlagt `skal være (skadet, svekket) av lynet.

 

En av de mest interessante (også utrolig) faktum er at tordenvær og lyn dukket det meste mange dager, selv uker før etter tallene egentlig ble synlig. En gang to måneder.

 

foto blesk, krávy

 

Etter møte noen reell That virkelige årsaken til enhver person (for eksempel noen dum sirkel-maker) Ville det være et behov for en handling av noen Men in Black (biler) i feltet, som hjelper ren og sted fra deres relikvier. I årsak møte med dyr (og Lyn), vil du trenger hjelp til å gjengi anleggsarbeidere. (foto)

 

Doug og Dave? Og noen andre "declarators"? Oh, fordømt.

 

At Mr. Allzheimer med tørke og dum, slem gutt, og i forbindelse med Mr. Drunk ...

 

Bedre øl, brygging, malt, bygg, bryggeri, whisky.

 

Ikke høste noen kornsirkler før modnet. Absolutt unødvendig arbeid. Det ble crop flatet (skadet, svekket) som alle andre fast `skal være (skadet, svekket) beskjære i verden, men bare takket være svært avvikende forhold, en gang fra mange millioner av andre saker, har blitt en symmetrisk figur.

 

Derfor var stor mekanisk og elektromagnetisk, også elektrostatikk resonanser og interferens mellom bolter, planter og jord overflaten. En enkel modell for å lage sirkel i kornet materiale med en kort serie av flere tilsvarende gnist utslipp er mulig å se her . Bare en svært approximative løsning, men kunne forklare at mekaniske krefter av alle vertikale utslipp forplanter seg i sirkler (det er detonere og trykkbølge). Det samme gjelder elektromagnetiske bølger. Men på markene der ikke blir mekanisk skade (for det meste), mye mer virkelig elektrisk skade - elektrolyse, varme, damp og gasser press, alt laget av klassiske elektrisk induksjon i planter, først bare microscopics endringer, helt usynlig for øyet, selv Hvis plantene er hardt skadet eller døde.

 

Som dukker vil prøve å stå opp etter noen dager (ved hjelp av noder), og i de fleste tilfeller

 

vil lykkes i (nyttig for høsting). Vil moden som alle andre fast `skal være (skadet, svekket) beskjære,

 

bare litt senere.

 

Også mulig at i tørke skadet planter Ble Ville phytopathological sekundære skader - insekter, virus, bakterier, mugg, sopp. Holde på, ta vare, er det ikke nødvendig å bruke masse kjemikalier, sterkt skadet områder planter eller ikke å høste, pløye den under. (Du vet det, er tørre info plassert objektet i dine Spesialisert litteratur mange ganger)

 

Det ble crop innlevert `skal være (skadet, svekket) som alle andre fast `skal være (skadet, svekket) beskjære i verden, men bare takket være svært avvikende forhold, en gang fra millioner, har blitt en symmetrisk figur.

 

Som dukker vil skuffen for å bo etter et par dager, og i de fleste tilfeller vil gjøre (nyttig for høsting). Vil moden som alle andre fast `skal være (skadet, svekket) beskjære, bare noen dager senere. Hardt skadet eller planter (hvis noen) ikke å høste, pløye den under.

 

Neste år - bedre avling.

 

Bedre brygging, bygg, malt, bryggeriet, øl, whisky.

 

Uansett, jo lenger tid fra nå, jo mindre interesse for noen i disse tallene. Spesielt etter advarsel . Kanskje absolutt ingen ny interesse etter det.

 

Kanskje bedre for deg, vil dagens besøkende være redd for noen besøker noen kornsirkler hvor som helst.

 

De vil være dritt-redd for at når som helst i fremtiden.

 

Mange takk for din interesse.

 

Din mann i B & W , som nå jobber som deufoizer, desaucerizer og dealienizer, også.

 

James Blond

 

Også spesialist i Alien-Rats avvikling.

 

 

 

Ser ut til fortiden

Bare var ikke Nesten til de valgte funksjonene observert, undersøkt eller fotografert. Tidligere i århundrer var ikke nesten like mye rogallists og fly eiere i går. Samt kamera eiere. I midten av det 19. århundre gikk gjennom fylket over verdens første eiere av Daguerre apparater. Men de var særlig interessert i mange andre ting enn kornsirkler. Men hvis tross alt ble innspilt, med en høy sannsynlighet Relativt ble registrert i form av maleri oppstår og poster, samt illustrasjoner av noen gamle sivilisasjoner. Bare dette faktum har ennå ikke blitt avslørt. Registreringer av Ancient Civilizations er åpnet for forskere Dagens mer og mer. Selv noen viktige bilder av gamle kulturer kan bli trukket fra mønstre i korn, tørre og Yin - Yang symbolet, eller noen gamle Maya tall. I de dager var selvfølgelig Behandlet som et verk av Gud, og de ​​ble behandlet riktig. Som den største paradokset er mulig å vurdere det faktum at det ikke er umulig gamle sivilisasjoner som noen kan selv komme til den erkjennelse at avlingen mønstre er dannet etter utslipp av lyn. Men så trenger ikke dette faktum på ingen måte videre utforske og utvikle det enda mer å forholde seg til, fordi både utslipp av lyn, så figurene som genereres av det hele de betraktet som et verk av Gud. Deres tilgang til dem kan være i begge tilfeller svært like og ikke trenger noen Forseggjort eller ta det faktum at en kan oppstå i forhold til den andre, enten fordi forfatteren var for dem i. begge tilfeller en og samme - og guden Zevs tordenguden ekvivalenter, og lignende hensyn De forventet fra alle som skal håndtere sine skildringer i fremtiden. Derfor er det veldig sannsynlig at i tilfelle av de fleste avanserte Ancient Civilizations vil bli bilde Det kan være ganske nøyaktig gjengivelse mønstre funnet i avlingen, kombinert med representasjon av det høyeste Gud eller guder. Enten de forsto at mønstrene ble dannet av lyn utslipp eller ikke. Hvis alle som to strukturene er regnet som et verk av Gud, er det nesten det samme. Det er også mulig å si at det var mye bedre enn dagens menneskeheten tenkning, selv om de ikke forsto deres Mellomkoblinger. Det er fortsatt mye enklere Assumption Lyn - Gud, kornsirkler - Gud, dagens temperatur som menneskeheten arbeidskrevende avledning av lyn - natur, kornsirkler - romvesener. Forresten, ville det være mulig å tross alt, de lyn virkelig Produsert av romvesener? Det ville ha vært nødvendig å spørre mestere Uman og Rakov Professorene fra Universitetet i Florida ( www.ufl.edu ), men vil de begge virkelig vanskelig å være enig med noe sånt. I en publikasjon, avhandling som var de to "guruer" World Science lyn utslipp skrevet, om romvesener er ikke engang noen omtale, ikke en peanut, selv om de skrev om utslipp for eksempel på Venus eller Jupiter.

 

 

Hvordan man skal håndtere kornsirkler i dag

ikke overdrevet. De er ikke produsert av noen semi intelligente, demente og senile sirkel-makers, eller romvesener (også semi intelligent, demente og senile). For Deres eksistens er ikke å være sint på ham for noen selv som straffeforfølge eller straffe. Avling i noen vanlige mønstre innlevert `skal være (skadet, svekket) for å få samme årsaker som forårsaket skade og losji (skade, svekkelse) av avlingen hvor som helst i verden. Alle som møter med noe mønster i avling, selv om de ikke viser noen tegn til regularitet, og som møter med noen flate (skadet, svekket) beskjære hvor som helst i verden, kan bare gratulere seg selv Det var ikke akkurat på det stedet nettopp på Når tiden var at det virkelig konkret mønster oppsto (innspilt, Exposed). Absolutt ingen rolle om regelmessig tilfeldig fullføre symmetrisk eller uregelmessig.

 

Hvis til tross for at alle noen vil fortsette å hevde at noen mønstre i dyrket mark ble produsert av ham, er det på ingen måte nødvendig å motbevise ham. Noe annet valg enn bare å ønske ham lykke til, det har aldri møtt i feltet med At man i Hvem tall avlingen virkelig faktisk produsert. Vil trolig være den beste tørt sted en person i en Institute (Madhouse) er det mange rundt om i verden, og hvor er de formål lagring og harboring Lignende konstruksjoner med riktig utstyrt.

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Sosialisme er en filosofi for å mislykkes, trosbekjennelsen til uvitenhet, og evangeliet av misunnelse, er dens iboende kraft lik deling av elendighet. W.Churchill
Dumhet sparer ofte en mann fra å bli gal. O.W.Holmes
Jeg kan drikkes, Miss, men i morgen vil jeg være edru og du vil fortsatt være stygg.   W.Churchill
z