Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-laget-for-lyn-overflate-Lede . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Lede Surface
Før deflecting dagens korte perioder kan bevege sikksakk nær overflaten gjennom luften som Lignende
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Den høye furu er oftenest Shaken av vinden, høye tårnene faller med en tyngre ulykken, og lyn treffer høyeste fjell.  Horace
Det vanskeligste er å ta mindre når du kan få mer.  K.Hubbard
Alkymistene i deres søken etter gull Oppdaget mange andre ting av større verdi. A.Schopenhauer

Kornsirkler , beskjære bilder, drive over overflaten

PagPh
Når impulsen RS pannen berører jordens overflate oppstår på stedet av et stort overskudd av elektrisk ladning som er noen ganger "scurries på alle sider." På noen mønstre er klart atskilt.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Gjennomføre strømmer over jordoverflaten

foretrekke på steder med lavere motstand (blant andre symptomer visualisere seeding)

  Innledningsvis, Tar gjeldende konduksjon sted mer eller mindre tilfeldig, grunnet et stort overskudd av energi og charge på treffpunkt. Lokal oppvarming og ionisering skjer på området i stedet ved et uhell ledende baner, der den aktuelle utslippet Ledet. Opp til innen et par meter fra virkningen energi er jevnt Carried away, fortrinnsvis ved hjelp av ledende baner som finnes på området. Det kan være flere arter, ifølge metoden for etablering:

(De er sortert i henhold til alder fra den eldste)

1) Geological (blant mange andre påvirke fukt distribusjon i kjelleren)

2) Arkeologiske

3) Industri (utilities)

4) Dyrking

5) Lokalt, utilsiktet, forårsaket av ionisering og oppvarming materialer på en brøkdel av et sekund:

 

Delvis Gjennomføre tilfeldig utslipp over jordoverflaten

(Videreføring av gnist utslipp av tilfeldige retninger for noen tid)

Det gjelder for eksempel i forhold til fotografiet er underlagt opphavsrett. Akkurat på det punktet, selv i hvilken som helst posisjon Lignende ingen noensinne var, og heller ikke noe der akkurat Observer Når Mønsteret var opprinnelig der. Derfor er det mulig å innrømme at selv den teoretiske muligheten, at gjennom sikksakk linje, etterfulgt av en litt buet seksjon på ca 30 m, passerte ballen lyn. Men i disse tilfellene første hensyn varierer først og fremst i form av fantasi, er det mulig ringe etter hjelp bare helt i begynnelsen av enhver vitenskapelig arbeid, så det må følges opp med Objective verifisering.

 

Forklare noen fenomen vanskelig å forklare gjennom en annen vanskelig explainable fenomen er svært metoden Breakneck og definitivt ikke tilhører Mezi alvorlige vitenskapelige metoder. Det er rapportert som bare en svært marginal, mer eller mindre som usannsynlig mulighet. Det er mer rette linjer på mønsteret, selv om mye kortere, men noen trolig skapt av samtrafikk for å treffe nærheten utslipp armer. Alle kretser ble skapt av den påvirker av mange armer mye forgrenet utslipp, hvorav noen ble sammen på bakken, og et utslipp vil trolig fortsette over overflaten (kort tid sikk-sakk, da nesten rett) godt utover temperatur som er vanlig i lignende saker.

 

Merk: Det er et fotografi som inneholder en flere hundre meter lang line - en reise over land fra mønster i det fjerne, der sannsynligheten for eksponering av ball lyn mer sannsynlig, men selvfølgelig helt unverifiable. Dessuten kan det være den eneste conduction banen av elektrisk strøm fra den utlades over jordens overflate.

 

I stedet hvor pannen hits av RS, nøyaktig på tiden, og punktet vises stor overskudd av elektrisk ladning. Dette kan bli viderekoblet underground Øyeblikkelig bare med en svært god leder. Hvis noe sånt som en veldig god leder ikke vises på nettstedet, Som er i feltet trolig godt over 99% av tilfellene, på jakt etter en vei ut av virkningen området ville også bort noe mer eller mindre tilfeldig retning. Dette skjer nesten uansett, i hvilken retning motstanden er lavere, fordi svært stor for at strømninger stede der, billedlig talt, ingen motstand ganske liten. Ledningsevnen That på noe punkt forekommende materiale er med henblikk på conduction strøm av tusenvis flere hundre ampere er for lav. Lokal oppvarming kan ionisering miljø ledningsevne i noen retninger svært umiddelbart Økning (dielektrisk sammenbrudd). Da er det Gjenværende energi i den retningen ganske raskt Ledet til undergrunnen.

 

Noen ganger med dagens underjordiske Ledet svært dårlig (det kan være relativt lav fuktighet), og strømmene deretter spredt over bakken mye lenger, og forårsake korn i beskjære skader mye mer. Feltet kan deretter bli flatet (skadet, svekket) om lag 90%. (photo)

 

Noen ganger utslippet kan ta den underjordiske banen som tilnærmer den struktur trerøtter. Alltid er det en fraktal struktur. Slik en fraktal kan se noe sånt snudd opp ned og senket ned i bakken nåletre - gran, furu, men også noen løvtrær - poppel, lind. I alle tilfeller er nevnt i dette avsnittet er også spredt rundt virkningen nettstedet relativt nøyaktig sirkulært område, der er til stede i livstruende trinn spenninger. Det er ikke rart også, fordi i en liten avstand fra virkningen av lyn utslipp (titalls meter), vil noen være dødelig fare til alle tider. Trinn Hele spenning i området av sirkelen er konstant Omtrent utover umiddelbar sirkelen reduseres til null. (sketch)

 

Effekt av underjordiske strukturer på strøm conduction

 i et nærliggende underjordiske (arkeologer, geologer, industrialisering - Verktøy)

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Siden er under konstruksjon

Noen delvis informasjon nå kan finnes for eksempel på enkelte sammendragssidene.  kornsirkler - forståelse Hovedsakelig er nå en av de mest omfattende siden. En annen ganske omfattende informasjon kan bli funnet på linkene fra siden Tekster . Det er linker til noen publiserte tekster. Også noen ennå upublisert, dvs. noen forhåndsvisning versjon. Andre tester er usortert Plassert her . Tekstene vil selvfølgelig tilsettes kontinuerlig.

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Hvis noen sier at han kan tenke kvantefysikk uten å få Giddy, viser at bare han ikke har forstått det første om dem.  N.Bohr
Lyn Som er noe igjen, ville vi heller unngå. R.Branson
Naturen ikke hastverk ikke, men alt er Lao Tzu oppnådd.
z