Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-svekkelsen-of-stengler-effekt . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Svekkelse effekten stammer
Immediatelly etter Lightning Discharge Det finnes millioner av beskjære stilkene berørt av elektrisitet
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre øl, bygg, bryggeri, malt, brygget.

En god daguerreotype, Det var så perfekt en slags fotografier som ble noensinne laget. Edward Steichen
Man finner noen ganger hva man ikke er ute etter. A.Fleming
Innen observasjon sjanse favoriserer bare forberedt sinn. L.Pasteur

Crop Circles , beskjære tall, Svekkelse effekten stammer

PagPh
Motto: svekkelse av stilkene før losji (bøye stilkene til bakken) kan vare i uker

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Immediatelly etter Lightning Discharge det vises Millioner av beskjære stilkene (eller noen andre planter, mengde avhengig seeding tetthet) ble påvirket av en stor av mengde elektrisitet. De kan være svært betydelig skadet, mange av dem så mye, at helt uunngåelig og dø etter en viss tid, men fra begynnelsen, det er nesten absolutt umulig Observer noe sånt. Alle slike planter er flere timer, i noen tilfeller flere dager eller lenger, ganske indistinguishably fra planter og upåvirket helt frisk. Også mange planter, virkelig Umiddelbart etter lyn døde, flere dager er ganske indistinguishably fra That Upåvirket og sunn.

 

Bedre brygging, malt, øl, whisky, bygg, bryggeri.

 

Svekkelse effekten stammer

(Inkludert blader og hele planter, selvfølgelig)

Effekten ble navngitt kun som forenklede svekkelse Stenglene, fordi stilkene er bare bøye jordelektroden, men effekten av svekkelse Påvirker hele anlegget. Han forlater, for eksempel, og mye mer tidligere enkelt observerbar. Men i de fleste tilfeller er Konsekvenser observert etter så mye som cmpletely innlevert `skal være (skadet, svekket). På enkelte planter, kan også deres konsekvenser grupper være mye observert tidligere, takket bare det forsvant leafs. Selvsagt avhenger den type anlegg. Dette fenomenet er veldig bra observerbare Hovedsakelig på bygg. Det er enda mulig å observere en annen effekt, for tidlig tilbøyelig toppene. Bygg øret, så vel som med andre kornsorter Under Modning omdreininger til 180 ° fra utgangsstillingen vertikalt rett opp til helt ned. Elektrisk strøm overledning gjennom anlegget akselererer betydelig denne prosessen. Dette skyldes svakere mekanisk struktur byggmel halm i sammenligning med andre korn. Også flattening (skadelig, svekkelse) Motstår mindre synlige. 

 

Som for kornsirkler, er nesten uten unntak registrert etter fullstendig losji (skadelig, svekkelse). I flere tilfeller (inkludert en i 2011 - bygg) ble rapportert kornsirkler på scenen Når planter eller de fleste av dem ikke ble liggende på bakken, var det bare bleknet blader, og en annen stilling av øret (Større vinkel mot bakken) . Observatører ikke engang bry å kommentere dette faktum.

 

Bedre malt, brygging, øl, bryggeri, whisky, bygg.

 

Bygg avling mot andre funksjoner igjen en meget interessant eiendom, veldig god observerbarhet av forskjellen i vinkelen på øret til bakken på ulike grupper av planter i ett felt, er det svært tydelig på farge ved visning eller fotografering fra en avstand også og en luftig utsikt. For eksempel Mens voldtekt er preget av en periode med høy kontrast - Omtrent blomstring av bare to uker, er Barley preget av meget betydelig farge kontraster fra nesten full vei til høsting. Veldig betydelig alle stadier skiller seg fra hverandre - før og etter full vei, før, under og etter blomstring og fortsatte å tilby et stort fargekontraster og endringer samt alle vinkelposisjoner av øret. I tilfelle av øret vinkel kan spille på fenomener av en annen farge lys forstyrrelser avhengig av vinkelen av awns er feltet faktisk dermed det noen utvalgte funksjoner, fungerer som et diffraksjonsgitter, som brukes til å spre lyset i fargespekteret . ( bilde makro micro, awns, rist ) Beskrevet I alle tilfeller er forskjellene svært merkbar i både observasjon og fotografering fra en avstand og ovenfra. Bygg felt er sannsynlig å vises som en av de mest anvendelige kornblanding for cropmarks observasjoner i luften arkeologer. På de fleste av flyfoto er også Mulig trygt skille Tema fra andre.

 

Bedre øl, bygg, malt, brygging og whisky bryggeri.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Den farligste er usannheter sannheter noe forvrengt. GCLichtenberg
Den eneste grensen for støt er din fantasi og engasjement. T.Robbins
Det er to måter å leve: du kan leve som om ingenting er et mirakel, kan du leve som om alt er et mirakel.  A.Einstein
z