Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-varsel . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Prognoser kornsirkler
Når og hvor avlingen sirkler Utseende er nesten umulig. Bestemme hvor de vises ikke er mulig.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Forskeren er en elsker av sannhet for de aller kjærlighet til sannheten selv, uansett hvor det kan føre.  Luther Burbank
Prediksjon er svært vanskelig, spesielt hvis det handler om fremtiden.          N. Bohr
Vitenskap er alltid galt, løser det aldri et problem uten å lage visningen.           G. B. Shaw

Kornsirkler , beskjære bilder, Mulighet for prognostisering

PagPh
Denne siden vil beskrive noen av mulighetene for å forutsi (ikke) Forekomst (IR) normale former i fremtiden. Her blir uttalt spådommer Medfølgende fenomener, som bør være i fremtiden om mulig i forbindelse med oppdagelsen av mønstre i avling sirkler beskjære det gjennomført eller avkrefte.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

På denne siden vil ikke vises når spådommer om hvor og disse sirklene vises

De vil være her Vises prognoser som følge av ulike observasjoner, de såkalte spådommer, uvurderlige hjelpere av vitenskap og forskning. Noen av deres skjemaer kan også Kalt prognose, men begrepet prediksjon er fullt tilstrekkelig. Hva er det?

 

I utgangspunktet er prediksjon en form for prognoser, basert på noen form for objektive observasjoner, som gjør det mulig å nå noen konklusjon. Fordi dette ikke er av noen vrangforestillinger eller fabrikasjoner, avsagt av alle slags mystikk-troende "evner" som har nesten uten unntak, en ting til felles: Det er ikke mulig dem i det hele tatt på noen måte verken bekrefte eller refs.

 

Lignende teorier kan derfor alle mysterium-troende holde sammen i deres mystiske mannen drittsekker.

 

Her Tydelig spådommer vil alle, uten unntak, være etterprøvbar basert på logiske forutsetninger, og generelt vil ikke på noe tidspunkt i fremtiden for Forhindre seg på noen måte å bli bekreftet eller avkreftet tvert imot.

 

Spådommer er mulig å sjekke med tilbakevirkende kraft, det vil si å bruke Deres søknad Det er tilfeller allerede har skjedd i det siste og sjekk om det ville være mulig at tørke spådommer ville ha blitt bekreftede tilfeller eller tilbakevist.

 

Prediksjon Nei. 1

Ekte kornsirkler vil aldri vises på stedet der det ikke ble innledet av en storm, mer presist, hvor lyn utslippet ikke treffer i feltet nøyaktig på det punktet der det dukket senere sirkler eller andre vanlige mønstre.

 

Uttalelsen at de er ekte kornsirkler generert av lyn utslipp er en prognose av forrige uløselig Medfølgende fenomen. Alle som ønsker å refs tørke og krav, har muligheten. Det vil være virkelig et behov for en masse arbeid, hardt arbeid, men muligheten er til stede. Allikevel er det en perfekt målsetting at fenomenet kan være ganske fullt ut bekreftet eller avkreftet, og det er ganske Objektive tekniske ressurser for å aktivere den.

 

En annen, flere eller indirekte formuleringer: Ekte kornsirkler vil bli funnet bare der feltet var akkurat på det punktet påvirkes av lyn utslippet. De ville aldri bli oppdaget før den første våren storm, eller et sted hvor stormen var ikke dem i det hele tatt.

 

Prediksjon Nei. 2

Stilker på det punktet av ekte kornsirkler vil aldri bøye til bakken og følgelig at han Them Det øyeblikket bare i noen lokalt drevet Konsentrert mekanisk eller noen annen makt. Formen ble opprettet i dem allerede lenge før, og er bøyd til bakken akkurat der den formen ble skapt av skade og som følge av svekket That stilker. De vil være bøyd til bakken bare grunnet det faktum at de svekkes. Bedre å si, vil bli svekket, slik at de vil kunne å bøye jordoverflaten på grunn av mye svakere krefter, stammer det sunt uskadet som er i stand til å tåle uten problemer (opptil 100 ganger sterkere og mer mekanisk motstandsdyktig, i stand til å tåle 100 ganger mer større krefter).

 

Blades of plasseringen av mønstrene vil være så som svekket De kan ikke selv være i stand til å bære sin egen vekt. Dem han usuall styrker kan handle Greater signifikant (en samlet vekt på bunter av mange stilker, Domino Effect , vekt stilker økte med mer enn dobbelt så fuktighet fra dugg eller regn, effekter av vind.

 

Svekkelse av stilkene i mønstrene kan bekreftes av mekaniske tester, og det er helt det samme svekkelse av stilker som oppstår (vil oppstå) til enhver innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære i verden, så vel som helt uregelmessig. Det er flatet (skadet, svekket) fra samme grunn, svekkelse forårsaket av passering av elektrisitet levert Det er poenget med lyn utslipp, selv i noen tilfeller bare ved induksjon.

 

Prediksjon Nei. 3

I tilfelle oppdaget at vil være snart nok etter utslippet av lyn som laget den, vil det være mulig på hvert punkt av avlingen sirkler Forekomst av termiske bilder SÅ oppdage og bekrefte tilstedeværelse av gjenværende energi ville levert av elektrisk utladning, midlertidig lagret underjordiske og akkumulert varme. I avansert stadium av forskningen vil være mulig å identifisere feltet, som ble truffet av lynet, ved hjelp av termiske kameraer rett etter storm og så er det en økt sannsynlighet de som avling vil bøye seg ned. I tillegg er det andre også måter å finne stedet hvor lynet traff, med en nøyaktighet på titalls meter, og fotogrammetri vil gjøre noe lignende med en nøyaktighet på centimeter.

 

Prediksjon Nei. 4

Før eller senere vil bli fotografisk fanget lyn, som rammet akkurat stedet der den ble senere opprettet et fast mønster i avling. Mest sannsynlig vil dette skje i god gammel England. Å oppmuntre innsatsen til Stormchasers er på dette punktet erklærte at:

Den første Lightning Discharge fotograf, Hvem vil hell fange et blunk eller lage en video av Lyn Discharge, som exaxtly landet i det punktet, hvor senere dermed kom inn i eksistens og regullar mønster, kornsirkel, vil bli rikt belønnet. Tilnærmet Estimert avgift vil være mer enn én million dollar.

I tillegg til udødelig herlighet av å være den første i verden som lyktes i noe sånt, vil motta fra hendene på denne forfatteren og pocket Bidrag av meitemark (godteri), og sann selvlagde falsk signatur av dette essayet forfatter, limt sammen fra bokstavene klippet ut fra Red rettigheter (kommunister ark fra 80-tallet). Stormchasers av alle land rundt om i hele verden, foren dere!

 

Med fotografering av lyn utslipp arbeider en rekke spesialister rundt om i verden. Se f.eks Google (stormtrackers, Stormchasers). Det er en subbranch av deres interesse, sporing ekstremvær. Noen av dem selv fotografering Operer og overvåke Helt lyn som foretrukket, det viktigste interesse. Som et tillegg, er tørre observasjoner, målinger, dokumentasjon, overvåking og registreringer av ekstremvær også engasjert i en helt offisiell vitenskapelig disiplin Called hydrometeorology.

 

Prediksjon Nei. 5

I tilfelle oppdaget at vil være snart nok etter utslippet av lyn som laget den, vil være på plasseringen av noen kornsirkler eller andre vanlige mønstre Helt beviselig kvalitativt og kvantitativt oppdaget og bekreftet økte konsentrasjoner av svært farlig, selv dødelig giftige kjemikalier. Først av alt, CO2 , CO, men sannsynligvis noen andre, mye verre (HCN), og enkelte organiske svært farlig kjemikalier. Kanskje også forbindelser av silisium, organofosfater (men ikke stammer fra renseanlegget plantevernmidler og plantevernmidler)

 

På steder med vanlig fast `skal være (skadet, svekket) planter vil bli funnet helt indistinguishably symptomer, som finnes i mønstre

 

Prediksjon: Hvis sirkel-beslutningstakere ikke å forlate umiddelbart og betingelsesløst Deres vanvittige Aktiviteter, vil før eller senere en av dem fant på åstedet drept av lynet utflod, den eneste sanne og legitime forfatter av kornsirkler. De ble advart.

 

kanskje utvikle noe som en delvis globale værvarsel kornsirkler - aldri, og intet annet der enn de var tungt med torden og lyn, og de hovedsakelig oppstå i nærheten av kunstige og naturlige lynavledere - elektriske linjer, eng. nettverk, gjødsel, trær, busker, grunnvann kilde

 

(Også i fysikk), men i trolig best hvis vi ikke forsøke å oppfinne en annen type dum. Når naturen i stedet for ganske enkelt at "tillate" eller forlate, evnen til å skape en rekke vanlige og fraktal strukturer. Naturen selv forteller oss noen ganger, hvordan det egentlig gjør. Hvis vi har litt flaks, kanskje noen av oss lykkes i å modellere sin evne Mathematicall ved hjelp av noen simuleringsprogrammer. Til å begynne vil være helt nok forklaring på noen småting uadskillelig Medfølgende tall, i fortid og fremtid (delvis, avledet prediksjon av medfølgende fenomener)

 

Neste inn spådommer: Elektromagnetisme, statisk elektrisitet. Forutsi Det er noe lenge kjent, er uærlig og usportslig, vil si Mirek Dusina. Men mysteriet De uforstandige tilhengere det var allerede trenger inn de av deres halvtomt hamret valmuer noen måtte fylle ut når de allerede mislyktes i å knytte den til seg selv. (... Uman ... The Lightning Discharge ...) Det var akkurat nok til å spørre. En av de med "eksperter" fra hele verden som er så glad Representing Institusjoner "ekspertise" av sin forskning, nesten litt synd. Men det er bekreftet bare Dessverre som plaget de aldri selv å studere noen faglitteratur. I dette tilfellet gjorde egentlig ikke å bry deg mye. Side 7 er egentlig ganske mer på og for begynnelsen av boken.

 

"Kan noen spå Deres utseende" - mer til den første Det er ikke mulig å forutsi nøyaktig når, hvor og nøyaktig hva tallene i feltet vises. I stedet er det også mulig å forutsi mange fenomener uatskillelig Medfølgende, oppdagelsen av mønstre som vil gå forut, følge og følge. Det er veldig også enkelt å forklare hvorfor. Alle disse fenomenene har en felles funksjon. Helt integrert med en av de fenomener, uløselig knyttet til lyn utslippet. Dermed er det mulig å forutsi ganske nøyaktig hva som er i forbindelse med oppdagelsen av de såkalte ekte kornsirkler i fremtiden hvor som helst i verden finner sted i deres sted, hva vil bli funnet der og hvorfor.

 

sprukne steiner

 

Linjer i avlingen -

Første rett frem

Andre Ifølge traktoren spor i midten mellom dem seeding tetthet er svært nøyaktig bestemt, og hvis ting ikke å gå galt, plantene vokser uten problemer, veldig jevnt og uten overnatting (skadelig, svekke). Lyn utslipp til feltet det går galt nok, "plantet i feltet" antall av skadelige kjemikalier. Planter for mange uker før som vokste nøyaktig i samsvar med av mengden av næringsstoffer i jorda, og hvis lynet utslippet ikke occurr i feltet, i svært vanlig rutenett Deres ville bli delt mellom dem de næringsstoffene akkurat hva de trenger. Etter utslippet av lyn, med henvisning til: er planter på et stort område skadet, og strømmen kommer til dem hovedsakelig gjennom sporene på traktoren, og er så jevnt fordelt over et stort område. De fleste planter er skadet, som elektrisitet kom fra begge sider, akkurat halvveis mellom sporene. Planter er deretter prøver å bli kvitt Upassende kjemikalier, og hvor de er broen, de gjør det dårlig. Agronomi, vekstskifte, gjødsling, omsorg og såing tetthet - alt er beregnet på de høyeste rentene, og det er tid-testet, blir også Kontinuerlig oppdrettet nye varianter.

 

"Hullene for pinnen"

 

Fulgurites

 

døde dyr

 

Oppdatere og utvide mønstre over tid,

 

Den foregående tilstand losji (skadelig, svekkelse)

 

 

Halfprediction - innrømmer Mulighet for litt feil:

Velkjente kinesisk symbol på yin - yang kommer fra observasjoner av kornsirkler og tegne sine former i antikken. Det er nesten utenkelig at Kan det være noe annet. Før eller senere vil det være mulig å bekrefte at uttalelse fra studier av fil materialer. Det vil ikke, men i den sanne betydningen av bokstavelig skrevet en papirarkivering materiale, men tørke poster meislet i stein. Mulig Bare se etter. Kanskje det vil være mulig en gang i fremtiden å utføre i en bestemt Den slags rettet kontrollert eksplosjon, der de fleste trolig faller på ett sted den positive (yin) og i nærheten av negative (yang) lyn utslipp (mer presistReturn Stroke, Også eksisterer bipolar lyn), de kan i sine omgivelser for å skape en umiddelbar luft Virvelstrømmer, og spesielt tørr at et elektromagnetisk felt og lignende mønster kanskje Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Del 2

 

 

Er mulig, prognose etableringen av ekte kornsirkler?

At noen utvalgte funksjoner ja, men selvfølgelig ikke helt nøyaktig ..

Først, er det mulig å forutsi hvor og når de vises ikke. Aldri vises der det ikke var en storm og feltet ble ikke truffet av lynet. Selvfølgelig mye mer Ofte er det vises i tørre steder ganske uregelmessig flate (skadet, svekket) avling. Worldwide kan estimeres rundt én million flere saker også enn de områder som finnes i vanlige mønstre. Omtrent 10% av det totale areal sådd årlig. Hvis det i løpet av "landing", virkningen av noen som enorme energi elektrisk utladning, i avlingen feltet overflaten, trolig bli mer eller mindre vanskelig å definere og takket være en ganske tilfeldig Interplay av omstendigheter, kan opprettes og regelmessig mønster.

 

Tvert imot avlingen vil nesten bli innlevert `skal være (skadet, svekket) Umiddelbart etter utslippet av lyn. Også det er en av de mest grunnleggende faktum at brua forvirrer eller feil av eventuelle Explorers innlevert `skal være (skadet, svekket) avling. Enten de er noen selverklært "Explorers-mysteriet" av ulike typer, osv. ufologists. Eller omvendt noen mennesker som ønsker prøver å se på problemet i alle fall litt i forhold til noen reell vitenskap eller forskning. Ekte vitenskapsmenn og forskere betalt oppmerksomhet til forskning på kornsirkler problematikken bare med en virkelig stor avstand, fordi det var noen seriøs forskning gjennom en rekke "profesjonelle" som mysterium-navngitt Explorers, ufologists og enkeltpersoner som arbeider med ulike pseudo-vitenskap, eller sciolisms kvasi-vitenskap i en forferdelig måte diskreditert. Alt dette fortsatt i addition forfatterskapet av ulike mønstre Begynte å rapportere alle slags vanvittige Individer av type D & D, som ville potensielt noen seriøs forskning på dette området enda mye mer diskreditert. Mulig å si, at det ville var ytterligere alvorlige vitenskapelige undersøkelser i dette området bare veldig definitivt, og til slutt avsluttet permanent. Noen andre personer da Hovedsakelig på grunn av det faktum at deres sinn var sinnsyk Able transport enn den informasjonen den eneste som alle kornsirklene folk arbeid, egentlig noen ganske primitive mønstre opprettet.

 

Det faktum at avlingen vil bøye til bakken mye senere enn hendelsen som gir opphav til det har forårsaket er mulig å kalle "Natural Herming". Mye mer informasjon om omtrentlig tidspunkt og hendelsesforløp som fører til losji (skadelig, svekkelse) beskjære, ligger på Kronologi .

 

Noen ganger losji (skadelig, svekkelse) av avling Forekommer i tørt vær og vakker, hva bøndene ville bare forestille seg som det beste for dyrkingen. Om stormen, som allerede var i gang flere uker siden, er ingen stand til å huske det. Omvendt, like etter tordenvær, selv Detaljert Under inspeksjonen, gjorde avlingen ut til at ingenting skjedde, og hagl falt ikke. Men bare Umiddelbart etter stormen hadde allerede vært i FACT "all forberedt" for stor losji (skadelig, svekkelse) av minst titalls meter fra det punktet der lynet endte, noen ganger mye mer. Planter fortsatt ser sånn Tilsynelatende nesten ingenting har skjedd, mange dager etter den elektriske strømmen gikk gjennom dem, noen ganger også bare indusert. Selv om passerte gjennom dem tørke og stor mengde elektrisk energi at de var helt Umiddelbart og drept av det.

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Jeg mener, jeg har arvet sykdommen alkoholisme, og jeg lærte tidlig å få hjelp når jeg trengte det. Jeg gikk alltid til folk som visste mer enn jeg gjorde. L. Minnelli
Tiden for handling er nå. Det er aldri for sent å gjøre noe.  Antoine de Saint-Exupery

Uvitenhet er aldri bedre enn kunnskap. E. Fermi

z