Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-elektro-Phytopathology-induksjon-i-planter . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Induksjon av elektrisk strøm i planter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Aldri fortelle folk hvordan de skal til ting. Fortell dem hva de skal gjøre og de vil overraske deg med Ingenuity Deres.  G.S.Patton
Ville vi alle liker å stemme på den beste mannen, men han er aldri kandidat.   Kin Hubbard
Som vi vet hva slags geni er å gi idioter med ideer tjue år senere.     L. Aragon

Kornsirkler , beskjære bilder, elektrisk induksjon

PagPh
Hvem gråter ikke er ikke koreansk

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Innledning

På denne siden vil bli demonstrert et eksperiment, Whose resultat Initiert Fortsetter all senere forskning på Mulighet for overnatting (skadelig, svekkelse) og skadelige avlinger og andre planter på grunn av lyn utslipp. Det var en test på om er mulig, at i anlegget gjennom elektrisk induksjon ville være tørke skapte en av mengde elektrisk energi, at det kunne vesentlig skade. Hvis det er mulig, ville det selv om bare en minimal resultat formidling av energi under jordoverflaten til sidene og skadelige rot det så at etter et lyn utslipp til avlingen feltet var skadet Umiddelbart også plante Bodies i en avstand på meter til flere titalls få meter fra utslippet. Diameter av lyn utløpskanalen bare sjelden overstiger 5 mm. Noen ressurser viser en verdi på 10 til 20 mm, kanskje avhengig av den nøyaktige måling tidspunkt, som kan variere i nanosekunder. For eksempel mellom tidspunktet for gjeldende vs gjennomsnittlig. maksimum (peak) passerte "mye tid" som er faktisk uttrykt i mikrosekunder, men det kan under diameteren av kanalen endres flere ganger. Gjennomsnittlig strøm kanskje to tilfeller - stigende og synkende del av kurven, og diameteren i begge to sakene vil være helt annerledes. Viktigst er det å finne den diameteren aldri overstiger få centimeter.

Som resultater av eksperimenter som ble bestemt, er at induksjon i planter virkelig mulig .

Bare påvirker og svekkelse av røttene Ville sannsynligvis ikke føre til generell svakhet og nedbrytning av over bakken deler av planter og påfølgende overnatting (skadelig, svekkelse), ville resultatet bli bare en reduksjon i yielden. Eksisterende bakterier av frø Vil modnes bare under gjennomsnittet i størrelse. Kravet er selvfølgelig bare en Assumption, men det er selvfølgelig alltid en mulig statistisk og eksperimentelt bekrefte eller avkrefte det. En som kunne også si at det er en kvalifisert Assumption, uttales på bakgrunn av mange observasjoner av planter eksponert for visse forhold med negative effekter på vekst og kjønnsmodning.

 

 

Et spørsmål for lesere fra Filippinene

Hvorfor er du så grundig interessert i å indusere strøm til planter?

Mulig å skrive et svar her: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Plant struktur i form av elektrisk ledningsevne

Plantemateriale inneholde noen elektrisk ledende materiale, hovedsakelig elektrolytter. Det er også mulig at de er tørke og dårlige ledere, at deres bidrag er tørr og litt Betydelig (subliminally skadelig) induksjon av elektrisitet i plantemateriale. Derfor er det først nødvendig å avgjøre om et vesentlig annet miljø, for eksempel Microsoft elektrolytt i strukturen av plantemateriale, mot metall, kan føre til elektrisk induksjon. Et slikt faktum er mulig ikke automatisk anta, fordi måten Gjennomføring av gjeldende gjennom en elektrolytt er fra ledningstråd (for det meste metall) svært forskjellige. I metaller med dagens forårsaket av conduction electron skyen, som er fritt bevegelige Elektroner av høyeste valence sfære, mens i elektrolytter med elektrisk strøm Ledet takket være anioner og kationer, som beveger seg i løsninger. Hvis det ble dannet ved å bruke en elektrisk spenning mezi celler og noen barriere (tilsvarende elektrolytisk barriere) ville være å lede elektrisk strøm gjennom induksjon av plantemateriale helt umulig. Den enkleste metoden for å overtale tørke og hypoteser, er en praktisk eksperiment.

 

Kommentar:

Den nåværende ledning gjennom planter er mulig, selvfølgelig, er elektriske motstanden beskjære stilkene og bladene Mulig å måle og i delstaten grønne planter er ca Flere megaohms per centimeter. Plantevev Skal informere om hverandres Deres tilstand av elektriske signaler, som vev av dyreorganismer. Utstedelsen omhandler den vitenskapelige disiplin Called Plant Elektrofysiologi. Detaljer kan bestemmes for eksempel i Plant elektrofysiologi: teori og methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Ordningen av eksperimentet

For det formål å bekrefte muligheten for elektrisk strøm induksjon i plantene ble konstruert og transformator, hvor var primærsiden og fem omdreininger av kobber PagPhwire og på sekundærsiden 2,5 omdreininger bygget av plantemateriale. Som plantemateriale ble brukt og blad av gressløk (Allium schoenoprasum) Plassert i en spaghetti isolasjon. Den elektriske motstand av gressløk og ble funnet ca 2,5 Mohm / cm. Inn i primære spolen av transformatoren var koblet signal 1 kHz rundt 0.3 V. Signalet av primære og sekundære spolen ble påført til inngangen på to bjelke oscilloskop. Noen flere bilder vil bli senere plassert objektet her. Eksperimenter ble realisert mai 2008th

 

Før dette eksperimentet ble realisert en kontroll eksperiment, hvor ble brukt som det sekundære spolen materiale kobber - 2,5 omdreininger i tillegg. Endelig skjønte var en annen kontroll eksperiment, og det AVGJØRE Eliminer den parasittiske induksjon i de direkte inngang ledninger, hvis noen tørre induksjoner eksisterte. Noe sånt er rett og slett ikke automatisk utelukke Mulig, fordi forskjellen mellom motstanden i ledningene ledende og plantemateriale kan anslås til 10 ni ganger lavere. I sistnevnte tilfelle ble benyttet derfor istedenfor av kobbertråd nonconductive nylon fiber. Alle tre eksperimentene ble helt romlig arrangert likt.

 

I tilfelle av gressløk ble målt spenning få hundredeler av mV, i tilfelle av kobber - Omtrent 0.15V, nylon - Målt var ingenting i det hele tatt, og heller ikke noen antydning av en støy. Dette var åpenbart på grunn av målemetoden Used. Det viktigste er det faktum at mulighetene for eventuelle parasittiske induksjoner var tilstrekkelig Under eksperimentet Eliminert Målte strøm og faktisk stammer fra induksjon i Brukt blad av gressløk. I tilfelle av ytterligere forsøk De ble faktisk brukt som "oppsett av brukt målemidler" til verdien 0 (null korreksjon) og 100%. Det var faktisk og to ganger gjennomføring av en blind eksperiment. Ikke forveksles med den dobbeltblinde forsøk, er det noe helt annet. I tilfelle en tørke VIL HA eksperimenter for å evaluere og helt uavhengig person som ikke ville i det hele tatt bli informert, ble hvilke materialer som brukes i Hvilken av forsøket. Slike en eksperimenter (dobbel blind) er av særlig betydning i medisinen. I enkle fysikk er det ikke et tørt og stort behov for å bruke denne forskningsmetode, på grunn av tørke Mulighetene for å gjenta et eksperiment som helst i veldig veldig samme eller lignende forhold, hva som er tilstrekkelig til å kvalifisere objektivt resultatene og eliminere Subjektive påvirkninger.

 

Fra eksperimenter utført med Mulig å utlede, at inne i plantemateriale kan induseres av elektrisk energi elektrisk felles regler, og også med mulig avtale med det. Mest sannsynlig at han DELTA At, samt gjeldende overledning Under thro anlegget, det presenterer elektrolytter. Tilsvarende krets av anlegget kan anses som hovedsakelig seriekobling av motstander grupper. Strømmer indusert i plantemateriale, på samme måte som i tørre luftlinjer (se standard IEC - EN 62305 1-5). Bare for å være mye forventet høyere motstand av plantemateriale.

 

Eksperimenter er veldig enkelt kjørbar, etterprøvbar og reproduserbar. De er absolutt, uten unntak, en kjørbar eksperimenter i skolen noen fysisk eller biologisk laboratorium.

 

Mer generelt resultat av eksperimenter med å finne beskrevet at selv i elektrolytter er mulig elektrisk induksjon. Selv om det er elektrolytisk overledning. Den praktiske virkningen av tørke eksperimenter er sannsynligvis nesten ingen, fordi det er mulig neppe kreve konstruktørene å bygge transformatoren fra vannet eller i vann.

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

 

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker gjennomført og indusert elektrisk strøm, takket være at delene kan vise elektromagnetiske egenskaper og kan oppføre seg som et magnetisk kompass nåler. Magnetfelt lyn utslipp er gjennomsnittlig på et tidspunkt Omtrent tusen ganger mer sterkere enn Jordens magnetfelt. Radiene av sirklene Omtrent representere serier av lyn utladning elektromagnetiske effekter.

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

En vitenskapsmann mål i en diskusjon med sine kolleger er ikke å overtale, men å avklare.  Leo Szilard
Ærlighet lønner seg, men det ser ikke ut til å betale nok til å passe noen mennesker.  Kin Hubbard
Hvis du tror sjefen din er dum, husk: du ville ikke ha en jobb om han var noe smartere.     J.Gotti
z