Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-humor . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Kornsirkler - Humor
Noen interessante fotografier
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Du kan lure hele folket en del av tiden, og noen av folk hele tiden, men du kan ikke lure hele folket hele tiden. A.Lincoln
Dumhet er bevisst dyrking av uvitenhet. W.Gaddis
Enhver tilstrekkelig avansert teknologi er indistinguishably fra magi. A.C.Clarke

Kornsirkler , beskjære bilder, Humor of Elbe-dalen

PagPh

 

Innledning

På denne siden vil bli plassert objekt det er noe her for moro

 

Også kornsirkler ... (Lokalitet: noen navnløse kommune)

 

 

                               

 

 

Second hand - plassert under det Innskriften nye varer

 

 

                   

 

 

For de som er interessert, nysgjerrig på å vite hvor her Angi FACT var i fremgang som alle undersøkelser av årsaker og konsekvenser av losji (skadelig, svekkelse) beskjære, Hovedsakelig i de feltene der de (identifiseres og måles) lyn utslipp fant sted

 

                   

 

 

Noen bilder fra reiser

 

                   

 

 

En detaljert bilde

 

                   

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Original tekst

 

Rudolf Christian , feulletonist

I programmet Written In Itallic

Forfatterens serie feuilletons på bølger av tsjekkiske Radio 3 - Vltava

 

Kunstnere fra universet

Hvorfor er det slik at aliens liker å gjøre på vår planet og de mystiske og gåtefulle kornsirkler? De skaper dem også på territoriet til vår Tsjekkia. Årlig er det funnet et gjennomsnitt på om lag tjue tørre tall. I tillegg ganske omfattende Mucha er slaviske Epic, og det er det ikke enda mindre Omfattende Universe Epic.

Det er åpenbart at de er kreativt-baserte romvesener. The Globe er for dem sannsynligvis like en eksotisk destinasjon, hva Tahiti var for Gauguin. Noen av figurene i korn viser skaperne helhetlig tilnærming. Andre - de enklere - kan Stammer fra barn. Spesielt fra avgangselever på utenomjordiske folkekunst skoler. Det er ikke kjent, fra planeter Hvilke av disse symbolene for oss grafikere kommer. Det kan være hvor som helst, hvor mais ikke vokse. Ellers var aliens bekymret for sine kreasjoner halm nok hjemme og ikke var flying på sine UFO-tørke og langdistanse. I tillegg er det for korn Them Åpenbare sjeldenheter også gress. Også oljeraps: selv ved at de har opprettet i Rájec Jestřebí - en sirkel, observeres nøye av innenlandske cereologists.

Som avhandling tallene kommer fra utenomjordiske, dokumentert av sin store størrelse. Deres resulterende design kan forstås bare ovenfra. Når forfatterne fullføre arbeidet, lene deg tilbake i en flygende tallerken og har utsikt Deres etablering av passende høyde. Som om jeg hørte kritikken, og at jeg er en gjenstand for Delusion, når jeg tror på romvesener forfatterskap, selv om noen av tallene ikke de gir til sin underskrift. Men hva hvis det ikke er en vane for dem?

Om kornsirkler er tiden skrevet som ivrig, som i det siste har det pleide å være på forsidene av aviser Når du beskriver "høste pågående innsats" - ". Verken korn bortkastet" i ånden av tidligere sier Disse folk ord i bruk førte til spørsmålet om det er tilrådelig å samle også stye i ett øye.

På slutten av åttitallet av forrige århundre havnet i media obligatorisk årlig avling Detaljert rapportering - Dramatisk og servert nesten som et krigersk "kampen for kornet" isen ville kombinere-høsting "metall kavaleri." Innhøsting igjen har blitt hva det var i århundrer. Som er en del av den årlige landbruket sesongen. Iblant vellykket, noen ganger mindre, som det er selvfølgelig i naturen.

Men med slutten av kampen Unnfanget innhøsting rapportering der slange Bli risikoer som ville oppstå i en annen ekstrem. At om Modning korn og innhøstingen ikke vould Vises i media selv en ting. Hva om også Derfor får involverte aliens? Gjennom kornsirkler De tar vare på den, at minst denne måten, fikk skrevs tema i landbruket rapporter. Kanskje dette motivet også noen isen Earthlings. Jeg refererer til dem som nå og da offentlig erkjenner at de har opprettet kornsirkler. De har spesielle betegnelse Deres egen - sirkel beslutningstakere.

Sine triks det usuall bruke tau og styret. Tildelt mot dem Astronomer også på crop-feltet i nærheten observatoriet i Úpice. Til slutt De var veldig gøy, når det kom med en rett i ansiktet ufologists. Men det betyr ikke noe. Som noensinne var interessert i visuell kunst, vet veldig godt at i tillegg til opprinnelig paintingsthere også er forfalskninger! Ofte svært vellykket, hvordan er det mulig å overtale om det i boken Arnau Kunsten av faker.

Forresten, Dr. Jiri Grygar, kjente astrofysiker, vitenskapelig og skeptisk og hyggelig person, ikke utelukke at opprinnelsen en årlig kornsirkler Oppdaget trenger ikke bare være et verk av menneskehender. I et TV debatt innrømmet at det kan være et resultat av en vortex, kjent som en sprutende dervish. Det er allerede verdifullt fra Mr. Grygar. Vi kan ikke ønske for ham, å argumentere for den fremmede forfatterskap. Det ville være hans side av useriøse, når ingen flygende tallerkener ikke hadde sett i teleskop, og en gang fortalte meg Under en vennlig samtale. Verken jeg i aldri sett en flygende tallerken, men jeg ganske liker tanken på at utenomjordiske eksisterer et sted med fokus på visuell kunst. Noen av frokostblandinger sine kreasjoner er så unikt og magisk ville at det skulle også rost av magiker Rye. Kanskje også Barley King. Det er sikkert at fantasien er blomstringen som hvete.

Også Blooming til mange ufologists, inkludert de av russisk. Når nær den lokale byen Togliatti Begynte å oppdage kornsirkler, var det en av de stimuli for å etablere særskilte skoler for å undersøke de såkalte paranormale fenomener. Tatyana Markova, og talsmann for den russiske ufologists, sa at en av oppgavene til skolen i Togliatti er å forberede studentene for Møte med romvesener.

Kanskje tørr kunnskap også Kan være gunstig for bønder, som ikke er begeistret for UFO kreasjoner i det hele tatt. Rumpled avling er ikke akkurat ideelt for høsting. Hva som ikke Rumple ET kunstnere, komplett terrestriske cereologists. Ivrig kjører rundt feltet med instrumenter og undersøke stilkene, enten de er bare bøyd eller brukket.

Forbereder seg på å møte med utenomjordiske har en rasjonell anledning. Nå er på høy tid å avklare, enten vi vil kreve visum for dem fra krysset våre grenser. Hvor, med henvisning til: Ville Oppnådd De har dem? Det er også et spørsmål, om de ikke vil bli skuffet hvis det verdslige profesjonell kunst kritikk ikke adressen - med unntak av svært sjeldne unntak - vurdering og analyse av frokostblandinger sine kreasjoner. Ikke kast rifle til korn, spesielt ikke i det sirklet. Noen av de unge kritikerne kan fanget sjansen og spesialiserer seg på denne disiplinen. Gevinsten vil bli innkalt til et internship sted i universet.

Når jeg mener at opphavet til spørrende mønstre kan være virkelig et folk fra universet, det betyr ikke at jeg ønsker å håndheve denne visningen til deg. Definitivt ikke så voldsomt, gjorde som ung nederlandsk sirkel-maker politimenn, da han ble fanget i etableringen av sirkler i hvete. Han innså at truer straff for ham skadet korn. Dermed begynte ivrig og ivrig å overbevise politipatrulje, at han er uskyldig, ergot årsakene, at alle i verden vet, at kornsirkler er laget av utenomjordiske!

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Vitenskapen har bevis uten sikkerhet. Kreasjonister har Visshet uten bevis.  C.E.Montague
Fakta er luften av forskere. Uten dem kan du aldri fly.  Linus Pauling
Problemet er ikke at det er for mange idioter, men lyn som ikke er fordelt riktig.   M.Twain
z