Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-laget-by-lyn-stenger-i-felt . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Lynavledere i felt
Nesten i hvert crop feltet, er det flere elektrisitet motorene, tiltrekker lyn
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Jeg synes å være en slags lynavleder. Jeg bare virkelig irritere folk, vet du? Jeg virkelig inn. Howard Stern
Jeg elsket skolen. Jeg studerte som gale. Jeg  Maya Linvar en klasse A nerd.
Se dypt inn i naturen, og da ser du undersAlbert Einstein tand alt bedre.

Kornsirkler , beskjære bilder, Franklins lynavledere

PagPh
Gradvis vil bli publisert GPS database av kornsirkler, eksistert siden 1990, fra rundt hele verden. Gjennom ulike kart Mulige anvendelser av hver sløyfe rundt observere dem. ( Google maps , Bing )

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Lynavledere

Er det virkelig så vanskelig å forestille seg at salven i bildet under opphavsrett, ble truffet av lynet? Det er det ikke. Medfølgende Lyn og dets armene ikke bare skapt alle objektene i bildet, inkludert nesten en rett linje rett ned. De også kunne tilhøre prinsippet om skapelsen, som forklart på Lines side i Crop, men ikke nødvendigvis Lør Men det er ikke utelukket at noen av mønstrene ble faktisk opprettet i en lignende måte, gjennom mer metall eller andre ledende gjenstander, ikke veldig dypt under bakken, men under dyp pløying. Også Dette kan omfatte vann-gjennomvåt tre, små lokale kilder til fuktighet eller noen Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier eller Junkers , uregelmessig spredt underground. (Se på siden i Crop Lines)

 

Lyn forårsaket også alle de observerte uregelmessigheter i avlingene, manifestert i bildet som steder med uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) avling, eller steder der det avlingen er akkurat "børstet" eller tilbøyelig til side. Dette er faktisk en av de få bilder av alle de eksisterende forskning og fotografering kornsirkler, hvor det er mulig å observere bortsett fra helt fast `skal være (skadet, svekket) beskjære noen tidligere faser av utviklingen losji (skadelig, svekkelse) Det kan lang forut før avlingen flatet (skadet, svekket). Slike bilder med Mulig telle på fingrene. Detaljert Mye mer er eller vil bli forklart at faser i hovedsiden og undersidene delen av kronologi, og er, eller vil være der også beskrevet i detalj noen andre lignende bilder. Bildet som vises her viser avling allerede i betydelig grad av modenhet, og skadede områder bare delvis eller ikke i det hele tatt. Ikke innlevert `skal være (skadet, svekket), selv om synlig skadet, i tørr tilstand allerede sannsynligvis vil vare opp til innhøstingen. Slike tilfeller, med henvisning til: Sannsynligvis mer, men mindre vanlig. Det er mulig å erklære nesten sikker på at det ikke er avlingen på bildet bygg, fordi bygg i den fasen av modenhet der det er avlingen på bildet, ville bli liggende på bakken 20 til 30% av hele feltet området.

 

På denne siden vil bli hovedsakelig konsentrert betydelig antall kornsirkler fotografier, som er nesten som lynavledere pepret med.

 

På noen bilder ser det ut som at de utenomjordiske var landing akkurat på høyspentledninger.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Siden er under konstruksjon

Noen delvis informasjon nå kan finnes for eksempel på enkelte sammendragssidene.  kornsirkler - forståelse Hovedsakelig er nå en av de mest omfattende siden. En annen ganske omfattende informasjon kan bli funnet på linkene fra siden Tekster . Det er linker til noen publiserte tekster. Også noen ennå upublisert, dvs. noen forhåndsvisning versjon. Andre tester er usortert Plassert her . Tekstene vil selvfølgelig tilsettes kontinuerlig.

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Det var en av de største naturlige spøk - mystifikasjonen, smart knep, ville Det var Mother Nature tuller hele menneskeheten forvirret hundrevis, tusenvis år.

 

Med nevnte ideer er mulig ikke enig, også Mulig protest mot dem, men kanskje det egentlig alt som er mulig å til med den eller mot den. Såkalte Jerry Cimrman er postulat.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Uten fødselsattest er umulig å gjøre selv en fjert i EU, i USA kan du åpenbart falske falske bilde av det, vist etter tre år, fortsetter som president. J.Zeman
Jeg vil heller være en lynavleder enn en  Ken Keseyseismografen.
Du trenger ikke ta et bilde,  A.Adams du gjør det.
z