Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-diverse . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Diverse verker
Notater, linker til Interesser, viktige informasjoner fra hvor som helst på Internett og andre steder
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

Mange har sagt Alchemy, at det er for å lage gull og sølv. For meg tørke er ikke målet, men å vurdere bare hva dyd og makt kan ligge i medisiner. Paracelsus
Anarki er den eneste liten glimt av håp. Mick Jagger
Få fakta først, så kan du forvrenge dem som du vil. M.Twain

Crop Circles , beskjære tall, Brief egenskaper

PagPh

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Her vil det bli lagt objekt ulike opplysninger Innhentet Hovedsakelig fra Internett som ikke har egne ennå sider, eller ennå ikke plassert objektet til andre sider, hvor omfanget passe mer til faget sitt. Reservoir alle slags informasjon

 

Blant annet vil samlet her være noen feil , som var inntil nå forpliktet til Explorers av kornsirkler mønstre. Mulig fremtidig det noen spesiell side. Også noen interessante hendelser fra fortiden, der hører også Objektive tilfeldige observasjoner.

 

Noen av Objective observasjon, forårsaket av omstendigheter

(Eller ved tilfeldige omstendigheter, at noen utvalgte funksjoner objektivert)

 

CORN CIRCLES NÆR PM retrett (dato?) (photo)

 

Av DAVID PAUL

SIKKERHET En rad brøt i går kveld etter store korn sirkler dukket opp på jordbruksland på statsministerens landsted. Sirklene er bare noen få hundre meter fra Chequers, hvor John Major tilbringer helgene. "Hvis De ble tegnet av hoaxers det svimlende De ble ikke fanget opp av sikkerhetsstyrkene som vokter statsministeren," sier Lena Godsall-Bottriell, som fant sirkler i går. "Hvis De var arbeidet med aliens, jeg kan fortsatt ikke forstå hvordan ingen så hva som skjedde," lagt Mrs. Godsall-Bottriell og dyreliv forfatter av nærliggende Terrick bøker. I går kveld Thames Valley politiet sa de visste ingenting om sirklene på eiendom i nærheten Wendover. Men utrolig, og Downing Street talsmann sa: "Vi vet om Chequers mais sirkler, men de er ikke en sikkerhetsrisiko." "De er ikke laget av mennesker, de er et naturlig fenomen, det er noe av det med været. '

 

knapt noen i forbindelse med kornsirkler noensinne uttrykkes mer presist, enn underordnede og livegne av John Major og HM. Ja, statsminister! Ja, dette er en helt naturlig og normal fenomen, som knytter enda Rent og utelukkende med været, med en av sine svært ekstreme fenomen. Bare synd at de livegne og tjenere allerede ikke fortsette i utviklingen av den første, virker det veldig fruktbar idé. (Men de egentlig? Ville det være mulig å finne noe i hemmelige rapporter og arkiver, 007 .. de sannsynligvis svært mistenkelig, som er den virkelige forfatteren, men likevel ikke avsløre det til noen, så vel som bønder)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

I 1995 dukket en fem-petalled stjerne

på komponisten Andrew Lloyd Webbers landsted på Kingsclere, tross eiendommen blir bemannet av en 24-timers sikkerhet team. Med omfattende begrunnelse rigget med sensorer og mikrofoner, ble et forskerteam på jakt etter symbolet pågrepet Innen minutter av deres ankomst. Men ingen hadde blitt fanget gjør mønsteret. Webber var på ferie på den tiden og hans sikkerhetsvakter stab ringte for å fortelle ham hva som hadde skjedd. Overbevist om at alle kornsirkler var forfalskninger, krevde han å vite hvordan slangen fikk i hoaxers. Da han ble fortalt at det virket det ikke hadde vært noen hoaxers, var han veldig spent.

Fig 9.4 Den vakre kornsirkel som forvirret Andrew Lloyd Webber - selv om han aldri gidder å se på det.

 

 

Spilt inn en melding om oppdagelsen av kornsirkler inne en aktiv minelagt felt på Salisbury Plane

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Sommeren 1991 hadde Terence Meaden, og et team av japanske forskere et felt under tilsyn av elektronisk utstyr, herunder radar, magnetometers, video med nattsyn, bevegelsessensorer. Under dekke av tåke dukket dannelse av små dumbbell, men ingen av skannerne har ikke registrert uansett inntrengere.

 

Offiseren i hæren som ligger på Salisbury Plain treningsområde i kornsirkler gang møtt i et aktivt minefelt.

 

 

Legg kornsirkler på flyplassen - feltet er inngjerdet, og romvesenene eller de forskerne ikke har tilgang til den. Lyn utslipp kommer på noe inngjerdet sted (Hvis bare noen kunne sette maisåker i Faraday bur), og i tillegg vil trolig bli plassert på treet til i dag hans signatur. Vil bli lagt inn spådommer (prognoser).

 

I tillegg er det ganske sannsynlig at det er flere tilfeller der kornsirkler ble funnet på et sted Impenetrable Det var helt bevoktet av militære, politi, private eller andre beskyttende service, men faktum er fortsatt ikke offentliggjort på grunn av taushetsplikt.

 

Tilfeldige, supplerende Mulig Støtte Objektive bevis på teorien om lyn utslipp innvirkning på plasseringen av kornsirkler: fraværende (ødelagt), og deretter felte trær, området blottet for trestubber og endelig pløyd opp

18 april 1998, Weyhill, Hampshire, 51.215244, -1.556524

 

De parasittiske noe om (automatisk) induksjoner

----- End av seksjonen: Noen Objective observasjon ...

 

 

Libor Cermak blogg (bruk noen oversettelse motor)

liborcermak.blog.idnes.cz ... in-korn-lanech.html

skrev om mangelen på dekning i media gjelder kornsirkler

"Jeg ønsker å fylle dette gapet. For eksempel, allerede Det ville, som i fjor og året før jeg ønsker å sende inn objektive rapporter fra europeiske og verdens kornblanding felt. Ville være objektiv i at de ikke ønsker leserne Impose noen av De mulige hypoteser av deres opprinnelse, enten de er aliens, sirkel beslutningstakere, Vinden virvler, planeten Jorden, sprit av korn eller hemmelige militære prosjekter, osv.. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Merk: I L. Cermak blogg kan bli funnet en rekke bidrag, som er relativt Mål, arbeider med beskrivelse og evaluering av figurene i avling, spesielt i England, men også i vårt land (Tsjekkia) og andre steder i den verden. Mange steder med forekomst av agrosymbols forfatteren personlig besøkte, så innleggene kan tjene som en verdifull oppbevaringssted for informasjon. Andre papirer er viet til kjente figurer av hvite hester og mennesker, forklarer Elsewhere opprinnelse og bruken av navnet Ley Lines og er også engasjert i videre refleksjon over forhistoriske landsbyen kelterne og andre megalittiske og forhistoriske strukturer. Veldig nyttig for å forstå historien steder og sammenhenger som er beskrevet, kan anbefales.

 

Den eneste ulempen med den nevnte bloggen kan sees, at det store flertallet av referanser til cropcircleconnector.com (til noen tidligere enn den siste sesongen) ikke lenger fungerer, fordi de ble flyttet til betalt del av området. Men opplysningene fra bloggen De er smittsom nok uten dem. Henvisningene til cropcircleconnector år 2011 er fortsatt fungerer. Skrevet i februar 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"At merkelig buet prøver fra piktogram på All Cannings viser at det en annen kraft drives Than styrer og strenger hypoteser om sirkel beslutningstakere -. SÅ forgers svikter her ville dette bare gjennomført en spesiell teknologi som er ennå ukjent for oss det.. SÅ er den som ikke tror på utenomjordisk opprinnelse mønstre i avling, fortsatt noen sjanse til å finne en analoge hypotese? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ ja, det er her rapporterer Ville det være ett, note JL)

 

 

 

Uavhengige refleksjoner på de foregående undersøkelsene feil:

 

Feil, feil og feil i tidligere observasjoner

 

 

Umiskjennelig feil: Kanskje aldri har blitt utført mekaniske tester av bøyestrekkfasthet og bryte mot stilkene av mønstrene fra innsiden og utsiden av dem ... (Ikke innlevert `skal være (skadet, svekket) / uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket))

Plantene var ikke i det hele tatt under påvirkning av noe ukjent og uforståelig kraft. Stilkene bøyd til bakken, fordi Svekket de var. Stengler bøyd til bakken, fordi Svekket de var. Det er mulig å veldig tydelig overbevise om at strekk-og bøyefasthet testing av fast `skal være (skadet, svekket) stilker fra mønstre og at stående utenfor. Den kraften som er nødvendig til stilker nedbøyning fra vertikal stilling, og vinkelen er på visse stilker inne mønsteret meget lavere temperatur som utenfor. Selv stilker Umiddelbart mønster rundt grensen og opp til et par meter mot avlingen vil vise opptil flere stilker svekkelse mot Entirely ikke påvirket av elektrisitet.

 

Enorm feil, rangeringen mellom uvitenhet og dilettantisme , var enkelt påvist faktum at de aldri besøkt, og ellers var ikke interessert i de områdene der avlingen ble fremlagt `skal være (skadet, svekket) ganske vanlig, uregelmessig, og heller ikke i egenskapene til planter og beskjære stilker , og deres deler (noder etc..) At det er plassert. Dette er en av de verste eksemplene på dilettantisme og uvitenskapelig arbeid noensinne utstilt i verden. Lignende aktivitet A er ikke mulig ringe forskning og selv hint, enn si vitenskapelig, som er oppnevnt dilettants liker å kalle deres arbeid ville selv. Enkeltpersoner som har forsøkt eller vil forsøke å organisere på noen måte og lignende undersøkelser i vanlige mønstre i cro, skal tilhøre kun én etikett: Primitives. Dette er en av de mest primitive, dilettanti og bunglers over hele verden gjennom alle tider.

 

----- En annen av 18697 svært synlige feil , de ulike selvutnevnte mysterium tilhengere stablet Under sin forskning inn i mysteriet tilhengere forsmedelig haug av gjødsel: De antar at han bare planter og relativt kort tid (minutter) opererte en mystisk energi som ville være i stand til å ha noe i det med elektromagnetisk stråling (mikrobølger?). Slik energi var konstituert minutter på de fleste titalls minutter, og i løpet av de neste minuttene, på de fleste titalls minutter å skje med losji (bøye til bakken. Det er mulig å helt objektivt utføre noe energi at det ville han ha noen planter Flere operert for minutter til titalls minutter med en intensitet til å forårsake en mekanisk svekkelse av vev, så etter noen flere titalls minutter, ble de fast `skal være (skadet, svekket) ville være mye høyere enn den energien som kreves for Deres totale død. Mystery tilhengere også vurdere, slik at han kunne drive anlegg noen ukjente krefter, kanskje okkulte -. Psykologisk karakter, som levitasjon, telekinese, også som har resultert i alt på stedet Observert elektromagnetiske, fysiske og andre endringer i jord og planter også alle andre han dette området Observert vanskelige forklarlige fenomener Termodynamisk og alle andre lover Natur og fysikk, men ville ha lignende effekter, så selv etter eksponering til enhver okkult -. hekseri - levitasjon krefter på planter til de valgte funksjonene Inevitable nødvendig ville være helt død alt. Nemlig Happenings på jorden skal være underlagt de lokale fysiske lover, også fungerende til alle hekser, trollmenn, mystiske og uforklarlige fenomener, samt Far Frost og Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden og Lewengood Selv har vært ganske nær å tyde av fenomenet, men deres egen Feil resonnement befant seg i svært vanskelige eller helt unverifiable Beviselige hensyn. De fikk dermed for miles eller mer som lysår unna Mulige løsninger. Sine refleksjoner koble sammen Elektromagnetisme. Nesten den eneste, mens den største midlertidige også naturlige elektromagnetiske fenomen med lyn utslippet. De svært raskt begynte å tenke på mysterier, den første mikrobølgeovn (L), andre (M) til alvorlige luft Virvelstrømmer, elektrifisert av friksjon. Sammen, forent i troen, "noe uforståelig elektromagnetisk" fenomen og forekomst av koble på forskjellige steder. At du kobler fenomenet kan være svært intense, svært forståelig elektromagnetiske fenomener - lyn utslipp, men så langt ikke komme i deres arbeid. Det kunne forklares gjennom en rekke objektivt identifisert og identifiseres som samt målbare anomalier ved punktet av kornsirkler. Ikke mange, men nesten uten unntak alle. Inkludert alle svært subjektive og svært vanskelig Beviselige følelser av besøkende til steder der mønstre oppstått.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Tilbake oversettelse fra engelsk)

BL: At jeg tror kornsirkler definitivt noen rare produkt av intelligens, noe som er et annet sted. Uansett, det vi ikke vet er om det er kornsirkler laget av utenomjordiske i fysisk form eller andre skapninger kommer fra tørr at forskjellige dimensjoner av vår virkelighet. Men sikkert vet vi at avhandlingen av kunstnere, forfattere, er svært intelligent, kreativ og har stor kunnskap om geometri, Andel og matematikk og er i stand til å lage mønstre så vakker og nøyaktige detaljer. Selv om ingen har noensinne sett noen skapning fra en annen planet for å skape kornsirkler, men alt tyder på at kommer fra andre steder. Vi vet også at det er mønstre som "kunstig" at mennesker er skapt, men de fleste av oss er i stand til å erkjenne at oppgaven fra "ekte".

 

 

----- "Fang din egen avling sirkler hoaxer"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (bruke noen translate motor)

Kunne noe sånn egentlig ingen noensinne har hatt å prøve, fordi om han ville Under en lignende attempt've gjort og "fange" den sanne forfatteren av kornsirkler, eller møte med ham (riste hånden), ville allerede aldri tilbake tilbake fra feltet, og hvis han noen gang ble funnet, bar ham bort fra feltet, som de sier "føttene først" (men bare hvis han ville poeng ligge som en enkelt, integrert prøven). Fordi hva som skjer under lynnedslag (i tilfelle av den såkalte "Return Stroke"), hvis kroppen hans var virkelig berørt av det og ikke bare av noen av de fenomenene eller følger med forut for den. Trinnvis leder, positiv streamer - De som ikke nødvendigvis alle til å slå innReturn Stroke, Som i løpet av utslippet finner sted bare én eller et fåtall - i gjennomsnitt 3 til 5, kan noen av dem har flere parallelle armer, mens de positive streamere, kan Frakoblet Stå opp til flere titalls uferdige gikk lederne samt mange titalls til hundrevis . I tilfelle av direkte handling av RS er integriteten alle fag svært alvorlig forstyrret, og det er ikke umulig at alle gjenstander som kan være før intervensjon av RS Beskrevet som en levende organisme var svært likt fordelt over et område på flere hektar etter oppløsningen i de foregående avsnitt som ikke overstiger størrelsen på flere centimeter. Samtidig eller kort tid før Beskrevet Disintegration (tusendels sekund fraksjon) Ville være en svært betydelig del av den opprinnelige levende organisme (titalls prosent vekt) omdannes til gass. Korrekt RS Medfølgende fenomener, og Volgende Den foregående, trappet Leader, positiv Streamer, fortsetter Current - ikke overføre mer enn 1% av det totale utslippet energi, men noen av dem kan drepe en flokk med kyr.

 

De aller fleste av levende vesener, inkludert mennesker, drept av lynet er sannsynligvis ikke drept av intervensjon av retten, fordi de er på tidspunktet for virkningen av den for lenge siden døde, eller i det minste overrasket gjennom hendelsene som gikk forut for det.

 

Selv om det virker svært usannsynlig, noen beskytte dyr fra døden ved lyn utslipp sitt eget, fordi Knocks ut noen fenomen Theme av den foregående RS sa De ligger på bakken. Noen vil drepe uansett, men kan også falle fra en høyde. Noen kan avlives selv etter, grunnet det faktum at RS treff for nær dem. Men likevel noen dyr som lå på bakken trenger ikke være direkte berørt av RS, allerede bare for den enkle grunnen til Impact som skal bruke en mye bedre leder. Strømninger av Flere hundre tusen ampere virkelig trenger en "bedre lynavledere." Noen selv svært dimensjonale dyr, og nettopp direkte berørt av RS, eksploderer Umiddelbart. Som noen av flere tonns trær som ble rammet "mye og direkte inne". (photo) Alle trær, som er på grunn av lyn utslipp "bare" kløyvde, deformert eller ødelagt, faktisk RS bare bare "slikket" Ledet var rett ved siden av dem.

 

----- En av de største feilene av kornsirkler Explorers er å be om hjelp med "forskning" av kornsirkler ufologist, Astrologer, mystikk troende actaX-logists, veivisere psychotronics, extrasensory personer, esoterikk, okkultister, tryllekunstnere, hekser og diverse andre lignende sciolist. Lignende skadedyr til området begynner automatisk klatre som kakerlakker eller veps på øl.

 

Hvorfor ikke be om en egen undersøkelse av lobbyister klassisk vitenskap og grunnleggende forskning, botanikere, Farmers, fysikere, kjemikere (toxicologists!! Først av alt), biokjemikere, biologer, geologer, meteorologer speleologists vann ledere hydrogeologi arkeologer, fotografer spesialiserer i Time-lapse bildet? Bare fordi de ville gjøre dem i stand "uforklarlige" fenomen å forklare en gang for alle som de har størst frykt og tapte bør noen av sine inntekter.

 

----- Eventuelle krav om "200, 300, 500% forlengelse noder er ikke mulig i naturen betingelser" er en ekkel løgn. forskere uheldig fordi kornsirkler selv utilsiktet avsløre at hvis det ikke var beskjære sirkler fenomen i livet til noe felt besøkt. Selvfølgelig det også hadde aldri besøkt hvor som helst med noe felt som normalt, uregelmessig polehlým med kniver bøyd til bakken korn. Det ville være helt identiske noder endringer, inkludert de som har stolt kalt "expulsed noder" eller "uttransporteringen hulrom". For å sjekke at de er helt normalt og naturlig for eventuelle endringer inngitt , liggende på bakken korn. Alt Deres arbeid var faktisk tidligere gjennomført på en måte som fotografert og tok prøver av noder fra mønstrene med fast `skal være (skadet, svekket) beskjære, og prøver fra nærliggende steder der avlingen ikke ble fremlagt `skal være (skadet, svekket). Men hva Tidligere gjorde de aldri har gjort i flere tiår, sier igjen Aldri gjort, må igjen aldri understreke gjort, gjorde de ikke gå et sted langt borte fra vanlige former kartlagt av dem, på steder der det er noen RDF (tilfeldig downed Formation , bedre si uregelmessig innlevert `skal være crop), og tok prøver der også.

 

Men hvis etter alle mot alle forventninger, noen ganger et besøk til et sted som dette gjort, på samme måte skadet avlinger der, sannsynligvis overrasket over å finne et stort åpen munn. Men de gjorde ikke noe annet enn at alle lignende saker erklært som et unntak som bekrefter regelen. Uttalte bare at de er den energien som ingensteds i verden gjør noe annet enn det som produseres vanlige mønstre, eller annen uforståelig grunn heller "svøpe gikk uregelmessig og løp inn i nabolaget."

 

På dette punktet, det være seg záhadologům fortalt en gang for alle: alle av dem så mye oppskrytte "overnaturlige", "alien" energi bli tilbudt en rett til dem i 2012 (noe som antydet gamle mayaene?) Et sted mellom 0,5 til 1.500.000 kvadratkilometer av den skadede , svekket og fast , liggende på bakken korn i verden. Det handler om en million ganger høyere antall og størrelse på saker enn de er i vanlige mønstre. Den vil vise nøyaktig de samme tegn på skader som er i vanlige mønstre. Møtende slike steder er ganske under deres verdighet, og de ​​gjør noe som dette absolutt ikke vil avta. Never mind, men han hadde noen skal gjøre det for dem å holde deres fra sine skitne snuter záhadologické gang for alle stoppet opp og husdyrgjødsel gravd inn i den.

 

Ville ha funnet det noder og planter i tørre steder viser absolutt endrer samme, inkludert dem som ville være så mye Adored "expulsed hulrom", "eksploderte noder", som alle Konsekvent tilskrives om ikke utenomjordisk opprinnelse, i det minste årsaken til type "åndelig - pretersenzual - extrasenzual - astrologiske" i feltet av åndelighet, paranormality, astrologi eller annen lignende elendig junk science. Ville ha funnet det absolutt alle av dem tatt til fange av endringer i vekst - utvidet og bøyd noder, herunder eventuelle endringer forårsaket av Mistenkt gasstrykk (angivelig Ifølge dem), men i virkeligheten er de ganske naturlige vekst endringer forårsaket av gjensidig press voksende vev . På noen fortsatt grønne plantedeler kan føre til at trykket av andre, allerede død og tørket, eller bare dø og tørking (Dette er ganske naturlige konsekvenser av prosessene i vekst og modning av årlige planter). Forsinket modning av fast `skal være (skadet, svekket) planter Forekommer Helt uten unntak til alle steder med uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) korn, og deretter muligens kunne komme visningen: hva om det var mulig at alle, også regelmessig innlevert `skal være ( skadede, svekket) beskjære mønstre, også helt uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære noe annet sted i feltet, har nøyaktig samme sak? Han har rett, leder! Forsinket modning i polehlých (med blader bøyd mot bakken) planter forekommer helt uten unntak på alle steder med uregelmessig polehlým (stengler bøyd til bakken) korn.

 

Nesten uten unntak, alle Explorers kornsirkler faktisk bare parasitter av det faktum at mellom feltet korn og en rull eller brødskive er en veldig lang avstand, og det store flertallet av befolkningen aldri så beskjære felt annerledes fra samme temperatur vindu av et tog eller bil. I sitt forsvar mulig at show fra registreringer av nesten Skrevet av klart ifra at følger allmennheten på manglende kunnskap parasitter kornsirkler troende hovedsakelig knyttet til deres egen uvitenhet, fordi de fattige fra allmennheten De er kun atskilt av noen flere besøk til felt, der noen vanlige mønstre skjedde i avlingen. Se også de stedene hvor avlingen er inngitt `skal være (skadet, svekket) bare ganske uregelmessig, ville det være deres dypt under nivå, og det er helt unødvendig tross alt, fordi oppsto De var i en helt annen måte, og ingenting lik som ikke kan ligger der. Feil! På alle steder med uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) korn ville ha funnet mange tegn dem som ville absolutt uten unntak er tillagt "ukjent mystisk effekt av energiske fenomener" som ville kaste opp fra det. Eventuelle gåtefulle fenomener og effekten av ukjente krefter både raskt glemme. Alt tilhører eksisterende logisk aktivitet og målbare krefter, samtidig med høy energi er riktig. Merk: Unntaket er for eksempel Explorers kornsirkler fra Italia, som trolig først lagt merke til som regelmessig og uregelmessig lodged `skal være (skadet, svekket) beskjære har mye til felles, og på mange steder på dette nettstedet er for thanksgiving Gjentatte Det er dem (photo).

 

Selv om nesten alle blindet forskere og beundrere av mysterier til nå Under forskning av kornsirkler fungerte som utrolig dumme idioter og Blockheads, ingen vil dem eller sirkel-opprørere trenger å gå inn i feltet og målte noe der på nøyaktig tid når bare Det er virkelig skapt en ekte, ekte mønster i avling. Mer presist, i øyeblikket Når det er i strukturen i innspilte stilker. Enhver sirkel-maker eller tilhenger mysterium Hvem ville bli direkte berørt av de mest energiske delen av utslipp av lyn,Return Stroke, Ikke bare var han som umiddelbart Øyeblikkelig drept, men på samme tid også nøyaktig i det øyeblikk virkningen av pannen Return Stroke impuls eksploderte. (pic)

 

----- Observatører (hovedsakelig selverklærte "eksperter" at spørsmålet om kornsirkler) er helt sjokkert av faktum som kan naturen selv skape noe så utrolig komplisert og symmetrisk. Observatører signifikant undervurdert mor natur, som hver enkelt celle i enhver organisme er en million million ganger mer kompleks enn alternativ selv de mest komplekse mønster i avlingen, men det er en svært symmetrisk struktur, og i addition utføre mange funksjoner.

 

Alle som lurer på, kan At naturen lage vakre krystaller og deres forsamlinger, ulike krystall andre? Tusenvis av forskjellige andre helt naturlig genererte fraktale enheter, Delta elver flyter i havet, grenene på trærne, vaskulære systemer av planter og dyr, struktur av lyn utslipp, de rotsystem av planter, planetsystemer, galakser, molekyler, makromolekyler, og millioner og milliarder av andre eksempler som ikke er oppført her? Naturen uten noen problemer alle strukturer skapt over Beskrevet millioner og milliarder av år. Vi er alle mennesker og vil fortsette å være tørre dårer, at vi vil bli kontinuerlig Forsøk denne evnen til å nøyaktig og presist i denne konkrete saken fjerne? Alle andre evner vi erkjenner natur, millioner og milliarder av andre saker dannelsen av faste og fraktal strukturer, inkludert våre egne poeng. Selv hele den menneskelige kroppen er en svært vanlig struktur, med tusenvis av helt naturlige evne til å danne naturlige fraktal strukturer. Alt som namend evner vi graciously tillater til naturen, også Milliarder mange flere andre, og bare i denne ene saken, vil vi prøve å tilskrive hele problemet til utenomjordiske, ukjente energier og konspirasjonsteorier?

 

En av de største tabber av selvutnevnte "forskere" av kornsirkler med det faktum at datoen for etableringen fraktaler Regnes tidlig 20. århundre, da de ble oppdaget av Discoverer Deres, eller til og med til 70 år Når den første gang datamaskinen-simulert. Faktisk eksisterte hvor som helst siden den første øyeblikk av Big Bang, og selv svært sannsynlig noen gang tidligere, trom enten fysisk eller filosofisk synspunkt.

 

Kjære (tilbakestående) fans av mysterier tillate størst sjanse for noen mystiske energi, hvis ikke så mystiske foretrekke mikrobølgeovn. Men først av alt, en bro som noen mystisk, men uoppdaget form for energi. Hvis det var bare etter at alle (de selv for dem) var noen "vanlige", ikke helt mystisk form for energi, ifølge dem, også det bør ha noen spesielle, mystiske og overnaturlige egenskaper. Bare på grunn av teser effekter, ville resultatene av vanlige former for energi formes til tørre og ubegripelig spesielle og vanlige former. Selv om det var bare en helt vanlig elektrisk utladning, ville ifølge dem har det å være minst "Ukjent eller tidligere udokumenterte slags elektrisk utladning." Kan man tenke seg noe sånt som "ukjent type elektrisk utladning"? Kanskje bare fanatiske tilhengere av mysteriousness og mysterier. Alle mulige eksisterende elektriske utladninger er av fysikere og naturlige og fysiske lover perfekt beskrevet og karakterisert. I tilfeller der menneskeheten trenger noe til dem, de er veldig pålitelig brukes (forbrenningsmotorer, lithotripsy). I tilfeller der de er helt ubrukelig for menneskeheten, og de ​​tørre lyn utslipp, minst de er beskrevet og godt karakterisert. Henvise til: Bli som allerede har vanlig regel Beskrevet alle felt av teknologi, vitenskap og forskning tilhører uløselig helt til en gren av grunnleggende eller anvendt forskning. Dette er alle aktiviteter som inngår beundrere og elskere av mysterier frykter det som djevelen. De Nemlig blant de fleste av alt som beveger seg bare i deres helt delusional ringer og intrikate utover alle gjenkjenningsfeil og spindelvev. De er alle samlet på prinsippene for drift av utenomjordiske, psykisk energi, psykisk medier, hemmelig forskning og dusinvis av lignende krav sciolist eller konspirasjonsteorier, og Them terpe på om og om igjen som han rokk.

 

Det vil være en stor skuffelse for dem, at det uforklarlige fenomenet dermed det Them, tørke og kornsirkler, kan det føre til noe så avskyelig vanlig som lyn utslippet. Bare nok undersøke noen faglige publikasjoner (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), for å kunne overbevise noen om at "vanlige" lyn utslipp er et spørsmål om virkelig ekstraordinær. Den enorme energi, svært vanlig og pågående kontrollert av svært presise regler og fysiske lover. Var i stand Muligens over tid for å forklare det selv til seg selv, at den fysiske fenomen som kunne flytte en elektrisk lokomotiv i en avstand på mange tusen kilometer med tog, det er virkelig ikke noe stort problem å endre retning av vekst av avlingen (hovedsakelig på grunn til skade), eller "knock og pin i bakken." Dette mysteriet elskere vil vare i mange år før de vil kunne akseptere en tilsvarende primitiv forklaring, at noen i dermed krenkende måte "tråkket ned Deres leirekaker." Gjennom en nylig lyn utslipp er fullt mulig å forklare uten unntak, alle "anomalier" observert i områder av kornsirkler forekomst. Tilfeldig tørket jord under mønster, endringer i kompass avvik, feil på elektroniske enheter. Hvis lynet utslipp strøm og spenning ble levert permanent, ville være i stand til å gi strøm til drift av flere milliarder tokamaks eller Millions CERN akseleratorer gangen.

 

Liten interlineation: Igjen, og absolutt ikke den siste: ufologists, mystikk elskere og konspiratører Deres trofaste venner og andre skadedyr, som på spørsmålet om kornsirkler alltid bare bare parasitten, er det nødvendig å hele spørsmålet om kornsirkler uten nåde , som raskt og mest resolutt ta bort, forby, et sted for å låse og kaste nøkkelen. Dermed vil det fortsatt bo for dem nok av at deres leirekaker, ennå ikke tråkket ned. (For hvor lenge?)

 

En av de største feil, Som ble inntil nå praktisert av alle avling sirkler Explorers helt uten unntak, er det faktum at kornsirklene han passerte en enkelt besøk på stedet eller fly flytur, tok bilder, og saken ble fullført av dem for det. Deres grunnleggende og viktigste virksomhet, men bør være en vanlig besøk til hver konstruere et tørt sted på Bridge I løpet av noen dager mellomrom til høsting, også litt etter. De dokumentet faktisk helt normal naturfenomen som finner sted over tid (se kronologi) også og utvikler seg over tid. Lenge før bøying, og det før etter innhøstingen selv etter innhøsting. Opprinnelig innlevert `skal være (skadet, svekket) bare noen få prosent av arealet av feltet multipliseres ofte. Veldig enkelt Kunne han har funnet ut at de berørte områdene med losji (skadelig, svekke) gradvis mer og mer beskjære, og dem som ville bli undersøkt, "helt uforståelig opp til overnaturlige" fenomen har mye til felles med ganske vanlig fast `skal være (skadet, svekket) avling. At opphavsmannen helt vanlig og uregelmessig losji (skadelig, svekkelse) og eneste er. Skal være best, anbefaler at kornsirklene Explorers besøk og lignende dokument i intervallet dager flere felt med ganske vanlig, uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) avling. Ville ha funnet, at situasjonen utvikler seg svært likt som nær og i de områdene av normale former. Exploring felt med uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) crop ville være deres sannsynligvis noe under nivået. Ville det være bedre heller fortsette Leave Them Deres ubøyelige drømmer om utenomjordiske og deres flygende maskiner, mystiske energier av soppskader og insekter som kan drepe så raskt kunne det er ikke engang en utgivelse stammer (se).

 

----- Det faktum at det er mulig, for eksempel at mikrobølgestråling oppnå lignende effekter i vev av planter (aldri testet repeterbare, og svært dårlig dokumentert), er det mulig å sammenligne Volgende type resonnement: Min hund har fire ben. En katt har fire ben. Min hund er en katt (Ja, statsminister). Påstand, at handlingen av mikrobølger vil skade anlegget vev, ville sikkert være mulig å tro, men hevder at virkningen av mikrobølger vil føre Utvidelse av noder (f.eks bygg) er mulig uten bekreftelseseksperimentet beskrive som en forfalskning. Argumentet har en lignende betydning, som om noen etter å finne rester av kokt kjøtt fra perioden 6000 år siden hevdet, som hadde innfødte gass ovner, elektriske og mikrobølgeovner. I dag er sikkert helt umulig å behandle kjøttet på en annen måte ...

 

--- End of avsnittet feil (sannsynligvis vil bli senere flyttet til en annen side) -----

 

 

 

Vrangforestillinger. Viktig annen gruppe av teorier,

 Som ikke lenger kan beskrives bare som feil, er udiskutable Vrangforestillinger og målrettet mystifisering, løgn og feilinformasjon, på grensen til konspirasjonsteorier, med forferdelig uvitenhet lå publikum. De, selvfølgelig, disse nettstedene har en tendens til å unngå så mye som mulig, men noen ganger er det ikke helt mulig. Leserne kan gjøre Minst en viss idé om hvor mange mysterium håndtere gjødsel og til alvorlig forsker må rote gjennom.

 

Hesemann, M. : The Cosmic Connection: Worldwide kornsirkler og ET kontakter

Mot avlingen Påvirket høyfrekvente elektromagnetiske bølger i den nedre delen gigahertz band. De angivelig eksiterte elektroner i atomer av jord og planter, og til høyere energinivå. Balansering av energinivået vil stige nettopp at disse anomalier blir manifestert i agrosymbols. (Ikke eksakt sitat, tilbake oversatt fra engelsk)

(Alle bevis? Obs JL)

 

Ulike Vrangforestillinger bygget rundt kornsirkel geometri - selv Unødvendig å angi eksempler, bare skriv inn søkeord i en søkemotor. Nøyaktig det samme grafer og resultater kan oppnås dersom den blir utsatt Lignende forskning ethvert molekyl, atom, krystall. Oppbygging av blad treet (venation), og andre, og mer.

 

Er noe Vrangforestillinger ikke bare, noen er regelrett løgn:

fra internett sider UFO klub Zablesk

... Prøvene ble sendt for å finne ut om plantene var under påvirkning av mikrobølger.

... Bekreftet at det var ja.

De ble sendt der, når, av hvem?

undersøkte dem hvem, hvordan, begrunnet hva gjennom den og lignende utsagn?

Brukes i forskningsmetodikk?

Bestemmes hvordan var frekvensen av strålingen?

hva en idiot er i stand til å signere under noe sånt? (Hvis tørr og lignende utsagn eksisterer i det hele tatt)

hva en idiot er i stand tørr Similary, på alle helt bevist påstander publisere noe sted?

 

--- End of Vrangforestillinger, som trolig vil bli flyttet et annet sted --------------

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

En designer vet han har ikke perfeksjon oppnås når det er ingenting igjen å legge til, men når det er ingenting igjen å ta bort. A.de Saint-Exupery
Du kan aldri slutte. Vinnere aldri slutte, og quitters aldri vinne. Ted Turner
I alle ting i naturen det er noe av det fantastisk. Aristotle
pz