Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-summary . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Kornsirkler - Oppsummering
Web presenterer en relativt enkel forklaring på hvordan de oppstår så "mystiske" kornsirkler
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

Objekter kan klassifiseres vitenskapelig inn i tre hovedkategorier: de som ikke fungerer, de som bryter ned og de som får tapt.  R.Baker
Enhver mann er egnet til å feile, vedvarer bare en tosk i feil.  M.T.Cicero
Du blir ansvarlig, for alltid, for det du har temmet. A.S.Exupery

Kornsirkler , beskjære bilder, kort forskning Sammendrag

PagPh

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Dette nettstedet bortsett fra en relativt enkel forklaring på kornsirkler som oppstår prinsippet Bringer Kanskje forståelig forklaring, at alle lodged `skal være (skadet, svekket) avlinger i verden Forekommer i akkurat samme måte - svekkelse av planter (Deres delvis falming) ved passaging gjennom strøm etter lyn utslipp. Et interessant fenomen er også effekt, at alle losji (skadelig, svekkelse) kan ikke skje umiddelbart etter tordenværet i opposiion Det er opp til mange dager etter utslippet, veldig ofte i løpet vakre været. I tilfelle av vanlige mønstre kombinere sammen flere påvirkninger, som bidrar til regularitet av mønsteret, også Fact, se ut til at usuall veldig raskt, på Bridge Innen et par timer eller mye tidligere. Disse fenomenene er utdypet i mye mer detaljer om mange andre undersider.

 

I de fleste tilfeller der fast `skal være (skadet, svekket) crop skaper ikke noen vanlige strukturer, begynner svingen mot bakken mange dager eller uker etter utslippet av lyn. Avhengig av intensiteten av skaden er gradvis legge flere og flere områder å høste. Intensiteten av skade avtar mest med avstanden fra det punktet av lyn, slik at etter hvert bøye til tomter i en stadig større avstand fra det viktigste punktet av streiken.

 

plantene (beskjære, stilker) kan bli liggende på to forskjellige måter - raskt eller gradvis.

1) - Rask losji (skadelig, svekkelse)

I det første tilfelle i planter akkumulere skadelige stoffer lengre tid, genereres det en stor grad av elektrolyse, og anlegget er gradvis svekkelse. Likevel varer lenge i vertikal stilling. Bare når tørr svekkelse når en grad anlegget stammen like over bakken (der er takket være spaken effekt den mektigste kraft) kan ikke lenger tåle de kreftene, er det å trykke. Oftest er det handlingen av vind, men også kan være sin egen vekt av planter. Sunne planter overlever Vil noe sånt som dette uten noen konsekvenser. Ved handlingen av krefter stilker svingen uten å bryte like over bakken, usuall rundt 2-5 cm, og plantene forbli liggende. Prosessen kan noen ganger ta bare noen få sekunder, andre ganger minutter, ikke mer enn timer. Det er betegnende at umiddelbart etter at blir liggende på bakken Minst en kort periode av tid rett beskjære stilkene, nær bakken bøyd uten å bryte . En liten del av stilkene, ikke mer 10%, hovedsakelig på grensen til innlevert `skal være (skadet, svekket) områder, kan være nær bakken brutt, i stedet for bare å bøye. Det er forårsaket av at nær grenser innlevert `skal være (skadet, svekket) området ligger stilker ikke er skadet i et omfang tørr, og i andre tilfeller ville forbli stående greit. De er under høyt trykk av neighborging Raskt bøying stilker, stammer fra hverandre og danner en kontinuerlig THUS tung masse. Vekt av mais stilker system, lent mot en annen, gjør bare i et område med firkantede desimeter Flere mange kilo. En slik bunt vil danne på skjev stengler hovedsakelig fra et område rundt 30 til 50 cm fra hverandre, hvilke midler i tilfelle av grønne hvete med nettopp opprettet pigg eller litt før det veie ca 6-7 kilo. Den gjennomsnittlige vekten av hvete beskjære med en fullt utviklet øre gjæringsbu er ca 7 kilo per 1 m 2 , uten ekstra vekt av fuktighet Leveres med regn eller dugg, som kan legge enda mer enn en annen 50%.

 

På hele området, ikke kan beskrives rask losji (skadelig, svekkelse) noensinne skje på samme tid. Bøye tid hver haug stilken kan variere med en rekke dager. Den som er beskrevet umiddelbart etter rask bøying av hver bue bunt blir liggende på bakken rett stilker av korn i en vinkel omtrent 90 grader på grunn av normal. Også skjer umiddelbart den andre fasen - stilker står tilbake, gjennom noder. Noder, i motsetning til internodes inkluderer meristems, og er i stand til å endre retning, takket Det er anlegget, eller i det minste Modning Vedlikeholde stilker er oppreist. Første internode Umiddelbart over bakken (Det bøyd), aldri forandre retning tilbake oppreist. Den andre og tredje ovenfor vil usuall også opphold liggende på groung. Omvendt internode ved siden av cob nesten alltid retter seg opp, og noen andre under den, i hvert fall delvis. Sunn velutviklet hvete har 6-7 internodes. Ved anvendelsen av endring av retning internodes noder endre form. På siden motsatt til retningen for Desired utretting, begynner antall celler Økning (irreversibelt), noden sveller, tykner og å bøye seg i ønsket retning. Beskrevet begynner flere minutter etter losji (skadelig, svekkelse). Også noder, unnlater å heve anlegget (si, den første 3-4 fra bakken) er permanent prøver å gjøre det, men som følge av at de er Økende lengde bare. Dette gjør det mulig etter en tid, for eksempel på bygg finne noder 5 ganger lenger mot normalt.

 

2) Gradvis losji (skadelig, svekkelse)

I dette tilfellet, er plantene bøying til bakken svært langsomt, og hele prosessen kan ta lengre enn 14 dager. I dette tilfelle hele rett stilken av anlegget vil aldri ligge på bakken, fordi de enkelte internodes dirigeres ved hjelp av kontinuerlig noder med minst et øre var rettet så mye som mulig loddrett oppover. På bakken ligger mindre enn telling av internodes, noen ganger bare en, og selv lodged `skal være (skadet, svekket) plantedeler er langt mindre skadet av fuktighet og konsekvenser som følge av dette.

 

Et vesentlig trekk ved den gradvise losji (skadelig, svekkelse) samt det faktum at formen av det resulterende mønster med lengre perioder helt umerkelig. Deretter kommer en lengre periode, som varer i flere dager, noe som er nesten umerkelig. Men det overskredet grensen, Under At det ikke var observerbar i det hele tatt, og forsiktig Observer Observert ville ha det. Etter en tid, igjen noen dager, overstiger det allerede grensen, når det er relativt lett merkbar.

 

Drawings, diagrams

 

Prosessen, han som oftest er involvert Beskrevet hendelser, er ( se ) negative geotropism (gravitropism). I tilfelle av raske bevegelser stilker til bakken kan han sannsynligvis endre retningen på veksten av visse deler av planten DELTA også phototropism.

 

DEN VIKTIGSTE Betydning av alle prosessene beskrevet med ører å beskytte Modning inneholder korn fra bakken fuktighet, eller av et overskudd fuktighet fra regn, Det er i sammenhengende masse av planter liggende Gjenværende mye lengre temperatur som i tilfelle av stående planter. Derfor bidrar svært vesentlig til utbygging av muggsopp og råte, og tørke skadede planter kan da senere bli invadert av noen andre sykdommer og skadedyr. Plantedeler, som fortsatt ligger på bakken er faktisk merkbar Angrepet av muggsopp og råte, men ørene kan fortsatt modnes Relativt vellykket. Oppkalt prime phytopathological faktorer og deres tilhengere er ikke stand til å nå Theme, sier, "i tiden", før høsting. Korn i pigger, som fortsatt ligger på bakken inntil høsten, er nesten aldri helt modnet, og de viser en mangel på betydelig modning. Ingenting saken, de forblir ikke-høstes.

 

 

Oppsummering - noen grunnleggende punkter

Andre Bønder har nesten alltid kjent, at lynet utslipp i feltene føre til en merkbar svekkelse av plantene opp til døden igjen og større område (titalls kvadratmeter), er det helt objektive og beviselige fakta, oppstår som i hundrevis av artikler og vitenskapelige publikasjoner .

Det er flere eksempler (photos, links)

 

Andre Bønder nesten alltid vite at planter rammet av lynnedslag ganske ofte viser uspesifikke tegn på svakhet og er sekundært Angrepet av sykdommer og skadedyr. Dette kan føre til forvirring med andre årsaker, og noen ganger også den primære årsaken forblir uoppdaget. Påstand nevnt kan være dokumentert gjennom en rekke artikler og vitenskapelige publikasjoner. Nesten alltid er det mulighet for Interchange Årsaker understreket gjentatte ganger (se ...)

noen eksempler (photos, links)

 

Tredje Farmers, selvfølgelig, i tillegg til alt annet, lenge siden oppdaget at tegnene oppført passering av elektrisk strøm på grunn av lynnedslag i nærheten av plantene i noen, men ikke alle tilfeller kan oppstå ganske nøyaktig i en sirkel. Derfor for det faktum dem at kornsirkler er forårsaket utslipp av lyn, betyr ikke nesten noen overraskelse. Det er mulig å tro at det store flertallet av bønder Lignende noen veldig enkel forklaring alltid forventet. Av grunner som er nevnt andre steder, har de aldri avsløre det til hvem som helst.

 

Eksempel - solsikker. Her skal nevnes et eksempel på et anlegg og en publikasjon (link). I tillegg nevner denne publikasjonen monothematic som dukker (Grass - Poaceae) lynnedslag i en høy prosentandel overleve, i motsetning til avlinger med betydelig lavere seeding tetthet. Som en mulig årsak kan tas i betraktning at de omfangsrike planter kan bli påvirket av elektrisitet integrert, knyttet til området rundt kvadratmeter, som de okkuperer. Individuelle planter av Poaceae stand, hvor en av dem kan ikke opptar mer enn alternativet en kvadratcentimeter, kan bli påvirket veldig ujevnt. Mens noen kan få dødelige doser hundrevis av ganger, er hundrevis av andre i deres umiddelbare nærhet beskyttet mot dermed høyere mengde elektrisitet. Anlegg og påvirkes av flere fungerte som en miniatyr lynavleder. Selv også andre planter er berørt, men ikke dødelig, og dermed overleve, selv om med en merkbar svekkelse. Dermed er mulig noen tid etter lyn observere visse tynning av avlingen. Selv lodged `skal være (skadet, svekket) Able Ofte planter er hevet titalls centimeter tilbake med phototropism og geotropism kjent gjennom funksjon noder internodes bøye oppover, og til slutt kan bli vellykket høstes og modnes.

 

Fjerde Enhver seriøs landbruket forskning på området skade på avlingen og losji (skadelig, svekkelse) i form av noen mønstre, ofte i en sirkel, var i flere tiår fremover i en svært stygg måte diskreditert og nesten stoppet av to fylliker senile, hvis navn er doug Bower og Dave Chorley. Derfor vil bli tilbudt til bønder over hele verden og hjelpende hånd fra en upartisk observatør og sporadisk forsker som ikke hører nøyaktig mellom "jobber i landbruket." Dette gjør ham derimot, be om hjelp mange andre, veldig fjernt og ofte tilsynelatende nesten helt urelaterte felt av forskning, vitenskap og praksis. En prøve av vitenskapelige og forskning, som i seg selv det addition agrobiologist og relaterte prosedyrer, prøv det med Mulig bruk for å forklare denne mystiske og ikke særlig Relativt forståelig fenomen, ligger her

 

Navnene Doug og Dave bety for landbruket forskning på slutten tjuende og tidlig i det 21. århundre nesten det samme som navnene Olga Borisovna Lepesinska og Trofim Denisovich Lysenko ment for en verden av genetikk i midten av det tjuende århundre. Nemlig om D & D aldri iscenesatt Deres handlinger discrediting, ville Farmers ha hele mystiske affæren veldig lenge siden løst av seg selv. Ved hjelp av ganske naturlig utvikling av observasjon og Fradrag Antatt siste i midten av nittitallet. Som i mange andre avsnitt av dette nettstedet gjentatte ganger nevnt, svært lik fenomener De har alltid inn og tilstrekkelig grad observert og dokumentert i et tilstrekkelig antall artikler av profesjonelle og vitenskapelige publikasjoner. Det ensur At alle sammen danner en tilstrekkelig materiale til det overordnede spørsmålet om losji (skadelig, svekkelse) beskjære, i vanlig eller helt uregelmessig formasjoner, savnet bare et lite skritt. Et slikt skritt har aldri blitt gjort, først og fremst fordi forskerne som ønsker å ta vare på alvor om fast `skal være (skadet, svekket) crop vil måtte ta hensyn til minst marginalt crop innlevert `skal være (skadet, svekket) i vanlige mønstre. Men det er veldig vanskelig å ta vare på alvor om problemet, som har vært det ville være så mye to psykisk utviklingshemmede personer i tørke og Hideous måte diskreditert.

 

Det nyetablerte navn for D & D: Mental retarderingsmidler

Tydeligvis Gjelder Hvem ville noen gang ønsker å følge dem

 

D & D hadde, og kanskje fortsatt har noen tilhengere, men ingen kjenner dem. Med henvisning til: de to har alltid vært den største, mest kjente og viktigste. OBL og TDL slange Gjerne i Deres lang tid og etter mange tilhengere, hvis navn ingen vet i dag. I fotsporene til OBL og TDL er nå heldigvis ingen egentlig går. Det vil ikke vare lenge, og i fotsporene til D & D Gjerne vil snart gå også ingen. Det vil ikke vare lenge, og i fotsporene til D & D Gjerne vil snart gå også ingen. Hvis ikke, før eller senere ville egentlig noen av sine tilhengere med den virkelige forfatteren av skjelvende hender. Ville det absolutt ikke ønsker noen til ham, tørr og ting bør ikke ønsker for alle, selv om hjernen hans var uansett hvor gal ...

 

Det endrer ikke noe på det faktum. At som en karakteristikk av alle sine aktiviteter (D & D) Hele deres eksistens i verden, og har gjort arbeid der, er det mulig å sitere en klassiker:

"Vi ønsker spy"

 

Nøyaktig den samme uttalelsen er selvfølgelig mulig å bruke for å karakterisere Aktiviteter i OBL og TDL.

 

 

------------ End av noen få korte poeng sammendrag ------------------------------- ---

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Noen avsnitt oversatt fra eldre versjon

Splitter nye teori, ved hjelp av reelle vitenskapelige metoder Strengt, helt fri for forskning eller pseudovitenskapelige teorier.

 

Stand til å forklare mer enn tre klassiske, veldig god typiske kjent "uforklarlige mysterier" kunne finne i hvert "normale", naturlig dannet kornsirkler.

 

(Skrevet i perioden mai-juni 2008 gradvis lagt andre, også i andre sider, og i 2011 er allerede mulig å argumentere for at tørke fenomener det er mulig å helt forklare dem alle.)

 

ikke mikrobølgeovn, men normale elektriske krefter (Joule varme) også Subminiature mekaniske krefter i vev og celler (gasstrykk på grunn av gass som produseres av electrochemic Processes), men mye mer sannsynlig på grunn av voksende av skadet vev og påvirket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er galt å tro at oppgaven med fysikk er å finne ut hvordan naturen er. Fysikk Bekymringer hva vi sier om naturen.   N.Bohr
Den største lærdommen i livet er å vite at selv idioter er rett noen ganger. Horace
Den sanne tegn på intelligens er ikke kunnskap, men fantasi. A.Einstein
pz