Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-kronologi-detaljer . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Chronology - Detaljer
kornsirkler - mer detaljerte opplysninger om kronologi av avlingen losji (skadelig, svekkelse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Det er ganske vanskelig å si hva bringe lykke. Fattigdom og rikdom har begge mislyktes.  Kin Hubbard
Vår grunnlov Beskytter meste romvesener, fylliker og USsenators  W.Rogers
Hvis eksperimentet trenger statistikk, burde du ha gjort det bedre eksperiment.         E.Rutherford

Kornsirkler , tall Crop Detaljert Kronologi

PagPh

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Kronologi av Crop losji - andre detaljer

Denne siden vil vise en gradvis endring i kornavlinger, som i hovedsak skjedde i nærheten av og rundt noen av de observerte vanlige strukturer (kornsirkler). Det er noe veldig vanskelig, er enhver dokumentasjon om dette Nesten ingen, og kan fås mer eller mindre tilfeldig. Det er forårsaket av den vanligste feilen på nesten alle avling sirkler Explorers, WHO dokumentert tørke gjenstander, og dermed deres jobb er avsluttet. De innser ikke minst, at ethvert objekt, som de var bare dokumentere, i henhold til tid (kronologisk) evolusjon, før innhøsting. Selv om de aldri har vært i stand til å fange øyeblikket helt fra begynnelsen, så vel som er veldig interessant, følger det etter at de avsluttet sin aktivitet. Hva de dokumentert, er inkludert i form av kronologi heller Mezi unntak, fordi objektet ble opprettet svært raskt, sannsynligvis på grunn av Hovedsakelig det og Domino Effect og Butterfly Effect. Men det betyr ikke i det hele tatt, slik at han som sted ingenting vil skje i fremtiden, snarere tvert imot. Visse endringer det er mulig å observere til høsten.

 

Som allerede nevnt, fra dokumentasjonen som var på tørre steder kjøpt av det store flertallet av "crop sirkler Explorers", kan ikke utledes i form av kronologi absolutt ingenting, fordi området at de aldri amost gå igjen. Heldigvis Men det er mulig å bruke mer eller mindre tilfeldig fenomen at enkelte bilder som dokumenterer fenomenet, skutt av en rekke kornsirkler jegere, ble tatt til fange på ulike tidspunkter.

 

Det eneste unntaket fra regelen er nummerert De tilfellene der det en tid etter den første observasjonen av formen - det Arise noen andre deler. I dette tilfellet, noen ser Possible "Explorers" som er hensiktsmessig, heve sin ass fra komfortable stoler og gå skyte objektet på nytt.

 

Selv om han noen bilder av som vi møter Umiddelbart annen stor feil, som ikke ville være NOEN fotograf ved gis UNDER NOEN OMSTENDIGHETER RUNDT HELE VERDEN . Det er veldig trist faktum at alle bilder tatt av dem (publisert på sine nettsider) aldri er betydelig Merket med datoen bildet ble tatt, men datoen (sannsynlig) av mønsteret fremveksten. Prøv å finne EXIF, der det er mulig blant annet, holde riktig dato og klokkeslett Nøyaktig fange bilde på en svært enkel måte, er helt umulig. EXIF er helt automatisk tildelt når som helst til et bilde tatt av digitale kamera, inneholder mange detaljer om bildet (dato, klokkeslett, eksponering, kamera type) og konvensjonelle prosesser Redigering i det å bli kvitt. Det er svært sannsynlig at enhver dokumentarist av kornsirkler fenomenet ikke engang vet, at noe sånt eksisterer, og hvis så, slik at det fra en uforståelig grunner fjerne bildet fra hver sløyfe, fordi de prøver å være mer esoteriske temperatur som den mystiske slottet i Karpatene . Forblir Than Det er en helt noen dokumentarfilmskaperen fenomenet kornsirkler spør, bør Enten det være mulig å legge dette til sine eksisterende web fotoalbum databaser. Minst den ene og viktigste, den virkelige fangst dato og bilde. Verdien av deres nettsider vil da bli umiddelbart økes med minst en anslagsvis 10.000%.

 

En positiv unntak fra denne regelen er Klaus Leidorf. Den eneste grunnen til dette er ganske forståelig, at han er først og fremst Fotograf Mr. Klaus Leidorf, fremragende faglig Spesielt i området flyfoto. kornsirkler bilder er for ham nesten et biprodukt.

 

Til tross for vanskeligheter beskrevet er noen ganger, men veldig sjelden, Mulig å utføre noe lignende observasjon. Gang det skjer, at fotografer handlinger finner sted på ulike tidspunkter. Selv om den virkelige datoen for noen som bildet ble tatt er fra sine nettsider aldri mulig å finne, som allerede nevnt, i det minste omtrent noe kan estimeres fra staten vegetasjon. Slike saker vil bli plassert objektet her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Han vet ingenting og tror han vet alt. Som tydelig den peker ham og politiske karriere.  G.B.Shaw
Det bør være mulig å forklare de fysiske lover til en barmaid.   A.Einstein
Opportunity er savnet av folk flest, fordi den er kledd i kjeledress og ser ut som arbeid.          T.A.Edison
z