Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-utstilling-effekt . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
kornsirkler - Exposition
"Belysning Flash", utsette kornsirkler, kan være 10 18 ganger høyere, enn vanlige bilder
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

En vitenskapsmann er på en måte en lærd liten gutt. Det er noe av forskeren i hver liten gutt. Andre må vokse det. Forskere kan bo på den måten hele livet.  G.Wald
Intelligens er evnen til å tilpasse seg endringer. S.Hawking
Det eneste som teller er innsatsen. A.de Saint-Exupery

Kornsirkler , beskjære bilder, Exposition effekt (foto)

PagPh
Motto: kornsirkler, også former i andre avling, er først "Exposed" til anlegget struktur (raster - aktig) på energiområdet vil være stor (først bare som umerkelig skade på planter), etter veldig lang tid, gjennom "nature utvikler prosessen" (svekkelse av planter og losji ) Vises.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Dette kapitlet undersøker nærmere hvilke analoger At prosessen med å lage figurer i korn (kornsirkler) minner. Mulig sammenligne det til prosessen med eksponering av fotomateriale etterfulgt av utvikling. Det betyr en klassisk fotografisk prosess, med gelatin lag med spredte sølv halogenider og deres lysfølsomhet. Som en attraksjon er mulig å beed, at "eksponeringen" av "kornsirkler" oppstå under "flash light" Det kan være, sier 10 18 Times Higher (men også mye mer), sammenlignet med lys under de er utsatt for regelmessig bilder.

 

Legg merke til

Som alltid markert på mange steder rundt dette nettstedet, og prosessen Lignende De er ikke bare skapt alle vanlige mønstre i korn (kornsirkler), men nesten uten unntak, alle flatet (skadet, svekket) beskjære over hele verden. Regelmessige mønstre Arise bare i svært tilfeldig samspill mellom mange faktorer, i en av flere millioner tilfeller, i feltet Når lynet slår utslipp. I ett tilfelle av flere millioner. I alle andre tilfeller er det blir "bare" å beskjære losji (skadelig, svekkelse). Omtrent det er meget mulig å uttrykke med antall og lignende Forholdet mellom området av korn per år, "Normalt flatet (skadet, svekket) "(0,5 til 1500000 kvadratkilometer areal innlevert `skal være (skadet, svekket) crop ), og at områdene er flatet (skadet, svekket) som en form for vanlige mønstre (summen runde én kvadratkilometer, område for alle vanlige mønstre Gjennom hele kloden).

 

Definisjon

allerede mange år siden pronaunced av The Great Master:

"Med spesifisert utsagn vi kan være uenige, kan vi protestere mot det, men som handler om alt mulig å til med det eller mot det vi kan gjøre."

(Jerry Cimrman, omtrentlig sitat)

 

Analogi med foto og andre effekter

 

En merknad om koronautladning

 

Siden er under konstruksjon

Noen delvis informasjon nå kan finnes for eksempel på enkelte sammendragssidene.  kornsirkler - forståelse Hovedsakelig er nå en av de mest omfattende siden. En annen ganske omfattende informasjon kan bli funnet på linkene fra siden Tekster . Det er linker til noen publiserte tekster. Også noen ennå upublisert, dvs. noen forhåndsvisning versjon. Andre tester er usortert Plassert her . Tekstene vil selvfølgelig tilsettes kontinuerlig.

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

  

Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Essensen av kinoen er redigering. Det er kombinasjonen av hva som kan være ekstraordinære bilder av personer under følelsesmessig øyeblikk, eller bilder i en generell forstand, satt sammen i en slags alkymi. F.F.Coppola
En vitenskapsmann bør være den lykkeligste av menn. G.Wald
Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det. W.Disney
z