Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-laget-for-lyn-strøm . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Lyn Elektrisitet
(Energi, atferd, Lede, likhet)
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre bygg, bryggeriet, malt, brygging, øl.

Å ha en god idé, har mange av dem. Thomas A. Edison  
De Hvem kan gi opp viktig frihet til å få litt midlertidig sikkerhet fortjener verken frihet eller sikkerhet. Benjamin Franklin
De sier litt kunnskap er en farlig ting, men det er ikke halvparten så ille som mange av uvitenhet. Terry Pratchett

SOM SUPERNOVA- energi konsentrasjon i utslipp

PagPh
Merk: Mente de første 10 sekundene av en supernovaeksplosjon, i løpet av den utstråler nesten hele energi. Hva skjer da er fra energisk synspunkt nesten ikke interessant, selv om svært lang observerbar.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

En annen kommentar: analoger med supernova vises Hovedsakelig som en kuriositet, men for sammenligning: formasjon på bildet til høyre under copyright ble dannet etter en supernovaeksplosjon (16 år senere), når sjokkbølgen nådd skyene av gass, som ble sluppet fra moderstjernen 20.000 år siden. Illustrasjonsbilde på denne siden i det aller øverste høyre viser en vanlig figur i korn, også som ble generert på noen måte delta sjokkbølge dannet av lyn utslipp. Eksponeringen varte i brøkdelen av et sekund.

 

Sist Innledende Anmerkning: Bildet under copyright svært tydelig demonstrerer kinetikken av eksplosjon (Hovedsakelig foregår i planet, dvs. 2D, som på overflaten av en avling felt ...).

 

Elektriske symptomer på lyn utslipp

Utformingen av siden er bare i begynnelsen,

over betydelig tid vil bli utvidet.

 

Problemet er svært omfattende, fordi Under lyn utslippet er faktisk et stort av mengde energi Overført fra ett punkt til et annet, som finner sted innenfor en svært kort tid. Prosessen er ganske komplisert, og kan deles inn i flere seksjoner. Med tanke på kompleksiteten hele saken er også gitt til det en rekke andre undersider, inkludert denne. Hovedsiden overordnede siden er fysikken av lyn utslipp , er mer generelt Videre viet til det, for eksempel, noen undersider delen av science-virkelighet . Den grunnleggende oversikt over gjennomsnittlig utslipp egenskaper er mulig å finne her . Tabellen er hentet fra Lyn: Fysikk og effekter (2007), forfattere Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , både fra University of Florida , Institutt LIGHTNING Research Group

 

 

Saken er omfattende beskrevet i vitenskapelig litteratur. På siden Books med mulig finne mange referanser til litteratur om lyn utslipp, hvorav utmerker seg spesielt nevnt Lyn: Fysikk og effekter , Vařáková, M.Uman (2007). Sammendrag av innholdet , link til Google Books . Det er en av de største verkene, som noensinne er skrevet om Prosesser av lyn utslipp (687 sider, over 6000 referanser). Også noen annen bok av begge forfatterne inneholder blant annet omfattende referansemateriale. For eksempel The Lightning Discharge , M. Uman (2001) - over 1200 referanser (henvisninger til Google bøker ).

 

Uansett hva som skjer før og etter, det viktigste (også den sterkeste) del av utslippet med Return Stroke. Selv om det overfører det meste av utslippet energi (99%), men tar kortest tid (mindre enn 10 milliontedels sekund, Minst sitt mest viktig del av det). Av denne grunn, har også en svært betydelig mekaniske effekter. I visse tilfeller kan være en vesentlig del av utslippet energi også Overført løpet av prosessen, som kalles Fortsetter strøm (forekommer bare noen ganger). Visse I sjeldne tilfeller kan det ta opptil flere sekunder, usuall noen tideler. Strøm, som finner sted mellom skyen og bakken under som er ca tusen ganger svakere, enn Rs. Gitt varigheten Derfor kan bære og betydelig del av energien. Takket være at det er Ledet tørke og svak strøm - "bare" hundrevis av ampere, mot hundretusener i tilfelle av RS, og har en nullsats av veksten, det er mulig mekaniske effekter, sammenlignet med RS, som bør vurderes som null, ingenting også overtalt til omgivelsene. Men det kan føre til merkbare skader, på grunn av termiske effekter for eksempel på elektriske installasjoner eller luftfartøy vil lede truffet. Likeledes er det nesten sikkert, som kan være involvert i skade på planter, men ikke av induksjon. Sannsynligvis avhenger baner med gjeldende Ledet gjennom og hvordan det er spredt på tilfeldige baner.

 

Takket være dagens Fortsetter oppstår av og til veldig lang forsinkelse mellom noen av de påfølgende RS utslipp av det samme, som har en tendens til gjennomsnittlig avstand 50 - Sjelden overstiger 60ms og 250ms. På grunn av den dynamiske bevegelser i atmosfæren (travel channel av ionisert luft medvind) kan påvirke tørr afterdischarge Mer enn titalls eller hundrevis av meter fra den første retten, og gjennom elektroniske måleutstyr brukes til The evaluere virkningen av lyn utslipp posisjoner kan ikke evalueres som en del av den samme utslippet.

 

 

 

Lynavledere

Lynavledere i dyrket mark også vises på en separat side - lynavledere

På side Det bildet Hovedsakelig er det dokumentasjon av lokaliserte kornsirkler steder, men også (hovedsakelig) uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) crop ( RDF ). De beed ganske klart at lett localizable lynavledere, kan som tiltrekker lyn utslipp på samme måte, som lukten av øl alkoholiker, er plassert på feltene i en svært omfattende tellinger. De er for det meste kolonner av kraftledninger. Også ofte høy spenning ledninger, tiltrakk at utslippet, og da er det falt ned under dem. I noen tilfeller, kolonner er nesten en del av mønstre, og i tilfelle av noen bilder er veldig vanskelig å forestille seg, var at mønsteret det samme temperatur annerledes oppsto gjennom et utslipp atracted ved å jorde stede der.

 

 

 

Earthground

er en uatskillelig del av hver sløyfe lynavleder, også elektrisitet polene. Brukes til å gjennomføring av utslippet strøm i bakken så fort som mulig, for å minimere skaden. Jo bedre jording og nedre ledermotstand, jo mindre spenningen opprettet på den passerer Under utladingsstrøm og utstrålt mindre termisk energi, som ikke skader de umiddelbare omgivelsene i et omfang tørr, som ville være i tilfelle av høyere motstand. Spørsmålet om jording er ganske teknisk detaljert i Electrotechnical Standards EN62305. Det er helt sikker på at enhver (arbeid) kraftledninger felt er utformet i samsvar med dem og inspisert i spesifiserte intervaller.

 

Lynavledere er foreslått og designet for maksimal peak strømmer 200000 ampere. Slike lyn utslipp har allerede funnet et virkelig sjeldent, men eksisterer. Helt Årlig vil skje i atmosfæren for om lag tre milliarder av lyn utslipp, nåværende kurve toppverdi på 30.000 ampere er den gjennomsnittlige verdien for de fleste av dem. Men de fleste betyr ikke alle.

 

I tillegg innen avling er det mange "ikke-standardisert" lynavledere - en hånd av kunstig karakter, laget av mennesker, men ikke i noe tilfelle for jording: vannforsyning, distribusjon av vanning. Ulike verktøy linjer, som verken forstyrre opp til overflaten, blir de lagret helt under jorden. Tegnet av jord forstyrrelse av Masseflytting, graving, legging av verktøy, beskyttende lag og gjenfylling. Skjerming, jording og beskyttende lag, eller medfølgende fuktighet i tilfelle av underjordiske avløp kan bidra til å øke ledningsevnen av jord og bakken Rett ovenfor Flere tema av størrelsesordener.

 

Ytterligere bemerkelsesverdige lynavledere er hauger av husdyrgjødsel. De inneholder betydelige mengder av oppløselige elektrolytter (urea, nitrater, nitritter, nedbrytningsprodukter av plantemateriale). Det er mange størrelsesordener mer ledende enn normalt tilstede i jorda Subsurface vann. I tillegg, deri forekommer ved kjemiske og beslektede prosesser Den betydelige oppvarming foregår mot fordampning og rundt, slik at luften er mettet med ioner og betydelig mer ledende opp til mange titalls meter. Elektrostatiske prosesser under Foreløpige sammenbrudd kan forårsake en svært Conducting Sterk makt over dem, og dermed ytterligere å øke mengden av ledende ioner på grunn av elektrisk felt ionisering, og kan resultere i preferensiell overledning av Trinnvis Leder (SL) til tørre steder, samt mye lettere fra tørre steder hever Positiv Streamer (PS), at etter forbindelse med SL (Vedlegg Process) til slutt Oppretter en ledende bane endelig koblet mezi sky og bakken og gjennomføring av thr førsteReturn Stroke til bakken, som kan følges etter et intervall av flere mer av etterfølgende slag.

 

En annen jording, laget av mennesker, er det mulig å finne i stedet, men helt ubevisst, er deler av flyene kollapset (hovedsakelig WW2), som ligger på en dybde under undergrunnen pløying, ettersom det kan være plassert også en rekke arkeologiske levninger (jernalder, bronsealder, Inkludert ovn slagg), eller falt og glemt deler av landbruksmaskiner eller hva industriell aktivitet. I noen tilfeller, tørr komponenter blir en integrert del av regulære eller irregulære mønstre, angis her og her . Årsaker Nemlig i jordsmonnet like over dem, og lokal Økende konduktiviteten av flere størrelsesordener, og i tilfelle tørke og over dem plantene ikke bare svekket av elektrisitet, men helt skadet og helt død (Under minutter, maks timer etter lade). Generere objekter over de underjordiske trofaste theit Imprints (frimerker) i avlingen Overground. I tilfelle en tørr brønn og virkelig ikke noe valg, Than Explorers anbefaler - grave her, Eugene. Hvis de ikke ble gravd ut av underjordiske til nå, de er plassert der opp til denne daystill. (Foto, GPS)

 

Det er noe lignende, men ikke identiske som cropmarks , se arkeologer. Prosessen i dette tilfellet takket være forkorte elektrisitet fra uker eller måneder til timer eller dager og er mye mer intensiv og bedre observerbar. Også det Blir generasjon av sekundære cropmarks, på grunn av elektrisitet, også. Noen av dem ville ikke bli synlig uten strøm noensinne. Sekundære cropmarks i de fleste tilfeller bare følg figurer av trikkeskinnene og de ​​er mer intensiv, der strømmene ville brakt dem er kumulert. Andre steder kan de hovedsakelig representerer posisjonen til lyn kontakten (e) til bakken og nær nabolaget. Endelig, i noen tilfeller kan de følge ulike underjordiske arkeologiske (også geologiske eller industrielle) strukturer, som ellers ville uten bidrag av elektrisitet enten vise en betydelig lavere intensitet, bare minimal eller ikke i det hele tatt. Flere detaljer vil bli presentert på side arkeologer og dens del sekundære cropmarks

 

Lignende Avtrykk - frimerker ofte oppstår like over T-banelinjer, det meste Sluk, avløp, vannrør, men det kan være av noen nytte linjer. De kan da bli en integrert del av vanlig mønster, hvis de er opprettet. De kan bare bli en del av uregelmessig flatet (skadet, svekket) beskjære, og dermed fortsatt helt ubemerket. Også mulig at foruten Them (linjer innlevert `skal være (skadet, svekket) eller døde mais) er ikke opprettet noe annet, og nok en gang være helt ignorert. I tilfelle tørke og de ​​anses å være bare en ny tramline, men ikke i det hele tatt å følge deres retning. De kan forveksles med stier gjennom avlingen feltet, holdt som en tradisjonell Spesielt i Storbritannia ved hjelp gress-kuttere. På en lignende måte forårsaket baner - linjer av innlevert `skal være (skadet, svekket) eller helt død avling - vil bli helt uavhengig beskrevet på siden linjene i avlingen (og underside av anomaliene)

 

Planter i et tørt sted og blir gule og brune langt raskere enn den omkringliggende, bare skadet, ikke død vegetasjon, og etter en tid forsvinne helt (fordi de har oppløst). De oppfører seg som for eksempel den opprinnelige grønn vegetasjon etter poteter Ploughed ut. Tidligere grønne, til den ruvende høyde, sterke og friske planter Blir løpet av samme dag, tawny, vissen, litt fleksibel, myk og formløse masse, og etter noen dager ingen ville anerkjenne, som i feltet noensinne har vokst poteter. (Foto tørking eksperiment)

 

Else er mulig å nevne earthings og lynavledere naturlig karakter - trær, busker, vannansamlinger, fjærer, geologiske forkastninger. Forresten, er alle dowsers, som i hver eneste film eller et dokument om kornsirkler er like opptatt som den lille bie og Dowsing stenger i hendene spinning som weathercocks. De var aldri i Able Deres enkle-tenkende hjerne, eller noen av Tilskuere eller mannskap, klarte ikke å realisere det viktigste: Hva reagerer deres sanser som er bare fjærer og geologiske forkastninger, eller andre underjordiske gjenstander, noe som bidro vesentlig det tiltrekke lyn utslipp. I samme utstrekning kan han bidra med persepsjon og bevegelse stenger mange følgeskader effekter forårsaket av lyn traff i stedet. Magnetisme, Rester av statisk elektrisitet, farlige kjemikalier skapt av elektrolyse og pyrolyse. Sist men ikke minst, er bevegelsen av stenger forårsaket av også subjektive, bevisstløs visuell persepsjon - tilstedeværelsen av uforståelige vanlige mønstre. I alle Lignende dokumentet ble aldri Demonstrert bind for øynene og dowser. På stedet der kornsirkler er til stede, vil trolig være en utdannet ape vellykket Dowsing, hvis ikke bind for øynene.

 

Den siste typen jording Mulig (faktisk også lynavleder) Det kan nevnes, er trikkeskinnene. De kan betraktes halvveis mellom kunstig og naturlig. De samler inn og holde vann og fuktighet for mye lengre perioder, enn sine umiddelbare omgivelsene, slik de er mye bedre dirigent strøm. Tusenvis av bilder. Som nevnt på mange andre sider av dette nettstedet, kan være svært også bidratt vesentlig til den strømførende Gjennom feltets steder, hvor lyn utslipp ikke innvirkning i det hele tatt.  trikkeskinnene er en side der er betalt en spesiell oppmerksomhet til dem.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Bedre whisky, malt, bygg, bryggeri, øl, brygget.

 

Bedre bombekastere, bryggeriet, bygg, brygging, whisky, øl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Mange skader og dødsfall kan forebygges gjennom en forståelse av farene  R.Neal av kraftledninger, elektriske apparater, skjøteledninger og lyn.
En intelligent helvete ville være bedre V.Hugo enn en dum paradis.
Jeg gjorde aldri en dags arbeid i mitt liv. TAEdison Det var all moroa.
z