Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-science-reality (sci-re) . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Science-Reality (Sci-Re)
Alle tidligere forskning i kornsirkler var orientert i sci-fi territorium, science fiction
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

En forsker i laboratoriet hans er ikke bare tekniker: han er også et barn Confronting naturfenomener som imponerer ham som om de var eventyr. Marie Curie
Den største av alle synder er dumhet. O.Wilde
Elektrisitet er egentlig bare bare Organisert lyn. George Carlin

Kornsirkler er akkurat nå beveger seg fra fiksjon til virkelighet

PagPh
Spørsmålet er svært alvorlig mistanke, at den som var i produksjon kornsirkler i de mest mistenkelige, dvs. utenomjordiske, selv som ikke konstruere noen, men aldri selv dette ganske interessant og fin blå planet, kalt The Globe, Eksklusivt bebodd av lokale, innenlandske, terrestriske skapninger, gjennom sin lange historie ikke besøke.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

En melding til alle utenomjordiske (ET, aliens)

Kjære våre så snill, så bortskjemt, men fortsatt bare uheldig utenomjordiske, små grønne menn og alle slags slimete monstre! Tusen takk, veldig mye og helt ærlig for alle tidligere arbeid, hjelp, omsorg og innsats, som du har betalt oppmerksomhet til nå påberope det i noen av menneskeheten kjønn inntrykk, at den eneste og eneste årsaken til alle typer avlinger sirkel som noensinne er funnet i jordas dyrket mark er du. Det begynner å se, at fra nå til enhver tid i fremtiden, det er egentlig ikke behov for noen av din oppmerksomhet. I all sannsynlighet er det fra i dag, men også til enhver tid i fremtiden, hovedsakelig for forklaring av etableringen Prinsipper for noen vanlige mønstre i avlingen. De er oppkalt etter, og trolig den vanligste uttrykket brukes "kornsirkler", og vi er i stand til å forklare dem uten din hjelp (vi, mennesker, Earthlings, menneskeheten), uten ytterligere økt din arbeidskrevende innsats.

 

Med andre ord, noe forenklet, vil vi gjerne be deg veldig sterkt om at: Pakk alle dine behov, ber, makeups, ryggsekker, kofferter, plastposer. Pakk dem alle inn i dine psychotronic enheter og Intergalaktiske eksperimenter, andre også dine fysiske - kjemiske - biologiske - mentalt - psykofysiologisk eksperimentelle materialer.

 

Salen hovercrafts, skip, flygende tallerkener, puntss, robåter, fartøyer, interplanetariske Arks, motor-assistert sykler, mini sykler eller mopeder, samt noen andre reposisjonering utstyret, maskiner, apparater, instrumentaler, enheter eller gadgets, og til slutt være borte i dritten. Bye bye!

 

Generell informasjon

Absolutt hver forrige teori om avling sirkler generasjon til nå realisere noen sci-fi forklaring.

UFO, utenomjordisk, romvesener, overnaturlige effekter, flyr kilder.

Cosmic, Intergalactic, interstellare, plass eller energi universet.

Paranormal styrker, trodde styrker. Overnaturlige krefter, Ley linjer, geopathogenic soner oversanselig persepsjon. Tankeprosesser og krefter av planter.

Den eneste virkelige energileverandør som tilfellet er i solen (også jorda, men bare litt - mindre 1% - geotermisk energi). Ingen dum alien, ingenting utenfor Sun system.I Søn System.

 

Ett av tørke teorier er mulig å dra nå.

Enhver Ett av disse kreftene og teorier er nå definitivt mulig å sende inn all dritten.

(Forresten, har de aldri tilhøre noen et annet sted) spill sted)

 

Akkurat nå blir Science - Reality, Sci - Re, den eneste reelle natur Mulig forklaring,

bruker bare ekte natur fag og grener, mange av dem ganske tverrfaglig.

En av tørke tverrfaglig gren av vitenskapen ble faktisk opprettet nettopp for dette formål, prøver å forklare årsakene til skader på vegetasjonen og generering av fast `skal være (skadet, svekket) crop (såkalt Electro-Phytopathology, EPP )

 

første eksperimenter og observasjoner ble gjort, noen andre kjører. Se nyheter .

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Fantasien er i begynnelsen av skapelsen. Forestille deg hva du ønsker, vil du hva du forestille deg og til sist du lage hva du vil.  G.B.Shaw
Skriving er det morsomste du kan ha med deg selv. T.Pratchett
Erfaring er det du har etter at du har glemt spill navn.            M.Berle
pz