Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-laget-av-lyn-mekanikk . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Lightning Mechanics
Mekaniske effekter av lyn utslipp, repeterende utslipp i ett eller flere punkter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

Det motsatte av et faktum er løgn, men det motsatte av en dyp  N.Bohr sannheten kan godt være en annen dyp sannhet.
Thunder er god, er torden imponerende. Men det M.Twain Det er lyn gjør arbeidet.
Det er ikke klart at intelligens har noen  S.Hawkinglangtidsoverlevelse verdi.

Opptil flere kilo TNT / meter for utslipp

PagPh
Mekaniske virkninger av lyn utladning (Litt over gjennomsnittet) kan sammenlignes med eksplosjon av detonerende lunte, Flere hundre gram per meter. Mer enn gjennomsnittet utslipp mye mer enn noen få kilo eksplosiv per meter. Spesifikke effekter betydelige og det avhenger av hvilken type valgte funksjonene i utslipp kontakt med bakken.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fysikk, teori, prinsipper, utvikling, effekter av belysning.

De beste kildene fra bøker og internett.

Galleri av 117 bilder fra Lyn Chuck Dosswell .

Meget gode bilder, i stand til å bruke Slideshow

 

 

Se forsiktig to bilder her nede.

Ser på Ofte solgt to bilder ovenfor, kunne prøve å forestille seg, dukket hvor sterk krefter på dette stedet. Det treet, flere veier tonn, ser ut som knust kamp, ​​og ødelagte deler lyver overalt rundt det sted som spredte kamper. Det har Bli er virkelig en stor eksplosjon der, som hundrevis Flere kg TNT, og på relativt ukoordinert utplassering av mye mer eksplosiv. Også mulig å forestille seg, hvordan ville mye energi og arbeidet må være å gjøre det samme lignende effekt med et tre, urørt, for eksempel for film skyting. Økser, sager, strøm sager, kranen, traktorer, arbeidere, flere timer med teamet fungerer. Sammenligne det bare merkelig lyn, og bare en splitt av andre. Noen fysiske egenskapene lynnedslag i Volgende tabellen.

 

Typiske kjennetegn flash (fra Lyn: Fysikk og effekter , Rakov, Uman , side 6), (hel tabell ned på denne siden)

Samlet blits (CG - type negativ utladning)

Varighet 200-300 ms
Antall slag per flash 3-5 (Rundt 15 til 20 prosent av lyn er sammensatt av en enkelt slag).
Interstroke intervall 60 ms
Charge transfer 20 C
Energi 109 - 1010 J

 

Også en kort titt på en annen bok, Lightning Electromagnetics , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, der bare på startstreken sidene kunne lese noe om corona utladet, som vises i svært høy spenning systemer. Hver lyn-utslipp er en "veldig-veldig-veldig-veldig-veldig-høy spenning-system-utslipp", og opererer med tørke og høy spenning, ville det aldri bli funnet noen i noen mennesker - laget systemer og maskiner. (Kanskje bare lyn - stenger) mer om koronautladning på en annen side

 

Samtidig, med henvisning til: Opplyse verdt en svært viktig faktum. Til tross for alt som skjedde på området i form av mekanisk, ikke vises på nettstedet eller noen hint av brent eller brennende materiale, at ingen indikasjon noe som brant på hotellet eller bare et øyeblikk flammet, enn si noen tegn til en større brann.

 

Også mulig å forestille seg, fluer som lik eller større krefter Vises i et felt, Ved lyn utslipp der, men veldig jevnt fordelt. På ca 1000 stilker per m 2 , fungerer som en gigantisk gnist - gap, og ikke hver stengel dør, kanskje mindre enn 1% eller litt mer, ikke mulig å gjenkjenne. Egentlig veldig ofte, lyn Umiddelbart etter, er det ingen fast `skal være (skadet, svekket) At stilken i feltet, fordi den mekaniske innskytelse var virkelig stort, men kort. Mekanisk skade kan forekomme, men ugjenkjennelig, og vil øke takket være økende. Planter er mye mer skadet av elektrisk energi impuls, indusert i Them (klassisk elektromagnetisk induksjon, plante Fungerer som approximatelly peker rett wire), eller direkte Ledet av elektrisk strøm, som strømmer gjennom det takket være korona strøm, luft konduktivitet (svært liten, men null) eller "momentally koblet nettverk av stilker og blader", laget av mekanisk kortvarig impuls avReturn Stroke 'S noen presedens i senere RS og multistoke lyn utslipp, vakte det korte, kortvarig bøying av stilkene til bakken.

 

Planter kan bli påvirket av ett eller flere påfølgende utslipp (kommer på rad Mindre enn en tidel av et sekund), og i løpet av denne tiden, kan formen på resulterende mønster annerledes midlertidig endre (som vann ringer), og påfølgende utslipp kan en gang aldri bare falle i samme punkt. For eksempel, i boken ... At saker blir rapportert enkelte positive lyn Under påfølgende utslipp aldri truffet i samme punkt, hver gang flere titalls meter lenger unna, som om sine skuldre, fallende bare en etter hver sløyfe andre, gjensidig frastøtt fra hverandre.

 

Takket være vev, fortsatt i svært god stand, ikke skadet, "myk og fleksibel" de er i stand til å stå opp veldig raskt, og for å være "frakoblet" Det ville være, men før du kobler det momentant tørr hele strukturen er rammet av neste , Umiddelbart kommer restrike (Blir ca. 30-60 ms etter første Return Stroke), Og momentan Det hele strukturen er "Exposed" av at elektrisk strøm. Ingenting synlig, bor oppreist stilker som tross alt, planter ser intacted, selv om sterkt skadet. (photos)

 

Virkelig, Umiddelbart etter lynnedslag, selv om hardt skadet (eller døde), plante vev og strukturer REMAIN nesten mekanisk uendret selv om inneholde betydelige prosent av døde celler, deres mekaniske egenskaper - elastisitet, strekk, rev og torsjon styrke vil senke raskt, men etter flere dager eller uker. Selv tørr og planter, som ble drept Umiddelbart etter lynnedslag, og selv om de fikk tørke og mengde energi, mye høyere enn dødelig, fortsatt noen dager ser ut som levende, så de blir gule, tørker ut og faller fra hverandre. Deres situasjon er mulig å sammenligne for eksempel situasjonen i et krigsherjet blomster i en vase. Levering og transport av væsker er uavbrutt, og noen deler kan vise sin metabolisme i noen tid ennå. Bare at plantene har fått en mengde energi virkelig flyr høyere enn det som er beskrevet i tilfeller (50, 200 ganger eller mer over dødelig dose), kan Umiddelbart slå gul til brun, eller brent også karbonisert. Planter med avbrutt vanntransport viser merkbare tegn på Withering bort mye raskere (100, 1000 ganger) temperatur som i motsatt fall. Sammenlignet med dager eller uker, tørken og konsekvenser i tilfelle manifesterer seg allerede ofte i løpet av få minutter, på de fleste timer. Denne forstyrrelsen av vann transport innen planter er svært merkbar Nødvendig mekanisk eller termisk skade, og bare tørking eller død av plantedeler (f.eks en hundre) er helt utilstrekkelig. Hvordan er det mulig å overbevise i en svært enkelt eksperiment (og vil værephoto), Og selv en del av anlegget, som er helt død, kan Gjennom hele resten av vekstsesongen, eller levetiden til en plante del (ark) uten defekter hell utføre funksjonen for vaskulære vev.

 

Saken vil bli utdypet i mye mer detalj på siden Electro-Phytopathology . Det vil bli beskrevet for eksempel kvantitativ metode for å bestemme verdien av elektrisk energi Ledet gjennom, hvoretter det vil vises døden av en definert masse mengder plantemateriale, kanskje omberegnet til tørrstoffet. Også vil bli undersøkt og dokumentert for eksempel fastsettelse av dødelige doser av elektrisitet for ulike plantematerialer, innflytelse av den nåværende passasje hastighet (spenningen), oppførselen til plantemateriale etter passering av sub dødelig, over dødelige og svært dødelig mengder over av elektrisitet, og mange andre fenomener.

 

Andre deler av elektrisk energi i stilkene kanskje Overført av elektrostatisk induksjon nåværende og neste ved ledning på jord, og underjordiske nærheten røtter. Det er mulig å vises mange forstyrrelser og resonanser mellom alle som er beskrevet strømninger. Elektromagnetiske og elektrostatisk induksjon, corona strømmer og direkte strømmer i jord. Også mulig interferens mellom LEMP - produserer bølger av alle frekvenser og eventuell stengel og blad har sin kapasitet, induksjon, motstand, frekvens og resonans kan virke som LC, RC eller LRC elektrisk krets.

 

Også mekaniske forstyrrelser Mulige - stilker og blader kan virke som fjærer og Pendler.

 

Også mulig å forestille seg at i og lignende forhold (svært korte mekaniske impulser kommer fra ovenfor), kan det virke noe sånt som en bølger på vannet, også sirkler. Det er mulig å se vind bølger i dyrket mark, ( video ), hvorfor ikke sirkler etter tørke og store vertikale mekaniske impulser fra lyn? Som flere hundre kg TNT like over feltet. Også ikke bare en liten jord rister av bakken, like ved stedet der lynet traff jordet, og av hver Beskrevet Mellom Mulige effekter til å skje store mekaniske resonanser og interferens. Også stående bølger kan vises, som i tilfelle av Chladni bilder .

 

Med henvisning til: det er ikke alle, kan det skje der, også Mulige store elecromagnetic impulser, og også Deres resonanser og interferens. Og i tillegg til alt det, kan det virke sirkulær eller semi-cirdular elektriske strømmer (og krefter), akkurat det samme eller lignende og veldig klassisk i tre-fase strøm nettverk. Kanskje enda mye mer komplisert.

 

Men etter alt dette, tørke og store mekaniske og elektromagnetiske impulser og krefter og alle deres forstyrrelser og resonanser, broen Mulig hva som skjer, at umiddelbart etter tordenvær, er det mulig å se i avlingen feltet eller orher absolutt ingenting, ingen og skadet inngitt `skal være (skadet, svekket) plante eller stengel. Takket være svært langsom bevegelse av biologiske prosesser, metabolisme i planter, mange av dem, selv om helt døde, eller hardt skadet, mange dager etter en hit og ser veldig Lignende undistinguishable fra at litt påvirket selv fra det helt uskadet. Kanskje etter en uke, for å Mulig se forskjeller i lengden. Døde planter ikke å vokse, men fortsatt grønt, bare smaller.These. Bare etter en mye lengre periode slår de gule, deretter brun, tørr og faller fra hverandre. Skadet, men fortsatt i live bare også planter sluttet å vokse og moden tydeligvis Saktere. Klart da modnes saktere, vil allerede alltid være minst flere dager merkbar forskjell i størrelse og hastighet modning fra uskadde planter. Mer informasjon om delen Anatomy (del av siden Biology) også mange eksperimenter der, foto, video.

 

Slike en langsom biologiske prosesser i planter, er at grunnen, hvorfor bare Mulig maker og forfatter og lovovertreder og kriminelle, tørke og lenge succesfully rømt og var ikke skyldig i PERFORM og jaktet ned. Hva mer er, klarte svært vellykket hele tiden fest skylden på alle slags annen potensiell gjerningsmannen i området ral, tic, ric, gisk og dusinvis av andre læresetninger, etter noen alvorlige vitenskap og eksisterende i verden realistisk tenkende individ (Faktisk er det bare noen få av dem) veldig raskt avvist.

 

Alle som er beskrevet (stor) mekaniske og elektromagnetiske krefter (elektrostatiske Mulige også, også det var stor elektrostatisk felt, ikke bare i stand til å avlede korn eller folier av electroscopes i "basic-skolen eksperimenter", men det også "Videresende" veier tonn trær, dem og bryte ut kamper, eller drepe flokker av kyr eller andre storfe) bare "Exposed" i noen latente bilder stilker, blader og frø, og ved første det hadde ble bare mikroskopiske endringer. Alle stilkene, takket være deres fortsatt meget god stand og fleksibilitet, veldig ofte blir bo tilbake opp (i sekunder eller mindre). Merkbare og målbare endringer vil bli mye mer senere. Veldig sakte biokjemiske endringer, også normale (sakte) voksende endringer. Etter dager, uker, men oftere, vil alle som mikroskopiske endringer (også til stede av skadelige og giftige kjemikalier som er opprettet av elektrolyse der, og endringer som er opprettet av varme) Bli en merkbar makroskopiske endringer, og virkelig senker fleksibilitet og bøyestrekkfasthet tensible av tidels prosent. Bare på grunn av voksende, at alle endringer Tidligere absolutt usynlig blitt mer og mer synlig og målbar. Skadede planter blir mer og mer svak, " folkevandringstid "av skadelige og giftige kjemikalier mot røttene er årsaken til at nedre del av stilker (bare noen få centimeter under bakken) Blir den svakeste, mindre fleksibel, motstandsdyktig mot svært lite bøying. Etter en lang tørketid (kanskje flere uker), noen overrasket, er beskjære stilkene fortsatt bor oppreist. Derfor denne delen er mest utsatt for losji (skadelig, svekkelse), men plantene står framleis, også takk til det faktum at delvis støtte hverandre. Mens friske planter tåler krefter (f.eks vind) som i stor grad overstiger deres egen vekt, over tid vil svekke så mye allerede som ikke kan nesten en hyllest sin egen vekt. Den faktiske vekten av korn planter, opptar ett mål, er avhengig av type og stadium av vekst for en lang tid før de når modenhet godt over 50 tonn. Det betyr 5 kg/m2, og i tilfelle av som svekket planter er fortsatt falming. Noen dager senere ...

 

Stilkene fortsatt bor oppreist, men alt er nærmer seg slutten, enkel og mest uforutsigbare og mest sprø delen av alt. Etter en lang tørketid ved utarbeidelse, mange uker, først og blir at prosessen kan vare bare og time eller to, eller flere minutter - veldig lett regn, eller natten - daggry - morgen stolthet, og minutter Under vekten av hver avling Anlegget kan bli doblet. At kanskje øke runde seks gram per stilk (inkludert blader og pigger), egentlig ikke mye. Men også betyr runde 5 kg pr kvm meter, og et halvt tonn per er.

 

(10x10m, sirkel diameter eller 11,2 meter, ett tonn per sirkel diameter 16m)

   - Noen kornsirkler er mye større ...

Alt, virkelig veldig Svekket stilker fortsatt oppholder seg, men mange av dem støtter hverandre.

 

Og nå er alt kommer til å virkelig avslutte det showet, den mest sjokkerende delen av kornsirkler forming, som varer bare noen minutter, eller litt lenger. Under uhørlig fanfare av ikke-eksisterende musikere, Under applaus av en ikke-eksisterende publikum, Ledsaget av uhørlige lyder og blinkende lys av usynlige ikke-eksisterende seremonielle fyrverkeri, for eksempel aktiveres bare av en lett bris, eller, og kanskje noe sånt (tilsynelatende) - den første framgår synlig effekt, og årsaken til skapelsen siste vanlige mønstre i avlingen, vil den første og eneste hvis konsekvenser være virkelig observerbar, Det kan bare skje Innen et par minutter (flere kvadratmeter i løpet av få sekunder). At han bare steder, svært nøyaktig fastslått at ville alle lang tid presedens Selv komplekse, men svært presise forstyrrelser og resonanser, også andre mekaniske og elektromagnetiske effekter, som dukket opp på samme sted mange uker siden, og ingen er i stand til å huske det, akkurat nå begynner å fortsette

 

Domino Effect!

Forresten, at "fyrverkeri" var virkelig til stede der, flott for mengden av lys og earsplitting sprekker, men en gang tidligere - kanskje mange uker - tordenvær og lyn ...

 

Nå er alt klart for at avslutningen, virkelig flott finalen:

Etter bare en minimal, kanskje usynlig absolutt første innvielsen eller impuls (Butterfly, eller bare noen få stilker, tilbøyelig til å bakken mer enn bare litt, og bærer frem de andre), blir sheafs av stilkene veldig raskt det falle ned og begynne å bøye av alle andre til bakken. Men den som bare steder, der "utstilling" dukket opp. Dette er den virkelige enden av alle så lenge, som varer i mange uker prosedyrer. Ingen husker hva var egentlig den første og den eneste årsaken, og når det skjedde. Howgh .

 

Den losji (skadelig, svekkelse) ser ut til at egentlig bare på steder, var at "Exposed" av lyn og forstyrrelser, lenge siden, mange uker. Det utstilling, virkelig likhet med klassisk, for det meste i det siste århundre brukte, sølv-halogenides Photographics materialer, i løpet av den bare en latent bilde dukket opp i avlingen. Etter det ble og utvikling (veldig sakte), med bare en reell fysisk natur - biokjemiske - kjemiske prosesser i voksende planter, "utvikler", noe som gjør oksid-reduksjon Prosesser, vokser i biokjemiske prosesser Stilkene og deres weaking grunn å kaste bort-produkter av elektrolyse stede der), og etter at alle som blir en "fixer" Visualisering av bildet av Domino Effect. Meget interessant faktum er at "utstilling" inn i beskjære stilkene (raster) på feltet bare fortsatte på grunn av veldig, veldig, veldig intensiv "fotografisk flash" - lyn. (10 9 -10 14 kraftigere)

 

Mulig å si at enhver crop feltet fungerer som en ekte, analoge (ikke-digitale Means) opptak materiale, kunne registrere (men stor) elektromagnetiske prosesser, som dukket opp like over det, også mekaniker (men stor, også). Det er bra, tørt materiale og er svært vanskelig å Mulig overeksponering.

 

At avsnitt ovenfor så litt som å beskrive forming av kornsirkler bare, eller noen andre Similary, bare vanlige og symmetriske figurer. Men faktisk beskrevet der er prinsippet danne noen annen fast `skal være (skadet, svekket) beskjære i verden. Helt identiske prosessen, men kun forming og tilsynekomsten av ordinær symmetrisk, resonans og forstyrrelser tall mangler. En slik enkel prosess identiske former og runde Millions ganger mer "crop tall" i verden, absolutt usymmetriske, med den eneste vanligste eiendommen: Alle av dem dukket opp takket være den elektriske energien levert av lyn utslipp, og dukket opp de fleste av dem mange dager eller uker etter det. Også svært viktig er det faktum at veldig ofte veldig tørr vei og fremlagt `skal være (skadet, svekket) crop Vises mange uker etter tordenvær og lyn, under flott vær, for eksempel etter en meget svak vind eller regn eller stolthet morgen eller ingenting som That (Butterfly. ..), og sjokkerte bønder eller noen tilfeldige observatører aldri forestille seg at Able Hvem var den virkelige skyldige, kriminelle lovovertreder, og de ​​prøver å fange noen andre. Det vil være ekte aldri Mulig å fange ham. Dens hastighet runder mellom 1/3-2/3c. Slik skadet avling er mulig for alltid når den sacrifise alle. Gjennomsnittlig skade vil ikke oversize 10% av sådd område. Mulig energi reservert for en annen bruk formål. Se også Mulig å merke seg for bøndene

 

Egentlig: De fleste rundt hele verden er i stand, bare av sine egne, finne mange tørre usymmetriske tall hvert år, uten å måtte forlate hjemmet sted Mer enn merkelig kilometer, to kilometer meste i en beeline.

 

Tall dannet kort tid etter også Mulige tordenvær, se http://www.iccra.com . Mulig, at det i noen tilfeller er det "arbeidet" to tordenvær (og lyn) nøyaktig på samme sted, dukket den første lyn noen uker før den andre, bare brakt nye bakken for "neste maleri", en slange laget av en flat flere hektar med Svekket avling, men ikke så svekket som skal fremsettes `skal være (skadet, svekket), selv etter uker. Den neste lyn stand til å jobbe mye enklere, og tall påkalles av som kan vises umiddelbart eller etter timer.

 

Også mulig, at veldig sterke, unormale og ekstraordinære lyn er i stand til å lage figurer i løpet av sekunder. (Sunflower mars 2010 - Argentina )

 

Og virkelig Observert ( HOTY2008 ), som selv etter en "svak" lyn ("bare" 6kA), men sannsynligvis takket være virkelig kraftig regn, sky-burst Volgende at lynet (flere tiendedeler av milimeters rainfal i løpet av minutter) ville bli mulig å bli fremlagt `skal være (skadet, svekket) Umiddelbart en hel (mer 90%) av avling feltet.

(Avrunding seks hektar, bygg).

 

År 2008, 1,8 km beeline fra lab-plass, var det lyn stand til å se og høre. Ikke mer enn to timer etter at stedet besøkt, runde 90% av 6 ha feltet (bygg) helt fast `skal være (skadet, svekket). Lokal bonde Bekreftet at før stormen var det ingen avling stilken innlevert `skal være (skadet, svekket) At han felt.

 

Lignende bilder stand til å se kornsirkler i noen bøker som et eksempel på "klassisk losji (skadelig, svekkelse). " Vinden er aldri i stand til å forårsake noe lignende i et sunt avling, uskadet av elektrisitet og ikke svekkes over tid, ville det Able bare være en ekte orkan. Om sannheten til Lignende utsagn kan overbevise enhver person selv, Mulig å prøve det på vegetasjon av enhver sunn, uskadd avling hvert år.

 

Det har aldri eksistert noen "klassiske" losji (skadelig, svekkelse) i verden, for eksempel på grunn av såkalte "svake motstand mot losji (skadelig, svekkelse) ", hver losji (skadelig, svekkelse) noensinne har eksistert var, er og vil være bare "Lignende kornsirkler", Lyn-laget, men ingen kornsirkler Vises det (mer enn en million ganger større områder så kornsirkler i verden årlig). Noen unntak kan vises (Tornadoes, sykloner, orkaner), men bare slakk regelen. Howgh.

 

Galleri av 117 bilder fra Lyn Chuck Dosswell .

Meget gode bilder, i stand til å bruke Slideshow

 

Her nede tabell: "komplett karakterisering av negative sky-til-bakke lyn", den vanligste typen av lyn - CG negative, fra

Lyn: Fysikk og effekter , Rakov, Uman , side 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), 0521035414 ISBN

 

Alle parametere "normal, klassisk", gjennomsnittlig lyn.

 

Trinnvis leder
Trinn Skrittlengde lengde 50 m
Tidsintervallet mellom trinnene 20-50 mikrosekunder
Trinn nåværende > 1 kA
Trinns ladekontroll > 1 mC
Gjennomsnittlig forplantningshastighet 200 klm / s
Samlet varighet 35 ms
Gjennomsnittlig strøm 100-200 A
Total kostnad 5 C
Elektrisk potensial ~ 50 MV
Kanal temperatur ~ 10000 K
Første Return Stroke basert på målinger ved lyn-kanalen base.
Peak strøm 30 kA
Maksimal strøm økningen > 10 - 20kA / mikrosekund
Gjeldende risetime (10-90%) 5 mikrosekunder
Gjeldende varighet til halv toppverdi 70-80 mikrosekunder
Charge transfer 5 C
Forplantningshastighet 100-200 000 klm / s
Kanal radius ~ 1-2 cm
Kanal temperatur ~ 30000 K
Dart leder
Varighet 1-2 ms
Charge 1 C
Gjeldende 1 kA
Elektrisk potensial ~ 15 MV
Fart 10-20 000 klm / s
Kanal temperatur ~ 20.000
Dart-trappet leder
Skrittlengde 10 m
Tidsintervallet mellom trinnene 5-10 mikrosekunder
Gjennomsnittlig forplantningshastighet 1-2000 klm / s
Påfølgende Return Stroke basert på målinger ved lyn-kanalen base.
Peak strøm 10-15 kA
Maksimal strøm økningen 100ka / mikrosekund
10-90 prosent av den gjeldende økningen 30-50 kA / mikrosekund
Gjeldende risetime (10-90 prosent) 0,3 til 0,6 mikrosekunder
Gjeldende varighet til halv toppverdi 30-40 mikrosekunder
Charge transfer 1 C
Forplantningshastighet 100-200 000 klm / s
Kanal radius ~ 1-2 cm
Channcl temperatur ~ 30000 K
Fortsetter strøm (~ 40 ms lenger) Om lag 30 til 50% av lyn INNEHOLDER strømmer lengder lenger enn alternativet ~ 40 ms.
Magnitude 100-200 A
Varighet ~ 100 ms
Charge transfer 10-20 C
M-komponent basert på målinger ved lyn-kanalen base.
Peak strøm 100-200 A
Gjeldende risetime (10-90 prosent) 300-500 mikrosekunder
Charge transfer 0,1 til 0,2 C
Samlet flash
Varighet 200-300 ms
Antall slag per flash 3-5 (Rundt 15 til 20 prosent av lyn er sammensatt av en enkelt slag).
Interstroke intervall 60 ms
Charge transfer 20 C
Energi 109 - 1010 J

 

Dersom utslippet er alene, uten laterale og parallelle sekundære utslipp (svært sjelden) og tilstrekkelig presist vinkelrett, spre trykkrefter fra det i de første øyeblikkene heller nøyaktig i en sirkel form (i absolutt elektromagnetisk presis sirkel form til enhver tid). Men hvis det ikke er isolert, kan noen utslipp seg imellom skaper en veldig interessant forstyrrelser og resonanser (sannsynligvis Hovedsakelig i stille luft, svært sjelden igjen). Noen planter kan ikke overleve mengden elektrisitet, i sentrum av utslippet virkningen kan noen ganger være opp til titalls prosent døde planter, avhengig i hovedsak sin vegetasjon staten og alder, høyde og fuktighetsinnhold. ( No.1 # 1 - hit selv Spiring under eller like etter), noen ganger enda mindre enn bare prosenter, som kanskje ikke er observerbar i vegetasjonen i det hele tatt. Det er helt umulig å finne etter noen uker med eventuelle rester som planter ikke overleve i vegetasjonen ( No.1 # 2 ), vil føre bare som tynning. I vegetasjonen skjer da bare sakte begynner noe som skallethet.

 

Energien bestrålt med selv bare en gjennomsnittlig lyn er 109 - 1010 joule (tørke en mengde energi Ville kjøre mye mana lastet godstog kilometer), energi av noen ekstraordinære, mye over gjennomsnittet "store gutta", som gir kun noen per sesong, med minst hundre ganger, men mye mer også ganger større enn tusen (tørr en mengde energi vil samme drivverk lystig hele verden flere ganger). Som rapportert i mange andre områder av denne nettsiden, til tross for at noen planter kan være lyn Umiddelbart afer de døde, tar alltid minst flere dager, og i resten av avlingen, som har overlevd, men med alvorlige skader, opp til Flere uker før han ville Them være observerbar eventuelle endringer.

 

 

 

Forstyrrelser og refleksjoner inne utvide luftsøylen

Det Beskrevet er ikke bare en enkel mekanisk effekter av dischargee

Fordi Lyn utslipp er alltid en kombinasjon av elektromagnetiske og mekaniske effekter, med enorme energi, med utrolig bratte nåværende økningen (gamma).

 

Komplekse fraktal og forstyrrelser mønstre funnet i felt noen ganger er veldig ofte preget av en felles, karakteristisk trekk: De ligger inne i en sirkel. En av mulighetene for utvikling Deres er, at den førsteReturn Stroke Skaper den første kolonnen med å utvide luft, inne der det skjer deretter én eller flere påfølgende slag. Det meste har en tendens til å være svakere temperatur som den første retten, men kan ikke være som en regel, ikke i alle tilfeller. Fremfor alt, med henvisning til: tendens til å ha en betydelig høyere strøm økningen. Den første RS - det meste Mindre enn 30.000 A / mikrosekund, etterfølgende slag enda mer 200 000 A / mikrosekund. Gjennomsnittlig CG avledningsström er ca 30.000 ampere.

 

Det er mulig at vanlige interferensmønstre er laget av ekstremt kraftige utladninger, godt over en halv million ampere. Innenfor den voksende kolonne av luft som er opprettet etter det første utslippet (tilsvarende en eksplosjon flere hundre kilo TNT, spredt jevnt i kanalen lyn utslipp), kan det dukke opp flere refleksjon stråler som sendes ut av den påfølgende slag. Multipliser Reflektert bjelker mezi selv kan lage svært komplekse forstyrrelser. Inne i ekspanderende luft kolonnen kan de gå veldig lang tid og betydelig avstand. Refleksjoner beveger seg lysets hastighet, er luft som beveger seg i størrelsesorden en million ganger langsommere, dvs. i sammenligning med lysets hastighet nesten null hastighet. Selv om nesten men står, flytter den, selv svært lav, men null hastighet. I løpet av observasjonsperioden (brøkdeler av sekunder til sekunder) nesten konstant eller med stabil Omtrent akselerasjon. Kan være negativ, også eksponentiell, kan utvise varierende jevne progresjon, men for de grunnleggende hensyn Tilstrekkelig er konstant. Det kan dermed bidra betydelig til den resulterende forstyrrelser.

 

Inne luftsøylen kan også kjøre gjennom en rekke påfølgende utslipp, som alle seg imellom med hver sløyfe kan lage andre interferenser. En betydelig del av energi kan induseres og re-emited på fase grensesnitt plasma - luft, stående luft - bevegelige luft, fortynnet luft - komprimert luft. Noen av eller alle grensesnittene Beskrevet fasen kan være betydelig elektrisk ledende, i det vertikale projeksjon på overflaten De er konsentriske sirkler. Under enhver påfølgende tømming kan skyldes en del av bestått strøm gjennom, eller ved induksjon på dem, i planter, over hvor de akkurat i det øyeblikket midlertidig måtte være, "Exposed" Deres umiddelbare tilstand (form og posisjon). Den vesentligste del av energien, blir 99% mer av påfølgende slag utstrålte Under en tidsperiode på mindre enn mikrosekunder. I løpet av den tiden luften (margin for å utvide kolonnen), flytting lydens hastighet, og reiste avstand på 3 mm. Av det ville være mulig å forklare sporadisk tilstedeværelse av svært smale sirkler i mønster, som ikke ville skape vekst selv i et barn, bærer det gjennom.

 

Hva er trolig skjer inne i voksende kolonne av luft, hvis det skje etter slag, ble i forrige avsnitt beskrives som svært forenklet eksempel. Faktisk er det opprettet etter hvert påfølgende slag ekstra utvide plasma kolonne inne den forrige, og langt fra alle er konsentriske. Noen etterfølgende slag kan bære langs kanten av den ekspanderende plasma kolonnen, skapt av den forrige utslipp, andre kan falle utenfor også det. Hver av de beskrevne Oppretter lader seg selv rundt en stor elektromagnetisk felt. Det forekommer strøm opp til flere hundre tusen ampere, steepness stige opp til flere hundre tusen ampere / mikrosekund. Genererte magnetiske felt kan påvirke alle, hva som skjer inne Midlertidig opprettet Tungt ionisert kolonne av luft. Magnetfelt (stor), opprettet ved samtidig pågående armene en utladning, kan skape forstyrrelser signifikant mellom seg selv (bildet).

 

Inni ekspanderende luftsøylen Hovedsakelig på ytterkanten av kolonnen (fase grensesnitt) kan finne sted og total refleksjon av elektromagnetisk stråling bjelker på et tilfredsstillende innfallsvinkel (større enn en terskel). I en kontinuerlig varierende miljø inne i sylinderen kan bjelker bøye og bryte. Trykket inne i kolonnen er ikke likt fordelt, på et tidspunkt i midten er det høyeste og laveste på kanten, i en annen vice versa. Trykk og temperatur inne i kolonnen er svært variabel. Luften inne er et sted og noen ganger tungt fortynnet, Elsewhere i en annen tid, i sin tur svært tungt komprimert. Den minner utløpsrør, som er forbundet til spenningen opp til flere milliarder volt. Gjennom at dagens renn noen ganger nesten nærheten million ampere. Det kan også ligne et sett av mange utladningsrørene sammenhengende på ulike måter serie parallell tilkobling. Det kan også se ut som et system av utladningsrørene, som ikke forekommer i noen teknisk praksis - konsentriske sylindere av forskjellig trykk, fra høyt vakuum til høyt trykk. I Vinkelrett projeksjon på overflaten (beskjære felt) De vises som konsentriske sirkler (bilder).

 

Å verifisere Mulige forstyrrelser inne luftsøylen, er det sannsynligvis ville være nødvendig for å bygge et dataprogram, så åpenbart noe arbeid inn i fremtiden, og vil trenge å bli kontaktet Stor Programmerer, som ikke i det hele tatt en billig affære.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Aldri undervurdere kraften av hRobert A. Heinlein Uman dumhet.  
De sier Ekteskap laget i himmelen. Men  Clint Eastwoodså er torden og lyn. 
Objekter kan klassifiseres vitenskapelig inn i tre hovedkategorier: De Russell BakerSom ikke fungerer, de som bryter ned og de som får tapt. 
z