Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-elektro-Phytopathology-teori . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Electro-Phytopathology 
- Teoretiske antagelser, grunnleggende hensyn, beregninger, beregninger, eksperimenter
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Jeg er veldig stolt av min gull lommeur. Min bestefar, på sitt dødsleie, solgte meg denne klokken.  W.Allen
Innen observasjon sjanse favoriserer bare forberedt sinn.  L.Pasteur
En At regjeringen frarøver Peter å betale Paulus kan alltid stole på støtte fra Paul.       G.B.Shaw

Kornsirkler , beskjære bilder, Electro-Phytopathology

PagPh

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Passasjen av elektrisk strøm gjennom planter kan forårsake skader i Deres ulike vev, avhengig av intensiteten av eksponering. Allerede svært små doser kan forårsake svakhet, merkbar Similary, for eksempel lengre varige effekter av tørke. I motsetning til det dypere og svekker planten nesten kontinuerlig til innhøsting. Anlegget kan ikke, med få unntak, til tilstrekkelig kvitte seg med giftstoffer, skapt inne i den. I løpet av tørke effekter i planter, Farlig stoffer ikke å øke, og kort tid planter rammet av tørke er i stand til å gjenopprette umiddelbart, når tørken er over, løpet av noen få minutter til timer. Bare hvis virkningene av tørke sist for en lengre tid og deres effekter var irreversible og vev døde, kan dø hele anlegget. Hvis det var bevart meristems, spesielt i voksende tips, kan anlegget fullføre Modning syklus, fordi selv STERKT tørket vev er fortsatt i stand til å utføre funksjonen av vaskulær vev og stoffskiftet gi mellom røttene og voksende meristems.

 

Også å vurdere mulig, at selv etter en liten effekt av elektrisk strøm kan være noen celler Umiddelbart fullstendig ødelagt (høye konsentrasjoner av giftige produkter), så visne bort. På fenomener beskrevet (Ment mobilnettet skader, spesielt celle-vegger, men konsentrasjonen av også opprettet skadelige stoffer) er det mulig bruke klassiske metoder for å evaluere skadelige effekter. Det avhenger av intensiteten av skade på planter (celler), hvor mange prosent påvirket av giftstoffer eller mekanisk skadet, og hvordan de er i stand til å håndtere det da.

 

Imens Mulig er fra De foreløpige anslagene og eksperimenter for å etablere, At etter passering av en joule av elektrisk energi som føres gjennom anlegget, er helt ødelagt ca 3 gram plantemateriale (estimat av 1 g tørrvekt, mens den fra den første Det også eksperimenter viser ulike planter skadet materiale som tilsvarer ca samtalte Deres tørrstoff). Eksperimenter av nødvendig kurs vil bli gjentatt mange ganger, og bruke ulike potensielle forskjellen og strøm og til slutt det minste noen statistisk evaluering. Vil det da være umulig å snakke om og kvalifisert kvantitativt estimat av effekten av målrettet mengder elektrisitet til ødeleggelse av plantemateriale. De kan for nå bli kalt som omtrentlige heller kvalitative karakter tester.

 

I tillegg var flere tester utført på Identisk plantemateriale, testing ødeleggelsen av plantemateriale av varme. Det var bare en kortvarig flamme intervensjon, uten å endre fargen og formen på plantevev - bare "destruktiv" oppvarming. Selvfølgelig, ikke-destruktiv bare visuelt (vev forble grønn), var alle de berørte cellene Umiddelbart helt død. Ennå gjenstår Gjennom livet av plantene (vegetasjon periode) er vellykket stand Nødvendig utføre alle funksjoner i vaskulære vev, og live vev som er den delen av dødt vev fra resten av anlegget helt atskilt, overlever det før Normalt visner Under modning av prosessen eller plantenes utvikling. Liknende Forsøk på noen plante deler "separasjon" (og en del av arket eller hele arket) fra resten av levende plante gjennom virkningene av elektrisitet på noen del av anlegget, ble utført med identiske resultater helt. Bilder senere her.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Du kan være sikker på at amerikanerne vil forplikte alle dumheter De kan tenke på, pluss noen som er utenfor fantasien ..  Charles de Gaulle
Når du gir deg selv, får du mer enn du gir. A.de Saint-Exupery
Moro er som livsforsikring, jo eldre du blir, jo mer koster det. Kin Hubbard
z