Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-enheter (LRC) . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Crop-feltet koblingsskjema
I avlingen feltet er det alle slags elektriske komponenter, motstander, induksjon spoler, kondensatorer
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-oversatt

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Du er ansvarlig, for alltid, for det du har temmet. Du er ansvarlig for rose din.    A.de Saint-Exupery
Vitenskapen kjenner bare ett bud, Bidra til vitenskapen.  B.Brecht
Godta utfordringer, slik at du kan føle spenningen på seier.       G.S.Patton

Elektrisk motstand - R. Capacitor - C. Coil - L.

PagPh
Alle objektene på feltet, inkludert planter, viser fysiske egenskaper, elektrisk også. For eksempel den elektriske motstanden i en avling stilk med flere megaohms / centimeter, like før innhøstingen litt mer.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektriske komponenter og enheter i feltene

Fra begynnelsen var det mer bare en morsom. Søkefeltene for ulike komponenter og enheter i elektroteknikk. En slik ukonvensjonell type humor, som hovedsakelig brukes som underholdning under en begivenhetsløs aktivitet, bli kvitt sin monotoni og lite. Ikke bare bare deler, men hele enheter, og ikke bare elektriske, men ulike tekniske og teknologiske verktøy og utstyr. For eksempel, vater og lodd - de er bygget inne planter, for å bidra til å opprettholde riktig retning av røtter til å vokse ned og stammer opp. Luxmeter - for å overvåke hvor mye lys som er tilgjengelig og hvor, hvilken retning, og blader og blomster modnes roterende og åpning-lukking. Stilkene og bladene er under svært høy spenning Potensiale storm sky (dens spenning knyttet til jorden med flere milliarder volt), går som et lite blad eller stilk electroscopes, roterende i flere retninger, uten behov for noen lyn utslipp på deres nært hold . I begynnelsen virket det i feltet som ville være oppdaget på de fleste noen passive komponenter - motstand, kondensator, coil. Ethvert materiale har en målbar motstand, induktans og kapasitet, og planter kan anses som forskjellige serier-parallell sammenkobling av komponenter avhandling. Også en enkel enhet som nevnt electroscopes, men også voltmeter og amperemeter skal finnes.

 

Gjennom FoU, ville L og C settes opp til å stille med en rekke seriell, parallell og seriell-parallell tilkobling av resonant kretser RC, LC, RLC, med ulike resonans frekvenser, og det vil være mulig å prøve å etablere sin resonans med elektromagnetisk stråling av ulike frekvenser, som alle er virkelig over kornblanding feltet Ved lyn utslipp oppstår, se fysikk .

 

Med litt fantasi er alo Mulig å finne tørr komplekse apparater og et oscilloskop, og prøve å forklare sporadisk forekomst av svært sjeldne forekommende imitasjoner av Lissajous mønstre (), men også en rekke resonant kretser. For å forklare formen på tallene er trolig ganske tilstrekkelig mekanisk resonans og interferens, selv om noen ganger det ikke kan se slik ut. Dessuten kan forekomme mer komplekse elektromagnetiske forstyrrelser og refleksjoner, (dvs. også lys og varme - infrarød) bølger, som forplanter seg i lysets hastighet, og ulike fase grenser mellom noen av teser media: plasma - sjokkbølge - Wave trykk - luft, Deres fase grensesnitt går på hastigheter som er sammenlignbare til lyden, dvs. Langsommere million ganger.

 

Etter en relativt rask oppdagelse av R, L, C, i feltet var det ingen valg enn å tilstand: Nå oppdage mer diode og transistor. Transistoren og diode, men ikke oppdaget, men vakuumrør var. (Pic) Selv om det var nesten oppdages straks (våren 2008), som en svært viktig del av bevis som støtter teorien om tall Opprinnelsesprodukter prinsippet på grunn av elektrisk impulser LEMP, men å finne at det er faktisk en tube prinsippet ble vente til 2011-3 høsten , 5 fra begynnelsen av forskning. (Foto) Air er et stoff som normalt ikke constitue og selv minomum barriere for elektromagnetiske bølger, i motsetning til sjokk og trykkbølger, de er veldig vesentlig hemmet der, og til slutt forsvinne helt. Men wire gjerde, gjennom hvilket trykk og sjokkbølge passere nesten uten motstand, er virkelig tørr og helt ugjennomtrengelig barriere for elektromagnetiske bølger, samt en jordet rutenett vakuumrør (bildet)

 

Plantene i feltet, plantet som en relativt kontinuerlig rutenett, oppføre seg som sensitive lag av en fotografisk (opptak) materiale, eller CCD eller CMOS-sensor. Charge coupled device (CCD) - Mellom individuelle celler reiser elektrisk ladning, mellom individuelle planter også flytte en elektrisk ladning. Men slik "Field CCD" trenger i de fleste tilfeller Minst 14 dager (noen ganger lengre enn alternativ to måneder), før du viser utdatafilen.

 

Resistance - hver gjenstand, selvfølgelig, viser en viss motstand. For eksempel, en korn strå i det grønne scenen, dvs. omtrent til slutten av juni også noe mer er ca 5 MW / cm (også blad, Lignende impedans). Selv om i 2011 har blitt fotografert nær Patrin mai tørke i vinter bygg og grad av modenhet, som ville være Umiddelbart høstet (bildet), dvs. i en tilstand av fullstendig tørket, råtne planter.

 

Etter å ha nådd modenhet, og høyere bunner åpenbart utstillingen og større motstand. Viktig En annen indikasjon er kontakten motstand og lett rørt stengler og blader, Whose informative tabellen vil bli plassert her, samt kontakt motstand av blader og stilker Klemte tett sammen. Også vil være tydelig vist hvilken effekt ved kontakt motstand har kraft presser som plantedeler sammen. Under etableringen av noen mønstre kan spille Nemlig og betydelig rolle tørke og midlertidig struktur skapt av delvis tilbøyelig stilker og blader, berøre hverandre konstruere andre, mens ledningsevne av tørre strukturer kan være tusen ganger mer enn høyere, enn oppreist avlingen, Whose stilker og Bladene er nesten ikke røre sammen, eller bare ubetydelig. Planter kan være tilbøyelig av vinden, trykk eller sjokkbølge etter Lyn Discharge, som skaper ofte på overflaten av strukturen av plantene i feltet Divergent sirkulære bølger som sirkler på vannoverflaten. (Foto, videogif) Hvem har noen gang sett en vind-bølger på feltet, er også stand til å gjenkjenne veldig tydelig, det tørr etter en intensiv vertikal puls ovenfra, som lyn utslippet er, må det vises sirkulær vind og bølger på at overflaten på avlingen feltet, og utslipp kan treffe der flere andre nær hver bue og skape interessante Kryss og interferens. Planter opprette en midlertidig struktur, der de er ganske intenst rørende hverandre (ved en målbar kraft), først ved påvirkning av trykkbølgen, senere av deres egen fart. Rørende i mange poeng og mye av større kraft enn Betydelig Under ingen vind, når de er i kontakt bare veldig ubetydelig. Det kan dukke opp mange ganger Tusenvis mindre elektrisk motstand temperatur som i normale forhold (ingen vind, ikke noe press wave). Hvis tørke og midlertidig struktur traff noen restrike (også induksjon mulig), passerer gjennom det skrå planter mye mer energi, men bare gjennom de som er like på skrå, så midlertidig lage en ganske nøyaktig tall, eller flere tall, eller krysspunkta forstyrrelser, eller andre former. Etter noen sekunder vil alt gå tilbake til sin opprinnelige tilstand, og hele prosessen er bare begynnelsen. Alt er forklart i flere detaljer på sidene kronologi . Også vil være, sannsynligvis på stedet mekanikk , bygget flere datamodeller.

 

 

Elektromagnetisk stråling, Resonant kretser

Selv allmennheten, etter den første, helt kompromissløse og svært aggressiv avvisning (som vanlig), senere vil veldig ivrig, helt kompromissløse og svært aggressiv støtte (som vanlig) muligheten for å skape resonans og interferensmønstre i avlingen gjennom elektrostatisk og elektromagnetiske Under resonans forstyrrelser og lyn utslipp, ville htere være behov for å temme noe. Selv om mengden av energi som overføres av lyn utslippet er stort, ville absolutt ufattelig noen folks sinn, hovedsakelig takket være at den fullstendig overføring skjer innen noen få milliondeler av et sekund, se menyen fysikk og undermeny også mange andre undersider av denne nettsted. Derfor kan det også plassere enorme, ufattelig elektrostatisk - elektromagnetisk - elektromekaniske forstyrrelser. Likevel en midlertidig forskning, beregninger og datasimuleringer tyder at en svært komplekse interferensmønstre kan være ganske tilstrekkelig Etablert bare av mekaniske forstyrrelser. Selvfølgelig kan effekten av elektromekaniske og elektromagnetiske krefter ikke utelukkes, omvendt. Er ikke det noen ganger ekskludert Involvert i kombinasjon med mekaniske krefter, eller snarere deres svært vanlig og symmetrisk sprer seg i alle retninger i Opprinnelse av de mest komplekse strukturer, fraktal gang. En fraktal er selvfølgelig bare en viss form for resonans og interferens. Nesten alltid inne i sirkelen, veldig kompleks, multiplisere akser symmetrisk forstyrrelser eller combinated eller fraktal mønstre. Selv om det ikke er utelukket Enten det, ifølge enkelte modeller, alle svært komplekse strukturer som ville ha skjedd i en rent mekanisk måte. Modellings er under konstruksjon, men det er behov for litt mer tid og arbeid (både menneskelige og datamaskin) svelger. For nå er det mulig å sammenligne de to tallene, ser en av dem som en uferdig versjon av den andre, når strålen (bjelker) på innsiden av midlertidige sirkelen ikke flytte tilstrekkelig lang for å få jobben ferdig. Naturen selv har laget en fin modell som datamaskin-laget, og ikke engang trenger et minutt av et menneske eller en datamaskin arbeid, var det nok for alt arbeid Det er en energi av lyn utslipp for noen milliontedels sekund, og flere dager med vekst og modning prosesser Arbeidet i tillegg at ble viser alle at (noen som Natur og Infrarød - Laser Printer).

 

En mulig modell av mønster etableringen bruker en kombinasjon av både interferens og mekaniske bølger og elektromagnetisk stråling. Ved hjelp av det bør være mulig å forklare selv de mest komplekse mønstre, hva noen ganger oppstå - nesten alltid innenfor en sirkel, svært kompleks og på samme tid svært nøyaktig symmetrisk og regelmessig forstyrrelser eller fraktal mønstre og kombinasjoner. Modellen Kombinerer spredning av sirkulære bølger (Spesielt sjokk og trykkbølger) utslipp fra virkningen nettstedet. Rundt første kanalen avReturn Strokeopprettet med sylinderen av et raskt voksende luft , på kanten av noe som er en svært viktig fase grensen av to medier - raskt flytte luft Innen luft og stående rundt omkretsen på utsiden (bilde og noen få forklarende setninger, som hovedsakelig hastigheten med 10 6 x lavere, men fra synspunkt av eventuelle etterfølgende slag varighet helt konstant, er dens diameter 100 ms etter 30 m). Mulig også finne det svært betydelig forskjell trykk og friksjon. Elektromagnetiske stråler av noen påfølgende tømming (e) beveger seg og reflektere inni den, og modellen det ville være mulig trolig prøve å forklare noen egenskaper av at svært kompliserte figurer:

 

1) Hvorfor de svært komplekse former er nesten alltid plassert objekt i en sirkel

Det er en kombinasjon av en av de enkleste mønstrene, danner grensen - en sirkel, og også en svært komplisert mønster inne i den. Grensen sirkel ble opprettet av den første utslippet, hovedsakelig av mekaniske krefter. Mønsteret ble opprettet i hovedsak av elektromagnetiske stråler utstrålt av en eller flere påfølgende tømming. Bjelker Innenfor en sirkel (sylinder) Hovedsakelig reflektere over muren dannet av fase grensesnitt. Når Overskridelse av grensen vinkel kan forårsake flere refleksjoner og totalt Innenfor en svært presis sirkel, er det svært langsomt (i Behandling av elektromagnetiske stråler hastighet Omtrent Langsommere million ganger), men fortsatt merkbar hastighet jevnt og helt strekker til omgivelsene. I løpet av tiden der de elektromagnetiske stråler i en ekspanderende sirkel reist mye tusen meter, øker diameteren av bare noen få millimeter. Den største av mengden etterfølgende energi elektromagnetisk puls (LEMP, RS), over 99%, er i mange tilfeller utstrålt Under en tid ikke høyere enn 10 milliondeler av en andre. Løpet av den tiden lyset reiser 30 km og diameteren av sirkelen innsiden som de gjentatte ganger reflekterer endres med 30 mm.

 

Som et eksempel på en fase-grensesnitt, er som kunne reflektere bølger, også mulig å merke seg når det gjelder lydene natt. Derfor er mulig i løpet av natten høre svært fjerne lyder, for eksempel Microsoft tog. I løpet av natten, forårsaket takket være fravær av solskinn og takket være at rask nedkjøling av noen lag i atmosfæren skaper en meget skarpt definert grensesnitt av kald og varm luft som høres veldig mye gjenspeiler. Ikke bare en temperatur forskjell, men også med betydelige forskjeller i trykk, fuktighet og duggpunkt. Skaper ofte også på en viss høyde skyer, som opererer svært likt. Lydintensitet ned i denne saken bare som kvadratet av avstanden, mens på en klar dag sin fading er underlagt kuben. I tilfelle Beskrevet act mekaniske bølger (lyd), og det er et lignende tilfelle, som forskjellen i spredning av torden etter lyn under skyene Under normal storm og lyn fra blå.

 

Svært lik sak, hvor handlingen refleksjoner og forplantning av elektromagnetiske bølger, selv natt kortbølge radio forplantning, hvor i dette tilfellet bølgene gjenspeiler mange ganger mellom ionosfæren og bakken.

 

 

 2) Hvorfor er speilet symmetriske mønstre ved flere, gang veldig mye akser, inkludert veldig "ubalansert" tall (også primtall, som 7, 13).

En av de store rekordholdere av all tid er trolig dannelsen fra 13. august 2000 i Woodborough, England, (Medfølgende øverst) som viser en svært nøyaktig speilsymmetri aksen med 44. Selvfølgelig er ikke umulig at det vil noen ganger være dårligere i fremtiden, på grunn av uendelig og endeløse muligheter for Mother Nature. Hvis det uferdige "college" (nederst bilde, 2001, Avebury Avenue, 14. Wiltshire august 2001), ville det være nok 54 symmetriaksen. Det er svært interessante mønstre på det faktum at bunnen, som en uferdig kopi av toppen Oppdaget var bare et år og en dag etter at den forrige. Det er mulig å merke seg at den nederste figuren har ca 2 ganger større diameter, er det 4 ganger større område, så sannsynligvis var det ikke igjen en tilstrekkelig mengde energi påfølgende tømming å fullføre gjengivelse av dette mønsteret. Bilder kan økes ved å plassere markøren over (bare - klikk følg linker til kilder).

 

En merknad om primtall: Poirino 2011 - very nice 7 (14) symmetriakser (av den grunnleggende formen, er det noen asymmetrier litt inni). Et annet bilde - selv 7, 11 og 13 i retning fra sentrum - ser mer ut som et menneske elendig forsøk på kommunikasjon med (nonexisting) plass og fremmed intelligens. Noen individer ble til slutt overtalt Minst, etter flere tusen år, at 7, 11 og 13 er primtall.

 

3) Hvorfor er mønstrene så komplisert.

Svaret er ganske grundig allerede Finnes i nr. 1 og 2, men her vil bli jobbet ut en gang i fremtiden Flere andre, mindre relevante grunner, og over alt dokumentert med tegninger og datasimuleringer.

 

 4) Ekskursjon til mønsteret nær nettinggjerdet - en forklaring av fravær av de viktigste grensen sirkel. Wire gjerdet fungerer som Gjennomføre vev og priming rutenett.

På den tiden da plantene etter den første mekaniske impuls dannet den første midlertidige sirkel, var dens elektromagnetisk stråling og derfor all elektrisk kraft allerede på en antatt avstand på 30.000 kilometer fra utslippspunktet, og kan derfor ikke bidra til å skade planter (ved elektrisitet). Derfor er det langt mer sannsynlig forårsaket av noen påfølgende tømming, som treffer nøyaktig på plassen i øyeblikket, når Sirkelen er laget av mekaniske påvirkninger av den foregående utslipp. Planter er ganske rørende hverandre tett i mange poeng og danne mange tusen ganger elektrisk ledende struktur temperatur som under normale forhold. Nettopp på den tiden da på virkningen punktet av utslippet (den første RS) skjedde elektromagnetisk stråling og dens energi, plantene var den mekaniske handling ville ikke forandret retning fra sine grunnleggende posisjon selv en millimeter eller bare litt, fordi alle mekaniske konsekvensene vil bli enda etter den elektriske puls. Selv om de kommer ganske raskt, målenheter av elektrisk strøm endringer telles i brøkdeler av en milliondel av et sekund, mens tidsenheter måle intensiteten og endringer i den mekaniske delen av utslippet nok mulige konsekvenser ganske måle det ut i tusendeler eller hundredeler av sekunder. Nåværende økningen kurver av den første RS (steepness, gamma, dI / dt) er en gjennomsnittlig 30000 ampere i  en mikro andre, senere RS opp til 200 000 De konkrete avvik i tilt retning av planter før det første treffet RS kan skje, planter og deres blader kan fravikes standard posisjon på grunn av statisk elektrisitet. Potensialforskjell på flere milliarder volt, etterfulgt av gjentatte elektriske impulser på flere hundre tusen ampere, er tross alt bare litt forskjellig fra styrken, er avledet av at stilker og blader av electroscopes i skolen laboratoriet, hvor det er blitt en nedbøyning på Fraksjoner av gjenstander som veier milligram i en avstand av noen få millimeter. På plasseringen er noen ganger forberedt, og senere er det virkelig gjennomført mellom himmelen og bakken tørr og stor strøm og effekt, som er i stand til å drive en elektrisk lokomotiv i en avstand på flere titalls kilometer Tusenvis.

 

Grafen som viser omtrentlig tidspunkt utvikling av elektrisk strøm i løpet av lyn utslipp, Mulig induksjon og ledning til omgivelsene og den påfølgende mekaniske effekter - vil være her en gang

 

To be continued ...

 

Avslutte notat

Det er ikke behov for veldig kreativ fantasi for å nå en konklusjon, at punktene 1, 2, 3 og 4 ville være svært vanskelig å skje, og under en svært alvorlig vind og regn, som ville noen symmetriske hendelser Enten laget helt umulig, eller Minst grundig "bustete". Lyn utslipp er i stort flertall av tilfellene ledsaget av svært sterk vind og regn, og tørke i tilfeller blir "bare" og fullt vanlig, ganske uregelmessig losji (skadelig, svekkelse) og mønstre.

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Å begrense vår oppmerksomhet til terrestriske forhold vil være at grensen den menneskelige ånd. S.Hawking
Fem utropstegn, den sikkert tegn på en sinnsyk sinn! T.Pratchett
Jeg liker å lage mat, jeg er liksom en gal vitenskapsmann på kjøkkenet.  Kyle Chandler
z