Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-losji . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
kornsirkler - losji .
flatet eller inngitt `skal avlingen Svekket - falmet, ødelagt av elektrisitet, nesten mange dager før
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bedre bygg, øl, malt, brygger.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Naturen er vant til å gjemme seg. Heraclitus
Hver ide Revolusjonerende Synes å fremkalle tre stadier av reaksjon. De kan oppsummeres av setninger: 1 - Det er helt umulig. 2 - Det er mulig, men det er ikke verdt å gjøre. 3 - Jeg sa det var en god idé hele tiden.     A.C.Clarke
Dumhet er en kraft i seg selv.

 Inngitt `skal ligge på alle typer avlinger maisåker med Svekket

PagPh
De viktigste ideene som finnes i Volgende tekst: Forskere (selvutnevnte eksperter) kornsirkler aldri gjort noe som er profesjonell i forskning Kalt "blank test", eller blind eksperiment, og ikke gå se på noder av at planter er helt Normalt uregelmessig flatet (skadet, svekket), utenfor noen mønstre. (Dvs. fra stedet der Ifølge deres mening var det ingen "hemmelig" energi.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

losji (skadelig, svekkelse). Grunnleggende prinsipper.

Kornsirkler og andre vanlige mønstre å ikke inkludere noe annet enn bare ganske vanlig, normalt flatet (svekket, skadet) beskjære, Forekommer det samme som hvor som helst i verden. Eventuelle krav noder Det ville aldri bøye eller strekke under naturlige forhold i veien, det er usuall funnet i mønstre, er en ekkel løgn. Som en unnskyldning av Explorers mulig at showet i sin sak det er en løgn helt bevisstløs, fra et sjokk, overraskelse og uvitenhet, og en gang også takk til uttale mangel på utdanning og kunnskap.

 

Bedre bygg, brygging, bryggeri, øl, malt, whisky.

 

All That tidligere forskning har vært i dette området Gjennomført hvor som helst i verden, ble laget av profesjonelle botaniske - landbruket synspunkt selv i veldig dilettantish, amatør måte, og dokumentasjon Det ville ble disse "ekspertene" Presentert i generelle offentlige, Mulig sammenligne med tilslørende bevis. Det er ikke mulig å forvente noe bedre fra dem, ikke et hint, fordi de virkelig helt i nesten alle tilfeller var de en absolutt landbruks Dilettante og amatører. Selv om noen ganger skjermet Deres informasjon ulike faglige grader, dyktige titler på forskningsmetoder Gjennomført (se), navn på ekspertlaboratorier hjelpe dem i. At forskningen, slik at de kunne lekfolk ganske grundig forvirret. Fra et statistisk synspunkt er alle sine undersøkelser foretatt så langt helt mangelfulle, derfor nesten verdiløs. Til sammenligning: det totale antallet beskjære stilkene per år, som er innlevert `skal være (skadet, svekket) i dyrket mark over hele verden, er det mulig å uttrykke nummer 10 15 . De aller fleste av nøyaktig dem på samme måte - uten å knuse stilkene, og fra de samme grunner som i vanlige mønstre i - mange dager etter å ha blitt skadet av elektrisitet.

 

Explorers kornsirkler viser hvert år hundrevis av fotografier, som ikke overstiger ett tusen av skadede stilker fra mønstre. (10 12 ganger mindre, og Millions million ganger mindre). Alle fra vanlige mønstre, så vel som for en annen kontroll fotografert fra uskadede deler av feltet. Ikke et snev, ikke en sjanse, selv ikke i de mest skjulte hjørner av deres sinn tror at de ville skadet stilker også kan bli funnet i helt uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære områder, og absolutt ikke til å skje å gå dit og fotografi noe. Slik forskning, Mulig si at det ble utført av Forsettlig subjektive måte, i ekspert terminologi botched.

 

Stilker, som er skadet og ser ut som akkurat som i en hvilken som helst vanlig mønster forekommer over hele verden hvert år rundt én million mer (i teh antall tilfeller også firkantet område) av enn det som finnes i vanlige mønstre. Noe annet valg enn å si at i tilfelle av forskning Beskrevet mysterium troende virkelig sette en fot galt, og hva det er blindprøve (blind eksperiment), ingen selv hørt i hele sitt liv, eller hvis et hint Kanskje ja, hvis så, bare rotete det helt. For eksempel, i medisin Kontrollere effekten av placebo, men også brukt andre steder i fysikk - nullkorreksjon, justering av måleinstrumenter. Det er alltid først og fremst trenger å undersøke hva som skjedde og hva som er situasjonen ved kontroll områder, hvor en forventet fenomener ikke skje. For kontrollpunktet er viktig, derfor vurdere ikke bare et sted hvor avlingen ikke er flat (skadet, svekket), men også det stedet hvor avlingen er flatet (skadet, svekket) ganske uregelmessig. Men fordi uregelmessig flatet (skadet, svekket) crop ikke medfører noen mystiske og fremmede foreninger, med helt ligger utenfor noen interesse Explorers av kornsirkler. Faktisk interessen dem må være helt på det første stedet.

 

Ingen vil kornsirkler forskere til å utføre sine observasjoner på det aktuelle antall stilker. Anta at 10 10 -10 12 , som ville representere hundrevis Tusenvis av kvadratkilometer inngitt `skal være (skadet, svekket) avling. Der de gjorde den største feilen i sine observasjoner gjennom flere tiår fellen og hvordan du fjerner det i Volgende år (2012) så vel som vil bli ytterligere Indikert i noen av neste avsnitt.

 

En av de største feil gjort av helt alle av avling sirkler Explorers, virkelig helt og fullstendig av dem alle, igjen, og til slutt, absolutt alle kornsirkelen Explorers begått samt i eventuelle andre vanlige mønstre i avlinger med som setter faktisk de ikke gjorde såkalt "zero korrigering" (også blindprøve, blind eksperiment). Ikke et snev De trodde det ser ut og sjekke hvordan det ser Undersøk avlinger på steder inngitt `skal være (skadet, svekket) ganske uregelmessig, helt utenfor de vanlige formene, SÅ Tilsynelatende uten handling av dem som ville være så mye Adored, markert, helt uforståelig selv virkelig mystiske krefter. Hva ville de være i stand oppdage det ville være noe veldig overraskende, sier mer presist en litt sjokkerende for dem.

 

Svært alvorlig feil som var trolig den verste av alt, tehy beskjære sirkler Explorers ganske regelmessig praktisert av det faktum at stilker og planter studert bare på to steder. I vanlige mønstre, hvor kornet ble flatet (skadet, svekket), og utenfor, der var det ikke. I deres uendelige enkelhet trodde de, det ville være å undersøke og sammenligne notater inngitt `skal være (skadet, svekket) avlinger utenfor mønstre og sammenligning, noe som, blindprøve (blind eksperiment) ble utført. I deres uendelige enkelhet helt de glemte at ytterligere komparativ eksperiment må utføres av det, hvor kornet er flatet (skadet, svekket) ganske uregelmessig. Hver måleinstrument må settes til 0% og 100%, så det er mulig å måle. De aller fleste av vanlige enheter er fabrikkinnstilt slik at utgangspunktet er det ikke nødvendig utføre disse to lovene. Om avlinger i feltet som ikke gjelder i det hele tatt, fordi de oppdagelsesreisende som noen gang har beveget seg i kornsirkler så langt ingen har noensinne visste hvor og 0 og 100% er, i motsetning til for eksempel bønder.

 

Som en av de sterkeste bevis på det triste faktum at kornsirkler aldri Explorers i Deres liv har vært til stede i alle felt av avling på et annet sted ved temperatur som steder av vanlige mønstre, er Utvisning hulrom (Oppbygning noder, se - Google ). Faktisk forårsaket De var ikke i det hele tatt hva kornsirkler som Explorers rapport om dem - Verken press, eller gass. De er helt naturlig vekst endringer, som oppstår under økende, tørking gradvis modning og plantedeler. Formen endringer av vev, som ennå ikke er fullt tørket og herdet, middels myk, og når de er under press fra de omkringliggende vev vokser hardere. Aldri et trykk av gass.

 

Merk: trykket av voksende vev er stort, og er i stand til enkelt forstyrre mur, leire murstein, betong, dermed kunne avbryte og lettere omforme andre, mykere omkringliggende plantemateriale i deres umiddelbare nærhet. Hva kornsirkler Explorers Called Utvisning hulrom (eksploderte noder) er i utgangspunktet helt usynlige, mikroskopiske vev deformasjoner. De sprer seg og øke i løpet av vekst, Forekommer i deres nærhet til ytterligere vev Withering unna. Alt som kan allerede være skyldes helt naturlig modning og vekst av anlegget. Selv nesten tørre deler av anlegget i FACT fortsette å oppfylle sine en av de viktigste funksjon - vaskulære, ledende vev.

 

(add egne bilder)

 

Bedre øl, brygging, bryggeri, whisky, bygg, malt.

 

I begynnelsen av alle skadene var opprinnelig helt uobserverbare mikroskopisk skade, med det blotte øye helt umerkelig. Cellene blir drept Direkte ved elektrisk strøm og elektrolyse-produkter, uten mekanisk skade. Mest mekanisk skade, SÅ Tilsynelatende følge av gasstrykk, er bare vekst endringer. Bevis er mulig å skape i en skole bio lab anlegget, eller blomst-senger, uten påvirkning av noe "mystisk" og ikke mystisk kraft.

 

Hvis kornsirkler Explorers faktisk ved en tilfeldighet kom til et sted med vanlige mønstre i et par minutter, på det meste, innen to timer etter den vanlige formen skapelse, ingen i det hele tatt, egentlig ingen, siste gang igjen, ingen i det hele slik skade ville bli oppdaget . Det er bare tre muligheter:

 

     1) Vil bli funnet mønster, som består av fast `skal være (skadet, svekket) beskjære områder, som flertallet av stilkene (anslått til over 90%) har bare stilker bøyd, men ikke ødelagt, i en høyde på opp til 5 cm over bakken, Og de er alle sammen hele sin lengde rett, uten snev av av bøyde eller utvidet noder. De (bøye noder), med henvisning til: vises for å starte nesten umiddelbart, selv under de første timene etter losji (skadelig, svekke).

(Her følger noen forklarende tid - lapse fotografering).

Resten av stilkene, for det meste nær grensen til den vanlige formen, noe under 10%, har brutt stilker, men helt ellers identisk på tvers av alle lengden av rett uten bøyde eller utvidet noder, uten noen form endring. Enhver endring i form, for det meste noder, samt vekst i løpet vekslet vridd og ødelagt deler av planter i mønsteret vil virkelig bli opprettet i løpet av de neste timene, dagene og ukene.

 

     2) tilfelle (samt 3) relaterer seg primært til bygg, litt mindre delvis observerbar også i andre tørre korn som hvete, rug, triticale og havre. I de fleste tilfeller kanskje bare en forløper, fase I foregående hva den var før beskrevet i (1). Ville bli oppdaget og mønster Whose flertallet av stilkene ikke ligger på bakken i det hele tatt, er bare synlige vippet til side (noen få grader). Dette vil gi i en struktur av planter fra en fotografisk (eller typografiske) synspunkt noe som og vesentlig endring i raster strukturen. De ville være svært vanskelig å måle, men det er veldig godt observeres fra en avstand.

(Eksempler på nett forstørret neppe observerbare, gode på avstand).

De kan like godt lage grupper av planter er understøttet at mellom seg selv, Omtrent nabolandet

 

     3) Den foregående kan være også Case 1 andre Planter kan ikke ennå har blitt avbøyd fra den vertikale vekst retning, men har bleknet merkbar (endre retning) den øverste blad, samt noen under den, eller pigg Tungt skrå mot ikke berørt planter. (Endringer i retning av pigg Relater til nesten utelukkende bygg). Igjen, Beskrevet veldig god observeres fra en avstand, som raster endring.

 

Merk: Rotasjonen av ørene er det ganske uatskillelig gjæringsbu vanligste av alle korn unntatt havre, som har lats. Hvete, bygg, rug, triticale - I løpet av de siste fasene av modning, vil deres ører gradvis slå fra den opprinnelige helt rett posisjon 0 grader opp til den endelige tilstand 180 grader, når ørene er slått direkte mot bakken. Bygg er svært følsom for endringer i forhold, som representerer og betydelig stressfaktor for det, og rotasjon av ørene kan også legge stor tidligere, for eksempel bare på de områdene ble skadet av at elektrisk støt. Gitt strukturen og bygge på øret (awns), tørre gode endringer er svært merkbar mot det omkringliggende, Upåvirket området. For hvete, starter rug, triticale, ørene virkelig snu i den siste fasen av gjæringsbu, når korn er nesten fullt utviklet og plantene er i stor grad tørre. Lenge siden og tapte vesentlig del av grønn farge og Under modningen bare holdt frata fuktighet (etter våren varianter for begynnelsen av juli). På bygg kan oppstå roterende øre Umiddelbart etter full kurs (våren varianter rundt midten av mai), når plantene er fortsatt ganske grønt og korn i de tidlige stadier av melk-modenhet scenen. Det bare skjer bare primært på steder som ble berørt av elektrisitet etter lyn utslipp. For hvete, rug, traff triticale av elektrisk støt fra lyn utslipp oppstår forsinke modning (I likhet med transplantasjon effekt), og ørene Derfor rotasjon oppstår på motsetning vesentlig senere.

 

Bedre malt, brygging, whisky, bygg, bryggeri, øl.

 

Hvis Ville noen av kornsirkel bare én gang i Explorers hele sitt liv også besøkte feltet på steder der avlingen er normalt, uregelmessig flatet (skadet, svekket), uten tegn til regularitet, sier de at det så grasiøst Utvisning hulrom ville bli funnet der også. Ville ha funnet det selv på et sted der, i henhold til deres krav, var fullstendig fravær av noen "mystiske, overnaturlige" energier, Forekommer det nøyaktig samme vekst endringer og bøying noder, samt utvisning hulrom (Oppbygning noder) forekommer i samme måte enkelt.

 

     Merk: det er ganske umulig å ikke At noen av de stedene som er nevnt Explorers (med Vanligvis uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) crop) en gang besøkt, og det faktum at det finnes nøyaktig de samme Deformerte noder og planter, bare skjult den profesjonelle og generell offentlig. For noe sånt det er mulig å bruke begrepet "en skitne triks av verste kaliber," og forplikte seg til det er bare i stand mennesker med ekstremt lave moralske kvaliteter.

 

Explorers of kornsirkler blir anbefalt på dette punkt en god råd. De kan ikke i det hele tatt bry å ta bilder av hver konstruksjon stengel, Deres ulike deformasjoner og bøyde noder. Slike bilder er vist på Internett hvert år flere titalls, på de fleste hundrevis. Fagfolk og allmennheten kan være noe forvirret av det. Alt som dukker sirkler Explorers De kan være helt sikker på at på alle de andre feltene rundt hele verden, hvor avlingen er flatet (skadet, svekket) helt uregelmessig, stilkene ser akkurat det samme. Det er "bare" litt mer av dem enn det av funnet i vanlige mønstre. Anslagsvis 10 15 årlig. Det ville være i stand til å fotografere for dem. Prof Når det er sagt Ernest Rutherford i vitenskapen bør ikke aldri spille mot kurset Mer enn 10 12 til den første

 

Det er mulig å selv forsøke å blinde den aktive inngripen av eksperimentator, forsiktig noen planter bøye nesten i bakken, vekt, la dem vokse for en stund i en endret posisjon, og observere hvordan de oppfører seg i sine noder. I dette tilfellet er det overveldende bevis for at plantene var ingen andre lenger ytterligere kjente eller ukjente kraft, og hva som skjer med dem, absolutt ikke forårsaket av noe annet enn virkningen av geotropism og phototropism. Det var absolutt ingen nåværende mystiske kraften eller gass utgitt av elektrolyse eller termiske prosesser. Likevel Explorers kornsirkel kan være sikker på hva de sier som eksploderte noder eller expulsed hulrom etter en tid, iboende helt på (noen) av Beskrevet stilker vises.

 

Alle, alle, og nok en gang, og den siste gangen faktisk hver person i verden har muligheten til å gjøre akkurat det samme fotografier av bøyde og utvidet noder, bare for å gå på alle felt avling i en gjennomsnittlig avstand på ikke mer enn alternativ noen hundre meter fra sin residens. I vekstsesongen vil det sikkert noen flatet (skadet, svekket) Vises avlinger, og hvis ikke, kan de ta sine telefoner eller DIGIpfoto og gjøre en smekk på Konsekvenser av phototropism og geotropism effekter på planter mekanisk forandret retning fra en oppreist posisjon nær traktor spor. Allikevel, på hver kvadratkilometer av mais er mulig å finne omtrent på minst et par hundre kvadratmeter ganske vanlig fast `skal være (skadet, svekket) avlinger. Det er bare et verk av naturen.

 

I den tempererte sonen, som omfatter Tsjekkia samt tilstøtende Europa, er det et gjennomsnitt på 2-3 lyn utslipp per kvadratkilometer årlig. Nevnt 2-3 utslipp per kvadratkilometer betyr utslipp elektromagnetisk registrert. I hver sløyfe av dem kan være unntatt den førsteReturn StrokeInneholdt en rekke påfølgende (3-5, samt 15) RS, at det kan treffe Omtrent på samme sted. Noen ganger er det akkurat samme sted, men i noen tilfeller, titalls til hundrevis av meter fra hverandre. Hver av RS kan inneholde listet opp en rekke, opp til flere titalls parallelle armer, som i noen tilfeller også i streik lenger enn noen få hundre meter fra hverandre. Beskrevet fakta som betyr en kvadratkilometer av dyrket mark kan påvirkes gjennom året, i gjennomsnitt, noen ganger to armer av lyn utslipp og ingenting mer, men også opp til flere hundre.

 

Dette kornsirkler Explorers mønstre i avlinger ville være mulig bare de sterkeste vilkårene anbefale, som fra neste sesong (2012) svært grundig også besøkte stedene hvor mulig finne ganske vanlig, uregelmessig flatet (skadet, svekket) beskjære (eller så det til dem Minst en gang, for første gang). For å prøve å fotografere planter og deres fysiologiske endringer i tørke og sted, og prøve å også forstå hva som foregikk Omtrent der. Her er et hint: absolutely det samme som på de stedene hvor er funnet at deres morsomme vanlige mønstre. Bare uten en svært tilfeldige og sjeldne manifestasjoner av forstyrrelser og resonans effekter, samt eventuelle andre svært tilfeldige effekter, som ville gi opphav til minst én sirkel.

 

Merk: Anbefalingene fra forrige avsnitt, og kritikk i De foregående ledd gjelder ikke å beskjære sirkler Explorers og fotografer fra Italia, som oppdaget noe som så mange år siden. En av en kobling med takknemlighet og ros for eksempel her .

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Noen mennesker tror at vår planet lider av en feber. Nå har forskere forteller oss at Mars er inne i sin egen planet oppvarming: Martian oppvarming. Dette har ført noen mennesker, ikke nødvendigvis forskere, å lure på om Mars og Jupiter, uten å undertegne Kyoto-avtalen, er faktisk bebodd av fremmede SUV-kjøring industriledere. Fred Thompson
pz