Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-intelligens-service . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
For Intelligence Services
verdensomspennende, spionasje, counterspionage av enhver regjering og militære forskning
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Den føderale regjeringen ikke har noen informasjon om utenomjordisk liv å skjule, og det er ingen hemmelige prosjekter for meg å undersøke.  O.Hatch
Alle generaliseringer er falske, inkludert denne.  M.Twain
Science kan beskrives som kunsten systematisk overforenkling. K.Popper

kornsirkler. en melding, for Intelligence Services

PagPh
Følg - melding som følge av forskningen. Biprodukt.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning - For Note og etterretningstjenester

Kjære etterretningstjenester, og hemmelige tjenester fra rundt hele verden. Selv de som er så hemmelig, at om deres eksistens absolutt ingen vet noe. Selv de som er så hemmelig, at bare om seg selv til slutt ingenting ville selv kjenner sin egen.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Regjeringen, militære, og andre tenkelige også helt ufattelig hemmelige tjenester. Du er offeret, faktisk vi alle ble ofre, hele menneskeheten, kontinuerlig og uopphørlig jakt etter opplevelser. Det enkle faktum at for hver vanskelige forklarlige fakta og Tilsynelatende overnaturlig gåte for mange personer (kaller seg som et mysterium-Explorers) som delegerer makt og kausalitet til noen fremmede, utenomjordisk, utenomjordisk makt, extrasensory Powers, ukjente strømmer, persepsjon, makt eller andre så langt Uforklarlig eller energi overføringsprosessen. Som de sammen sammen godtroende simpletons, følelse jegere, intriguers av konspirasjonsteorier og ikke veldig sympatisk, og dermed mye mer mistenkelige militære sektor arbeidere og sikkerhetspersonell intelligens og mot etterretning og counter-telleren intelligens, er det en stor feil faktisk brygget i store og kna-trau.

 

Løsning og forklaring

kornsirkler er virkelig skjønt de facto det, hva er Kanskje noen av dere ville innimellom vurdert. "Forsøk" med ekstern kraftoverføring fra en avstand. Stor energi (gigajoules, terajoules). Vellykket gjennomført og avsluttet. Aldri varer lenger enn et sekund. Sendt fra himmelen energi, "ovenfra", fra himmelen. Fra høyden eller avstand på ca 2 km, men noen ganger mer tyvende Ikke i det hele tatt noe arbeid av enhver intern eller ekstern fiende, gal vitenskapsmann, enn si noen idioter eller andre freaks, eller romvesener. De er bare og utelukkende arbeidet med Mother Nature. Bære rundt tre av dem milliarder årlig hel runde kloden. Noen av dem traff i en avling felt og så skjer det som dette. Faktisk veldig sjelden, anslagsvis ett tilfelle av flere hundre tusen (av de tilfellene der truffet i en avling felt).

 

Andre tilfeller, der traff i en avling felt, vil skje "bare" som dette. Det var akkurat det samme eksperimentet, helt og hell Utført, den samme energien overføring, på samme måte. Bare at elektromagnetiske feltlinjer med å vise raster av stilker, eller forstyrrelser, det liksom "ikke fungerte." Natur er ikke et laboratorium, hvor viser forskerne magnetiske feltlinjer i magnetiske materialer. Derfor Erstattet natur mangler i Brukt laboratorieutstyr med antall laboratorieforsøk. (100 ganger per sekund over hele verden)

 

Et spørsmål for Radio Yerevan:

Er hovedsakelig natur Forsøk på å vise noen av de Lightning Discharge magnetiske feltlinjer i raster av beskjære stilkene i feltet så godt som mulig, eller heller prøver å dumme mennesker?

 

Radio Yerevan svar:

Det er ikke klart om arten er mer som å prøve innimellom skape feltet i et fast mønster, eller få folk tosk. Helt klart er bare det er svært vellykket i begge.

 

Skjermen til fellen

For eksempel har militære og sikkerhetspersonell forskning rundt hele land vært veldig ofte betraktet som en sak som en intervensjon av fiendens stater arbeidere og deres militære og sikkerhet forskning (kinesisk japansk, russisk mongoler, British Fransk, Amerikansk kanadiere, tyske østerrikere, polsk tsjekkere, slovak ungarerne, islendinger eskimoer, australiere newzealendere og vice versa). De fleste mønstre ble ansett som et spørsmål om militær forskning og eksperimenter med overføring av energi fra en avstand. Fordi det nesten alltid var en veldig hemmelig forskning, ville det være egnet brua ikke å forestille seg, hva noensinne Funn kunne oppnås.

 

Ikke rart forskerne som anses noen mønstre som prøvelser og eksperimenter, samt bevis på eksterne energi overføring, når det i realiteten overføring av energi fra sted til sted det virkelig var. En gjennomsnittlig 2 km avstand, i noen tilfeller mindre enn 100 meter, noen ganger godt over 20 km. Nettspennings av lyn utslipp kan være i en nøyaktig spesielt øyeblikk av tiden mye over 10 15 J / s Utslipp varer bare flere titalls milliontedels sekund, så Avgitt Det er bare litt mellom 10 10 - 10 12 J, selv hvis noen ganger mye mer.

 

De grunnleggende oppgavene sivil og militær etterretningstjeneste samt eventuelle også kontraspionasje aktiviteter med produksjon av feilinformasjon. Kast ulver og bein (journalister eller andre som prøver uforklarlige forklare noe), slik at de kan bite på det. Slike Tydelig ting skjer, og vil ikke bli her diskutert mer. De fleste av dem i dag kan klassifiseres blant de ulike konspirasjonsteorier.

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Hver stor og dyp Vanskelighetsgrad bærer i seg selv sin egen løsning. Det tvinger oss til å endre vår tenkning for å finne den. det.  N.Bohr
Musikk er min religion.

 

Jimi Hendrix
Her er testen for å finne Enten oppdrag på jorden er ferdig: Hvis du er i live, er det ikke. Richard Bach
pz