Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-lyn-jeger . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Lyn Hunter
Den enkleste mulighet, hvordan å fange lyn, er et bilde. Kornsirkel er faktisk et fotografi.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Den kreative handling varer, men et kort øyeblikk, et lyn øyeblikk av gi-og-ta, akkurat lenge nok til å sikre at kameraet og å fange det flyktige byttedyr i den lille boksen.  H.C.Bresson
Den eneste virkelige verdifulle ting er intuisjon. A.Einstein
Vitenskapen i dag er morgendagens teknologi.  E.Teller

Catch Lyn? Neppe mulig. Fange Ja.

PagPh
Fange i The Meaning of ganske Bestemme Nøyaktig (meter, titalls meter) eller svært presis (cm) treffpunkt, polaritet, energi, type (cloud - bakken, sky - sky) og svært presis utladingstid (nanosekunder).

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Mer detaljert informasjon om elektroniske og fotografiske sporing posisjoner og måle intensiteten av lyn vil bli plassert objektet her senere, så langt her er en spesiell forklaring på likheter beskjære losji (skadelig, svekkelse) og fotografiske prosessen

 

Foto Lyn er en oversikt over lys av utslippene.

Kornsirkel er en oversikt over de fysiske virkningene av lyn utslipp - naturlig bilde.

 

Kornsirkler er noe sånt som "Nature Photography".

Fotografiske emulsjon er et system av mais stilker (opptak materiale med et detaljnivå på opptil flere tusen piksler per kvadratmeter). Eksponeringen foregår i et brøkdels sekund, sannsynligvis delvis på grunn av induksjon, dels av likestrøm ledning, og også med lagret i plantemateriale først bare som produkter av elektrolyse, og dermed Deres delskaden. Som utvikler Bruk Natur Prosesser - elektrokjemi første, etterfulgt av kjemi, biokjemi, biologi, vev svekkelse, Phytopathology. Prosessen med å utvikle tar flere uker i gjennomsnitt og er svært gradvis - første Nærmeste stilker er bøyd til punkt hit, og dag etter dag kan legges andre. I noen plantearter er ofte mulig å oppdage observerbare endringer i noen dager eller uker før losji (skadelig, svekkelse) (typisk i så måte f.eks bygg).

 

Prosessen med losji (skadelig, svekkelse), i noen faser eller helt ligne prosessen visner Når plantene blir utsatt for ulike stress forhold, for eksempel Microsoft bro mangel på fuktighet. Opptreden av plantevekst under vanskelige forhold (mangel på fuktighet, mangel på eller mangelfull næringsstoff sammensetning, pH, høy temperatur) behandles i detalj for eksempel i Handbook of plant og avling stresset , Mohammad Pessarakli , CRC 2010th Plant Lignende eksponering for stress forhold kan emulere og verifiy avhandling Processes. Det er mulig å kontrollere virkemåten av planter etter passering av en viss mengde elektrisk energi gjennom planter eller deres deler - ikke skadelig, sublethal, dødelige, over dødelig og svært dødelig over dose. Det vil bli behandlet på andre sider. Som et eksempel kan det nevnes for eksempel at etter passering av veldig sterkt overlethal Doser på elektrisitet gjennom eller nær en plante del er å se ganske ofte det mulig at en del er brent tørr ;-)

 

Fra andre eksperimenter er mulig å fastslå at svært overlethal etter å ha passert gjennom deler av doser som planter har ingen direkte betydning for fotosyntesen og reproduksjon, i tilfelle Poaceous for eksempel deler av stilken, selv om Gjennom hele sin diameter, kan cellene i tørke rammet plantedeler helt dø. Men tørke og del av anlegget er fortsatt fullt kunne fortsette utføre funksjonen av vaskulære vev, og anlegget kan nesten uten negative effekter komplett vekstperioden.

 

Gradvis (lenge) losji (skadelig, svekke) kan observeres spesielt i tilfelle av uregelmessig losji (skadelig, svekkelse). I tilfelle av periodiske mønstre kan noen ganger losji (skadelig, svekkelse) oppstår mye raskere, blant annet fordi i noen tilfeller kanskje Involvert sannsynligvis mye mye mer intensiv utslipp mot normal gjennomsnitt ytterligere han kan være dem involvert Butterfly Effect (se), Domino Effect ( se) og de ​​to utslipp Effect (se).

 

Lyn er en utladning relativt komplisert fysisk prosess.

  Den består av et antall suksessive faser, Sjelden Deres totale lengden overstiger en andre. Tidspunktet for sin største energi del,Return Stroke, Der utstråle Mer enn 99% av hele utslippet energi, er ca 10 mikrosekunder, ikke mer enn et par dusin. Sine ulike fysiske effekter er mulig rekord på ulike måter, for det meste som et elektromagnetisk felt. Mens relativt kort, men med henblikk på forskning utført her Tilstrekkelig analyse og beskrivelse av hver sløyfe fase er inkludert i menyen og undermenyen Lyn, med info om ressurser. (Det vil bli betydelig utvidet)

 

Måling og studere egenskapene til Lightning utslipp involvert i ulike forskningsinstitusjoner rundt om i verden. Ofte er det arbeidet forbundet med produksjon av kraft energi, fordi arbeiderne har sine Deres saker av interesse for det bare fra en ren prinsipp. Først, naturligvis, være interessert i hvordan elektrisitet produserer sin konkurranse. En annen faktor er like signifikant samspill mellom elektrisitet kraftdistribusjonssystemer og Lyn utslipp, som er to typer: direkte rammet og indusert strøm. Mer detaljerte opplysninger vil bli plassert objektet igjen i menyen og undermenyen Lyn.

 

Bare som et spørsmål av interesse: noen planter og deres deler kan bli truffet og skadet bare av induksjoner av elektrisk energi i kroppen (dirigent) etter utslippet av lyn. Gjeldende induksjon etter Lightning Discharge i ledere håndtere relativt detaljerte elektriske standarder, 62305 EN, men de tjene og beskytte sikkerheten til elektriske linjer og elektrisk utstyr fra lynstrøm, direkte eller indusert. Uansett, er anlegget også wire, gjelder det samme lovene i fysikk og mengden energi thatmay fremkalles inne, kan være nok for sin fremtidige skader. Selvfølgelig anlegget med jordingskabel.

 

Å fremlegge bevis som kornsirkler dannes etter lyn utslipp, er det nødvendig overvåke mange fenomener og effekter lynet utslipp og medfølgende Volgende. Men det er svært sannsynlig at veldig flott av mengde bevis gitt så langt ganske ubevisst, Explorers mysterium dette fenomenet selv, uten i fryseren Innse det.

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Det er trivielle sannheter og de store sannheter. Det motsatte av en triviell sannhet er tydelig falsk. Det motsatte av en stor sannhet er også sant.  N.Bohr
Trykk på en vitenskapsmann og du berører et barn. R.Bradbury
Når en mann gjør en grundig dum ting, er det alltid fra den edleste motiver.         O.Wilde
pz