Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-kronologi-timelapse . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Kornsirkler - timelapse
Kontinuerlig tid lapse kamera tilbyr interessant mulighet etter oppdagelsen av en formasjon
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskin oversettelse

Jeg tror ting skjer som ikke kan forklares, men så mange mennesker synes hensikt på å forklare dem. Alle har et svar for dem. Enten aliens eller ting fra åndeverdenen. H.Ramis
Det er alltid for tidlig å slutte. N.V.Peale
Mye læring lærer ikke forståelse. Heraklit

Kornsirkler , beskjære bilder, Timelapse Capture

PagPh
Den uforklarlige mysterium definitivt Forklart

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Innledning

Alle kornsirkler Inspektører ganske feilaktig tror, ​​at etter opptreden av å finne mønstre og oppdager at de har mistet den viktigste fasen (dens skapelse). Da er det bare mulig å dokumentere det, og det er ingenting mer å gjøre. Men dette er ikke helt sant, fordi en rekke svært interessante ting vil bare skje neste dagene (bortsett fra - publikum av nysgjerrige tilskuere, rushing feltet). Det er ikke mulig å ta hele prosessen fra starten, men at det vil følge, er ikke mindre interessant, vice versa. Fremdriften kan spores til innhøsting, noen ganger også litt senere.

 

Timelapse kamera

I utvikling

 

Feil av kornsirkler Explorers

En av de andre store feil som blir gjort beskjære sirkler Explorers, Deres antagelse om at dannelsen av kornsirkler hvor som helst i verden er et spørsmål om minutter, anslagsvis rundt 5-10, 20-30 på broen, og selv før eller etter i feltet allerede ingenting skjer. Faktisk opptar hele historien, det som skjer på settet, kumulativt 1000 - 1500 ganger lenger tid. Flere måneder. losji (skadelig, svekkelse) av avlingen (Det primære, bro observerbare), der det virkelig og helt forekommer naturlig, er usuall bare noen få prosent av hele perioder, men også godt under en prosent. Noen ganger kan det oppstå flattening (skadelig, svekkelse) av avlingen egentlig allerede under (Umiddelbart etter) lyn utslipp, men de er virkelig en helt unntaksvis. Spesielt når det sannsynligvis allerede skjedd helt annen utslipp til avlingen feltet Samme Flere uker før (To utslipp på ett sted). Men selv om unike og ekstremt sterk utladning skjedde, kan alt bli behandlet på en annen måte, og ingen "forgjenger" trengte.

 

Mekaniske egenskaper uskadet avling

Selv om det kanskje ikke egentlig være merkbar, kan helt uskadet sunn avling tåle selv de mest ekstreme værforhold (vind), og umiddelbare kjølvannet av eksplosjonen bølge, som tilsvarer eksplosjon av flere hundre kilo TNT nær overflaten feltene over feltet i et brøkdels sekund på overdrive Flere hundre km / time. Eksplosjonen wavw betydelig Crop kan øyeblikk bøye uten å bryte nesten til bakken, stilkene Umiddelbart etter remisjon umiddelbart satt tilbake i oppreist posisjon. Plantene har en tørr, men selvfølgelig en usedvanlig intens mekanisk impuls "husket" i sine vev kan det oppstå og skade deformere (retningsbestemt) deler av vev, noen celler, først Selv helt uobserverbare, mikroskopiske, men at det i lengre perioder begynner å vokse til makroskopiske dimensjoner.

 

Mekanisk skade

  Tilsynelatende er på plantene før relativt nøyaktig og marginal avstand fra virkningen av utslippet, snarere nettopp i en sirkel, lenger unna avstand utover det nesten ikke i det hele tatt Denne avstanden kan være nøyaktig Relativt Bestemmes av intensiteten av utslippet. Det er titalls til hundrevis av tusenvis av ampere, kan i ekstreme tilfeller være nær en million. Utslipp skjedde Mezi avstand fra hverandre på et gjennomsnitt på 2 km. Starte spenning mellom skyen og bakken kan være flere milliarder volt, ble den nåværende utført for noen milliontedels sekund (den mest energiske delen), og i løpet av utslippet skjedde, banen mellom himmel og jord (det er ting mellom himmel og jord) ble utstrålt Flere megawattimer elektrisitet. Beskrevet er en gjennomsnittlig eller over gjennomsnittlig lyn Litt Ved ekstremt sterke lasten være pågår og mer verdi Greater tusen ganger.

 

Bestrålt elektrisk energi i løpet av de siste meterne til flere titalls meter av utslipp over feltet ble delvis tilføres plantene (i en relativt nøyaktig sirkel fra treffpunktet) og skadet dem. Denne skaden, med henvisning til: var Umiddelbart etter utslippet helt visuelt uobserverbare, og flere timer etter noen effekt på planter, reduksjon av mekanisk styrke, fleksibilitet, strekkfasthet, motstand mot brudd og bryte. Men etter noen dager uker årene alene, mikroskopiske endringer begynner å vokse merkbar selv makroskopisk, og endringene vil være på planter visuelt og mekanisk observerbar.

 

Bønder kan være i stand til å telle theirrselves heldig at det store flertallet av energi utstrålt i utslippet banen mellom himmel og jord overflaten, lyn kanal som bredden er rundt 5 mm, og selv i de mest ekstreme lyn utslipp ikke overstiger 10 mm ( kilder forskjellig, finnes også informasjon 10 til 20 mm, forklart et annet sted). Denne kanalen plasma med en temperatur på 30.000 grader C Ca øyeblikket da lynet strøm passerer gjennom den, fungerer som en motstand på ca 1 ohm per meter. Det er en grov tilnærming, men for nå er dette forklaringen nok. Hvis verdien av kanalen motstanden var mye lavere, si tidene, utstrålt nesten hver energi av utslippet ville være like etter berøring av utladning (Return Stroke) Pannen til bakken, og Farmers ville være i tørre steder på et betydelig område av tørr åkervekster stedet for høsting og kull.

 

I tillegg til de induserte energi kan være litt energi Ledet også inn i planter gjennom jord, som en ekvivalent av det såkalte stepping spenning. Takket være at kan hovedsakelig påvirket noen deler av planter rotsystemer, avhengig variabiliteten av elektrisk resistivitet og underjordiske jordlag, igjen relativt ofte nøyaktig i en sirkel.

 

En annen faktor kan som utfører en elektrisk strøm inn i plantene på noen avstand fra pannen utladning treffpunktet med korona (koronautladning). Det omgirReturn Strokesom en dekke opp til en viss avstand, er som en leder som er omgitt av en isolasjon (skjede - Corona skjede, se søkemotorer). Diameter på corona avhenger bare på utladingsstrøm (peak), jo høyere peak strøm, jo ​​lenger strekker. Får kontakt av planter med elektrisk strøm meget nøyaktig til avstanden radius koronaen, selvfølgelig, i en sirkel. Er det ligger mellom PT publikum noe mer "Sceptic" som ikke tror at The Lightning utslipp er i stand til å skape i feltet og kretsen av skadede planter, som før eller senere dø, eller bare bøye til bakken med eller mot urviseren?

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Hvete felt - og registrering av lyn magnetiske feltlinjer

Sjokkerende, forvirrende, overraskende, vanskelig å tro, men også tankevekkende likhet

Hveteåker - registrering av magnetiske feltlinjer som genereres av lyn utslipp

Nesten en million ampere (kjente skolen eksperimenter - maksimalt på 20 til 30 ampere)

 

   Akkurat i øyeblikket av lyn utslipp strømme gjennom mais stilker indusert og Ledet (ionisert luft, koronautladning) elektrisk strøm. Takket være at stilker og andre plantedeler kan vise elektromagnetiske egenskaper. SÅ De kan opptre som magnetisert kompass nåler, og elektromagnetiske krefter er øyeblikk deflecting dem til bakken i en med eller mot urviseren retning, avhengig av den relative forholdet, retning og faseforskjell av passaging elektrisk strøm. Midlertidige mekaniske endringer og spenninger kan skape noen også mellomtiden usynlig mekaniske skader, orientert i retning. Slike mikroskopiske retningsbores orienterte skader er i stand til gradvis økende av skadet vev senere føre gradvis retningsbores orientert bøying av alle stilkene i én retning (CW eller CCW). Magnetfeltene en gjennomsnittlig lyn utslipp er minst ti tusen ganger sterkere enn jordas magnetfelt. En annen del av arbeidet kan utføres av enorme elektrostatiske krefter takket være at blader og stilker av planter oppfører seg som blader og stilker av electroscopes. Diameter sirklene Omtrent Representere spekter av lyn utslipp elektromagnetiske krefter. I tillegg til alt det, med henvisning til: avlingen mønsteret forekommer minst Flere dager, noen ganger opptil flere uker etter lynet traff. Det er fordi de berørte anlegget vev svekkes svært sakte, på grunn av stor treghet og dermed svært langsomt går endringer i planter ( elektro-Phytopathology , Kronologi ). Fordi noen ganger på lokaliteten kan skje svært komplekse forstyrrelser og resonanser, kan det noen ganger skape et svært innviklet mønster. En enkelt lyn utslipp utstråler energi til elektrisk lokomotiv som ville reise tusenvis kilometer. Gjennomsnitt (!) Utslipp. (Forenklet forklaring)

 

Det var en av de største naturlige spøk - mystifikasjonen, smart knep, ville Det var Mother Nature tuller hele menneskeheten forvirret hundrevis, tusenvis år.

 

Med uttalt ideer er mulig ikke enig, også Mulig protest mot dem, men kanskje det egentlig alt som er mulig å til med den eller mot den. Såkalte Jerry Cimrman er postulat.

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

Vitenskap kan rense religionen fra feil og overtro. Religion kan rense vitenskap fra avgudsdyrkelse og falske absolutter ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  En dag uten latter er en bortkastet dag.  
Hvis Stupidity fikk oss inn i dette rotet, så hvorfor kan ikke det få oss ut? W.Rogers
pz