Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-publisert-tekst-3 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Tredje publisert tekst
tekst publisert utenfor dette hjemmet web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hjemmeside

13 januar 2012 www.sarden.cz

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Løpende hensynet til presedens
 

Kornsirkler

 - 3

 

 

Faser av losji prosessen - Chronology

      I denne artikkelen vil bli ganske enkelt forklart noen grunnleggende prinsipper for den enkleste former skapelsen - felles sirkel - ved den enkle uforgrenede lyn utslipp, og kronologi av fremveksten av tørke og sirkel i løpet av flere uker til måneder etter utslippet av lyn. prinsippene beskrevet også kan påføres til mye mer kompliserte former. Forresten, feirer Hvert individ i kornsirkel faktisk Bilde 1 (montage JL) ordningen i passasjen av elektrisk strøm gjennom en rett leder (wire), visualisert av jern fyllinger, som bare Erstattet av beskjære stilkene. Bare utstillinger, hvor langt nådd effekter av elektriske utladninger, og Greater og avstand ikke lenger. Med denne uttalelsen kan være uenige eksisterende Explorers, kan de protestere mot det, kan de selv gjøre opprør mot det og truer med knyttede never holdes høyt, men det er virkelig hva de sannsynligvis alle, kan også noen av oss gjør det med eller mot den. Såkalte Jerry Cimrman er postulat.

Viktigst av alt er å merke seg at alle de prinsippene beskrevet her Relater først og fremst det ganske vanlig, irregullarly innlevert `skal være (skadet, svekket) avling. Enten er med virkelig eksepsjonell sjanse arised et fast mønster, for eksempel en sirkel, broen og avhenger bare på det, hvordan det vil skje Fase 1 - Exposition. Hvis det oppstår nok Symmetrisk, kan en vanlig form Aris.

 

Fase 1 - Exposition.

      Lyn kanal har en diameter på 5 mm, 10 mm mer aldri (selv i tilfelle av de kraftigste utslipp, hvor ANGIS toppstrømmer og bare litt mindre million ampere, se faglitteratur). Lyn oppfører seg som en ledning, utvidet Mellom himmel og jord, dagens renn gjennom Hvilken Flere hundre tusen ampere, og i noen tilfeller er godt Ledet Rett under bakken. Ikke alltid, men det er ikke utelukket, at fremveksten av noen relativt presise sirkler i stedet for uregelmessig flatet (skadet, svekket) forårsaket former med blant annet bare ved en stor at delen av utslippet energi er viderekoblet ganske raskt godt under bakken, så det som ikke vises tørke og store "paraite utstillinger" av en annen avling ville gjennomføre uregelmessig Flere av elektrisitet på overflaten og i hovedsak av traktorens spor. På det punktet kan virke "og naturlig lynavleder" (i den underjordiske), som avleder utladingsstrøm Raskt ganske minst flere meter under bakken, med sine sekundære eller parallell effekter (elektrisitet, induksjon) utenfor rekkevidde og ganske nøyaktig sirkel også og bare minimale effekter over bakken. Slekten kan være av geologisk opprinnelse (fjærer, feil), arkeologiske (jern, bronse alder), selv moderne (krig flyet kollapset, tekniske hjelpemidler). Overflaten av jorden fungerer som en base, og avlingen stilker stående på som opptrer som et lag av opptaket materiale (raster). Ved å føre strøm gjennom "tråd" er den energien utstrålt til omgivelsene, og en del av energien er indusert i planter (tilsvarende registrable elecromagnetic og mekaniske krefter, forårsaker plante skade, og induksjon området er begrenset av svært Accurate sirkel), kan dem til å bli gjennomført gjennom jord og rotsystem (stepping spenning - svært nøyaktig sirkel), eller ionisert luft koronautladning (også Nøyaktig sirkel). Koronautladning og overflate spenning gradient hit og skade planter i hele omfanget av eksponeringen Deres Omtrent jevnt, induksjon Ifølge avstanden fra utslippet kanal. Det er også mulig at de individuelle oppført effekter kan vise forskjellig polaritet, og deres Addisjon og subtrahere Lager en rekke av konsentriske sirkler. Alle oppkalt Vises skader under ideelle forhold og med mer eller mindre nøyaktig sirkler. Betingelser, i det minste delvis samme som en ideell, er mulig å bare prøve å oppnå Sjelden, for eksempel i laboratoriet. I naturen, selvfølgelig mye vanskeligere, men: Lignende eksperimenter (lynnedslag utslipp til avlingen feltet eller gress), Nature utføre mye mer enn en milliard ganger i året, og enda noen ganger viser det seg vel, anslått til Omtrent ett tilfelle i en million. Det er ment for å skape relativt Minst en vanlig sirkel. Alle andre "naturlige eksperimenter" og slutter med "feil" - oppstår "bare" som en uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) avling.

     Natur SÅ erstatter faktisk "manglene i Brukt lab utstyr," med antall laboratorieforsøk utført. Når det i AZLK ble gjort en million av Moskviches, eller i VAZ en million av Zhiguli, her er det noen også Sporadisk stykke ble gjort OK slik en sjelden eksemplar da de tilbød seg å Comrade Bresjnev, men han fikk ikke bruke det likevel, fordi det var på sin smak for få pansrede.

     Noen blader kan være av kraften av svært intense luftmengder og turbulens som følger millisekunder etter utslippet og ikke vare lenger enn et brøkdels sekund, gjensidig sammenfiltrede og nesten "bundet sammen", til hverandre, sammenvevd og innpakket, men det er ikke mer enn en milliondel av elektrisitet berørte antall stilker. De er subtil maskert i foten, og fant bare etter losji (skadelig, svekke) dukket opp. Sannsynligvis ligger i et område av en kvadratmeter nær utløpskanalen (for hver sløyfe utslipp). På plasseringen også Kan være til stede roterende elektromagnetiske felt, enda mer enn tre-fase, og operere på planter og stilker også mekanisk. Planter fungere som ledere gjennom som for tiden strømmer eller indusert av dirigent (f.eks ionisert luft, jord, nabolandet planter) Gjennomført gjeldende. Motstanden er av størrelsesorden 1 til flere Mohm / cm, avhengig av fasen av veksten. På stedet finnes også Vises og svært høy spenning over Flere hundre tusen volt per meter og målbare strømmer gjennom planter. De aller fleste planter, kan noen av dem være for en svært kort tid vesentlig mekanisk forandret retning fra deres likevekt posisjon, og dermed delvis mekanisk skadet, tilbake takket være sin egen fleksibilitet til stillingen nesten indistinguishably fra That der de ble plassert før lade. Det var fortsatt skjer bare en Exposition - Relativt til vanlig raster består av planter Lagrede var noen form for elektromagnetisk posten. På de aller fleste planter kan visuelt observerbare nesten ingenting, fra feltet region som allerede ingenting. Vanligvis minst flere dager, men også uker, skjer nesten ingenting (visuelt). Faktisk Beskrevet all den tid er allerede i gang Fase 2 .

     Korona utslippene ble allerede nevnt i en av de tidligere delene, lagt også bilde. Utløpskanalen er omgitt av det som et kontinuerlig lag - kappe, i Vinkelrett projeksjon og svært presis sirkel, og intensiteten av det påvirker planter inne på grunn av sin effekt ville være omtrent jevn, i motsetning til for eksempel den induserte spenning. Bredden avhenger nesten bare påReturn Strokenåværende (peak), og er selvfølgelig veldig forskjellig for eksempel Mellom utslipp av 3000 og 600 000 ampere. På det faktum at etter lyn utslipp utkommer vertikalt ned i bakken kan være berørte mais planter ganske nøyaktig i en sirkel, derfor koronautladning kan meget Bidra betydelig. Veldig ofte kan ikke falle nøyaktig vinkelrett utslipp, og dermed kunne forklares en rekke elliptiske former, samt halv-måner og halvsirkler.

     Denne svært Betydelig forbedring av "Circle Exposure" kan finne sted ytterligere minst to måter til en annen (se senere). Under utslippet kan skje også svært komplekse forstyrrelser effekter (mekanisk og elektromagnetisk), men disse symbolene vil beskrives senere i en av de neste fortsettelsen. Under visse omstendigheter, et sett av noen, noen ganger bare bare to utslipp som faller innenfor en flere meter eller litt mer fra hverandre på et tidspunkt avstand på flere titalls millisekunder, kan fungere som en generator av en gigantisk roterende elektromagnetiske felt. Det er et felt generert av strømpulser på flere hundre tusen ampere, som har en skråning stige over 200.000 ampere per MICRO andre. Men om det vil bli mer Beskrevet i noen virkelig svært neste fortsettelsen.

     Når fra fase 1 - Exposition av Lightning Discharge er hoppet over alle prinsippene, som kan resultere i ganske nøyaktig sirkel, forble typisk primære årsaken til felles, helt uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) former, Vises i dyrket mark. At uten årsak (lyn) ellers ville han være noen felt beskjære flatet (skadet, svekket) nesten ingenting. Men noen svakere, "piping" utslipp, kan mange av omkringliggende plantene overlever nesten intacted til høsting. Det faktum at det nesten aldri vises noen vanlige mønstre etter lyn utslipp, men hovedsakelig Lignende mønster f.eks til Photo 2 , forfattere eget bilde, 2008, tsjekkisk. Det er tilstede 22kV høyspentledninger på dette stedet, som utførte funksjon av en lynavleder. Etter lyn utslippet er svært ofte distribuert og vesentlig del av energien over et stort område ville det meste våt jord overflaten, de fleste foretrekke gjennom traktorens spor. Den innledende losji (skadelig, svekkelse) utkommer av alt, det meste uregelmessige former, ville skje nesten komplett kronologisk Identisk prosedyre som er beskrevet her, broen Ofte Under en enkelt natt eller regnvær. Fotografiet ble tatt to til tre uker etter stormen. Likevel gårsdagen ikke var noen fast `skal være (skadet, svekket) stengel vises på dette crop-feltet. Overvåkes daglig, fotografert.

     Den Exposition Tas i bruk først og fremst til de meristem vev, dvs. i tilfelle av hvete, rug, bygg, havre, nesten utelukkende fra april til mai, muligens opp til midten av juni. Også i mars, kan noen allerede Tidligere stormer forekomme, spesielt i tilfelle av vinteren avlinger. Opprettelsen av kornsirkler er opp til utrolig Ofte demonstrert "etter Storm." Men tørr storm (bare fuktighet, samt eventuelle lyn og hovedsakelig dens mekaniske effekter i det tilfellet) operert for det meste som en fase 4, etterfulgt av et bilde av visualisering At det ble Innspilte planter og antall uker før. August lyn, selv om de kunne for å lage ganske utrolig resonans og interferens mønster, er ikke lenger i stand til å spille inn noe inn i planter, er innspillingen materiale ikke lenger fungerer. Det kan oppstå bare mekaniske effekter av utslipp som sent, og forårsake losji (skadelig, svekkelse) av planter som allerede dukket opp på at planter ble svekket av lyn utslipp lenge før, noen ganger i løpet av "opptak periode" - mars-mai eller en litt senere .

 

Fase 2 - Svekkelse av planter (stilker).

       Mesteparten av planter mottas Selv om over grense (skadelig), men ikke dødelig dose av elektrisitet. De som er opprettet innenfor noen skadelige kjemikalier dem, og de ​​som startet med noen måte kompensere. Gjennomføre Currents gjennom, over jordoverflaten og under som forårsaket en endring i jordkjemi (pH, næringsinnhold sammensetning), og situasjonen av planter er derfor svært minner forholdene som oppstår etter transplantasjonen. Det kalles transplantasjon sjokk, etter at anlegget kompenserer at svært Lignende problemer, og generelt har en tendens til å resultere i et estimat på ca en to-ukers, kanskje lenger stagnasjon av vekst og forsinket modning. Noen planter etter lyn utslipp dø, i bestand av korn Estimert Dette er bare noen få prosent (samt gang 20-30%), og den uerfarne øyne ikke-bønder har ikke den minste sjanse til å gjenkjenne noe sånt. Ned på grunn av tynnere og svakere den opprinnelige vegetasjonen avlinger kan til slutt føre til økning merkbar i veksten av ugress, som kan observeres etter innhøstingen og utpreget grønne områder. Bilde 3 - Ancona , Italia, og mønsteret fra 10. juni 2007th Her er situasjonen etter innhøstingen, hentet fra Google Earth , og bildet fra året 2007, Koordinater N43.574443 E13.432214 ° °. Lignende bakken kornsirkler bilder etter høsting Mulig finne hundrevis.

     Mer omfangsrike planter (flere Prøver per kvadratmeter), og tørre poteter, sukkerroer, kan løk, bomull noen ganger dør alt, fordi integrert de negative effektene på området hele bebodd av dem er ikke i stand til å overleve. Det meste i en standard sirkel området, men Farmers vet det fra veldig tidlige tider, og de er ikke engang overrasket og Minimal om det, som allerede har blitt nevnt i noen presedens tekst. En av de fremtidige videreføring av denne serien vil være helt fokusert utelukkende og bare til alvorlige landbruks-og botaniske forskere og forskere peker på visningen av lyn utslipp effekter på avlinger monokulturer, som de ble nevnt i alvorlige landbruk tidsskrifter og faglitteratur. Det vil være mulig å sørge for at sakkyndige vet veldig godt hva som skjer der og tørr saken.

     Oppdagelsen av døde, eller sterkt skadet, døende planter er Volgende alltid minst flere dager, men også uker etter lyn utslippet. Alle planter, selv de som umiddelbart ble drept av utslipp, er indistinguishably fra utgangspunktet at uskadet. En gang senere begynne Withering (noen dager til 1-2 uker etter utslippet), og til slutt er helt død. Noen over-lethally berørt planter kan overleve i noen tid (vise tegn til liv, dvs. metabolisme). Da er det meste avhenger det, vil som besøker dette stedet som den første. En erfaren bonde notater, at poenget ble truffet av lyn, er ikke og vil aldri være mulig at beskytte mot, og ikke fortsetter å følge Det problemet lenger. Kan ta et bilde der og skrive og snakke om det i noen landbruk fagtidsskrift eller publikasjon. Hvis noen tørt sted besøke noen ufologist, mysteriologist, eller andre selvutnevnte "ekspert" av kornsirkler og oppmåling, også ta et blunk om at situasjonen (mange snaps). Stater som trolig aliens landet der. Eller De skrev noe inn i feltet, i mikrobølgeovn, lasere, eller foretrekke av noen helt ukjent og aldri påviselig slags energi (best, fordi utsagnet er tørr og en gang helt unprovable alltid). At staten kan de var der Helt gjøre noe annet, eller flere ting lokalene. Ville skrive denne artikkelen om det som mange UFO, alien, eller mysteriology Lignende Spesialiserte magasiner som mulig, hva mange i verden eksisterer, og reiser med det og over noen mysteriology, ufology og lignende conferencies rundt hele verden i mange år.

 

Fase 3 - Fremveksten av Svekkede planter Volumes, lener seg på hverandre.

(Water overflatespenning, van der Waals krefter)

      Plant stilker er filtrert (svekkelse) at nesten spenne under sin egen vekt. Lean til siden, mer eller mindre tilfeldig, og noen prop hverandre. Lag en tilfeldig obligasjoner, titalls til hundrevis stilker (flere firkantede desimeter), selv om det ikke ville alene allerede takle sin egen vekt, men med støtte fra "Kamerater stående nær" vippe er suspendert. I nær kontakt får virkning van der Waals krefter (overflatespenning av vann), og en midlertidig volum er i noen tid betydelig størknet. Ville situasjonen bli kalt "forsinket dominoeffekt", "korthus" eller "teepee". Gjentatte Wetting og tørking planter kan han rørte deler Bli overholdt, og kan ikke bøye til bakken allerede opp til innhøstingen. Oppstår noe sånt som "limt domino" (korthus limt).

 

Fase 4 - Butterfly effekt.

       Som en sommerfugl kan operere morgen dugg, regn, vind, storm, lyn. Bare som et spørsmål av interesse, så vel som bare utnevnt morgendugg vil føre Økning i vekt for eksempel over bakken deler hvete og tusen tonn per kvadratkilometer (10 tonn per hektar), tilsvarende en mm for nedbør. Det er virkelig tung og "Butterfly" . Regn kan sette inn summen av mengden hvete stilker fuktighet vekt runde 5 ganger høyere. Svært ofte losji (skadelig, svekkelse) (første) kommer i løpet av noen timer, for det meste på våt veibane, selv om det er visse unntak. Men i de fleste tilfeller, svekker og losji (skadelig, svekkelse) Fortsetter på mindre berørte områder etter hvert mer og mer vekk fra det punktet av streiken opp til innhøstingen. Som den første svingen i bakken bare stilker på de mest berørte områdene - noen få prosent, er før innhøstingen innlevert `skal være (skadet, svekket) titalls prosent. Noen ganger selv den 90.

 

Fase 5 - Domino effekt ..

      Relativt enkel og forståelig prosess i løpet av den fortsatt står bunter av stilkene gradvis bøyer ned over hver sløyfe en annen. Mens det er ikke bare sannsynlig i løpet av den eventuelle haug stilker faller ned Knocks Minst en mer. Til bakken faller mange kilo stoff per kvadratmeter fra en gjennomsnittlig høyde halv meter, og kan skape betydelige luftstrøm, kan betydelig kraft som opererer på stående stilker og deres pakker. Vitnesbyrdet til en lignende fenomen, kanskje en av de fraktaler på Stonehenge - Vitner beskriver gradvis, men rask bøying av stilkene til bakken Innen et par minutter, mellom det, med ingen vind i umiddelbar nærhet, flyttet noe sånt virvelvind og støv. Dette skapte inntrykk av at direkte inne som dukker feltet flyttet en orientert virvelvind, forårsaket av en ukjent kilde og energi, gradvis som forårsaket at alle losji (skadelig, svekke). Vitner overrasket fra Observed skjer ikke innse at til bakken var fallende relativt raskt flere tonn materiale, som selv var i stand til å skape litt luft og støv hvirvelvinder og generere målbare krefter, som ville bidra betydelig til oppnåelse av de innvidde arbeid. Gjennom dominoeffekt er også Mulig å forklare at ellers ved første øyekast svært vanskelig forståelig at noen ganger (svært sjelden) er mulig i noen av kornsirklene finne bunter av stilkene veldig jevnlig arrangert en over hverandre. Det samme gjelder selvsagt helt uregelmessige former av innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære, hvor er oppmerksom på mulige noe sånt mye oftere. Det er bare trist bekreftelse på at relativt påviselig faktum (også ganske trist) at det store flertallet av ufologists, fremmede troende og mystikk etterforskere som noen gang har jobbet med kornsirkler, aldri har besøkt eller observert noen felles, uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) crop i hele sitt liv. Bilde 5 - forfatter eget bilde.

 

Oppsummering av prosessene som er involvert i kronologi av losji (skadelig, svekkelse) crop utvikling.

Fase 1 - Exposition.

Fase 2 - Svekkelsen av stilkene

Fase 3 - Van der Waals (overflatespenning av vann, adhesjon og kohesjon)

Fase 4 - Butterfly effekt

Fase 5 - Domino effekt

Timing av kronologien Processes.

Fase 1 - brøkdel av et sekund til flere sekunder.

Fase 2 - flere dager til uker, mulig mer enn to måneder.

Fase 3 - flere timer til dager.

Fase 4 - flere sekunder til minutter (enda lenger).

Fase 5 - flere minutter til timer (enda lenger).

 

Fase 2 og 3 kan nesten unseparated, uten skarpe grenser. Fase 4 og 5 kan være selvsagt noen ganger mye lenger, og ville ha noen konkrete eksempler, selv en svært typisk fra år 2011, kan nevnes at svært godt dokumentert. Vises i noen av neste fortsettelsen.

 

Fysiske og kjemiske (biologisk) prosessene i de ulike stadier av utviklingen av losji (skadelig, svekkelse) planter.

1 - elektroteknikk (induksjon, gjeldende conduction, resonans og forstyrrelse av elektromagnetiske bølger), mekanikk (trykk og sjokk bølge, jordens overflate vibrasjoner, resonans og forstyrrelse av mekaniske vibrasjoner av bakken, i luften og beskjære overflate - vind bølger og sirkler) , elektrokjemi (Konsekvenser av den elektriske strømmen som går gjennom jord-løsninger og planter vev, kjemi, Termokjemi, pyrolyse, redoksreaksjoner eliminering av kortsiktige midlertidige radikaler og avfall fra elektrokjemiske reaksjoner med høy oksidasjon nummer, dannet i planter og jord

2 - kjemi, biokjemi, biologiske og fysiologiske prosesser i planten, oppførselen til planter i forhold svært lik effekten av transplantasjon sjokk, eliminere effektene av skadelige kjemikalier fra fase 1, Phytopathology (konsekvensene av skadelige kjemikalier = mindre motstand Svekket planter mot alle plante også dyr skadedyr)

3 - mekanikk, Phytopathology (fortsatt) stokastiske prosesser, fysiske fenomener (vdw styrker, overflatespenning av vann, adhesjon og kohesjon)

4 - mekanikk (initialiseringsprosessen av fase 5), fysiske fenomener, først og fremst prosessen med å overvinne van der Waals krefter heft og Cohesion

5 - mekanikk, prosessen med transformasjon av midlertidig Potensiell energi i kinetisk energi, aerodynamikk (midlertidig luftstrøm forårsaket av fallende bunter av stilker og den midlertidige tiltak av makt i andre fremdeles står bunter av stilker)

 

Endelig notat: Domino effekten kan føre til en merkbar forbedring av jevnt Opprinnelig ikke for "Exposed" kanten av sirkelen. På marginen allerede står mye mer motstandsdyktig bunter av betydelig mindre skadet og svekket stilker enn i midten. Deres tilbøyelighet til bakken kan allerede forårsake bare kombinerte vekten av mange andre stilker, tilbøyelig grunnet dominoeffekt. Ellers ville de sannsynligvis tåle oppreist inntil høsten. Tvert imot, andre, svakere, nå enda mer bort fra sentrum temperaturen som andre, vil bli stående Fordi grupper av fallende stengel Volumes allerede savnet dem, eller ikke nå dem. Bilde 6 - Medfølgende diagrammet viser et rødt område av hypotetiske mønster sterkt berørt, grønn Upåvirket. Den spiral illustrerer dominoeffekt pågår fra sentrum å ta seg opp til et punkt der den stopper.

 

Det ville være monothematic fra dagens artikkel kronologien alt så langt. Hva blir det neste? Kanskje noen overraskelse, kanskje ikke ...

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

     Gå tilbake til listen over artikler publisert  

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

pz