Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-usortert-tekster-2 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Del 1        Del 2         Del 3        Del 4        Del 5  

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

Del 2

 

 Motto: Den enorme mengden av kornsirkler påfallende minner datasimulering av  elektromagnetiske felt. Selv en enkelt, separat sirkel. Dette er fordi var virkelig  skapt av handlingen av feltlinjer elektromagnetisk felt av lynnedslag.

 

Herself Lucy Pringle, en av de mest berømte dokumentarist fenomen, blant annet avtaler med en mystisk elektromagnetisk og elektrostatisk hendelser på det punktet av å finne kornsirkler fenomen ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! intervju sted er datert 2001, nevnt i mange programmer om kornsirkler og intervjuer med LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Denne siden var svært merkbar minner psykolog notater fra intervjuer med personer under påvirkning av narkotika 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Helt det samme fenomener og effekter 

 

del av tekst fra http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identifisert ulike uvanlige følelser for de tilstedeværende på plasseringen av kornsirkler)  

 

liste over kategorier og deres helseeffekter: 

 * Oral - smak (metallisk), tann smerter, uvanlig tørste 

 * Cranial - hodepine 

 * Okulær - synsforstyrrelser, hallusinasjoner 

 * Auditiv 

 * Intestinal - kvalme, diaré, plutselig sult, etc.. 

 * Systemisk - svimmelhet, svake knær, smerter, etc.. 

 * Mental - tankeprosesser Den berørte, kortsiktige minne tap, følelser av panikk, terror, ondskap, fred, kjærlighet og lys, desorientering, og følelse av tilstedeværelse  

(End of sitat) 

 

absolutt alle uten unntak er klassisk, nesten lærebok tilfeller av syndromet narkotika, eller forgiftning av en rekke kjemikalier. Det bør bemerkes at, på grunn av det han hadde nylig blitt at stedet like over bakken og i grunne underjordiske skjer, virkelig, virkelig er ikke overraskende. Det hadde jobbet på et område av titalls kvadrat flere millimeter (eller volumet av noen få kubikkmeter) Flere millioner eller milliarder eller mer av Temelin kraftverk på en gang, selv om bare for noen få milliontedels sekund ( i gjennomsnitt 100) 

 

Veldig ofte at vitner forteller en rekke sykdomstilstander syndromer forlater, smerte og redusere de generelt føler sunnere. Det er ikke rart, fordi i kroppen Disse øyeblikkene er mest sannsynlig å håndtere noen helt forskjellige problemer. Hvis noen faller i vannet, sikkert i løpet av brøkdelen av et sekund har helt glemt at han var sulten, at han følte smerter i siden hans, eller han hadde en tic i øyet hans. 

 

"Mange kvinner hevder å ha lidd unormale menstruasjonssykluser og postmenopausale problemer etter å ha gått inn i en ekte kornsirkel"  

nøyaktig de samme symptomene oppstår etter inntak av narkotika eller kjemisk forgiftning ...  

 

Lucy: Jeg tror det er et resultat av de elektromagnetiske feltene funnet inne i kornsirkelen. vet at Lucy inne i kornsirkler er (var) elektromagnetiske felt, men er ikke ute etter, hvordan det kunne oppstå. Ja, Lucy, var det stor elektromagnetisk fil ... fra lyn. Og det fortsatt kanskje hundrevis av kilo svært farlige kjemikalier, som narkotika eller Similary, enda mye verre. Gasser, ioner, molekyler farlige, og megajoules gjenværende statisk elektrisitet under bakken. Også kalt effekt LIRM - Lyn Induced Magnetism Gjenværende - ikke så farlig.  

 

Ifølge beskrivelsen er de helt klassiske symptomer på forgiftning med eller poisons hallusinogene stoffer. Det er nødvendig å være oppmerksom på, at området var Innenfor en brøkdel av millisekund utstrålt over bakken og underjordisk tørr en mengde strøm, som den godstog lastebil og kjørte flere titalls større dimensjoner (full lastet lastebil, runde 40 tonn) hundrevis eller tusenvis kilometer. Det kan ikke være veldig dypt under bakken og skapte enorme av mengden av forurensende utslipp. Blant dem kan være til stede, men noen tørre som karbonmonoksid, men bortsett fra det som ennå ....... ioner, hva egentlig bare å finne bare for "case-herdet". Inkludert ekstremt farlig og gifter hallusinogene stoffer, titalls kilo eller mer, som hver person i en klar sinnstilstand som hadde flyktet så langt som mulig. I tillegg kan det fortsatt bli lagret og betydelig av antall gjenværende statisk elektrisitet (målbart - photo) Som øker ytterligere ugagn - "Auditory" (ulike lyd Sensations, sprengning) og kan forårsake en rekke luminescence. Gjenværende statisk energi kan fortsette å skape farlige kjemikalier. I undergrunnen kan ulme for kontinuerlig Flere dager der presentere tre, humus, torv mose eller lignende problemer, og så Kontinuerlig Spesielt legge CO2 og CO 

 

Vær oppmerksom på at "revisor". Akkumulert underjordisk elektrisk energi (titalls kilowatthours eller mer), umiddelbart endret til varme, kan føre til en stor trykkforskjell, som er i stand til å skape mye mer merkbar Betydelig og lyder. Underjordiske gasser eller væsker kan flyte mange dager fra steder med høyere temperatur og trykk til andre, også lage lyder. Underjordiske som vises tørrstoff (steiner, steiner, steinblokker) kan ha å redusere og øke temperaturen endre volumet, og friksjon det oppstår mellom dem, induserer Som høres igjen. Globe med lyn utslipp etter bare her og der litt "rumlet i magen" (T-bane). Prosessen er faktisk utrolig likhet med hva som skjer i en mage, for eksempel etter overspising eller flatulens. Det er også in progress materiale overføringer fra sted til sted, med forskjellig trykk, i flytende eller gassform. 

 

Varsling av postene er sannsynlig å egge blant kornsirkler Explorers mange uklarheter, men den første og eneste, som bør alltid gå noen nyoppdagede kornsirkel, bør være fast stab på akkreditert toksikologi laboratorium (utstyrt med passende verneklær, masker og måleinstrumenter ), og først etter mange dager siden oppdagelsen av mønstre De Ville bare få lov til problemet og beslutning - det er lov til å gå inn i denne sted, vil ikke konsentrasjonen av giftige og farlige gasser ikke overskride en farlig grense. Forskning av kornsirkler Kanskje takket være at er mye dyrere, men hva er billig i dag. Sikkert bedre enn om mange tilfeldig fra theirselves Enkeltpersoner laget helt ufrivillig og ubevisst marsvin og testet og "metallisk smak i munnen" på det punktet der kornsirkler er observert, mens den metalliske smaken er bare typisk for noen ekstremt farlige poissons, blant Også mange andre ........).  

 

Nesten alle mennesker som har blitt forgiftet av noen kjemiske, selv med en dødelig dose, og ble vellykket helbredet fra samme stat, noen beskrive følelsen av slående lik hva det samme som ovenfor.  

 

De aller fleste av dødelige giftige stoffer som brukes i doser under terskelen for forgiftning (sublethal) forårsaker symptomer som ligner på narkotika eksponering, mens overdose forårsake død. Når du bruker noen stoffet er som et spørsmål om faktum og Sublimity anvendt dose av dødelige giftige stoffer. Sett sammen med effekten av mysteriosity, kompleksitet, uforståelighet og fryktinngytende mønster av nettopp oppdaget sinn til fenomenet av kornsirkler Explorers Svekket i øyeblikket og selv rekke helse skadelige stoffer, og alt dette selv i kombinasjon med et annet legemiddel, heller adrenalin (også narkotika), type narkotika mulighet til å kontakte noe fremmed, eterisk, uforklarlig, ikke produserbare av folk (faktisk sant), ekstra-dimensjonale, paranormal, ikke rart Det øyeblikket på at de ikke er stand til å tenke rasjonelt og realistisk . La oss la dem i. Deres imperium, delvis selvlagde av dem, la det meditere og skape sin egen illusjon om romvesener og mysteriosity. Men selv heller la alltid dette imperiet av overnaturlig, og vil fortsette i hovedsak fokusere på den virkelige refleksjon.  

 

Bare gjennom eksponering for tørke narkotika mistenkt for paranormale og mysteriosity er det mulig å forklare, det tørr narcosed Explorers er i stand til å forklare effekten av langvarig og bøyde noder med handling av en "force", takket være at de er endret på den måten. kornsirkler Explorers bør være svært forsiktig kunngjøre at det var ingen andre krefter som virker temperatur som tiltrekningen av jorden, og et fenomen som svinger og strekker noder kalles negativ geotropism og gjennom noder (Deres bøying) prøver å korrigere utflating (skadelig, svekkelse ) av planter - prøver å rette anlegget som ligger på bakken og det ser bare og bare etter sin bøye til bakken, eller I løpet av den. Prosessen kan ikke vare bare noen minutter eller timer, men et antall dager eller uker. Vel, jeg tror de dukker sirkler fenomen Explorers som oppstår takket være handlingene til ukjente krefter eller former for energi, noder bøyd eller forlenget Innen et par sekunder til flere titalls sekunder Derfor årsaker og losji (skadelig, svekke) av planter. På noen steder er det enda ganger i nanosekunder, som "Observert". Det måtte være veldig interessant "observasjon".  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "node forlengelse (strekk) Det er en permanent effekt forårsaket av dannelsen energier" "I noen kornsirkler energisystemet Involvert er intens nok til å forårsake bøying av dette apikale (øverst) node " , dvs. kreftene ta effekt på planter, noen noder brann, og dermed forlenge andre planter er innlevert `skal være (stilker bøyd til bakken). Nei, nei, nei, aldri, aldri, aldri, feil, feil, feil. 

 

Formål og drift prinsippet av nodene (stengel noder) på anlegget avling av Pålitelig forklare alle andre de første-års studenter på alle midten (i Amerika høy) landbruksskole. En av anlegget noder funksjon (Poaceae, men nesten alle andre planter) samt utjevning av avvik fra vertikal retning av vekst, er dette gjort ved utvidelsen deres på punktet, som er den motsatte til avviket fra den vertikale retning (drawing) Og endringen er irreversibel (dette gjøres ved å øke antall celler, ikke deres størrelse og form). Dersom anlegget lykkes helt rette, først rette bøyde noder må være ytterligere multiplikasjon av celler på motsatt side, og dermed fortsatt merkbar Lang (drawing), Dersom anlegget er så svekket, det er ikke Able heve lenger, ingen å fortelle det likevel noder, og de er bare permanent extendig (i et forsøk på å heve anlegget, som svikter). Oppstår ofte og kombinasjonen av begge fenomener, når anlegget er så svekket, spesielt i den nedre delen, sier at de første to nederste nodene til bakken ikke lenger har nok strøm til å heve anlegget, er bare og dermed forlenge, men andre er i stand minst det hever den gjenværende delen av anlegget til den vertikale retningen (photo), Og dermed betydelig hjelp når høstet, drawing principle. Svært lik nodene ved hjelp av en prinsipp og lignende for å oppnå samme funksjon kan oppføre seg også nesten alle noder uten stilker, stilker eller etter andre stammer av planter, og selvfølgelig noen Poaceae planter selv før det skjer i dem og større differensiering av vev . Så i stilkene av noen planter i internodes, uten å bruke bare noder for denne funksjonen. Et eksempel er valmue. Deres internodes er fortsatt containng betydelig mengde av vev slik meristenatic som kan utføre ønsket funksjon, uten å være begrenset til internodes. 

 

I tillegg til anlegget inne som oppstår i et bredt spekter av giftige stoffer for det Umiddelbart etter den elektriske strømmen effekter, sannsynligvis det oppstår under Volgende dager og "folkevandringstid", i løpet av denne oppgaven av giftige stoffer er flyttet mer i de nedre delene av anlegget, effektivt således at ofre for vellykkede "hevingen av avkom," I dette tilfellet, av bearbeidede korn og den beste bevaring av den genetiske koden. Tvert imot, i motsatt retning, oppover, reisebyråer nyttige for gjennomføring av en vellykket korn gjæringsbu. Selv om det ikke ser sånn, og det synes som om anlegget er nesten tørr og tilstanden Egnet for høsting pågår det er bare kontrollert tørker opp, Prosesser av modning og transport av væsker pågår helt til siste øyeblikk. Bøndene vet veldig godt, for eksempel bygg som, hvis høstet for tidlig, ennå ikke helt moden, tar mange måneder å oppnå optimal og balansert Spiring av korn.  

"Slike en bygg har en lang periode etter innhøsting gjæringsbu"  

Produksjonsteknologi av Malt og øl , Kosar, Walk , 2000 RIBM  

80-902658-6-3 ISBN, side 34).  

 

Et bredt spekter av prosesser i planter som vokser under ugunstige forhold, også som er beskrevet tilfeller av losji (skadelig, svekkelse) Svekkede planter, er det mulig å lese i: 

Handbook of Plant Crop Stress ovenfor , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 th  

Utdrag fra boken vil bli gitt en rekke notater på andre nettsteder  

 

Det grunnleggende faktum at det er nødvendig å innse at med noen fast `skal være (skadet, svekket) avlingen først svekket, og det er nødvendig å finne årsaken til denne svekkelsen, og det er absolutt ingen grunn til å lete etter romvesener (ET). Til kornsirkler fenomenet er selvfølgelig Explorers nødvendig, men veldig pent takke, at tørr, selv for dem, fortsatt svært vanskelige forståelig og forklarlige fenomener, brakt ned av seg selv i en haug mer enn nok. Vil Alle som noensinne vil prøve å forklare prinsippet om kornsirkler oppstår, ville selvsagt takket være deres store kreditt innimellom føles som en røyskatt i hønsehuset, eller en piglet i en stripe av rug. Bare trenger bare ta en smart bøker, og prøver å starte med å forklare.  

 

Det var virkelig handler på planter "svært høy energi makt", men egentlig veldig ofte mange uker før losji (skadelig, svekke). Det var (veldig sannsynlig) for det meste den elektriske energien, der var "elektromagnetisk eksplosjon" inne-induserte planter, i sine vev. En annen del av energien kan leveres med elektrostatisk induksjon, og den andre av Conducting direkte elektrisk strøm gjennom STERKT ionisert gass i umiddelbar nærhet av en hvilken som helst høy spenning utlading - photo, drawing - Her noen få tidels mm, lyn flere meter eller mange titalls meter (samt koronautladning, drawing). En annen del av energien kan overføres Gjennomføring likestrømmen under jordoverflaten (Hovedsakelig røtter), og det kan til slutt svekkelsen betydelig Contribute elektrokjemiske endringer i jordsmonnet. Intensiteten av alle de navngitte fenomener Entirely stoppe handle på en bestemt avstand, Reduserer med avstand fra treffpunkt, inntil i en viss avstand helt stopper. Med ingen vind - et sjeldent fenomen i tordenvær - og jevnt fordelt elektriske motstanden i jordsmonnet kan skyldes relativt nøyaktig sirkel. Selv med alle mulige unøyaktigheter men det er mulig at Omsider integrert effekten av flere ikke veldig nøyaktig sirkler bretter sammen en litt mer nøyaktig, så det har videreutviklet gjennom en dominoeffekt. 

 

Uttransporteringen hulrom, a picture from BLT(Interessant navn matching - utvisningen av gapet). De vil ikke inngå som en Objective dokumentere eventuelle energi eller kraft effekter i det hele tatt. Helt umulig å bruke den for det. Det er og vil bli forklart i mye flere detaljer om mange andre avsnitt og sider. Deformasjoner av planter som er synlige på bilder, også noen Similary, trenger ikke være forårsaket av en handling av noen kraft eller makt i det hele tatt, med det eneste unntaket av krefter og trykk til å vokse og tørking og takk Det er skiftende former vev og plantedeler . Selv om skadene på plantene virkelig ville være i stand til å delta også passering av elektrisk strøm, elektromagnetiske og elektrostatisk induksjon, mekaniske krefter. Gjennomføring av elektrisitet gjennom svært intensivt ionisert luft i umiddelbar nærhet av utslipp. Svært lik gjennomføring av elektrisk strøm gjennom ulike gasser i eventuelle utslipp eller lysrør. Den koronautladning - strekker seg til en avstand på flere meter til flere titalls meter, med ingen vind har en veldig presis sirkulær form, og dens diameter avhenger nesten bare av intensiteten av den strøm som passerer gjennom (drawing). Trinn spenning (drawing). Middelverdi av jord resistivitet, Ifølge CSN 332000-5-54 av ca 100 ohm per meter. Soil resistivitet er definert som aktiv motstand i jord kube kanten 1 m Målt mellom motsatte vegger.  

 

Forresten, kan svært lik skade av nodene bli funnet på steder der stilkene bøyd Rent mekanisk (forsiktig, uten å bryte) med nesten 90 ° av de som noder begynne med lik pigg tilbake i oppreist posisjon (1. og 2. ovenfra , photo). Det vil virke like, og selv mekanisk skade, mekaniske krefter som oppstår på grunn av press fra celleproliferasjon noder selvskading og lite, uten vesentlige konsekvenser for vitalitet av planter. Sannsynligvis er dette på grunn av den, er det et tilfelle av ekstreme endringer i retning av vekst, nesten 90 grader, i de fleste tilfeller løser noder avvinklingen av flere grader. (photo) 

 

For å prøve noe som dette kornsirkler fenomenet eksisterende Explorers tro, noe annet valg enn å prøve og finne det theirselves, selv på steder der at de ikke ville være fra deres synspunkt i det hele tatt. For å gjøre dette er det nødvendig invitere alle edru Explorers of kornsirkler fenomen som noen ganger av seg selv Utfør et eksperiment kalt blindprøve, eller blind eksperiment (også "nullkorreksjon"). En av de grunnleggende prinsippene, mye brukt Spesielt på en objektiv og god vitenskapelig forskning. Bare la noen avling vokse i laboratoriet uten eksponering for alle energi. På et tidspunkt endre sine vekst retning, bare ved å rotere beholderen i som de vokser. Noen av dem er mulig etter en viss tid Deres retur tilbake til opprinnelig posisjon. Også er en annen form for blank løsning Mulig å prøve - besøke steder med svært uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære, hvor man i tillegg av deres synspunkt, ikke var fungerende noen "aliens energier", eller noen andre, som for eksempel og mikrobølgeovn.  

 

Videre kan ikke bare narkotika av transcendentale, overnaturlige, paranormale eller lignende fenomener Påvirker Explorers of kornsirkler fenomen på stedet, kan det oppstå virkelig "merkelige", nysgjerrige, unormale og uvanlige forbindelser, frie radikaler, ionisert atomer, molekyler og andre ugagn, kan det påvirke den menneskelige hjerne På samme måte som de magiske sopp i en spray 

 

Vår kjære ville menneskeheten før eller senere vil utforske seg selv. Faktum at sirkler, og nesten alle andre regulære og irregulære former i helt beskjære, sikkert mye mer enn 99.9999999% er generert av takket være lyn utslipp, og ikke gjennom noen self-Deklarasjon Misguided Enkeltpersoner, er det bare en objektiv faktor , og menneskeheten er i stand til å oppdage objektiv virkelighet tross alt (noen ganger), vet det egentlig hvordan. (Selv om dette løser allerede godt over 30 år og resultatene ingensteds ...)  

Med henvisning til: det spiller ingen rolle likevel, noen ganger var det enda mye verre ... 

 

Natural Herming (nr. 1)

En av de viktigste og mest på samme tid Årsaker de mest interessante, hvorfor det skjer sånn - naturkreftene Brukes en av de mest spektakulære naturlige måten kamuflasje, hva noensinne De klarte å konstruere. Dette er veldig interessant og uforlignelige naturlig mimikk. Men det er veldig Relativt enkle faktum: kornsirkler er egentlig bare svært sjelden utkommer samtidig, da de ble opprettet, dvs. umiddelbart "etter hendelsen" Selv om det noen ganger kan skje, men sannsynligvis egentlig bare veldig eksepsjonelt. Bare tvert imot, de fleste av mønstrene Vises i de aller fleste opptil flere uker eller måneder etter den tid, da de ble opprettet i FACT, "Exposed" i strukturen i anlegget i feltet ved energien i lynet lade. Bruk av ordet "Exposed" er i dette tilfellet virkelig riktig, likheten med den klassiske fotografiske prosessen, eller med noen av sine forgjengere, for eksempel - daguerreotype, er ganske brukbare og bemerkelsesverdig. Så vel som med fotografering, er det i "sensitive lag" av planter i feltet og skapte helt usynlig latent bilde. Den andre grunnen til at ordet "Exposed" er virkelig brukbart, selv med det faktum at mønsteret er laget - Exposed - under lynnedslag shinigami likhet med mange bilder. Umiddelbart etter utslippet vil være på stedet søkbar bare noen svært sjeldne fenomener - døde insekter, forkullede planter, eller planter sammenfiltrede ledninger i svært intense roterende boblebad, noen ganger som foregår etter lyn utslipp og varer ikke mer enn et sekund. Også endringer i magnetiske felt, termiske endringer i undergrunnen, overflødig statisk elektrisitet ville bli oppdaget umiddelbart. Sist men ikke minst, (sannsynligvis ikke testet ennå, er det fortsatt bare et anslag) antall organismer Skadelige kjemikalier. flatet (skadet, svekket) crop vises flere meste etter uker, eller måneder lenger enn alternativ to. De aller fleste planter Nemlig Umiddelbart etter sjokket tilbake indistinguishably til sin opprinnelige posisjon, og alt er bare begynnelsen. De begynner å falme, for det meste takket være strøm, som gikk gjennom dem. Også kunne trolig bli skadet på noen utvalgte funksjoner ved en skarp bevegelse, og deres falming varer i flere uker. Det faktum at ofte planter stå i lang tid i en oppreist posisjon, ville sannsynligvis mye lenger, enn det ellers ville være tillatt av konstitueringen av kontinuerlig fading ensom anlegget, og med en stor grad være sannsynlig å bidra Water overflatespenning . Deres losji (skadelig, svekkelse) Det som egentlig skjer opp Flere uker etter at tvert imot, kan i noen tilfeller bli opp utrolig fort i forhold til hvor lenge det varte Deres svekkelse. Mens svekkelsen av plantene varte i ukevis, kan deres bøye til bakken Bli med i et tilfelle av en ganske stor mønstre relativt raskt, innen få minutter. Som en svært merkbar Contribution faktum at det noen ganger kan trolig trer i kraft Domino Effect . Svært ofte også grunn av det faktum at noen sommerfugl fløy rundt.  

 

Kjære Mankind!

Neste gang mye bedre å ikke akseptere noen råd fra senil demens.

Hvis det ikke var senil demente De to idioter, Kunne D & D, som for lenge siden et sted i vertshuset gjort en "tilståelse" ta mange forsknings Decades en helt annen retning, som alle andre klassiske og helt alvorlig vitenskap. Uansett, ville senere menneskeheten definitivt løse hele greia selv, for eksempel, er han Mulig YouTube og finne en video (kanskje Wylatovo?, Ser ikke ut som det, vil noen finne), der folk innkalling for en kornsirkel nettopp oppdaget, og på avstand er enda mer Mulig å se retreating tordenvær ...  

 

Videre i teksten nevnes også, som i noen dokumentarfilm er et resonnement uttrykt, at de kan være blå jets og røde sprites, som er atmosfæriske utslipp, men høyt oppe i atmosfæren, oppdaget relativt nylig. Det er trolig ganske en misforståelse. Deres avstanden er for stor for å indusere på jordoverflaten noe så kraftig avgrenset. Selv dem om det er mulig å lese i Lyn: Fysikk og effekter , Rakov, Uman , p.  

 

En annen grunn til at menneskeheten Ville absolutt løse problemet selv er i verden som vil bli stadig installert på forskjellige steder så kalt Live webkameraer (eller i det minste tidsstyrte kamera), og selv på fjerne steder, og i løpet av en periode Vil noen lage en konklusjon at kornsirklene er veldig avhengig av været som De foregående fenomener, selv om kornsirkler dukket Flere måneder senere. 

 

Den siste grunnen er at det er selskaper som Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - koblet fra Siemens, bare Vaisala alene), som omhandler måle effekten av beliggenhet, type, polaritet og intensitet av lyn, også egne en omfattende databaser av tidligere års , og absolutt ikke vil være et problem for dem (hvis interessert) som krevde spor data. Forresten, deres data er svært nøyaktig Ofte, selv om de angitt og målefeil som en rund sirkel diameter 180 m, ofte er mye mer nøyaktig, enda mindre enn 10m. Av denne grunn, er teorien "CC-Lightning" Mulig å vurdere som "etterprøvbare helt bakover", og Fidli. Innsamling av data om lyn utslipp (utskrivning, GPS-data på virkningen punkt, polaritet, strøm, type - kornsirkler eller CG). For eksempel, i Sentral-Europa avtaler med T That CELDN - Central European Lightning Detection Network hele Europa, så mange andre. Alle bruker et nettverk av detektorer Vaisala-Siemens eller lignende. Sikkert det vil være svært interessant å se, hvilke mønstre slutt, mot alle forventninger, vil utføre som "ikke menneskeskapt", eller ekte?  

 

I tillegg til ovennevnte er det alternativer på http://www.blitzortung.org   - side av et annet nettverk system av en Explorers av lyn innvirkning poeng, som bruker sin egen nettverk av detektorer. Selv om det sannsynligvis ikke har en tørr presis informasjon om stillingen, men de kan legge til hele problemet interessante data.  

 

En annen ting er, (og for måling Nøyaktighet), som ofte bare ett formere forgrenet lyn (pluss sin endelige påfølgende utslipp) er i stand til å "sprinkler" et område på flere hektar photo ( i tilfelle av svært sterke utladninger kan omfatte også absolutt mye større områder). Ifølge data fra litteraturen (for eksempel heter Lightning: Fysikk og effekter , Uman, Rakov ) er en ikke uvanlig fenomen, når forgrenede armene til en enkelt lyn traff poeng opp til flere miles fra hverandre. Her igjen - ikke noe annet valg enn å markere det viktigste faktum: lynet utslipp i feltet, hvor en regullar mønster ble funnet, Forekommer noen ganger enda noen dager, men mye mer sannsynlig med uker til måneder før, enn stilkene virkelig bøyd ned .  

 

Bønder og deres arbeidere, selv om de var til stede på fremveksten av vanlige mønstre og se den med egne øyne, vil aldri gi det noen publisitet tørre observasjoner, samt eventuelle funn allerede ferdig vanlige mønstre på sine felt, og vet meget godt hvorfor. Fra deres synspunkt er det bare fast `skal være (skadet, svekket) beskjære og ingenting annet, og tørk en holdning er den eneste riktige. Deres arbeid har alltid vært og vil bli Hovedsakelig ta vare på avlinger (høst), og ikke om bullshit. Et mønster i et felt er ikke innhøstingen. De er interessert i noen flatet (skadet, svekket) ctop bare i form av om det vil være mulig å høste lenger. Kombiner Driver som ville finne mønster i feltet, og det Kalt en journalist, Umiddelbart mister jobben, og aldri i stand til å finne det samme arbeidet på nytt. Funn av vanlige figurer i feltene aldri komme fra Farmers selv, alltid noen fra "utsiden" (eller "ovenfra"), hovedsakelig fra sensationalist lekfolk.  

 

Beskrevet som ovenfor, så selv etter ganske lang tid etter at Lyn Discharge, i løpet av den svekkelsen av stilkene varer i flere uker, er den faktiske timing Likely losji (skadelig, svekkelse) noen ganger egentlig bare ta noen få minutter (Domino Effect), og noen ganger også Rett foran skrekkslagne tilfeldige Observatører (Stonehenge Fractal). Selvfølgelig kan oppstå i minst tørke og tilfeller, når avlingen er fremsatt `skal være (skadet, svekket) nesten umiddelbart etter Lightning Discharge, Under sekunder, minutter, timer ikke mer enn alternativet, men snarere er det en veldig eksepsjonell sak. Tydeligvis det avhenger av gjeldende status, tilstand og modenhet av korn, som er rettet inn utslippet og også på styrken av en bestemt hendelse lyn, sannsynligvis også At han, hvor mange grener er der, og hvor mange påfølgende utslipp treff det eneste stedet. Det kan også Påvirker intensiteten av innfallende nedbør og den resulterende fuktighet og ledningsevne av planter og jordoverflaten. Svært ofte det skjer (Hovedsakelig hvis avlingen er fortsatt grønt nok, med høyt vanninnhold i cellene), at selv etter en meget sterk lyn utslipp er i feltet observerbar helt ingenting, og ikke bare Umiddelbart etter tordenvær, men selv etter mange dager og uker.  

 

en av de mest naturlige Monstrous spøk , som sannsynligvis Moder Natur har utarbeidet menneskeheten for alltid, sammen danner Herming nummer 1 og nummer 2

 

Etteraping Nummer 2

Dancing Air Vortex

I tillegg til det som allerede er beskrevet alt før, er det mulig uavgjort oppmerksomhet til en annen meget interessant faktum, som finner sted på det stedet der avlingen vil bli flatet (skadet, svekket). Likevel rekke naturlige prosesser Det som skjedde der lenge før stilkene var bøyd til bakken, varte hundrevis av timer, kan bare se tilfeldige Observatører på den tiden da stilkene er bøyd til bakken, noe som ikke er mulig å observere på noen annen gang, og hva som kan vare bare noen minutter: Mulig å nevne det som en Herming Nummer 2 - faktisk Dancing Air Vortex.  

 

Like før vil være Dancing Air Vortex nærmere beskrevet her vil bli oppført flere fenomener eller effekter som usuall forut det. Ikke alle oppført, bare noen få de vanligste. Mye mer i detalj vil bli utfallet av deltakende prosesser De utviklet på andre sider som Microsoft Kronologi og undersider, eller i delen Medfølgende Effects

 

Dette er eksempler på fenomener, hvorav noen har veldig lenge siden, noen svært tett forut for selve fenomenet losji (skadelig, svekkelse) beskjære i tilfelle av periodiske mønstre. Ikke bare vanlige mønstre, men faktisk alle lodged `skal være (skadet, svekket) beskjære, som oppstår når som helst og hvor som helst. En av de aller Vesentlige forskjeller, i tillegg til regularitet og uregelmessig den resulterende formen er at de vanlige mønstrene har for mye av Greater Likely LANGT brukt Domino Effect , enn uregelmessig seg. Forklaring av noen mulige årsaker vil bli plassert på Forthcoming side High Contrast Effect , ikke eksisterende ennå. 

 

Noen effekter som følger med foregående skape områder av fast `skal være (skadet, svekket) avling i feltet, ca Sortert kronologisk: Exposition Effect , Interferens Effect , Svekkelse av Stem , Vann overflatespenning , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Umiddelbart etter utbruddet av dominoeffekten som neste effekt Aris - Effekt av Dancing Vortex (luft). Det er ingen spesifikk side knyttet til det, vil være en dominoeffekt Assigned som sin del, fordi det er ganske Tilhører uatskillelig og uten den ville aldri skjedd. Mens noen av de tidligere oppført effekter og kan delta aktivt på å skape mønstre og kan være en av de mange årsaker forbundet uløselig til det, å flytte luft vortex er en helt passiv konsekvens likhet med f.eks Volgende objekt som kastes i vannet vil alltid vises på sirkulære overflatebølger. Selv air vortex, flytting nesten synkront i korn pakker som i dag faller til bakken, er først og fremst en konsekvens snarere temperatur som årsak av den tilsynelatende uforståelige fenomen, selv om tørre krav utgangspunktet kan virke som noe helt utrolig. 

 

Derfor ble Dancing Air Vortex navngitt som nummer 2 Herming - takket være det faktum at svært godt spille en viktig funksjon av kamuflasje og uinformerte observatør må føle nesten uunngåelig, det er helt uatskillelige Involvert i oppretting av mønstrene. Som en ukjent, men svært vanskelig å pin ned ennå tross alt, selv om Problemer med observerbare makt. Derfor kan Tilsynelatende ser ut som en av de mest sannsynlige årsakene til prosessen, som "synkende ovenfra", eller omvendt oppstår fra bakken. Advancing luft vortex er Volgende svært nøyaktig posisjon stilker bunter, gradvis faller til bakken som dominobrikker. At bunter av stilker kan til slutt bli Cascaded Derfor en annen over som et vevd mønster, dermed hele prosessen ser enda mye mer mystisk. Men hele fenomenet Dancing Air Vortex er ingenting annet, enn minst utgangspunktet utelukkende og bare helt passiv luftstrøm, forårsaket av fallende stilker bunter - bare bare for begynnelsen av Domino Effect. Det er fallende til bakken mange hundre kilo materiale, selv i ikke veldig store tall kan det være opp til flere tonn, fra en gjennomsnittlig høyde på litt mindre enn en halv meter. Et slikt stort materiale bevegelse og virkelig Årsaker allerede Betydelig og merkbare luft strømmer. Selv tørke sterk, at det kan faktisk senere også delvis Bidra til å falle ned av noen andre ikke veldig fjernt stengel Volumes, og at noen utvalgte funksjoner delta på kurset av Domino Effect, som selvfølgelig bare støtte helhetsinntrykket av mystikk og inconceivability av observerte fenomenet. Men selvfølgelig, beveger spesielt tydelig luft vortex nesten nøyaktig på som peker, der stilkene er bare falle ned, selv om det trenger ikke være en årsak i det hele tatt. Dominoeffekt kan fortsette helt uavhengig av luften bursts, og arbeidet med en stor feil er enkelt. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å understreke at den største illusjonen av mystikk og mysteriousness fenomen oppnås fortsatt luft, der mezi ovenfor og fallende beskjære klynger er helt alene og uavhengig strømmer Dancing Air Vortex. I tillegg, akkurat der det er grøden klynger faller til bakken. Takket være som tilsynelatende ikke bare som en kraft, som arised på plasseringen helt alene, uten noen årsak, enda mer til alle som tilsynelatende som en kraft, at all bevegelse, som oppstår på stedet forårsaket av seg selv. 

 

Blant annet eier At selskapet de databasse steder i lyn utslipp, sannsynligvis eier noe, hva de har ingen anelse om, nemlig en svært detaljert database over helsetilstand og vitalitet jordbruksprodukter Hvert år i store områder.  

Legg merke til (motto):

Selv om ethvert av kravene på disse sidene syntes å bli formulert med absolutt sikkerhet, bør det bli satt før ham noen av disse innledende utsagn:

Det er høyst sannsynlig at ...

Det kan være mulig å påvise at ...

Det er mulig at ...

For noen (mange) observasjoner synes det (resultater) ...

Være absolutt sikre på hans sannhet kan egentlig bare et rykk, idiot eller tosk.

(Så at man egentlig?)

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke nettstedet Wikipedia - Kornsirkel. Mesteparten av forklaringene, selv om det lagres eller faller nesten fullstendig innenfor Pseudovitenskap (Verdiløs forskning), dvs. Tilhører Kategori: Pseudovitenskap, men minst tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele saken.

 

Fremfor alt må det understrekes at forklaringen er vist her, eller hvilken som helst side av dette nettstedet, gjør i alle fall ikke håndtere konsepter eller felt av menneskelige aktiviteter som Esoterikk, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomener, Ufology, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Tror på romvesener, Romvesen, inkludert Extraterrestrials in fiction, Astrobiologi, E.T., Uidentifisert flygende objekt, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøkende fra Ytre rom, Universet, Galakse, Melkeveien.

Magi, Svartekunst, Trolldom, Heks, Overnaturlig fenomener, Mirakel. 2012-fenomenet, Poltergeist, Konspirasjonsteori, Psykokinese, Sjamanisme, Mystikk, eller andre felt Pseudovitenskap eller Verdiløs forskning fra Kategori: Pseudovitenskap.

 

Slutt på del 2 

 

   

         Del 1        Del 2         Del 3        Del 4        Del 5  

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z