Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-usortert-tekster-3 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Del 1        Del 2        Del 3         Del 4        Del 5  

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

Del 3

 

 

Selvfølgelig er det ikke mulig å si at lynnedslag er de eneste ensomme Årsaker svekkelse av åkervekster, langsiktig fuktighet eller tørrhet kan betydelig svekke også vegetasjon. Det er mulig, basert på allerede statistisk signifikant antall observasjoner (2008-2010 - 100 + +, 2011-noen andre), og den foreløpige Uttale hypotesen, at den nåværende tilstanden av brukte av landbruket teknologi og nivået på avl varianter og hybrider, mais eller mange andre vekster, er nesten aldri fremlagt `skal være (skadet, svekket) hvor som helst, men det der poenget ble truffet av lynet, og noen ganger ikke engang der, som følger av noen negative observasjon, for eksempel Stratov 2009th 

 

Faktisk, broen Vanligvis etter et antall dager, samt uker etter lynet traff inn i planter begynner svingen i bakken, kan delta på andre, sekundære Klart, Konsekvenser av skader på elektrisitet - angrepet av planter og dyr skadedyr, diverse phytopathological endringer. Først er flatet (skadet, svekket) Nærmeste avlingen til det punktet av intervensjon, og andre, mindre berørte områder, tiden mellom losji (skadelig, svekkelse) av de første, de hardest rammede områdene, og den siste, minst berørt også kan variere med inntil flere uker. I et annet sted er vurdert muligheten av to Lightning utslipp til omtrent samme sted, når den andre utslipp faller inn i en helt annen avling i en svært betydelig svekket tilstand.  

 

Det er også Nødvendig å ta hensyn til lyn som kanskje ikke bare falle inn i feltet, kan det avslaget ut og traff forskjellige gjenstander i nærheten, el. linjer, stolper, rails, trær, bygninger, kraftlinjer og overhead, så noen ganger kan ende opp i et felt bare en liten prosentandel av energi, men i enkelte andre tilfeller kan påvirkes nesten hele feltet med et enkelt rett vertikal lyn utslipp, den at all energien er konsentrert i den, inkludert alle dens mulige påfølgende utslipp. 

 

Notert og tid, når etter "en gjennomsnittlig" flash utflod (6 kA) - ekstremt mye regn, under ca 30 minutter falt flere dusin mm nedbør, ble innlevert `skal være (skadet, svekket) hele feltet omtrentlig areal på 6 hektar, veldig uregelmessig form av feltet (foto, 2 timer "etter handlingen" etter utslippet). Nesten helt fast `skal være (skadet, svekket), 80-90%, ikke poengene fremsatt `skal være (skadet, svekket) fordelt svært tilfeldig. Samråd med en lokal bonde oppdaget at før stormen ikke lå på bakken, og selv stengel At han felt. De omkringliggende felt urørt, deres tilstand forandret seg på, sammenlignet med tidligere tilstand, kjent og kontrollert med jevne mellomrom før. (Inkludert Nærmeste, fjernt bare om bredden på feltet banen), Ville hagl være i stand til å treffe så selektivt i et enkelt felt, men likevel så uregelmessig form. Lyn og torden Volgende ble registrert visuelt og akustisk, datamaskin som de er rutet til verden denne informasjon ligger 1700 meter i luftlinje fra "åstedet". Hagl ikke registrert. 

 

Noen ganger kan en situasjon kan oppstå, når det er en fullstendig utladning Ledet til bakken av noen at plasseringen i dag en kunstig eller naturlig lynavleder (et tre, HV feltet ), Men fortsatt forekomme underjordiske elektrokjemiske og termisk (fysisk og termokjemisk) endringer i jord og strøm gjennom planterøttene som over tid kan vise endringer i deres vekst. I undergrunnen, ble det utstrålt på de fleste bare 1 prosent av det totale utslippet energi, utstråler det store flertallet av det når du reiser gjennom luften - varme, lys, de fleste av elektromagnetisk stråling, mekanisk energi og lyd. Grunnet at energi er overført av en gjennomsnittlig lyn, kan det fortsatt underjordiske og Utseendeinnst Relativt store av energimengde, og mye mer i tilfelle av over-gjennomsnittlig utladning.  

 

For eksempel, i en film dokument som heter " Hva i all verden, Inne i Crop Circle Mystery ", Suzanne Taylor , 2009, ( aldri, aldri, aldri Observer dette dokumentet , kan det etterlate en svært alvorlige negative psykiske konsekvenser og dype Senking psykisk -being), er det dowsers vandre gjennom felt som rasende og Dowsing stenger i hendene roterer med hjulene i sosialismen. Lignende bilder kan overvåkes i nesten alle fag dokument med kornsirkler. Uheldige dowsers å realisere det hele tatt, at de bare identifisere kilder eller geologiske forkastninger, som var på plass for lenge siden før den viktigste årsaken til å skape mønstre i avlingen - lyn utslipp, men men kan fungere som lynavledere og pålitelig.  

 

En helt annen årsak til økt følsomhet for mange dowsers og andre også Enkeltpersoner kan være tilstedeværelsen av mange svært giftig gass giftige kjemikalier. Deres tilstedeværelse på nettstedet har aldri blitt bevist, vil det være nødvendig å vente til noen tid. Men selv så, eller rettere sagt over alt, nettopp fordi dette alle dowsers Tilhører stor takk! Tusen takk, kjære dowsers! National Geographic - Er det Real - kornsirkler - 02:33 (foto). Veldig, veldig, veldig ofte utført langt den største delen av arbeidet i alle felt av menneskelig aktivitet nettopp dem som forskere har også til hele verden på samme tid klart svært annonsert "Bruk aldri denne måten, venner"

 

Arthur C. Clarke Mysterious Universe - en avling av Circles ,  

gang rundt 9:09 kvinne beskriver noen spill erfaring fra år 1930, observert når noe sånt kornsirkler, før det "storm kommer" også snakker om det fortsatt ikke er kjent om årsaken er mer betydelige elektrisk strøm eller værforhold 

- Kjære dame, de i begge, hånd i hånd, aldri en uten den andre ...  

 

Så langt har alle filmene som er oppført her ennå, men sikkert 99% av andre selvfølgelig inneholder referanser til eksistensen og prøver av aktiviteter Kalt så hoaxers eller sirkel beslutningstakere. De prøver å etterligne noe på egen hånd, produserer hva faktisk i mye bedre form en helt annen - Mother Nature i forbindelse med elektromagnetiske pulser egen generasjon av spill, derfor det er eller vil være på side Oppsummering Presentert og beregning av "sammenligning inntjening "av hoaxers og den virkelige forfatteren. Det er hoaxers betalt flere titalls euro i en time. Hendelsene må oppfunnet, utviklet former, bygge verktøy, transport til området, og de ​​som de drikker øl på samme tid ... Selv er Lignende hendelser nesten gjort opp primært for TV-film eller dokumentar? Men dette spørsmålet kan igjen helt til side. La oss si 30 euro per time, selv hjernen noen ganger brukt, slik at for eksempel fem timer med arbeid fem medlem team (design form, plassering utvalg, utarbeidelse av hjelpemidler, transport til arbeidssted, dokumentere det hele, amortisering av midlene, og returnere tilbake kvelden øl) rundt € 750 *) . Lyn utslipp må skape et mye mer komplisert, mer og bedre arbeid Nøyaktig tid ikke overstiger 150 milliondeler av et sekund, men vil bli evaluert med samme beløp. På bildet av den gjennomsnittlige kurve Under nåværende utslipp med fem suksessiveReturn StrokesMulig å se med nettet som "arbeid tid" perioden hvor strøm strømmer (99% energi), sammen varer i ca 150 mikrosekunder. Tid, der strømmen ikke skje, titalls til hundrevis av millisekunder mellom etterfølgende utslipp, med tidsforsinkelse av arbeid og hvile, når utslippet virkelig sluttet å virke, er belønningen ikke fundamentalt Mulig, disse er nedetid og lyn har ennå ikke gitt fagforeninger. Et enkelt regnestykke viser lyn som tjener € 750 for 150 milliontedels sekund, ca 5 millioner per sekund, noe som er € 18 milliard per time.  

 

*) Vurdering er meget beskjeden, hvis det var nødvendig å foreta en tørr mønster som for behovene filmproduksjon, ville prisen ha klatret det om ganger, konsultert med ekte film laboratorier ansatte, for eksempel, må inneholde leieprisen og feltet avlinger 

 

Her vil hete og flere mer eller mindre fullstendig marginalisert eller forsømte "trappet leder formers", dvs. hvilke omstendigheter kan hjelpe sin formasjon. Trinnvis leder - innledende fasen av etableringen lyn utslipp, før ut av seg selv (Return Stroke, Sterkeste og mektigste delen av utslippet). Under Trinnvis leder gradvis sammen pre-ioniserte stier mellom sky og bakken, og etterfulgt av ytterligere positiv streamer. Dette representerer noe som en bekreftelse på en link som synes å "kjøre oppover" til trappet leder, Etablering av kontakt i en liten høyde over bakken (titalls meter). Bare da vil skje Return Stroke- Major og synlig utslipp, i løpet av den utslippet mezi sky og bakken strømninger av titalls til hundrevis av tusenvis av ampere. De tidligere to er nesten usynlig, og "bare fungerer" med strøm på titalls til hundrevis av ampere.  

 

Som lynavledere fungerer i mange tilfeller hauger av gjødsel , også trikkelinjer . Trikkelinjer gjenspeiles meget sterkt, og design Ofte kopierer sine figurer. Det oppstår på grunn av dem (trikkeskinnene) noen interessante egenskaper som vil bli beskrevet nedenfor, eller ved spesielle sider. Spørsmålet om dannelsen av lyn utslipp vil bli behandlet mye mer på siden Detaljerte fysikk . Omstendighetene foran At Trinnvis Leader selv er beskrevet som foreløpig Breakdown ( The Lightning Discharge , M.A. Uman , Dover Publications 2001, 71 p ). I løpet av de foreløpige Breakdown ledende baner dannes i luften, som er preget av ledningsevne og høyere Under reisen fra sky til bakken kan bli tråkket Leader Ledet gjennom dem. For eksempel er fra hauger av husdyrgjødsel Kontinuerlig fordamper forskjellige Damper sterkt dissosierte, Økende ledningsevnen lufta over flere tema ved størrelsesordener, til høyder av titalls og hundrevis av meter i ingen vind. 

 

En annen uregelmessighet: tilstedeværelsen av mikroskopiske partikler Fe.FeO.Fe2O3 i jorden. Selv om partiklene også Ville dannes ved slitasje av teknikker, som brukes i landbruket siden antikken (og gå i oppløsning og rust). Under mekanisk - elektromagnetisk eksplosjon, som oppstår under lyn utslipp (utslipp utstråler en tørke av mengde energi ville det ville være en elektrisk lokomotiv dratt over en avstand på flere tusen kilometer) til både hisse opp støv, partikler inneholder det avhandling, både med gjennom planter som gjennomgår indusert (elektromagnetisk også elektrostatisk) elektrisk strøm, og de ​​blir et øyeblikk elektromagneter som avhandling partikler tiltrekke  

Gjennom alt dette er bare en liten av beløpet sammenlignet med hva som har jordbruksland og naturlig innhold av jern ioner (3% vekt.) 

 

Hvis lynet er stand til å danne i dette feltet, ville Hvorfor et fast mønster bør gjøre noe annet? (Corners) 

Her er resultatet av et eksperiment med effekten av sjokk og press bølger forårsaket av elektrisitet fra kondensatoren (2500 V, 10000pF, dvs. ca 0,03 Joule, lengde utslipp Ca 1mm) i et granulat materiale (mel).  

Skaper en svært vanlig sirkel (diameter på ca 11-18 mm), jo mer vanlig, jo mer repeterende utslipp finner sted. Sjokkbølge og at umiddelbart etter Volgende trykkbølge (Det er sjokk - Supersonic Wave svekker) av elektrisk utladning med multi-milliard Joules energi (gjennomsnittlig lyn), er ca hundre milliard ganger (10 11 ) sterkere, enn den som benyttes i testen . Fordi de mekaniske virkninger av utslippet (Angående forholdet Vinkelrett utløpsledningen grunnet overflaten) avtar Omtrent som tredje potens av avstanden (mer presist, et sted mellom den andre og tredje, si, nærmere til den tredje), hvis feltet i stedet for hvetemel lå (sand, korn, salt, noe pulver materiale) ville ikke være noe regn og vindstille, ville det skape en sirkel med en diameter på omtrent 15 til 20 m til samme avstand vil nå den mekaniske samme effekt av sjokk og trykkbølgen. Dem ikke bøyer til bakken, varer bare et brøkdels sekund, men betydelig stilker kan være mekanisk skadet, og sammen med de induserte strømmer og passerer direkte påvirke betydelig vitalitet av planter og forårsake losji (skadelig, svekkelse) av planter i opp til fjern fremtid.- Lignende eksperimenter med pulverisert Fe2O3 og Cr 2 O 3 , som simulerer de magnetiske egenskapene til den midlertidige halm under utladning - ikke fake eller hoax, enkelt Forsøk praktisk og reproduserbar til enhver tid. Coil Inductance utstillinger, oppviser sin motstand linje, derfor kan de sammen skaper en RC element, som oppviser en resonant frekvens, og dette er den mest sprø. 

 

En annen svært viktig faktor som påvirker negativt plantehelse, med spredning energi og underjordisk passasje av strøm gjennom rotsystemet av planter, og elektrokjemisk og termokjemiske prosesser i undergrunnen, Bidra til dannelse av reaktive radikaler og anbefaler dem oppstår fra ( mer løselig) forbindelser også som kan påvirke planter. Det faktum at enkelte kretser blir liggende med og mot klokken andre, trenger ikke være forårsaket av retning av elektrisk strøm som flyter under eksponering, men bare ved en ren tilfeldig mekanisk impuls i det øyeblikk losji (skadelig, svekke) - For eksempel den dominerende vindretning på tidspunktet for losji (skadelig, svekkelse), og i stedet, der Domino Effect starter. Bruke Domino Effect kan forklares også Ofte i sentrene for klynger av mønstre stående stilker - grupper av fallende stilker stilker er som å gå rundt dem. 

 

En prøve av "vitenskap" disipliner, hovedsakelig brukt inntil nå ville kornsirkler Explorers: Esoterisk, synske, Dowsing, (mo) mental energi, aliens, UFOer, overnaturlige, og Intergalactic, interstellare kommunikasjon, ET, tenkte energi og kraft, energi overføring eksperimenter , militære eksperimenter, spionasje, og diverse andre konspirasjonsteorier (brøkdel av en prosent, mange andre ikke navngitt) 

 

En prøve av helt naturlige og vitenskap disipliner, kan alle dem i. kontrast til alle navngitte pseudosciences og sciolisms være alvorlig, pragmatisk, autentisk, pålitelig og repeterbar primært ganske Brukes for kornsirkler Opprinnelsesprodukter forklaring her (40 +) 

 

Mange kornsirkler inneholder noe som ville bli kalt en "digital signatur". Flere små sirkler med en diameter på 0,5 m eller mindre, noen ganger ligge svært langt fra mønstrene og er fullstendig neglisjert fenomenet oppdagelsesreisende. De er steder hvor falt svake armer av utslippet. Sikkert er noen ganger funnet også på store felt med "mønstre" av helt uregelmessig flatet (skadet, svekket) beskjære, uten ekstra Større fast mønster, og de ​​vil være kornsirkler fenomenet Explorers ignorert enda mer. Men dette er hovedsakelig for å bekrefte ektheten av det naturlige, ikke menneskeskapte opprinnelse tørke mønstre, fordi hjernen til D & D er for enkle og tom til å gjøre noe sånt.  

((foto

 

En spesialitet av nettstedet cropcircles.cz med det faktum at nesten uten unntak, sikkert mye mer enn 90% av agrosymbols oppdaget i Tsjekkia viser som "sannsynligvis hoax" , som betyr menneskeskapte mønstre. Det er mulig å sterkt opposte, godt over 99% er bare og bare ekte, skapt av Purely naturkreftene. Mye mer presist, 99.9999999%. Så mange idioter, i tillegg til tørke og stor, sannsynligvis ikke i Tsjekkia, og sannsynligvis i hele verden. På den annen side, hvis alle idioter i verden gjorde ikke noe mer, enn å skape kornsirkler, selv om de andre problemene ville bli redusert betydelig, men det ville ikke være hva du høste. Selv aka som kombinerer hogstmaskiner har løfteanordninger.  

 

På dette punktet er det nødvendig igjen sterkt advare eventuelle Crop Circle Makers, Nevermore å forsøke å lage mønstre, eller vil bli en gang virkelig møter dem den eneste sanne skaperen i feltet. Etter det vil det være på dette feltet forberedt for innhøsting selv, kroppene deres stasjonær kjøling. Men etter det vil da høste Men in Black (bil).  

 

Det skjedde noe over feltet, hva som er mulig (force effekter) å sammenligne med en eksplosjon av hundrevis, i ekstreme tilfeller selv mange Tusenvis av kilo TNT på en liten høyde ovenfor. Forresten, etter eksplosjonen av eksplosiver hvor som helst i verden, like over bakken i nærheten av eller under er alltid og bare skapt formet krater ... (Samt etter virkningen av ethvert objekt i vannet er opprettet utelukkende og bare sirkulære bølger på overflaten). 

 

De nærmeste analoger av lynet utslipp i feltet fra den mekaniske synspunkt ville være en eksplosjon av detonerende lunte, veier minst flere hundre gram sprengstoff per meter, henger opp og eksploderer feltet nær overflaten fra høyden mellom Flere hundre Det meter og opp til flere kilometer fra himmelen (størst mekanisk og elektrisk utladning effekt på stilkene kan forventes fra den delen som ligger opptil flere titalls meter over feltet).  

 

The Lightning Discharge er ganske komplisert sak, som er mulig å lese om i en rekke spesialiserte publikasjoner, som skiller seg ut blant Hovedsakelig Lyn: Fysikk og effekter , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Begge forfatterne er å anse Pålitelig og to verdensomspennende "guru" i feltet av lyn utslipp fysikk Investigation. Her blir nevnt bare noen forenklede noen grunnleggende fakta om negative sky til bakken lyn (den vanligste tilfellet kapittel 4 av boken, sidene 108-191 ). De viktigste komponentene i prosessen med å danne utslippet er Trinnvis Leader eller Dart Leader ( SL , DL , f.eks. side 109 ), som flytter fra skyen mot bakken, og når det er tilnærminger innen et par meter, starter 's Theme From noen vesentlig, ofte begrunnet objekt på bakken (dirigent, gjødsel), i motsatt retning oppover Koble Leader ( Positiv Streamer ), både kontakt sammen flere meter til flere titalls meter over bakken og vedlegget prosessen vil skje, det som til slutt kobler sammen to steder - i første og kilden til lading sky inne - opprinnelig med et stort potensial forskjell (opptil flere volt Milliarder) ledende kanal, si "by wire", og bare noen få milliontedels sekund etter at koblingen er etterfulgt av de viktigste "show" eller en "fyrverkeri" -Return Stroke, Hovedstad og største utslipp, selv om varer bare noen få titalls til hundrevis av milliontedels sekund, med peak strøm opp til flere hundre tusen ampere. BareReturn Strokeer faktisk mulig å observere, The foregående to fenomenene er nesten umerkelig, og kan bare registreres og registrering og sensitiv målemetode (Deres strømmene er 100-1000 ganger svakere). Mye mer informasjon om Lightning utslipp, Deres fysikk og energi, som er hentet fra flere nevnt, og andre publikasjoner, er eller vil være mulig å lese på sider og undersider av menyen Lyn

 

Den viktigste delen av hele utladingen er Return Strokeeller dets etterfølgende slag, også navngitte påfølgende slag eller re-streik. Deres tidsintervall etter den første eller RS Mellom seg med flere titalls til hundrevis av millisekunder. I deres tilfelle er det en helt vanlig fysisk fenomen - passasje av strøm gjennom dirigent, som renner gjennom i de beste titalls hundrevis Tusenvis av ampere, og produserer i sin nærhet elektromagnetiske felt, utrolig sterke. Slik et sterkt felt kan produseres i laboratoriet (tideler til enheter av Tesla), men ikke på tørke og store areal og aldri med tørke og steepness av ledende. Gjeldende Varierer i hastigheter opp til mange titusener av ampere i en enkelt mikrosekund (milliontedels sekund), noen påfølgende RS opp 200 Tusenvis A / mikrosekund . Dette er veldig forskjellig fra derfor sammenlignet detonerende lunte eksplosjon, som er i stand til å forberede seg til publikum bare synlig og hørbar ytelse. I motsetning til det å forberede lyn utslipp annen ytelse - helt usynlig, inneholder (emitting) den samme eller enda høyere energi - enorme elektromagnetisk eksplosjon (noe som en liten likhet av en elektromagnetisk puls Volgende et atom eller thermonuclear bombeeksplosjon). Bratt forkant av denne pulsen er i seg selv noe som kan aldri være (fra elektromagnetisk synspunkt) klarer å forberede i et laboratorium. Frekvensen av dagens oppgang er derfor nødvendig å nevne, fordi den spiller en viktig rolle under prosessen med induksjon spenninger og strømmer i de omkringliggende gjenstander, inkludert planter, men også i planterøttene og jordsmonn.  

 

Det er ikke nødvendig i det hele tatt Spesielt frodig fantasi til Utled den konklusjon at dagens momentum og oppnår maksimal verdier, sier 800000 ampere, som går langs stien plass, sier hastighet på 8 km 200.000 km per time, med ledende skarphet 200000 ampere per mikrosekund (milliondel sekunder) på treffpunkt skaper interferens og resonans karakter noe større enn bare "slag i vannet." Gjeldende impuls selv, spesielt dens mektigste delen, varer aldri lenger enn noen få titalls milliontedels sekund. Bærer en stor elektromagnetisk energi, kan skape en utrolig stort og uforståelig vanlig resonans og elektromagnetisk interferens mønster. Noe av det kan være i strukturen av plantene i feltet innspilt, se Exposition. Handling av flere tørre Sammenhengende pulser på ulike tidsintervaller og mai Avstander Arise svært kompliserte forstyrrelser effekter, selv om svært kort. 

 

I motsetning til elektromagnetisk stråling, de mekaniske Konsekvenser av raske og intense tørkeperioder, kan ekstremt energisk impuls på virkningen vedvare opptil flere sekunder. Plasma kolonne begynner å utvide svært raskt til siden, først på supersoniske hastigheter, noe som over tid vil avta til lydens hastighet, og enda senere til Subsonic. Inntil hastigheten synker under, sier 300 km / t (en tredjedel lydens hastighet, fortsatt langt over noen ambient vind), vil være dens form og spre primært styrt av sine egne, lover og regler. Utgangspunktet den vil spre svært jevnt alle sider, som et svært nøyaktig sirkel. Det er veldig også sannsynlig, men fortsatt svært vanskelig å verifisere at minst i noen tilfeller, om den mektigste eller bare gjennomsnittlig lyn på stedet Oppretter en vortex ring. At i løpet av de høy-energi lokale endringer i gassform miljø oppstår veldig ofte.  

 

Uansett utført over bakken kjernefysiske eller kjernefysisk eksplosjon Oppretter den berømte sopp. Det er mulig å se at samtidig med hver tørr sopp kombinert med en mye raskere sidelengs spredning vortex ring (supersonisk hastighet), men mindre merkbare og merkbar. Se også Mulig bare raskt spre detonerende bølge, mye mer raskere enn alternativet sopp, i form av sirkelen nøyaktig presis. Eksistensen av vortex ringer på stedet etter utslippet av lyn er svært vanskelig å utføre, hovedsakelig med den begrunnelse at alle potensielle vitner, SOM Lignende skjedde på et sted, fotografert Absolutt ikke, og heller ikke vil definitivt prøve å observere hva fysiske fenomener tar Det stedet på stedet. Hans eneste bekymring på nemlig at tiden prøvde å redde sitt eget liv, og i den tiden, mest for en observasjon virkelig, enn si fotografere eller utføre eksperimenter, er mye tid ikke igjen. Ingen valg, men likevel integrere egen fantasi til forskning, og prøver å imitere skjer gjennom datamodeller og muligens mye mindre energisk fysiske eksperimenter. 

 

Det er mulig, for eksempel oppmerksom på at i forhold til noen lyn utslipp forekommer sjelden er under bygging, Selv om de fleste energiske laser i verden Brezany hva den genererte og overført makt, og bare "flivver". 

 

Involvering av fantasi i vitenskapelig forskning er ikke noe ondsinnet, bare husk, det nevnte om nytten sin Spesielt for noen vitenskapelig forskning for rundt hundre år siden, noen Mr. Einstein.  

 

Selv induksjon er kun mulig å produsere vekselstrøm, men selv et enkelt lyn utslipp er mulig å vurdere som en halv syklus av vekslende spenning, som er som en felles prosess indusert i noen ledende gjenstander i nærheten. Mye mer presist definert i de omkringliggende objektene er indusert hver loop stigende og fallende kanter bølgeform av elektrisk strøm. 

 

Disse fenomenene er svært tett involvert i elektriske standarder knyttet til lynvern, se (EN 62305). De elektromagnetiske effektene kan multipliseres med også samtidige, forvrenging parallelle armer av samme eller påfølgende utslipp (re-streik) og deres parallelle armer, som alle sammen elektromagnetisk Muligens elektrostatisk og mekanisk (lydvibrasjoner og lavfrekvente Jordskjelv - lissajouss tall) appellerer og interfer.  

"> ->  

Umiddelbart Under Return Stroke, Eller noen påfølgende tømming vil være mulig Umiddelbart måle i lyn utløpskanalen spenning "bare" rundt 100-300 Tusenvis V / m Denne verdien er i betydelig kontrast med spenning gnister hoppe gjennom luften, som er på 0-90% av fuktighet på ca 3 millioner volt per meter. Ved 100% eller høyere luftfuktighet (mettede damper), for eksempel, like over vann-nivået, men denne verdien synker ned til bare 100-300000 volt per meter. 

 

(Det sterkeste ikke å bli testet og han bare Målt Det punktet - tørr Explorers derfor kontinuerlig Ville Nedgang i antall, og dermed ville de være må fornyes på kort mellomrom overmuch). Like før dette utslippet skjer, med mellom skyen og bakken på steder Visse spenninger opp til flere hundre tusen, samt over en million V / m (samme tid, ikke måle noe der i person).  

 

Et notat: mens alle de tidligere nevnte hypoteser og teorier er ment å handle Helt seriøst, vil nå bli satt inn en litt "crazy": Trikkelinjer i feltene, som er betydelig mer ledende miljø som nabolaget, i fordypningene akkumulert mye mer fuktighet også stående vann (foto). Fuktighet holder lengst der (etterprøvbare og verifisert), opprettet som produseres naturlig pålitelig funksjon lynavledere, i mange lyn som treffer og langs som passerer gjennom som som som i en berg-og dalbane.  

(Verified fotografert, andre referanser nedenfor, er dette likevel ikke så gal) 

Nesten uten unntak til enhver plassering av trikkeskinnene avhandling i feltene relativt nøyaktig flat-coil merkbar likhet med det som produseres i kretskort - PCB (og at dette er gal), kjent fra elektroteknikk og ofte ble generert på PCB, Kanskje bare sporadisk Litt forvrengt reiser til fjerntliggende kraftledninger tårnene, forresten utmerket lynavledere, trær og busker, også svært gode lynavledere, eller en annen naturlige formasjoner, og i samsvar med en bestemt form av feltet? (obrázky)  

 

Fra flere observasjoner virket det ( Google Earth ) at i engelsk felt spoler er svært ofte kortsluttet gjennom svingene, i motsetning til fra for eksempel engelsk, men det var bare en antakelse basert på en ikke veldig statistisk pålitelige prøve. Senere, også Observert i tsjekkiske kortsluttet spoler, og statistisk signifikant undersøkelse av flyfoto (hundrevis) funnet, at det motsatte er mer et unntak, så det første inntrykket var trolig tilfeldig. Sammen med trikkelinjer skadet beskjære ( fast `skal være (skadet, svekket)) er forårsaket av blitsen utslipp svært ofte, ofte og veldig nær sentrum av kvart omdreining (bilder), eller til og med tilfeldig lokal "mer enn bare en fjerdedel slår"photo, photo (En i år - 2010 - fanget, alt fra LP).  

 

På dette punktet vil bli vist flere bilder som mer eller mindre (men noen veldig, veldig Mer enn mindre, er det nesten et bevis) støtter teorien om opprettelse kornsirkler av Lightning utslipp, tatt av eksisterende Explorers of kornsirkler fenomen, + noe fra Google Earth , noen av dem er også veldig, veldig havet. (Støtter inntrykk av at losji (skadelig, svekkelse) av avlingen oppstår etter sjokket, conducted foretrekke ved trikkeskinnene) 

For det britiske Boys skapte begrepet "Lightning Forming Crop Circle Theory"  

 

Gang kornsirkler virkelig ser ut fotografier av positiv eller negativ gnist utladning (Lichtenberg figures, Kirlian foto) - , Kornsirkler og utslipp.  

 

I tilfelle noen kornsirkler er en annen Deres Explorers overrasket Deres fraktal struktur. Fraktaler ble oppdaget i matematikk Relativt nylig (1905, med grafisk representasjon Datastyrt 1975). Men det er viktig å innse at naturen hadde alltid visst fraktaler - atomstruktur forbindelser, galakser, ulike strukturer av planter og dyr organismer, barskog og løvskog trær, Deres rotsystem og andre planter, vaskulære og nervesystemet av dyr, elver, fjell, skyer, snø flak ... Selv en svært hyppig Mulighet for å slippe ut overskytende kostnad er utført av fraktal strukturer. Nesten hver lyn Representerer en fraktal av seg selv, en form selv ekstreme tilfeller av fraktaler. Mye mer typisk eksempel på en fraktal temperatur samt selve Lyn Stepped Leader, men det er nesten usynlig. Men det er også film poster, der det er visualisert på, er det bare mulig å se der. 

 

Hvorfor, når er det mulig å forklare alt så pent, kornsirkler ikke å oppstå når som helst i feltet, der lyn traff? Dette faktum kan delta for flere grunner. Det kan være:  

- Fullstendig udefinerbar tilfeldighet  

- Geologiske forhold på det punktet av Arising: ledende stier dannet i den underjordiske forårsaket av samhandling mellom jord og lyn utslipp til nærliggende steder for millioner av år, naturlige og kunstige underjordiske bekker, kanaler, fjærer, vanntanker, kondensatorer, (vann og elektrisk), resonans og interferens (mekanisk + elektrostatisk og elektromagnetisk), geologiske og undergrunnen opplistede enheter (elektrostatiske og elektromagnetiske feltene er stor, og selv mellom dem kan føre til resonans og interferens)  

- Forholdene, vanskelig å oppfylle (for storm) - fravær av regn og vind 

- Estimert tilleggsvederlag og Mulighet utforsket er i det minste at noen vanlige mønstre oppstår så, at i samme sted to ganger truffet av lyn, med en lang intervall (dager til uker). Den første av disse symbolene, bare "sette scenen" (produsere opp til flere milliarder "pre-Exposed" Svekkede stilker, med henvisning til: Det til tross for hva som skjedde med dem, ikke innlevert `skal være (skadet, svekket) ennå, det er det neste utslipp handlinger Volgende noen uker mye lettere. Igjen, en annen likhet med klassiske bilder, Når er det mulig noen av lagene exposured svært følsomme for små mengder av lys, slags pre-utredning, sensitize laget til en enda høyere sensitivity.The forskjell i mekanisk styrke og kraft for å bøye eller brekke stilker upåvirket og påvirket av den nåværende er stort og det er Mezi titalls hundrevis av gram (bøying) til mange kilo (pause). svært avhengig medgått tid etter intervensjonen elektrisitet, svekkelse av plantemateriale etter at det er svært langsom fremgang. Vegetasjon Upåvirket av lyn og ikke skadet av elektrisitet ikke bøyer til bakken selv under de mest voldelige storm i også samspill av regn, når avlingen er under påvirkning av vind godt over 100 km / h og kraftfulle vannføring, men selv en stilk er ikke fremsatt `skal være (skadet, svekket). Rammede Umiddelbart og ikke flatet (skadet, svekket), vil bli flatet (skadet, svekket) ikke mer enn etter noen uker alene, eller etter en lett bris, eller når de er takket være tung morgen dugg eller en lett regn. 

 

- Eksepsjonelt høy intensitet av lyn utslipp, eller hele eller nesten all energien konsentrert i en enkelt eller bare noen få (mellom 5 - 8) vinkelrett cloud-bakken utslipp (CG);    foto foto,   

- Eller noe helt annet.  

 

Situasjonen, at etter en sterk vind og regn vil ikke vises liggende på bakken, og selv stengel, med mulig enkelt observere for eksempel Under et helikopter passerte over noen felt beskjære, er stilkene som blåser i vinden som flaggene til kommunismen, noen ganger bøye godt over 45 grader, men etter falming ut at sterk luftstrøm umiddelbart og sikkert satt tilbake i oppreist stilling. Discovery Science, Kornsirkler: Mysteries i feltene , dir. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Kornsirkel snamely etter lyn utslippene ikke å oppstå i alle felt (og en beregnet milliondel eller mindre av tilfellene), men noe, Forekommer bare en ganske vanlig noe nesten alltid (og melding nummer to).  

 

En melding nummer to: Nesten alle flatet (skadet, svekket) crop (95% enda mer, det vil si om lag en million kvadratkilometer per år på verdensbasis) er forårsaket av lyn utslipp i feltene eller like over dem. Nevn var tidligere i teksten og bildet - hele innlevert `skal være (skadet, svekket) feltet i Benátecká Vrutice.  

 

Avklaring: det var ikke alltid det samme. Ett av endepunktene Spesielt for korn (for enkelhet begrenser mulig at bare for hvete, rug, bygg, havre, mais) er, den såkalte "motstand mot losji (skadelig, svekke) ", eller mer presist spontan motstand mot losji ( skade, svekkelse) i det siste kanskje ikke for noen korn ikke høy, når visse varianter av bygg, rug eller hvete nesten nådde høyden av en voksen mann. Men takket være fokusert planteforedling kultiverte varianter var mye lavere, og i dag er intet unntak, at noen varietes bygg er nit Høyere enn 0,5 m. Dagens varianter av rug, hvete eller bygg har sammenlignet, sier til fifties av det 20. århundre tendens til spontan losji (skadelig, svekkelse) nesten null. Et øyeblikksbilde fra filmen Alle mine landsmenn, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Som med kornsirkler, også i tilfelle av uregelmessig fast `skal være (skadet, svekket) beskjære, og det er ganske vanlig regel at avlingen blir flatet (skadet, svekket) noen ganger opptil flere uker "etter hendelsen", så Umiddelbart etter stormen, mens bønder ofte forlater svært lander etter inspeksjon ganske fornøyd, fordi de tilsynelatende "ingenting skjedde", vet at det mange steder er det allerede "plantet" eller bedre sagt "Exposed" Det er en stor rot og ødeleggelse. Mens selv etter en svært kraftig storm ikke lå på hele feltet, og selv stengel på bakken, flere uker etter, under vakre solfylte været, interlaced her og det ville være bare sporadisk liten regn, Bringing så mye som trengs fuktighet, ulykkelige horrified Farmers bare se, som det var avhandling under ideelle forhold "sovner" (lodges) betydelig del av feltet og vil være svært vanskelig å høste. Bønder er vant til å knytte og fremlagt `skal være (skadet, svekket) beskjære etter tordenværet i hovedsak opptrer i fellesskap med hagl, så med mindre avlingen ikke er flat (skadet, svekket) Umiddelbart etter stormen, er saker som ikke allerede er dealed av dem så mye. Etter verden går mye oppdagelsesreisende fenomenet kornsirkler, som forlot en lovende karriere i fysikk og elektroteknikk, og har hatt det en gang tilsynelatende mye Utført.  

 

Dessuten har de bøndene som er de i mange av deres ekspert rapporter og studier dokumentert gjentatte ganger svært nøyaktig effekten av lyn utslipp i åkervekster, hvorav mange er eller vil bli gjengitt på teser sider. Rødbeter, meloner, potet, tomat, bomull, soyabønner ... 

 

Slutt på del 3 

 

   

         Del 1        Del 2        Del 3         Del 4        Del 5  

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z