Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-usortert-4-tekster . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4         Del 5

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Del 4

 

I mange dokumenter som omhandler spørsmålet om kornsirkler oppstår omtale av helt upåvirket planter, "fremmed" blandes, dyrket i monokultur (aliens inngitt `skal være (skadet, svekket) bare bygg, ikke handle på hvete også stede der) - ff selvfølgelig annerledes fuktighetsinnhold, forskjellige motstand, indusert annen energi, annerledes (lavere) nivå av skade, kan grønnere planter synes helt upåvirket. På den tiden (2010 observasjoner,foto foto) Når bygg er i noen av feltene allerede i tørke og modenhet stadium, at en betydelig del av stilken er tørr halm, hvete i andre felt er fortsatt veldig grønn med høyt vanninnhold og elektrisk motstand Sikkert mange tusen ganger lavere, som dermed representerer nesten en kortslutning for induserte spenninger. Selvfølgelig ikke utelukkes at etter noen uker vil bli innlevert `skal være (skadet, svekket) også at forskjellige personer tilsatt i monokultur, og som oppnås har mye lavere mengde elektrisk energi, men det er vår kjære Explorers kornsirkler aldri kan merke i det hele tatt.

 

Spenningen indusert på direkte ledningen (i avstand) kan betraktes som en svært myk energikilde, Whose spenning (The Same forholdsmessig nåværende og dermed også andre makt brøkdel av energi) under samtrafikk med lav ledermotstand aldri stige opp til tørk og høye verdier som spenningen på elektroden med en motstand mye høyere. Det samme gjelder for energi, generert på andre måter - direkte ledning og elektrostatisk induksjon. En annen mulig måte av elektrisk strøm til kornaks er det som kalles spenning og stepping oppstår for eksempel Under faller av HV kabelen i bakken - på grunn av jord resistivitet kan være spenning mellom de to stedene på jorden overflate i menneskelig trinn avstand Mange tusen volt, og i tilfelle av lyn selvfølgelig mye høyere. I tillegg legger og betydelig bidrag til skade av planter strømmen som går gjennom sine røtter Under spredning av lynstrømmen underground, dvs. Klassisk Ledet av den nåværende dirigent - ønsker en ledning, ikke indusert.

 

Et annet interessant fenomen er det faktum at noen steder, hvor det skjedde et lyn utslipp i feltet, flere uker etter vokse unge planter av samme art, som perioder med Spiring Kan anslått å være ca den tiden da det var utslippet. Dette kan være en levning av antikken, som opprinnelig tjente å bevare arten, som nå vokst og dyrket arter av korn, selvfølgelig, trenger ikke, men sikkert dem ville ha vært nyttig, hvis du er på kloden har oppstått og større katastrofe . For eksempel, spådde en gammel mayaene for 2012 (At Stones vil gå ut av virksomheten). Typisk i så måte er frøene av noen planter, kanskje fra den australske bushen, også Kanskje noen andre, som bare spire etter brannen. Spire før Ville det være grunn til regulariteten på lokale branner var nesten ubrukelig, fordi da ville hele befolkningen ble utryddet.

 

Explorers kornsirkler selvfølgelig ville være i stand til å oppdage noe på sine nettsteder Similary, eller enda allerede har noe sånt i sine fotografier tatt, men ikke evaluert.

 

Objektivt er det nødvendig innrømme at noen avling sirkler fenomen Explorers har lang tid før lagt merke til at i nærheten av tallene er mulig å registrere eksistensen av (eller tidligere eksistens) "noe uforståelig elektromagnetisk". Det bør videre bemerkes, med henvisning til: At figments, som de utlede fra det, kan være i nesten alle tilfeller klassifisert som komplett Trumper. Vi kan bestride om det, kan vi selv er uenig med det, men det er alt hva som kan gjøres mot det.

 

Bent og utvidet noder:

De oppstår med absolutt alle fast `skal være (skadet, svekket) beskjære i verden. Ikke lenger enn valget under en time Umiddelbart etter losji (skadelig, svekkelse) Mulig register vokser noder endringer, som gjennom anlegget prøver å rette opp en permanent avvik fra vertikal retning. Det faktum at kornsirkler forskerne ikke merke til det ennå (bøyde noder på avlingen innlevert `skal være (skadet, svekket) hvor som helst), kan trolig bli fritatt fra Deres Amazement, forbauselse, entusiasme for forskning av noe fantastisk og helt uforståelig, og det er Tilsynelatende så lett tilgjengelig som hadde ideen om utenomjordisk intelligens eller eterisk, dessverre at de ikke tror det noen gang håndtere noe så ordinært og bakkenett, for eksempel "er ofte" helt uregelmessig flatet (skadet, svekket) beskjære, uten mønster. Ser på noen mønster av kornsirkler i Discoverer Deres sannsynligvis kan ikke gjøre noe annet enn alternativ:

Første å bli helt sjokkert

Andre merk: det er helt umulig å være menneskeskapt (han er rett, leder!)

Tredje Merk: Dette måtte lage noen form for intelligent liv eller skapning eller vesen (Her er det med sannheten noe verre, formann)

et notat til 3: opposisjonen av kornsirkler Explorers mot naturlig, uten å handle av intelligens dannet mønstre fører til at det i naturen ikke kan bare gjøres av vanlige mønstre selv eller bare (tilfeldig) naturkrefter

 

Oh no, kan de, bare husk:

krystall lattices, krystall strukturer, krystallografi

strukturen av atom, elektron skall, molekylstrukturen av materialer, atomære og molekylære orbitaler og Deres hybridisering, bygging av atomkjerner

fraktal struktur av det overskytende elektrisk ladning utladning (Lichtenberg mønstre), fraktaler i levende organismer (vaskulær og nervesystemet, de rotsystem, figurer av lauv-og bartrær ... fraktaler i livløse strukturer - former av galakser, snøflak, og til slutt , igjen og igjen: resonans og interferens - fysikk, mekanikk, elektronikk, optikk.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Det er noe annet valg enn å appellere Explorers fenomenet kornsirkler å utføre noe som de har sannsynligvis aldri gjort gjennom mer enn tretti års kartlegging kornsirkler.

Besøk et felt hvor en avling er innlevert `skal være (skadet, svekket) komplett uregelmessig, uten noen tegn til et fast mønster. Også det De vil finne en masse (lett Identisk) avvikende effetcs, bøyde og langvarig noder. Ved å sammenligne avgjøre om de vil absolutt noder er indistinguishably fra de som de fant inne kornsirkler. De vil finne at fluer er grillet i nøyaktig de samme som inne kornsirkler. Infra, statisk elektrisitet (feil), magnetiske og andre. vzorek.jpg, moucha.jpgAlt vil være der, inkludert expulsed hulrom og explosed noder, vil magnetiske anomalier oppdage og mobiltelefoner vil slutte å fungere. Nøyaktig den samme endringer av noder vises også, selv om forsøk vil bli gjort ved å endre retning av plantevekst i laboratoriet, bare håndheves av å endre plasseringen av stilker. Igjen, vil også expulsed hulrom bli. (Korreksjon av null, blank, allerede nevnt)

 

I mellomtiden var det nødvendig å gjøre det for dem av noen andre. Besøkte hundrevis av steder, hvor det var avlingen innlevert `skal være (skadet, svekket) ganske vanlig, higgledy-piggledy. I de aller fleste tilfellene var de og steder, der feltet ble rammet av lynet før, flere timer, dager eller uker før. På Internett er det områder hvor det er (var) mulig å få noe begrenset informasjon om plasseringen lyn utslipp (Tatt fra eksterne kilder) med relativt høy nøyaktighet - titalls til hundrevis av meter. Feilen ble heller forårsaket av det faktum at GPS-posisjonen, der utslippet begynner og hvor den treffer, i noen tilfeller kan variere betydelig, eller selv det ville være en enkel utflod selv kan ha samtidige flere parallelle armer og skuldre kan ha sine restrikes, SOM kan slå ut til ulike steder områder, og generelt betydelig større enn en kvadratkilometer. (Referanser til litteratur, flere bilder -kouty.jpg)

 

Veldig mye så uregelmessig, higgledy-piggledy helt flat (skadet, svekket) av åkre deler han er en utrolig høyt antall fotografier publisert i bøker og på nettsteder av kornsirkler Explorers, alle kan overtale av seg selv, og likevel bare et fåtall av de mest typiske eksemplene her.

Wylatowo.jpg

 

De aller fleste av mønstre dannet av lyn ligner moderne kunst (bare sa, som Daub - uregelmessig), bare en liten del er klassisk, antikk, barokk, art nouveau - normale former, kan også Selv om noen tilhører den moderne kunsten.

 

Blant annet i våren 2008, men selv under neste års Ofte nesten ved et uhell, men også Forsettlig, Takeno og antall felt skudd selv "før handling" (lyn), uten truffet av lynet, eller felt, selv om påvirket av lyn, men fortsatt uten noen tegn til utflating (skadelig, svekke).foto vzorky ze stožáru

 

Forsøkene omfatter utslipp over helt nemag. matte - plast, så vel som Cu, Al, eventuelt magnetisk metall (eske med film - de første utslipp uten Fe2O3 fe eller sagflis, deretter s utslipp Al (container) på vannet, og det ikke-magnetiske fleksibel folie Prøver pulverformig aluminium..

 

noe om vandrende giftig plante - bunnen i utgangspunktet ofre

"supernatural"

 

Ideen om at mønstrene oppstår i hovedsak om natten. Minst det er én film, Nancy Talbot stater, men uten å gi noen kilder (stor feil!) Som ofte mønstre oppstår Bridge mellom 4-5 am. Absolutt ikke alle, men noen ganger kan være en årsak til de "dominoeffekt" planter som er logget av tidlig morgen dugg fortsatt i mørket og deres påfølgende stabling på bakken. Det er ikke umulig, men at de skaper ganske ofte i løpet av dagslys, men de blir oppdaget først etter flere dager. Dette kan være psykisk heller forklart - sannsynligvis aldri vil være kornsirkler Oppdaget løpet av natten (for å utledes at de Arosa løpet av dagen). Det er helt naturlig forårsaket av FACT, som i løpet av natten Nemlig folk gjør alt mulig, observasjon av feltene er definitivt ikke Mezi avhandlingen aktiviteter. Nesten umulig med utilsiktet sighting fra veibro høyden med ethvert transportmiddel, hovedsakelig på grunn av den enkle faktum at i natt med mørket. Derfor Observatører som ikke kan annet oppdage et mønster enn om dagen, ikke engang tenke på andre svar enn "noen måtte gjøre det i løpet av natten". Mønster Kunne lett oppstå i løpet av dagen, kanskje 5 dager siden.

 

Mye ville ha hjulpet installere en time-lapse kamera i nærheten steder der mønstrene broen ofte vises, som kan, i den nåværende tilstanden av teknologi måtte være noe spesielt problem. Dermed ville det bli sett på som en ren "vanlig" losji (skadelig, svekkelse) av avling og bestemme hvor lang tid gått fra tordenvær, mens Time-lapse Canon kan programmeres, som ville også fange lyn, innkommende ved Deres synsvinkel. Viktig trekk ved (noen) Canon apparater er det, at de kan programmeres veldig bra for time-lapse opptak og raske opptak Processes (lyn utslipp)

 

Stilker bøyd, ikke brutt. Broken stilker er absolutt også forekommende i kornsirkler, spesielt på kanten av mønsteret, hovedsakelig i tilfelle av Domino Effect. Explorers of kornsirkler Presentert effekten av virkeligheten i en litt "modifisert" form, eller den såkalte mer fleksibelt format ( Ja, minister ), og en liten prosentandel av knuste stengler, ikke bare bøyd, bare skyte eller inkludere i rapporter om deres leting Enten bare "tilfeldigvis" utelate eller vurdere dem som et unntak fra regelen om at slakk.

 

Xtreme Mysteries - 062 - kornsirkler, 2002 , 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Ved toppen av rammen (langs den horisontale trikk) kan ses fenomener typisk for konvensjonelle lyn utladninger i feltene. I tillegg er innsiden figuren skissert ytterligere, sekundær form. Lignende fenomener forekommer i mange klassiske kornsirkler. Fenomenet av kornsirkler oppdagelsesreisende er helt neglisjert - de lyse linjer divergerende fra sentrum til kantene som er sannsynlig å følge retningslinjene, der kjørte underjordiske elektrisitet utslipp. Note - noe lignende kan observeres i mange andre fotografier av kornsirkler, er dette det samme som dobbel eksponering med så mange sammenligninger klassiske bilder.

 

08:55 under høy spenning ledninger ... Det er ganske konsekvent med alt som er foreslått overalt på området - HV linjene er svært gode ledere.

 

Lys, lys fenomener som beveger seg over feltet, ofte representert ved bilder i filmer om kornsirkler. I avhandlingen filmer er også dokumentert, at det i enkelte tilfeller kan det være og forfalskninger, eller (ganske LogicAll) er ute av fokus flygende objekter (papirpose, frø eller plantedeler). Også det kan være tilfelle, at hvis plutselig løslatt fra undergrunnen og svært boble av ionisert gass og støv, som nylig har blitt eksponert for mulige forskjellen på de gjenværende statisk elektrisitet Flere tusen av volt eller mer. I tillegg kan det dannes ioniserte gasser (CO, H 2 ), som alle kan være til stede i den underjordiske for mange dager etter utslippet. Det kan fly om titalls sekunder gjennom luften med vinden. Samtidig også kan phosphoresce, men selv bare for å være forskjellig fra den omkringliggende luften, brytningsindeks, spektral refleksjon, transmisjon eller farge, i det minste som kanskje noe av under ovennevnte betingelser oppfylles. Kan det også være bare en sky av røyk eller støv, som holder sammen noen gang statisk elektrisitet eller bare luft virvlene. I tillegg kan CCD-sensor under visse forhold og med spille bare termiske forskjeller. (Forklart et annet sted)

 

Enda en Forutsetning: At noen steder gode gamle England produserer mønstre mye mer mot resten av verden, kan være forårsaket av også at hvis i disse stedene var ikke tilstede så ofte og med voldsomme vinder og i resten av verden. Denne antagelsen støttes ikke av noen bevis, fra fysisk eller fra Meteorologisk Sannsynlig til enighet med ikke finne noen Fact, som ville støtte denne antakelsen. Snarere annen dal, noe beskyttet fra vind, som motsier mer som flat England. Det vil trolig være heller inn noen ennå ubeskrevet lokale geologiske uregelmessigheter. Noe dukket opp, kritt undergrunnen viser betydelig hyppigere mønstre, underjordiske vann kan også delta (samt i mekanisk resonans), arkeologi. Lyn fra klar himmel?

 

Døde dyr, insekter - for eksempel døde ormen på utslipp stedet, etter noen dager forsvant jeg (photo) Som kan tilskrives de normale prosessene Det som foregår i naturen. Skjeletter av virveldyr - fugler som Microsoft - som det er skrevet et annet sted, dyr lever i naturen og ikke å gjøre graver. Selv synes synd på lille fugl sanger, men hvis det virkelig døde i øyeblikket Når mønsteret var "Exposed", sannsynligvis var det bare fra sjokk og Direkte Absolutt ikke ble truffet av høyreReturn Strokekanal, fordi hvis dette ble gjort, ville mest sannsynlig eksplodere. Ville vi finne ham nesten fra ingenting, eller mye mer sannsynlig absolutt ingenting.

 

Insekter - (photo) Grillet og svidd fluer kan vurderes som relativt entydige bevis for lyn han undersøkte plassering. Vel ukjent energi, militære eksperimenter, extaraterrestrial eller utenomjordiske krefter og så videre.

 

CCD

 

En mer "avvik", som har blitt beskrevet som planteslag sirkler Explorers. Noen mulige omtale i " Ovni Kornsirkler - Flea CercleS dans les spor d'ovnis - Planete TV 11.02.2006 "- Vel, det var andre steder ellers. Sannsynlig også spores i noen kornsirkler i enkelte områder og publikasjoner. Bilder av mønstre, der viste "noe gåtefulle" (spøkelser av en annen type), hva han var ikke stedet observerbare med det blotte øye, og kan oppstå delvis (eller eksternt nok) bortsett fra mønstrene fotografert. Mest sannsynlig er de fleste av bildene er tatt med digitale kameraer og videokameraer, ikke klassisk materiale halogen sølv. Det Mulig forklaring på bildet med Exposed også og en del av det infrarøde spekteret, at det menneskelige øyet ikke oppfatter. Underjordisk kan være for enkelte tall lagret fortsatt svært store av mengden termisk energi (igjen, den gjennomsnittlige sendestyrken til lyn Fryser flere hundre kilowattimer opptil flere megawatt-timer) årsaker, og selv om under bakken fortsatt mindre enn én prosent, fortsatt tørke og endring (termisk), som kan være i det infrarøde spekteret svært merkbar. Mens klassiske sølv materialer er halogen infrarøde spektrum i nesten helt ufølsomme, deres spektral følsomhet selv i farge og b & w panchromatic materialer ikke overstige et sted rundt 690n, er grensen for spektral følsomhet menneskelige øyet et sted mellom 700-720nm, følsomhet for konvensjonell farge CCD-sensorer overstiger sterkt terskelen 780 nm (1050-1100nm). Av denne grunn er det foran dem plassert IR-filter, som ofte er en del av IR båndbredde utgivelser, som i de aller fleste av konvensjonelle bilder spiller ingen rolle. Det er mulig at på noen kornsirkler ble utsatt noen bilde Konsekvenser av tørke og samtidig eller etterfølgende utslipp, som ikke skaper noe mønster, bare til nærliggende underjordiske lagret noen "varme". Selv utslipp som virkelig skaper mønstre kan illustrere dermed deres "rømningsveier" i undergrunnen. (" the mistery (!) av kornsirkler, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 juli 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR fenomener kornsirkler på steder Explorers undersøke, som heter en annen uregelmessighet, men de betaler dem Dilettante og svært dårlig oppmerksomhet, så her vil ingen referanser eller bilder, selv om det er noen på deres sider. (Link fototo fra BLT Research). CCDresponse.jpgTypisk spektral respons av en CCD bildesensor. Tilpasset fra http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Dilettantisme i tilgang til noen fenomener som ligger på det punktet av kornsirkler er en av de viktigste årsakene til det faktum, hvorfor ingen av dagens avling sirkler Explorers klarte å treffe spikeren på hodet, og ty til en heller veldig overfladisk forklaring, helst helt unprovable. Bare ved hjelp av en ganske primitiv thermocamera Kan være helt objektiv Det oppdage tilstedeværelsen av betydelige varme mengde kilowattimer lagret i undergrunnen, og at det ville være for lang til å være romvesen Kunne ikke friste.

 

Spøkelser. Noen steder dukker opp i neste år, merkbar spor, lik den opprinnelige form der korn var ikke i det hele tatt flatet (skadet, svekket) (men det er også mulig, selv om betydelig mindre enn tidligere år).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © Peter Sørensen

ghosts2.jpg Pics: Peter Sørensen

boh1.jpgIngen bilder. 1 (c) Miroslav Zuzánek. Fremveksten av mønstre trolig Mezi 2-4.7.1999 Fotografier fra fjerde Syvende 1999, da mønsteret ble oppdaget av hangglider fra Mr. Miroslav Zuzánek. Undersøkelsen av mønstre: 7.7.1999  

boh2.jpgIngen bilder. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgIngen bilder. 5 (c) Miroslav Zuzánek Bilder fra 20 mai 2000 samme sted noen måneder senere. Klart mønster er allerede synlige. I stedet for sitt utseende Vokste bare begrenset vegetasjon.

Bilder tatt fra siden http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , hvor det er mulig å lese flere detaljer

 

Bilder (boh2 og boh3) Også trykt i publikasjonen " piktogrammer i Den tsjekkiske republikk og energisystemet of the Earth - Beauty of agrosymbols i Moravia 2000-2006 ", forfattere Mgr. Tiffany Plíšková et al. , med kommentarer: Det ble trolig opprettet Mellom 2.7-4.7.1999. Oppdaget 4.7.1999 og 7.7.1999 ble gjennomført leting. I feltet, igjen i nærheten av jernbanelinjen, var plassert 5 sirkler med en diameter nesten identiske, som var i området Omtrent 17,5 m Ifølge den tilstand der mønsteret ble funnet, var det åpenbart at de var de første forskerne fra Streaker, som gikk i form. Bygging av fast `skal være (skadet, svekket) var svært presis områder, tørke og kvalitet, som Den tiden det opplevde i ingen av de undersøkte kornsirkler. Henvisende til: tilstedeværelsen av mønsteret i Bohuslavice ikke utløper etter hvete høsting. Etter at alle agrotechnical standard operasjoner, hovedsakelig bestående av pløying, såing nye avlinger, osv. ...., Volgende år på våren ble funnet samme mønster igjen. Denne gangen, med henvisning til: ikke reflektert i vegetasjon og fast `skal være (skadet, svekket) beskjære, men retardasjon. Vegetasjonen var i plasseringen av alle fem sirkler Hele overskygget vekstsesongen. (jernbanelinjen kan også Vises som en lynavleder, note JL)

 

Det er viktig å innse at på nettstedet er gjennomført en stor elektrisk strøm, blant dem var det flere forstyrrelser som ble observert var ikke bare i planter, men også i jorda på grunn dem umiddelbart under den og elektrokjemiske prosesser The termochemical som fant sted der. I tillegg var de fratatt planter gjennom rotsystemet av noen plante giftstoffer akkumulert inne at dem, og de ​​kan fortsatt ligger der i jorda. Dette gjør det mulig å observere i Volgende år - på steder der Ledet Større strøm, ville bli opprettet en stor mengde for plantene ikke Strengt helseskadelig, men også egentlig ikke lønnsomme forbindelser. Selv de faktiske lokale forhold på steder der ingen utslipp har funnet sted, kan forårsake ulike nyanser av gjæringsbu eller moden korn på store, ikke helt fast `skal være (skadet, svekket) og friske dyrket mark. Det er en viss analoger av kjente cropmarks fra arkeologi .

 

En annen uregelmessighet, på kornsirkler Explorers sider ikke funnet ennå. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover fra en annen dimensjon (2006) , 10:07-10:29 Som Mulig å se på bildene, upåvirket korn viser tydelig og høyere grad av modenhet (snu ørene, mens berørte aks er fortsatt helt rett - mindre modnet). Avling rammet av elektrisk strøm og produkter av elektrolyse i jorda modner Klart Saktere. Observert, fotografert, mange ganger, flere ganger. Noen ganger Observert kan være en tydelig forskjell i fargen - berørte mais fortsatt grønt og urørt allerede trygt strågul. Her bevisene Direkte fra Explorers kornsirkler,+ several own. Fotografier 6.8.2010, Kounice - svært lignende sak, også hvete, aks stilker blir liggende i modenhet og størrelse et par uker virkelig henger etter. Samplet, avling Omtrent 20 plasser og 20 plasser påvirket beskjære Upåvirket. Objektivt sett upåvirket ørene vegetasjon i sammenligning med flat (skadet, svekket) er virkelig Greater vegetasjon (anslagsvis 20-30% av volum). Alt vil bli veid, telles antall korn per øre, gjennomsnittlig lengde og vekt på ørene, den gjennomsnittlige vekten av korn. Senere etterfulgt av spiring test (å passere ulikhet og uvilje mot å Spiring forårsaket av post-harvest modning, ikke tidligere enn etter to måneder). Detaljerte resultater og kontinuerlig måling www.cropcirclesonline.com / Kounice . Mulig fra noen andre steder. Hveten, som virkelig tar mye tid, styreformann! (SpesieltOstrá i år - ca 4 måneder ...)

 

Uttalelse eller funn, som strekker seg absolutt alle programmene om kornsirkler:

Det er for risikabelt å elektronisk utstyr i kornsirkel . På det utstyret er svært tydelig skrevet i tykke bokstaver, eller i det minste i bruksanvisningen, " Kan forårsake funksjonsfeil av statisk elektrisitet ! " Her på stedet hvor de fortsatt er lagret i underjordiske megajoules gjenværende statisk elektrisitet (i tilfelle av ekstremt sterke utslipp Ville det være en kort tid før det Overground gigajoules eller terajoules av elektriske og mange andre typer energi ...)

 

Som et illustrerende eksempel kan beskrives et tilfelle av forgiftning med karbondioksid (toxikologie..., str. LucyP.) Kornsirkler - Crossover fra en annen dimensjon (2006) Beskriver metallisk smak og alle de andre symptomene på forgiftning Ca 49 minutter før slutten av dokumentet

 

Glickmann: . Mange sover bedre, etter å ha forlatt beskjære sirkler formasjon Ikke overraskende, er de i lignende situasjoner, som hvis de drakk en halv liter av rum, 5 øl, og det er enda spiste et par magic mushrooms ...

 

Mystiske verden-Crop circles.avi 17:12 geologi og forbindelse med underjordisk vann. (ikke bare det, JL kommentar, men med underjordiske kanaler og rør, kanskje veldig lenge ubrukt, se bildet) 18:25 - svært imponerende bølger i vinden korn -

 

1686 Robert Plot forsker ved Oxford slutt konkluderte med at noen kornsirkler i Staffordshire ( The Natural History of Staffordshire ) ble forårsaket av lyn. Ganske godt estimat, mange år før Franklin (HIS forskningen han utførte rundt år 1750), er det ikke overraskende i det hele tatt at han forble misforstått. Menneskeheten vil ikke forstå selv i en alder av moderne teknologi. Men når de vil se disse bildene ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Dypt rotfestet er ganske vanlig i mange dokumentarfilmer som omhandler kornsirkler, som Mystery av deres opprinnelse er illustrert med et bilde av hendelsen lyn ...

20:33 Ville vinder ...

zskvo25_39.jpgAnomalies - elektromagnetiske, Elst, narkotika -: overveldende velvære, eufori, lette (noe sånt også rapportert av narkomane etter dosering), hodepine, forvirring og andre problemer byggris stående her, like før utflating (skadelig, svekkelse) som vises afterseveral dager

 

35:30 expulsed hulrom

 

38:10 Enten avhandling sirkler produserer noe eller noen, må de være dyktige og matematiker. Sammenlign med bilder fra Kaleidoscope. Anta fireårig barn med en sterk malerisk talent som aldri hadde hørt at det er noe som matematikk, i hånden og kaleidoskop fargeblyanter. Maling tørke og bilder når det vil bli oppdaget etter 5000 år, skriver forskerne om dem og de ​​matematiske lovene at de alle funnet inne, stabler av tykke bøker ...

 

41:08 enda en forsker er redd for å skrive det

 

43:10 måling av elektromagnetisme, sterk naturlig kraft . Selv i dag, noen Observatører hevder at fremveksten av kornsirkler ble observert etter et tordenvær. Se bloggen Tiffany Pliskova, iDnes: (kornsirkler Jitrava 2010) Mønster ble etablert i 2010 og grønn avling etter en stor tordenvær i de siste dagene, i nærheten av mønstrene er skåret groper fra vann som strømmer nedover skråningen (lynavledere, note JL), funn av mønstre i hveteaks fast trykket mot bakken, var mais stilker dekket med slam, formen på mønsteret perfekt ...

 

2008 jitrava2008.jpg det første inntrykket av bildene ga inntrykk heller falske, men alle kan ta feil ... jitrava2010.jpg 2010

Tiffany Pliskova idnes.cz blogg: kornsirkler i landet byen Slapanice har en lang tradisjon. Selv populær skuespiller Lucy Safrankova minnes i hennes bok, som de lekte som barn og i sirkler i korn ...

 

En dråpe av vann som faller på vannflaten (photo) Er også spre ut veldig symmetrisk på flere sider, mens aldri kjent på forhånd nøyaktig hvordan han mana. Det er også en enkelt, kort, hoppe puls hendelsen ovenfra.

 

Invitasjoner til å besøke agrosymbols sterkt å ikke akseptere

www.kpufo.cz / område / agr / cc / ccweb / index.htm

koblingen er allerede brutt (høst 2011) opprinnelig på dette nettstedet ble funnet setningen, som er sitert i avsnittet nedenfor. På sider avhandlingen er det allerede mulig å finne bare i dokumentet http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (engelsk). Dette er en passasje fra en større tekst "Hypoteser om teknologien etableringen agrosymbols"

1.1.1. inngitt `skal beskjære

Bestemt måte å inngitt `skal være (flate) crop først prøvde det forklare ideer, at det er en helt naturlig effekt, som bare tilfeldigvis Oppretter en sirkulær form. Denne visningen, veldig snart forlatt for absurditet sin, men fant selv etter tjue år sine støttespillere i Tsjekkia republikk.

Understreket setning er mulig etter mindre behandlingen når som helst cert. Like før ordet "tilfeldigvis" kan legges en passasje - "i enkelte tilfeller ikke"

Hele PDF dokument til linket hjemmeside tiden arbeider med Ment som en "Workflow for kartlegging kornsirkel". Har ikke noe valg, men sterkt advare mot alle de som er interessert noen gratis arbeid og forskning for Lignende sciolist som marsvin og kostnadsfrie informasjonsleverandører, og noen kornsirkel aldri inn.

På stedet er noen ganger funnet så mange skadelige kjemikalier som ville ha tilfredsstille behovet til narkomane i flere tiår. Enhver invitasjon til å besøke et sted for tørr minnes Derfor straffbart "spredning av narkotikamisbruk", som kan trolig brukes til også dette dokumentet.

§ 287 Spredningen av narkotikaavhengighet (Tsjekkisk lovgivning))

(1) Hvem andre bringer til misbruk av andre vanedannende stoffer enn alkohol eller i ham som støtter Hvem eller misbruk av tørke og substans Ellers oppfordrer til eller spredning, straffes med fengsel inntil tre år eller forbud mot sin forretningsvirksomhet.

 

Slutt på del 4

 

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4         Del 5

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z