Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-usortert-tekster-5 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-oversatt tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Del 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

første hakket på fat, vil fortsatt være to)

 

Hva er mest sannsynlig å finne på nettstedet til ekte kornsirkel, skapt av eksponering av lyn (lyn) til en avling felt, mens resonans og interferens effekter av passerer gjennom (stor) strømmer (selvfølgelig, de kan bli funnet på området flatet (skadet, svekket) crop hvor som helst):

 

  Første Geomagnetiske anomalier - LIRM - uvanlig oppførsel av kompasset

 

  Andre Restene av statisk elektrisitet - RSE - målbare

 

  Tredje Rester av varme akkumulert i den underjordiske - IR fotografier (men vær forsiktig, hva noen avling sirkler Explorers Tilbys sted på sine nettsteder som "IR" bilder vil ikke engang antyde publisert her, er det en helt blanke tegninger eller fotografier, helt fri for Stated ressurser, mot hva han skulle også komplett vitenskapelig Dilettante bare spytte. Ingen omtale av målemetoden som brukes, følsomheten av måleinstrumenter og sensorer, spektral Kjennetegn på sensorer som brukes. Ofte er det en svært vanlig trekk ved Lignende studier, prøver å late at svært De bruker bare profesjonelle, spesialiserte vitenskapelige metoder og prosedyrer, men fungere som en siste Dilettante, slik at deres infrarøde bilder ser mer ut som en klassisk discolorated fargebilder, som produserer en tolv år gutt i noen grafikk program dusin per time. Vel eneste valget da staten, som selv ganske vanlig infracamera vil gå til fange infrarøde endringer i jord (slik at det er en forutsigelse) på hvilket som helst sted i feltet med lyn utslipp. fortsatt et rart det enn det i områder hvor kornsirkler ble funnet har ikke allerede er gjort Liknende målinger. S 2012, er fortsatt en crop sesongen før, vil Mayan Threat være oppfylt og Stones vil gå ut av business, hvor gamle Mayaene spådde.

 

  Fjerde Partikler av FeO.Fe og Fe2O3 (magnetisk -?. Uansett følsomme for magnetiske felt Arise De kan være katodisk og pyrolytisk reduksjon) lokalisert i jord - kanskje følge de beskjære ører, stilker og blader av Influence midlertidige magnetizing stilker (dirigent selv med svært høy motstand) forårsaket av strømmen som går gjennom

 

Femte Døde fluer, ofte Strengt svidd, tilhenger til avlingen, (flyr feide soling) kan bli funnet i relativt stor avstand fra mønsteret, ikke i alle tilfeller - sannsynligvis ikke innledes med regn og insekter var ikke tilstrekkelig hastighet for hide-A bolt fra den blå

venstre foto © Dr. Uwe Engelmann, rett © Janet Ossebaard     

 

Mange kornsirkler (men også mange tilfeller av flatet (skadet, svekket) crop) sannsynligvis skapt av dobbel eksponering - de første utslipp planter bare "forbereder" Lager "sensitive lag" av svekkede planter, som er mye mer følsomme for noen mekaniske og fysiske stimuli, og den registrerer neste Them utslipp ennå, som oppstår etter noen uker eller måneder.

 

Field of bygg, der i 2010 ikke engang et enkelt lyn utslipp oppsto ( Benátecká Vrutice ) tåle i den fantastiske fysiske tilstanden til innhøsting, Selv om over det i løpet av vekstsesongen feide mye av alvorlige vind og regn.
Siden en lang tid teksten er bare en svært alvorlig, for øyeblikket, og vil bli igjen lightened ved å vri den og hoppe til en mer sprø. Multiple symmetri, ofte svært nøyaktig, ifølge flere akser (3-8 og mer), påfallende lik et kaleidoskop genererte bilder. Dens opprinnelse er ennå ikke tilstrekkelig klar og forklarlig fysisk. Kanskje takket være den enorme av elektrisk ladning, spenning og strøm, hvilke som foregår på stedet.

 

  keltisk kors 2002           p x + p y + p av orbital
Midlertidig skape noe som kan forklares som "analoger til atom-og molekylnivå strukturer og krystall innhegninger", men gigantiske dimensjoner. Projeksjon av de tre p orbitaler i planet vinkelrett på aksen av en av dem oppstår berømte Celtic Cross osv. I tilfelle av d og f orbitaler ville bli opprettet en mye mer kompleks strukturer. Måtte oss kelterne prøvd det i beed Hvilken retning det også fortsette kvantemekanikk, Schrödinger lenge før?

 

Hvis noen ønsker å høre modning av korn, noen ganger bare gå på feltet avling Nesten grensen modnet hvete, rug eller bygg, Mulig registrere Klart stille og cracking. Slutten av juni, juli og fortsette. Meget interessant fenomen.

 

En mer gal: Kornsirkler - søken etter sannhet . [UFOer] avi 19:50 / 01:54:23

De aller fleste av kornsirkler Explorers og dokumentar sier om dem, de er et fenomen i moderne tid, selv om innrømme at det kunne oppstå selv i antikken. Ja, eksisterte, og noen fenomener og bilder av gamle sivilisasjoner sine anslag kan være (Stonehenge, den keltiske kors og andre). Selv det er ikke umulig at de gamle sivilisasjoner (Deres bøndene) visste at de kommer fra lyn, men glemte å fortelle oss at, eller denne opplevelsen ved muntlig fra generasjon til generasjon ble ikke bevart forsvant I alias. Kanskje noen Arkimedes trakk det til sand før noen stakk ham. Kanskje det er et sted skrevet i kileformet script, eller noen illustrasjonene i, men fortsatt har ikke blitt oversatt eller forklart. Kornsirkler og lyn, samt eventuelle andre naturkrefter (og ødeleggelse) Regnes som et verk av Gud, og derfor kanskje selv sparken anser det nødvendig å overemphasise annen måte, at man er årsaken til den andre, og hvis årsaken både en og det samme er, etter alt dette fra Deres synspunkt må alle forstå, eller ikke?

 

(En annen gal) Kanskje ville være mulig å se på det faktum at tallene de siste årene Utseende noe mer. Sannsynligvis er en av grunnene til Mulig - som leter, han finner, og i de dager da sirkler ikke var søkt i feltene, dvs. før 1970, kunne ikke engang bli funnet i det hele tatt. Ideen om engelsk som det så beskjære felt i den 70. år, som før, og hvordan de ser ut i dag. Visuelt, sannsynligvis ikke for indistinguishably, bortsett fra en liten ting. Nemlig skilte betydelig Brukes av prosessering. I den 70. år og fortsatt servert tidligere Farmers det etterkrigstidens boneshakers veier litt over 2 tonn og bredden på bakdekkene ca 30 cm, selv hesten å pløye servert noen ganger. I dag er det om å kjøre på felt som John Deeres veier over 5 tonn, dobbelt bredden på dekket og det samme gjelder for vekt og dekk maskiner knyttet til dem (seeding, gjødsel distribusjon). De vil skape en mye større felt trikkeskinnene, som vil fungere så mye sterkt og lynavledere. Bedre lynavledere - mer lyn. Flere lyn - mer sirkler. Ikke ødelegge mine sirkler. Men ikke engang fortelle det til Farmers så langt.

 

En annen viktig forskjell fra tidligere år er industrialiseringen av distriktene fortsetter - underground dagens landskap industrialiserte direkte med sammenflettet med tunnelbanelinjer - verktøy, har mange bekker gjør ofte ikke flyt i grøfter langs markene, men i røret Avløp nedenfor. Alle verktøy kan delta i en uvanlig intens forførelse av dagens underjordiske, for å bringe om mulige bivirkninger (resonans og forstyrrelse av unormalt sterke strømninger).

 

Den observerte økningen i antall figurer på verden gradvis fra 80, 90 år og utover kan ikke være for statistisk bevislig faktum, men ikke umulig helt som dette er virkelig. Bare i de senere år kan anses som en konstant frekvens av observasjoner, ergot den relativt høye. Bøndene selv aldri vil rapportere vanlige mønstre i deres korn, men oppsiktsvekkende i det offentlige. Siden den sensasjonelle publikum vil alltid oppveier edru delen av befolkningen, vil tilførsel av observasjoner ikke reduseres. Men det er ikke utelukket at i Volgende noen år vil være helt mål å redusere antall faste observerte mønstrene. Deres Forekomst kan til noen utvalgte funksjoner, i tillegg til utallige andre forhold, være knyttet til solaktivitet og periodisitet. At de siste årene har gjennomgått noen topper og frekvens tallene må ikke dem direkte kopiere. Ingen økning verdi kan ikke i det uendelige, og heller ikke den gjennomsnittlige temperaturen på jorda, og heller ikke antall mønstre funnet i feltene. Dersom gjennomsnittlig antall av regelmessige former, dette året hver konstruere er funnet i feltene, noen ganger starter virkelig å falle, vil ikke mangle til noen, og i fremtiden slutt vil vi være glad for å varme litt mer. Når den falske hockey stick grafen kollapser som et korthus, eller vridning som mønsteret bestående av dominobrikker (Domino Effect). De eneste unntakene er rapportering Farmers av sine Strengt profesjonelle og vitenskapelige publikasjoner. De er betalt oppmerksomhet andre steder i dette området. Som fremhevet der, Farmers har spørsmålet om å skape mønstre (sirkler) i avlingen Relativt mye kartlagt, vet årsaken, forstå problemet og ikke anser det som nødvendig å gi den unødvendige publisitet.

 

Nancy Talbot (BLT, kornsirkler - Quest For Truth [UFOer] avi. 19:32 snakker om " stor elektrisk ladning "noe feilaktig oppfatter det som resulterer spenning, som er dannet mellom kritt undergrunnen, og tåke, på slutten av sommer (eller kanskje våren) rullet rundt de engelske åssidene.

 

Nancy Talbot (BLT team, Kornsirkler - søken etter sannhet . [UFOer] avi 01:03:00 ) - mikrobølgeovn puls, fuktighet blir til damp som strømmer fra vev - utvider og bøyer noder. Noe sånt som dette vil aldri være mulig å simulere i laboratoriet. Utvidelse og bøying av noder forårsaker aldri, aldri og aldri igjen virkelig ingenting annet enn geotropism (negativ), tilfeller hvor Umiddelbart etter losji (skadelig, svekkelse) noder planter ble utvidet eller bøyd å ikke virkelig eksisterer, er det bare en veldig vanlig feil av mange avling sirkler Explorers, WHO, dessverre, mange ganger av lappet gjentatte ganger kjent som en typisk landbruks halv lærd. Selvfølgelig kan det bli oppdaget mønstre, har Umiddelbart etter å finne sine bøyd og utvidet noder, men det er ikke noe forårsaket av andre, enn at avlingen lå i flere dager, ble mønsteret fant flere dager etter etableringen ( losji (skadelig , svekkelse)). Explorers kornsirkler har absolutt ingen anelse om av mengde energi, som ville være nødvendig for å ensur prosesser, som de beskriver (fordampning av vann), og hvilken makt de beløpene vil få konsekvenser på planter vitalitet.

 

Ovennevnte uttalelse av kornsirkler Explorers bekrefter bare det triste faktum, at de aldri har besøkt et område med ganske vanlig, uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære, Som ikke gå fra deres synspunkt noen "ukjent energi". Ville ha funnet en nøyaktig innenfor samme symptomer og avvik, og fremfor alle noder, inkludert hva de beskrevet som "eksploderte noder" eller "expulsed hulrom", som ville være for dem veldig vanskelig å forklare. Som forklart på en annen side, disse fenomenene er på ingen måte forårsaket av gasstrykket inne noder, som ville Tilsynelatende Them "expulsed" alle slike fenomener er helt forårsaket av naturlige vekst endringer gradvis og sakte voksende, litt på noen punkter uregelmessig tørking og døende celler og vev. Men disse symbolene, selv etter nesten komplett tørking og døende vil ikke stoppe vellykket ivareta funksjonen vaskulære vev - som lett kan verifiseres i noen del av anlegget - node internode, blad ( å bli vist, satt bilder fra eksperimentet + timelapse )

 

Det er også mulig, noe som ville vært mye verre, at kornsirkler Explorers noensinne har gjort og lignende observasjon, men før allmennheten bare skjult dem. For noe slikt ville trolig være bedre ikke engang mistenker dem. Selv om landbruket lowbrows, som jevnlig ganske bredt fra sine observasjoner bare velge hva som passer dem, med mulig mistenkt for noe. Kanskje bare fra at eventuelle lignende funn anses å være kontinuerlig Gjentatte unntak, som bare gjentatte ganger og kontinuerlig bekreftet sin regler.

 

Den grunnleggende feilen av alle såkalte hoaxers - fot circlers - sirkel beslutningstakere eller sirkel beslutningstakere, såkalte Derfor, i faktum at de aldri har selv vært i feltet, enn si løpet av natten var det å lage et mønster (med unntak for noen klosset - betalte demonstrasjoner foran TV-kameraer, men etter dag), med det faktum at de selv i hvert fall ikke å nevne en av de viktigste fakta, helt nødvendig for å bevege seg i feltet, er at det er svært nødvendig, at den Feltet var ikke engang et snev av våt, la alene etter en regn eller under regn. Alle, nok en gang, alle sammen, og en siste gang, WHO har absolutt alle med vandre gjennom et felt minst minimum erfaring vet at vandre på en våt felt, selv i gummistøvler og vanntett riktig kledd, selv i traktorens spor ( på våt veibane de verste walkable deler av feltet), på toppen av at under natten under flakkende lyset håndlykter, eller måneskinn, og alle dem som (!) fortsatt bære noe i hendene, slik at resulterende Fra dette svært begrensede evner raskt nok til å kompensere balansen når sklir, ville utføre (si gratis), bare komplett idiot. Eller forfatteren av avhandlingen avsnitt. Under observasjon og fotografering i feltene gjennomført på Spesielt i trikkeskinnene hundrevis kilometer, men aldri om natten (og egentlig bare jobbe for en Blockheads og fools). Men forskning har havnet, og vil aldri få ham dit igjen selv ved et par okser, har kjøpt fotografier vært nok, bare i løpet av de første tre årene av forskning bare over 18000, er året 2011 ennå ikke fullt evaluert. Alle som overvar felt i hvilken som helst rekkefølge i det minste av, som ville ha FACT Remembered veldig bra, og absolutt ikke ville ha blitt unnlot å nevne om det. Et annet spørsmål det ville være mulig hoaxers spør - hvordan fikk de beveger seg i et felt av raps vokst, flere uker før høsting (selv i dette mediet mønstre vises).

 

Den beveger seg i og tørt materiale, på noen måte, og med en meter for meter, er helt umulig. Skaper og raps vokst helt inn Impenetrable Thicket Som er inn bare mulig ved en skurtresker. 

Hvem har noen gang sett et mønster i dette materialet hadde helt LogicAll konkludere med at noen mennesker forsøk på å skape Inevitable Ville det sviktet fullstendig (han er rett, leder!), Planter ser ut som om han jobbet dem og enorm makt (flere tonn per m2 noen) mange dager. Faktisk var det bare jobber med dem deres egen bare vekt og skade på celler og vev. I ung hvete, havre, bygg, mais, voldta også hos unge stands av alle typer avlinger er mulig å enkelt flytte rundt uten noen problemer, i sjø vegetasjon modnet litt mer vanskelig, selv i mais, selv om helt voksen, med ett unntak: Enhver bevegelse i oljeraps vokst er absolutt helt og fullstendig umulig.

 

Selv om avlingen er flatet (skadet, svekket) noen ganger veldig lenge etter lyn utslipp, like før innhøstingen, sannsynligvis mer enn 90% av alle tilfeller når lynet traff feltet. Selvfølgelig avhenger det av hvor på feltet og rundt store lynavledere presentere det utslippet spredning, hvor mange laterale og påfølgende utslipp syntes det og hvor de landet overalt. Under Objektivitet, med henvisning til: At statens Nødvendig De ble observert Også tilfeller, etter registreres når lyn utslipp sky - bakken i feltet skjedde ikke noe utflating (skade, svekkelse) (2009 Stratov, 2010, nordøst Milovice 2010). Men dette er vesentlig mindre enn 10% av alle tilfeller observert.

 

En av de rapporterte tilfellene, inntil Når innhøstingen ikke ble flatet (skadet, svekket) noe som helst (Milovice nordøst,photo). Dette kan være på grunn av det faktum at lynet traff egentlig bare et stort basseng, som ligger på feltet ved utslipp, og ingen andre steder, eller unøyaktigheter i målingen posisjon, noe som kan faktisk ende opp på et tre eller en busk (uobservert ). Dermed kan det være et fenomen i forskning ikke unik, såkalte negative observasjoner, som bringer ikke de forventede resultatene. Lynet utslipp i addition allerede avsluttet i avling tørket betydelig ved modningen Processes. Vev ville allerede være i tørr tilstand, som ikke tillater endre seg vesentlig Deres form for Ville det være mer manifestert deres betydelig svekkelse dessuten kan allerede være betydelig styrket ved delvis tørking. (foto, datum) Selvfølgelig virkeligheten er svært enkelt eksperimentelt etterprøvbare til enhver tid i fremtiden.

 

Crop Circles - søken etter sannhet [UFOer] avi. 53:00 Bert Jannsen uttrykker en meget interessant idé, og man kan si at nesten traff spikeren på hodet, Direkte Uttales Selv om det ikke er spesifisert. Først nevner at mange av de tallene ligger i retning av trikkelinjer - vel, bare Beskriver et atkomstvei. Note JL - Det hjelper ofte en rekke ideer Skeptikere, måten de går langs sirkel-opprørere, for å unngå eventuelle Observerbare adkomstveier, som ville hjelpe deres avsløring. Faktisk har i samme retning gått den eneste "stor skaperen" - throuhg Them Ledet og ikke langt fra dem indusert elektrisk strøm.

 

(Citated fra kornsirkler - Quest For Truthh )

" Alle kornsirkler er en stor falske, stor bløff . " Selv om dette er en objektivt eksisterende fenomen, men folk fortsatt ikke er i stand avgjøre hva som forårsaker det. Relativt Folk er svært begrenset i tankeprosesser (tenkemåter), fortsatt bare forskning, enten mønstre laget romvesener, eller folk. Han mener det er noe i mellom, det er faktisk en (forenklet oversettelse) opprettet av folket selv, men de fortsatt ikke klarer å innse hvordan. Han har rett, leder! Mønstrene i feltet virkelig hjelpe folk til å lage det selv, men helt uvitende bare hvordan. Allerede bare bare takket være det, at de vokser noe i feltene, Hovedsakelig beskjære. Hvis det var ingen felt av avling, ville det ikke være noen kornsirkler, er det enkelt og forståelig faktum. (Men det er gress, enhver annen vegetasjon, og uorganiske materialer)

 

En annen faktor er at viktige Under dyrking er utviklet trikkeskinnene, som opptrer både som en relativt god lynavledere, er begge Gjennomført av dem direkte basic "distribusjon av elektrisk energi." Etter den første utslippet er i umiddelbar nærhet til plograder Tungt opprettet lag av ionisert luft, vanndamp og støv, som tiltrekker sekundære utslipp samme lukten som øl som en alkoholiker.

 

På hundrevis av bilder der tatt effekter av lyn utslipp i feltet, svært ofte ligger avlingen plograder, Volgende dem, mellom dem, og Ofte like mye eller enda oftere i sentrum av kvart omdreining. Helt det samme situasjonen kan observeres på et svært høyt antall kornsirkler bilder i sin nærhet, også på fjerne steder og i de omkringliggende jordene. Videre bemerker BJ riktig at de første plantene er innlevert `skal være (skadet, svekket), og deretter begynne å stå opp, i motsetning for eksempel BLT. Note JL: De er først innlevert `skal være (skadet, svekket), på grunn av svekkelse av den nedre meste, flytting giftstoffer mot planterøttene.

 

Det faktum at dannelsen av mønstre ser veldig analogt til dannelsen av latent bilde i et følsomt lag i klassisk svart og hvitt sølvhalidbilder materiale vist på mange steder på dette nettstedet håndtere dette problemet, er det en av de ledende ideer hele forskning.

 

To og en halv av et år, pluss én til to dager fra begynnelsen av forskning, 14. august 2010, har blitt nevnt enda analoger med den klassiske bildet: latent bilde inn i "sensitive lag" i feltet av avlinger under lagret flash av lyn belysning ... (Bruk av blits belysning, er bare mengden av energi som sendes ut av en "naturlig flash lampe" 10 9 - 10 18 høyere, enn det som brukes under fotografering)

 

UFO club som heter "Flash of Lightning" ( flash på tsjekkisk, lenke ) er svært interessert i fenomener forbundet med utseendet på kornsirkler. Bemerkes her som bare veldig nysgjerrig faktum. For eksempel har det blitt at nesten en tradisjon i enkelte dokumenter og filmer som omhandler spørsmålet om kornsirkler er noen ganger i bakgrunnen som et symbol på mysteriosity vist og skutt lyn treffer Under tordenvær. (photo - En medfølgende bildet av filmen viser lyn torden)

 

Til sammenligning, vanlig lyn, hva er noen i kameraet, Ved lossing utstråler energi opp til 5 Joule, men snarere en mye smaller.These (tideler Joule). At det som kalles "flash" når du fotograferer på en mobiltelefon (høy lysstyrke LED) utstråler energi smaller.These 1000-10000 ganger, men på grunn av kvaliteten på Ervervet forografie rikelig nok. Store studio blitser med energi Bruk 500 - 2500J. Gjennomsnittlig én lyn Under et tordenvær utstråler energi for 10 9 J, Under stormen det genereres flere tusen av dem. En unik over gjennomsnittet lyn utstråler selv fra 100 til 10.000 ganger mer energi. (Merk: det følsomme laget av film eller kamera sensor usuall ta ikke mer enn 1/100, 000 lys slippes ut av blitsen, mens den "sensitive lag av avlingen feltet" faller nesten flere titalls prosent av lyn lys og nesten alle andre sin energi ...)

 

Områder av flate (skadet, svekket) og tilsvarende skadet korn og andre avlinger på grunn av virkningen av tordenvær lyn utslipp i hele verden ville være et Anslått til 0,5 til 1.500.000 km2 av i alt skadet og fremlagt `skal være (skadet, svekket) områder

 

Fe2O3 - bemerket et annet sted

 

En betydelig grad han kan resulterende form av enkelte tall Involvert mekaniske vibrasjoner og resonans av underjordiske hulrom, enten tom (Caverns) eller fylt med vann (naturlige vannmagasiner), eller fylt med et substrat som er fylt med vann (aquifer). I en film som beskriver problemet av kornsirkler er et eksempel Viste tørr - kornsirkler dukket Rett ovenfor den kunstige reservoaret, kanskje vann.d

 

Ifølge noen teoretikere - skeptikere som prøver å motbevise noen andre former for kornsirkler enn mennesker eller dyr, lage beskjære sirkler Hedgehogs parring. Milovice (øst, første feltet sør for veien mot Zbožíčko). I mai Identifisert lyn innen grønn hvete, i best stand (hvete), som ikke engang etter tegn på flate (skadet, svekket) områder. I samme Storm Innspilt to ekstra utslipp av nærheten bygg-feltet (ca 0,5 km unna). Det begynte "Impose pliktoppfyllende å sove" etter noen dager, akkurat på det punktet av intervensjonen, over tid mer og mer. Hvete er fortsatt like intacted. Andre uke - ingenting. Tredje uke - ingenting. At hvete vil ikke bli flatet (skadet, svekket) i det hele tatt ... Utslippet over hvete var ikke som en luke eller Breath-Tannløs gamlingen, var det godt over 30 000 ampere. Hvete ved lyn før full overskrift, helt grønn, bygg fullt-ledet, allerede begynt gulning.

Omtrent en måned etter startet i hvete "noe" skal vises (to bilder ovenfor), med henvisning til: så veldig forskjellig fra Lignende tilfeller observert, når Start stilker bøye til bakken sakte i begynnelsen betydelig. Det er flere Observerbare steder, ganske uregelmessig, med en mistenkelig lite område (2-3 kvadratmeter), men likevel grundig flatet (skadet, svekket), for det meste bare bøyd, men ikke brutt. I tillegg, som om noen resulterte mellom dem stiar mellom ...

 

Pinnsvin? Etter en stund, er alt klart. Se!

bilde: 27 Sjette 2010 (også både foregående) bilde date: 23 7th 2010, noen få meter unna 

 

Så det, tross alt, bare veldig copulating Hedgehogs ... Feltet ble endelig virkelig innlevert `skal være (skadet, svekket) Mer enn to måneder etter utslippet, på flere steder (hundrevis av kvadratmeter), mye nærmere Målt lyn punkt, før umiddelbart før innhøstingen, men bare akkurat Ifølge reglene for losji (skadelig, svekke) forårsaket av lyn utslipp, hvor noen av de berørte områdene er aldri helt fremlagt `skal være (skadet, svekket) Elsewhere innlevert `skal være (skadet, svekket) helt, veldig raskt, men gradvis begynne å få tilbake opp (gjennom noder). Områder inngitt `skal være (skadet, svekket) på grunn av "Pinnsvin parring" vil aldri stige enda et hint , de er virkelig "overbended" det Vises betydelig flertall av ødelagte stilker. Var det noen å spille D & D med en annen? De var ikke gjør noe annet der anyhow (hvis noen gang har besøkt en merkelig felt). At deres dum, sier uhyrlig dumt creephole som i industrien sirkler avling Kunne tro Kanskje Mrs. Bower ...

 

Egentlig veldig lang tid mellom lyn utslipp og losji (skadelig, svekkelse) i år (2010) kun observert i Ostra (hvete - nord for Togstall), nesten 4 måneder. Bygg (sør for Togstall) er inngitt `skal være (skadet, svekket) 1-2 uker etter treffet, men sakte Umiddelbart. Først bare titalls kvadratmeter, langt under 1%. Endelig Estimert rundt 20% av hele feltet området. Fotografier på siden kronologi .

 

Gjør et forsøk gressløk hvordan ville bestått nåværende kan tiltrekke partikler av Fe2O3 eller Fe.

resultater here

 

Ofte er det mønstre i korn inngitt `skal være (skadet, svekket) veldig vesentlig (veldig skarp, kontrast og forskjell mellom berørte og Upåvirket planter i sin nærhet), og også som ofte effekten manifesterer seg på samme sted Volgende år. I motsetning til etableringen av uregelmessige former er mulig at i noen tilfeller for å skape kornsirkler var det noen ganger pågår sannsynligvis virkelig eksepsjonelt kraftige lynnedslag. Kanskje det ville være interessant å se hvis du er i nærheten av noen mønstre ikke fører underjordiske vannrør. Grunnvann Gjerne ganske ofte - utmerket leder. Dosen av elektrisk energi som integrert opererer på ett anlegg, bør løses til Den delen vil motta over bakken delen av planter, røtter og hvor mye er fanget i jorda for å danne stoffer uønskede for plantevekst (gjennomsnittlig delen per plante ). I tilfelle av planter med lavere seeding tetthet er sannsynlig å være en integrert dose tørr mye oftere ganske pålitelige drap, som for eksempel motsettning fra korn, der energi kan distribueres svært ujevnt. Slike saker behandles ganske mye i den vitenskapelige litteraturen, landbruk, for eksempel i monografier viet til ulike typer jordbruksvekster. På nettsiden vil være en rekke eksempler, hovedsakelig på siden av landbruk punkt 1.2 og sannsynligvis på noen sider som omhandler elektro-Phytopathology

 

Noen mulige årsaker Estimert oppnå svært høy kontrast bildebehandling lag av avling Muligens vil bli gitt en spesiell, men ikke-eksisterende side High Contrast Effect

 

Crop Circles - søken etter sannhet [UFOer] avi. 1:42:55 - " helt dumme . " M. Glickman ønsker å beskrive oss, at prosessen med utenlandske sivilisasjoner (aliens), som er sannsynligvis prøver å beed noe til oss, men alle fortsetter som svært forsiktig, i stedet de landet med deres UFO og gikk opp og sa dem " så her er vi, "er egentlig litt dumt. Han vet ikke at det ikke operere noen utenlandske fremmed sivilisasjon og at det er bare et resultat av menneskeheten Initiatives (landbruk) og helt terrestriske krefter - elektrisitet og magnetisme.

 

01:43:40 De studerer oss (ganske vanlig og utbredt oppfatning, i Tsjekkia har det og mye fremme for eksempel Mrs. Pliskova). Hvis dette var sant, har Inevitable Would aliens komme til den konklusjon at alle mennesker er veldig dumt ... Never mind, kan det samme om dem (aliens) tror og absolutt også virkelig gjør hele menneskeheten, fordi den eneste og sanne idiot ville være i stand til å lande direkte på kraftlinjer ... (Se Zuidland , flere avsnitt ned)

 

Ifølge svært lik mening er det et eksperiment, at de ville prøve å provosere frem en reaksjon på menneskeheten, og studere sin tilnærming til problemet, som den prøver å løse det: regjeringen og noen ganger klasser politikere å forklare noe i denne retningen, Muligens Deres kjøring håndtak - militære styrker - trolig resultater hver gang det samme - null - zero - null ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

På denne siden Mulig finne, som Lucy utfører forskning spørreskjema helseproblemer, bestemte følelser og psykiske lidelser inne i kornsirkler siden 1994, og selv i samarbeid med den lokale kirurgen ikke har nådd det og tilfredsstillende forklaring, hva ville være den viktigste grunnen av det. Av denne grunn vil det være best å kunngjøre dem i. og vennlig måte, at de alle var moderat forgiftet av kjemikalier, vil noen av dem være virkelig ekstremt farlig Poissons, (Highly Giftig T +, ekstremt farlige stoffer, EEC), forklare dem hva subletal dose er, og i fremtiden ikke å glemme at noen nylig oppdagede mønster raskt invitere noen toksikologi eksperter.

 

" Jeg trenger kvalifisert medisinsk hjelp. håper jeg å jobbe med en lokal lege som har vennlig avtalt å prøve og analysere oppgaven rapporter "som lokale kirurgen ikke har nådd i 16 år (1994-2010), til noe resultat, er det ikke bare en optimal ...

 

For eksempel, er ofte referert følelse av metallisk smak i munnen ganske typisk for cyanidforgiftning. Hydrogencyanid (HCN), kan utslippet skaper i undergrunnen, på grunn av materialene til stede og det passerer strøm opp til kilo mengder. Alt er der, H + C + N = HCN. Likningen er ikke skapt Ifølge reglene Etablert i kjemi, og mye mer minner matematisk ligning. Det er tilsynelatende opprettet ganske mot kjemiske regler, og uavhengig av sammensetningen av kildemateriale og eventuell medfølgende reaksjoner og mellomprodukter. På grunn av de høye temperaturene, energier, trykk, elektrisk strøm, spenning, ionisering, og alt annet som kan skje der, virkelig ville noe sånt gå på der. Selv tørr formel og nesten alle ville litt informert kjemiker enda mer som kalles "kjemisk gal." Noen andre kjemiker, bare litt mer informert, foretrekker kanskje til og med en lignende måte Direkte kompilering ligninger uttrykt som kjemisk avfall. Dessverre er det egentlig en ganske alvorlig sak. En liten underjordisk nedbrytningsenhet Ville virkelig liker å lage mat noe sånt, og nesten over ligningen ...

 

Forresten, ble Lignende studier utført, elektriske utladninger i et lukket rom, og veldig enkelt kjemikalier, nåtid der (H 2 , CH 4 , NH 3 , vann) dannet mer komplekse kjemikalier, for eksempel Microsoft aminosyrer. Eksperimenter utført av Stanley Miller i 1953rd

 

Finn ut følelsene fra en person forgiftet av ion CN (-) , enten i form av cyanid eller blåsyre, er faktisk en svært sjelden tilfeldighet eller snarere nysgjerrighet. For å dele med noen om sine følelser, har bare sjelden mer tid enn alternativ to minutter. De eneste marsvin, som trolig aldri i stand til å dele sine følelser etter cyanidforgiftning vil trolig alltid forbli dem som Lucy trekker inn i feltet som kattunger og la dem fylle ut spørreskjemaer om alt dette. Heldigvis de fikk subletal dose, fordi de fleste av dem i henhold til vitnesbyrd forlate banen ved hjelp av sine egne ben.

 

" Det er interessant å merke seg at mens fysiske reaksjoner er i stor grad ubehagelig, de følelsesmessige effektene er hovedsakelig gunstig. " - Krav Noe sånt nesten hver rusmisbruker.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

bevissthet av en `tilstedeværelse` Mens besøke og dannelse, og særegen form for `` metallisk smak, panikkanfall, tåkesyn.

lysstyrker

Hallusinasjoner fysiske eller visuelle observasjoner

"Kunne ikke gå inn, og forhindre fysisk barriere var meg, og jeg følte kvalm"

"Reaching den ytre ringen av Eye-formasjonen der jeg traff en usynlig vegg som tvang meg til å doble over. Umiddelbart Dette ble etterfulgt av svimmelhet og svimmelhet."

"Mens måle og fotografere denne formasjonen, begynte jeg å føle kvalm og svimmel, spesielt i den øvre delen som ser ut som en` labyrint `. Når du forlater følelsen gikk bort."

"Jeg begynte å føle meg ganske urolig og til slutt måtte forlate. Effekten var mest intens i de høyere delene. Vi forlot formasjonen ca 5 eller 6 pm Jeg følte meg fin før senere den kvelden da jeg våknet opp med følelsen kvalm. Neste dag jeg og følte meg svak og desorientert "

Det føltes virkelig trange fjellsidene og var ganske skremmende

Da jeg Nådde bilen følte jeg fint selv om jeg fortsatt hadde en svak `sommerfugler i magen følelsen`.

Dette panikk følelsen var også rapportert av John Sayer whilst besøker edderkoppnett i øst av Avebury komplekset: "The Uneasy ble verre, endre foreboding, gjennom panikk at nesten terror Som jeg trakk fra formasjonen, jeg nesten brøt inn i en. Jeg driver prøvde å kjempe mot det, men følelsen var overveldende jeg bekjenne å bli redusert til en tilstand av paranoia av tiden jeg fikk ut av feltet "... - Beskriver en mann kort sikt, men egentlig Direkte lærebok aberrasjon under påvirkning av narkotika

 

" metallisk smak i munnen "- For eksempel, en typisk akutt blyforgiftning, men mange andre også, organiske og uorganiske Poisons, Inkludert cyanider (!).

 

" tåkesyn "- Etter pils noen kan se uklare, og hvis ikke, kan fortsatt slå ut med en flaske rum. Så hva med en forbruker av en felles?

 

En annen interessant funksjon som Lucy beskrevet på denne siden er det, at kollega spill i en formasjon fungerte ikke for kameraet flash ... Sannsynligvis innså at på samme sted nylig jobbet seg, sier 10 12 - 10 18 ganger kraftigere kollega, og om det ville være i hans evner, ville løp derfra så fort som det ville være mulig. Men, som kjent, for fotografiske blitsenheter ikke har ben som kan beveges ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

HELSE KATEGORIER. ORAL (metallisk smak, tann smerter, uvanlig tørste)

Kraniale (hodepine) daches)

Okulær (synsforstyrrelser, hallusinasjoner)

Revisor (Acoustic) høre stemmer, musikk osv.

GUT (kvalme, diaré, plutselig sult etc.).

Systemisk (svimmelhet, svake knær, smerter etc.).

MENTAL (tankeprosesser Den berørte, kortsiktige minne tap, følelser av panikk, terror, ondskap, fred, kjærlighet og lys, desorientering, og følelse av tilstedeværelse)

 

Kjære Lucy! Alle som er beskrevet følelser av marsvin er knyttet til inntak av narkotika og gift, muligens av sublethal forgiftning Doser av dødelige giftige stoffer (CO, HCN), at de var puste under sitt besøk i mønsteret. Mye mer på nye sider. At diaré alias s.it ingen ønsker egentlig til dem. På grunn av det faktum at uten forvarsel og forebygging deltar samlet steder med en svært sannsynlig mulig tilstedeværelse av ekstremt farlig Poissons, avledes fra tusenvis av vitner skriftlige bevis, de sannsynligvis virkelig fortjener det ...

 

Mye mer på siden helseproblemer

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002nd Her til høyre er alle pent sammen med lynavleder. Mulig også finne andre skudd, selv med f.eks. Google Earth er det mulig å overbevise ganske pålitelig, at dette bare i tilfelle de dumme aliens landet rette på høyspentledninger. Bedre å sparke dem i. rumpa? For eksempel illustrative bilder oppreist på denne siden, i hodet, er det mulig å se at det ledninger - det samme mønsteret.  

 

HV linjer kan bli funnet i nærheten av mange mønstre kornsirkler, og like ofte selv i nærheten av noen ganske uregelmessig flatet (skadet, svekket) avling, er det bygd en spesiell side. Enhver HV linje tiltrekker lyn bedre enn bare vanlig Lightning Rod - det er cerated uendelig antall av ioniserte partikler nær det. lynavledere i åkre (innledende bilde - Thailand 2011)

 

Sikkert ville det være interessant å finne ut informasjon fra selskaper som driver elektrisitet distribusjon (ikke på engelsk), om de har registrert seg lyn treffer kraftlinjer som kjører nær tallene, noen tid før deres tilsynekomst.

 

CEZ (Tsjekkisk Strøm Works - Tsjekkisk Power Plants) - vi ikke håndtere dette problemet. I vårt samfunn er ikke en avdeling, skrev at lynnedslag eller fenomener knyttet til det. (2008, med ingen grunn til å anta at i denne retning over tid noe har endret seg). Ville det være interessant å selv spørre om og hvordan de er beskyttet mot lyn skader Temelin kraftverk, Dukovany, også andre ... Det kan være noen lidelse i lagring av lyn arrestors? De bruker til dem noen gang? Hvorfor er de helt ikke interessert, hvordan elektrisitet gjør sine konkurrenter ...

 

De aller fleste av verdens elektrisitet gigantene eier og forvalter, eller i det minste Støtter sterkt, Omfattende grunnleggende forskningslaboratorier, virkelig closelyly sammenvevd med akademia, dedikert til forskning av stormer, lyn, fysiske prinsipper og deres konsekvenser. Ikke så litt, liten, ubetydelig i TSJEKKIA CEZ ..

 

kornsirkler - CBC News (28 januar 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Vår vitne, Ray Burns, en av de få menneskene i verden som hevder å ha sett hvordan de dannet en sirkel i avlingen. Det skjedde en kveld, etter en storm da han var ute og gikk med hundene."

note JL: Hva å ønske mer? Under stormen hadde vært sirkelen Exposed, planter skadet i en sirkel form på grunn av Lyn Utslipp og de ​​fulgte bare sine resultater. Også ikke utelukkes, som avslørte mønstre var lenge siden - opp til flere uker, og bare observert storm Bidro logget fuktighet til plantene - opp til flere hundre tonn per hektar, så det der kunne oppstå Domino Effect , Muligens bidro med andre lyn utslipp energi, som beskrevet andre steder. her. teori dual výbojevýboje

"Først så han en linje 50-75 m lang, ikke for bred, og når så på den etter noen sekunder, begynte å danne en sirkel rundt det."

(Merk JL: Han så flere hundre av millioner av planter Exposed - skadet av lyn, bare ved en tilfeldighet i øyeblikket, når deres egen styrke (Kontinuerlig svekkelse) ble overmannet av sin vekt, av økt fuktighet levert av tordenvær, på grunn av deres svekkelse. Registrert nøyaktig det øyeblikket Når det begynte å skje dominoeffekt . Sannsynligvis bare ved en tilfeldighet på den tiden da det fløy rundt noen Butterfly ...)

 

Vil bli presentert et eksempel på urt gressløk. Mulig se at etter en eller flere utslipp (Omtrent energi på 0,03 J) i umiddelbar nærhet til plante. De aller fleste av dagens ikke passerer gjennom anlegget bare i sin umiddelbare nærhet, det virker primært infrarød stråling og induserte strømmer. Bare ett utslipp er tilstrekkelig til all-out drepe plante del rett under den. Men Observerbare Konsekvenser kan være bare etter flere dager. Hva trer i kraft umiddelbart, innen noen få sekunder på de fleste minutter, med svekkelsen av stammen. Vises på siden eksperimenter gressløk skuffet, det første forsøket - han Mønster for en plante mange ganger repeterbare, klarte de andre prøver å gjenta det samme med imponerende resultater. Det er ikke umulig at dette fortsatt lykkes en gang. Bare daisies gressløk Erstattet helt. Over lengre tidshorisont (minutter, timer, dager) oppfører seg svært likt mange andre planter, for eksempel spinner melk-tistel (Sonchus Asper). Lenge leve Kokebanan! Hvem vil krysse bygg og Kokebanan, blir alltid hersker av øl verden ... (Også whisky, eller andre malt-basert drink)

 

Spiny melk-tistel (også andre purke-thistle arter) i addition, viser noe, hva har så langt ikke klart å komme på noen annen plante. Vil være bilde her.

 

Slutten av del 5

 

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z