Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна кратког споја-објашњење . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Игра је готова.
(Игра се зове Цроп Цирцле ГАТЕ)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - Објашњење - Пензионисани

Веран својој самој Стрмост отклања могућност да је идентификована. (Heraclitus)

Истина је странац него било шта може сетити. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Фласх је свуда. (Heraclitus)

Прво само природно објашњење принципа формирања  усева круговима,  применом доказаних поновљиве статистички проверљиве научне поступке и истраживачке методе. Фабрика анатомија, патологија, физиологија, биологија, хемија, археологија, физика, хидрометеорологија, спелеологија, геологија, струја, магнетизам, а други, често интердисциплинарни поља.

мистерија житу коначно решен

Муња пражњења - је једна узрок сваког круга у кукурузу , наћи у било које време у било којој области кукуруза.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Шема поглед на десно показује један низ веома занимљивих аналогија у житу и физичких особина муња испуштања. Сличност број 1 муње секрет у структури зрна (растер) запис његових електромагнетних поља линије. , Сличан процес као када снимате фотографије. Резултат се приказује (позиви) на неколико дана.

Муња пражњења - је једна узрок сваког круга у зрну , наћи у било које време у било којој области кукуруза.

 

То је веома, веома скраћена верзија странице која се налази на житу - објашњење и број под страница широм Веба цропцирцлесонлине.цом .

 

Садржи само неколико врло основних лозинки.

 

Прво, потребно је да препоручи да свако ко жели да гледате на ТВ духовне измишљотина " Маја пророчанства и усева круговима ", или не дај Боже неко већ изгледало да покуша да стави све тамо наводе у перспективи овде постављен разјашњење. Узгред, они тупоуни потпуно несвесни да постоје показује усева круг формацију са удара грома. То је био гром из ведра неба, "гром из ведра неба", која може да се чује готово (одсуство облака и вишеструке рефлексије звука између њих и земље). Али када сниматељ је пијан и хркање, не би чуо нормалан олују, и није ни чудо да је потребно да се замени снимања материјал мора упозорити пражњење муње.

 

Ово важи, наравно, плод било ког другог сличног "уметничког ремек" који је икада постављен на тему назначено. Случајни, као што су " Цроп Цирцлес: Потрага за истину ", или" Шта на Земљи Унутар Тајни усева круг ".

 

За основни увод у историјске перспективе на питање о житу можете посетити сајт Википедиа - Кругове Цроп . Већина објашњења, иако је поднео или падне готово у потпуности у оквиру псеудо (јунк наука), али бар послужити као основне информације о тренутном приказу на целом питању.

 

 

Нови поглед на питање житу

 

Цроп Цирцлес - објашњење - веома скраћена верзија.

 

Свако ко тврди да су усеви кругови створили ванземаљци (НЛО, летеће тањире), је идиот.

 

Свако ко каже да су усеви кругови стварају људи је глупо.

 

Свако ко каже да житу генерише плазму, наелектрисану ваздушни вртлози, позвао вортекес никада није видео нити ненаподобил или математичко - физичко несимуловал је "тренутно нешто дезоријентисан."

 

Свако ко тврди да су усеви кругови кад год и где год да ствара или створио, монструозни штребер. (Д & Д)

 

Свако ко има највећу виц пао Мајке Природе тако савршено ("ово никад не дође сама по себи, она је морала да се народ"), он је отишао у пољима жита да створе нешто слично у циљу подршке њихову тврдњу да је блесаво простодушан.

(Не научни експерименти и експериментална верификација изводљивости)

 

Свако ко тврди да је муња секрет не може да створи нешто на површини, као што је ефекат на пратеће фотографије је идиот.

Погледајте неколико других пратећих слика треба да буде објављен (углавном као референцама). Да ли је могуће да им се захвалим на италијански истраживачи. Хиљаде објављених и необјављених фотографија таквог "доказа људске активности" - "рупа за пин."

 

Свако ко каже да су усеви кругови створили неки чудан, неразумљива и непознато електро - магнетни - механичка енергија, захваљујући чијој акција је на таквом месту, чак и после релативно дугог времена, можете да региструјете број необичних појава и ефекти, као што је Лима - Муња Индукована Магнетни компас Аномалије (девијација), инфрацрвено зрачење (топлота акумулирана), необични одговори људских и животињских обољења микроелектроници (кроз излагање резидуалног електростатичког пуњења) и може да се закључити из тога да је једини такав у природи, постоје и стална појава муња секрет је глупо.

 

crop circlescrop circlesНови Јичин, 3 7. 1999тх Свако ко је у стању да каже да то апсолутно типичан образац фрактал, гранање на странама тачно према правилима понашања испуштања Спарк, који се појавио једног дана у пољу жита у Чешкој Републици може бити креиран од стране било ког другог процеса осим пражњења грома је идиот.

 

Један од најтипичнијих карактеристика олује испуштања је њихова структура фрактала, постепено гранање у све финије структуре.

Једна од најчешћих карактеристика редовних обрасце у њиховом зрна, чекај мало, шта је то заправо, сада некако не успева да опреми ...

То је била њихова Фрактална структура?

 

Свако ко се усуди да каже да су мртве муве, често се налазе у местима налажења житу, као и друге инсекте или неке друге изумрле животиње убијене нечим другим осим пражњења грома је глупо.

 

Свако ко не може да схвати да апсолутно све, без изузетка, да такозвани "аномалије", да је у многим местима житу појављују, може објаснити таквом месту је недавно направљен грома испуштања, је идиот.

 

Прво и најупечатљивији пример таквих аномалија области геомагнетног

Муња Индуцед Магнетна аномалије , Лигхтнинг намерних Реманент магнетизма , Лигхтнинг индукована магнетизму , Реманент магнетизам - Хиљаде стручних књига, и описао један хиљада тона штампаног папира.

Било набројао само унесите лозинку у претраживачу Гоогле

Можда би само довољно да науче нешто енглески, Кучи чудан нлолошко захадологицкы ...

 

Свако ко не схвата да је узрок не само свих кругова и редовно резонанцу и сметњи образаца у зрну, али готово све поднете зрна у свету, који је нераскидиво прати штете електричну енергију од грома испуштања и постепеног слабљења биљака је идиот .

 

Узгред, пољопривредници знају врло добро, али сасвим очигледних разлога оставља (остави) за себе. То је сасвим природно с обзиром на чињеницу да су они некако боље и наравно спојена са природом, а може проценити фокусирање бар приближно, инстинктивно, шта се тамо догађа, много боље од остатка публике. Не треба да се носе са тим, али никад превише поносан. То свакако не треба да објасни и необразоване будале као половзделаным уфологистс и захадологове "стручњака" на различитим паранормалних појава. Хиљаде пољопривредних научних и стручних чланака, публикација. Многи линкови на провереним научним ресурсима и специјализованих публикација, као што су пољопривреда овде .

 

Лопта је на вашој страни суду, Куци гњидама нлолошко захадологицкы. Покушајте да га удари најмање. На нашем половини терена, али никада није био иде ...

 

Можда ћете морати да покуша да докаже да су управо локације ( ГПС база ) где год се појавили усева круг, што на природан начин, тако природно, као што је описано на овом сајту (то је више од 99,9% од свих случајева), било је неколико минута, сати, дана или недеља пре његовог физичког видљивости (откриће) утицај грома испуштања. Прилика је ту, и увек ће бити. То је било довољно да питам Метеорологистс. Ха, Ха, Ха. Здраво, здраво, здраво .

 

Ако одлучите да користите најлакших начина да бар покушају да докаже своју истину, и покушај да се негирају тврдње да се налази на овом сајту, ВКПЗУ , онда сте заиста заслужили да вас као некога лепог Кицк Асс . То ће бити веома занимљиво како вољни јавност да су резултати те истраге рећи.

 

ГПС - база података - највећа колекција ГПС локација пронађен усева круговима икада окупљени у свету. Она не садржи само многе ГПС локација које су познате и неки посматрачи су већ откривене у сликама карата различитих апликација и објављују. Пре свега, наравно, Гоогле Еартх , јер омогућава места где такви мапе на располагању, видите статус у различитим временским периодима, али и на пример на Бинг Мапс или Иахоо мапе.

 

Свакако садржи најмање двадесет локација које је именовао мапе документа описане апликације су доступни, али још увек није откривена или објављена.

Највероватније из Италије.

Свакако не исцрпе све могућности, а пажљиви посматрачи у овим локацијама објављени или близу сигурно појавити више.

Наравно, постоје локације на којима је усев круг фотографије снимљене на картама, али основ истраживања никада нису лоцирани, човечанство никада није знало о њему (као што су многи из Италије, један у Чешкој Републици - да ли ће бити објављен у времену)

Слично томе, често је могуће локална локална истраживање користећи Гоогле Земљу да открије много занимљивих чињеница везаних у оближњим и удаљеним местима. Опет, на пример, број таквих случајева из Италије, али не само тамо.

 

ГПС база углавном садржи низ прецизних ГПС података који се налазе на различитим житу широм света, тачан ГПС локација никад није објављен (стотине). То ће бити објављен у пуној верзији у наредних неколико дана, до краја 2012 (тј., убрзо након краја света)

 

Други наставак пример овде .

 

-----------

 

ВКПЗУ - ви Кучи гњидама захадологицкы нлолошко

 

Страна припремљена за вас и све теорије овог закона и тврди веома темељно и теоријски и експериментално верификован

 

Јан Ледецкы

 

Цроп круговима - мистерија откривен.

 Једном за свагда, увек и заувек.

Невероватно примитивни, како би се могло рећи срамотно глупа или чак глупо објашњење. НЛО ентузијасти, Мистерија, парапсихологије, летеће тањире, непознат и не постоји енергија и слично глупост може организовати одтранспортоват без повратка (бесконачно).

Другим речима, они могу повући у дупе .

Исто се може рећи за ванземаљцима .

Укључујући Пароубек Мартану.Таке да превучете да ...

z