Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje povzetek . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - Povzetek
Spletna predstavlja relativno enostavno razlago o tem, kako se pride do tako "skrivnostna" pridelka krogih
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Predmeti se lahko znanstveno razdeljeni v tri glavne kategorije: tiste, ki ne delajo, tisti, ki se je pokvaril, in tistimi, ki smo jih izgubili. R.Baker
Vsak je lahko narobe, ampak samo norec vztraja pri napaki  M.T.Cicero
Postali ste odgovorni za večno, kar si udomačil.  A.S.Exupery

Crop krogi , krogi pridelka kratek opis

PagPh

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

Ta spletna stran je poleg razmeroma preprosto razlago načela kroga pridelka prinaša morda razumljivo razlago, da so vsi sploščena , ki leži na tleh zrna v svetu pojavlja na enak način - slabitev rastlin (njihova delna povadnutím) prehod električne energije po strele izpustov. Zanimiv pojav je tudi dejstvo, da je hrana , upogibanje stebla do tal ni nujno, da pride takoj po osvojitvi, verjetno v večini šele nekaj dni po odpustu, pogosto v lepem vremenu. V primeru pravilnih oblik ter združuje več dejavnikov, ki prispevajo k pravilnosti oblik, kot tudi dejstvo, da je večina od njih se pojavi zelo hitro, ali kvečjemu v nekaj urah ali celo hitreje. Ti pojavi so bolj natančno v mnogih drugih podstrani.

 

V večini primerov, ko je sploščen , ki leži na tleh, ne da bi katero koli redna zrnata struktura začne poléhat , bend na tla (skloniti) do več dni ali celo tednov po strelo izpustov in glede na intenzivnost škode, se postopoma dodajali vse več površina do žetve. Intenzivnost škode zmanjšuje z razdaljo od stičnih točk strela, tako da počasi poléhají , bend stebla in talno površino na vedno večje razdalje od kraja primarne dejavnosti.

 

Grain lahko polehnout (stebla bend na tla) na dva načina - nenadoma in počasi.

1) - nenadna apartma , upogibanje stebla do tal

V prvem primeru se rastline več kopičijo škodljive snovi, ki nastanejo z elektrolizo največji in rastlin postopoma slabi. Vendar ne traja več stati pokončno. Šele ko slabitev doseže tak obseg, da rastline zaustavitev blizu tal (kjer je zaradi učinka vzvoda sile je največja) ne more več upreti silam, ki jo zadevajo. Najbolj pogosto je delovanje vetra, lahko pa tudi njegova lastna teža rastlin. Zdrave rastline te sile bi bila v celoti biti brez posledic upreti. Sile stebla, tik nad tlemi, ponavadi okoli 2-5 cm upogibni brez razbijanja in rastline bodo laže. Dejanski proces vlaganja , upogibanje stebla do tal lahko včasih traja nekaj sekund, včasih minutami, najvišje ur. Pomembno je, da takoj, ko leži na tleh vsaj nekaj časa enaka koruznih stebel, tik nad tlemi ukrivljen brez prekinitve . Majhen del pecljev, največ do 10%, predvsem na robovih sploščen , ki leži na površje, vendar je lahko pri tleh, namesto da samo upogibanje in zlomljenega. To je posledica dejstva, da so robovi sploščeni , ki leži na površje ni več zalezuje tako poškodovan, in v drugih okoliščinah bi ostal hladen država. Vplivajo nanje, ampak veliko težo hitro nagibala v bližini stebla, se naslonil o sebi in tako tvori stalno težka maso. Stebla zrn teže sistema, ki se opirajo na medsebojno narazen, je le območje nekaj kvadratnih deset centimetrov veliko kilogramov. Ta količina se bo oblikoval nagibala rastlin običajno površino približno 30 do 50 cm narazen, kar v primeru zelene pšenice s storžev že ustvarili, ali tik pred skupno težo in več kot dva kilograma. Povprečna teža pridelku pšenice, pridelane v povsem razvite zrele storžu je okrog 7 kg na 1 m 2 , brez dodatnega bremena vlage, ki jih dežju ali rosi, ki lahko dodate več kot eno 50%.

 

Opisano res hrana , zalezovali upogibanje na tla, ne na celotni površini, ki se nanaša ne pojavi ob istem času. Čas za upogibanje snop slamic, lahko spreminja glede na število dni.

 

Takoj po opisanem hitro vlaganju , upogibanje stebla do tal vsak tak paket na tleh pod kotom približno 90 stopinj od običajnih ravnih stebel zrnja. Takoj prihaja drugi del - koruza se začne napenjanje nazaj skozi vozlišča - vozlišč. Vozlišča za razliko od internodes vsebujejo podanem meristems in se lahko spremenijo obliko, kar rastlina dozori na storž ali vsaj obdržati pokončno. Prvič internodija, tik nad tlemi (upognjen), ne bo nikoli. Drugi in tretji nad njim običajno ne bo. Nasprotno internodija, ki mejijo na LABOD je skoraj vedno zravna in nekateri drugi pod njo, vsaj deloma. Zdrava dobro razvito pšenica ima 6-7 internodes. Za namene sprememb smeri internodes vozlišča spremeni obliko. Na nasprotni strani na želeno smer ravnanje, število celic (nepovratno) vozlišča tam nabrekne, odebeli in začne ovinek želeno smer. Opisan proces se začne nekaj minut po vložitvi , upogibanje stebla do tal. Tudi vozlišča, ki ne poveča obrat (prvi 3-4 od tal), je stalna prizadevanja, kot rezultat, ampak samo še povečale. To omogoča, da za nekaj časa, kot plazeče , ki leži na tleh, ječmen bil vozlišča 5x več kot običajno.

 

2) Ugodno prenočišče , upogibanje stebla do tal

V tem primeru se rastline nagibajo navzdol zelo počasi, in celoten proces traja več kot 14 dni. V tem procesu, vendar ne bo nikoli zgodilo, da vsaj za kratek čas, ki leži plosko na tleh čez ravno rezilo, ker so posamezni vozlišča preko internodija stalno preusmerjen na vsaj toliko konico obrnjena navpično navzgor. Država je manj kot internodes, včasih samo ena, in celo sploščen , ki leži na tleh rastline so veliko manj vlage poškoduje in posledice, ki izhajajo iz njih.

 

Bistvena značilnost med počasnim polog , poškodbe, slabi dejstvo, da je oblika, ki izhaja vzorcu več popolnoma neopazna. Potem je tu še daljše obdobje, ki traja nekaj dni, ko je skoraj neopazna. Vendar pa je prečkal mejo, to ni opazen pri vseh, in pozoren opazovalec bi si ga ogledali opazili. Po nekaj časa, še nekaj dni, vendar pa presega mejo, ko je relativno enostavno zpozorovatelný.

 

Nákresy, diagramy

 

 

Zemljišče, da se postopki, ki jih opisuje večino računov, je ( glej ) negativna geotropism (gravitropism). Pri hitri polog , upogibanje pecljev državo, je verjetno, da spremenite smer rasti nekaterih delov rastlin sodelujejo v phototropism.

 

Najpomembnejši pomen opisanim postopkom je zaščititi zorenje ušesa in zrna vsebujejo pred vlago tal, ali pred odvečno vlago iz dežja, ki je v nenehnem množično polehlých katerih stebla ki ležijo na tleh, ki ima obrat znatno več kot na rastline stojijo. Zato prispeva zelo pomembno za razvoj plesni in gnilobe in poškodovane rastline lahko napadejo in nato še nekatere druge bolezni in škodljivci. sploščen , ki leži na tleh rastline, ki bodo morda na terenu, so dejansko precej kontaminirano z plesni in gnilobe, lahko storži še vedno relativno Uspešno dozori brez primarnih fytopatologičtí imenovanih funkcionarjev in njihovih privržencev je prišel do njih, "pravočasno", še pred žetvijo. Sirek v ušesu, ki bo uležejo na tla do žetve, sploh ni zrel, koruza v njih kaže znatno pomanjkanje zrelosti. Zakaj bi se prav tako pa, ko ostanejo brez trgatev.

 

 

 

Povzetek - nekaj osnovnih točk

Prvič Kmetje so vedno vedeli, da strela v polja povzroči opazno slabitev osnovnih sredstev na smrt na širšem območju (deset kvadratnih metrov), je povsem objektivno in preverljivo dejstvo, ki se nahaja v sto člankov in znanstvenih publikacij.

Obstaja več primerov (photos, Povezave)

 

Drugo Kmetje skoraj vedno vedel, da rastline, ki jih je prizadela strela pogosto kažejo nespecifične znake šibkosti in sekundarno napadel z boleznimi in škodljivci. To lahko privede do zmede pri drugih vzrokov, včasih pa tudi glavni vzrok ostaja neopaženo. Možna dokazov, navedenih trditvi prek številnih člankov in znanstvenih publikacij. Skoraj vedno obstaja možnost, da izmenjavi Vzroki večkrat poudarjeno (glej ...)

(nekaj primerovphotos, Povezave)

 

Tretjič Kmetje, seveda, je poleg vsega pa že zdavnaj ugotovili, da je strela znakov naštete v nekaterih, čeprav ne morejo vsi primeri nastopijo zelo natančno v krogu. Zato je za njih, da pridelka krogih povzroča strele razrešnico, pa skoraj nobenih presenečenj. Je mogoče verjeti, da velika večina kmetov kot zelo preprosta razlaga vedno pričakuje. Zaradi razlogov, ki so navedeni na drugem mestu, pri čemer imajo za sebe.

Primer - sončnice. Tukaj bom omenil primer enega pridelka in eno objavo (odkaz). Poleg tega ta monothematic publikacija navaja, da zrnje (Grass - Poaceae) strela visok odstotek zastopanosti preživi, ​​za razliko od rastlin z znatno nižjo gostoto setve. Eden od možnih razlogov se lahko šteje, da se lahko rozložitější rastline vplivajo električne energije integralom, glede na velikost do približno kvadratni meter tal, ki jo zasedajo. Posamezne rastline so se izkazale lipnicovitých, kjer lahko eden od njih imel največ 10 centimetrov kvadratnih jih lahko udaril zelo neenakomerno. Medtem ko nekateri prejeli 100-krat smrtni odmerek, nekaj sto drugih se v neposredni bližini zaradi varovanih višjih odmerkih. Prizadela obrat za vzdrževanje mnogokratnik kot mini rod strele. Medtem ko so druge rastline tudi prizadeta, vendar ne smrtonosno, in s tem preživeti, čeprav z opazno slabi. To lahko pripelje do vložitve , upogibanje stebla do tal. Mogoče je nekaj časa po tem, ko udar strele opazili redčenje pridelka. Jaz sploščen , ki leži na tleh z rastlinami, lahko pa se poveča na deset centimetrov nazaj in z fototropismu geotropismu z znanimi vozliščem funkcijo nagiba navzgor internodija dokler sčasoma lahko uspešno dozori in se pospravljajo.

 

 

4. Vsak resen kmetijske raziskave na področju poškodb in stanovanje , upogibanje stebla na zemljo v obliki kakršnih koli rastlinskih vzorcev, ki so pogosto v krogu, je bil desetletja pred zelo grd način, diskreditirana in skoraj ustavila zaradi dveh senilen pijancev, ki so poimenovane Doug Bower in Dave Chorley. Zato se kmetje po vsem svetu ponudil roko pomoči iz nepristranskega opazovalca in občasno raziskovalec, ki je ne samo med "kmetijskih delavcev". To mu omogoča, da na drugi strani, da zaprosijo za pomoč tudi številne druge, ki so pogosto zelo oddaljene in na videz skoraj popolnoma nepovezani področja raziskovanja, znanosti in prakse. Vzorec znanstvenih in raziskovalnih področjih, ki lahko poleg sebi Agrobiology in s tem povezane prakse, ki se uporabljajo, da bi poskušali razložiti to ni posebej skrivnostno in razumljivo, pojav, ki se nahaja tukaj .

 

Imena Doug in Dave pomenijo za raziskave v kmetijstvu v poznih 20. in zgodnjih 21. stoletja skoraj enaka imena pomeni, Olga Borisovna Lepešinská in Trofim Denisovich Lysenko genetike na svetu, v sredini 20. stoletja. Če D & D je diskreditiranje njegova dejanja ne nezinscenovali bi kmetje imeli zelo skrivnostno reč že zdavnaj sami rešiti. Popolnoma naravna zgodovina opazovanje in odbitne najdaljši v sredini devetdesetih let. Kot v mnogih drugih mestih na tem mestu že večkrat omenjeno, so zelo podobni pojavi vedno v zadostni meri ugotoviti in dokumentirati v zadostnem številu strokovnih člankov in znanstvenih publikacij. Da bi zagotovili, da vsi skupaj tvorijo dovolj materiala krovni na vprašanje vložitve , poškodbe, slabi žita, bodisi rednih ali občasnih enot v celoti, sem res zamudil majhen korak. Vendar pa je takšna poteza bilo nikoli, predvsem zato, ker raziskovalci, ki bi radi resno posvetiti polehlému , oslabljena, bi oškodovanec žita morali plačati malo alaspoň in žito polehlému , ki leži na tleh v rednih vzorcev. To je res zelo težko nameniti resno vprašanje, ki je bil kot 2 mA motnjami v duševnem razvoju posameznikov, tako grd način diskreditirali.

 

Novo imenovani ime za par D & D: Duševno retarder

Seveda velja tudi za vsakogar, ki bi kdaj želite slediti (ali pa morda celo res težaven)

 

D & D je in morda še nekaj privržencev, vendar pa nihče ne ve. Vendar pa so dva izmed njih že od nekdaj največja, najbolj znan in najbolj pomemben. OBL in TDL so bili zagotovo v tem času in še dolgo po več privržencev, katerih imena so zdaj znana. V stopinjah in obl TDL danes na srečo nihče zares nekráčí. Ne bo trajalo dolgo, in v stopinjah D & D zagotovo kmalu bo tudi pohod nikogar. Če ne, prej ali slej, res vse svoje privržence, pravi avtor tresenje rok. To bi zagotovo nihče ni želel kaj takega ni treba nikogar prositi, tudi če njegovi možgani pa ne glede na to, kako noro ...

 

To ne spremeni dejstva, da je značilnost vseh dejavnosti v (D & D), se celoten njihov obstoj v svetu, kot tudi delo na njem, lahko navedemo klasično:

 

"On hoče bruhati"

 

Točno je enako izjavo, seveda, se lahko uporablja tudi za opredelitev dejavnosti in obl TDL.

 

 

------------ Konec nekaj kratek povzetek točk --------------------------------- -

 

 

 

 

 

Izvirna različica

V nadaljevanju je le starejša različica besedila, prvotno iz strani s povzetkom. Velika večina je vse na voljo na drugih mestih, in kaj so še vedno manjkalo nekje, da bo sčasoma preselili. Angleška različica spletne strani se nahaja le kratke.

 

Popolnoma nova, strogo znanstveno teorijo brez namigov ali psevdo pavědeckého raziskovanje.

 

To je mogoče razložiti z vsaj tremi "nevyvětlitelné" pojave, ki se pojavljajo v krajih Crop Circles. Zato se lahko šteje za objektivno obstoječih pojavov in da so njihovi opazovalci in avtorje različnih člankov in publikacij, in poskusi žal pojasniti, praktično brez izjeme, samo nekje obsoditi "záhadologie" paranormalne pojave, ne more razložiti predložil različico, velikokrat pa ponovljive poskuse v laboratoriju, je verjetno povsem dokazati:

 

(Zapisano v obdobju maj -. Junij 2008 postopoma dodajali še več, in drugih mestih in v letu 2011 ni več mogoče reči, da se takšni pojavi obširno razložil vse)

 

1) s podaljšanim vozlišča

2) mikroelektronika napaka

3) standardna odstopanja geomagnetic področju (obnašanje kompas)

4) Fiziološke anomalije rastlinskih tkiv in celic

      fyziologiclé razlike v rastlinskih tkiv (foto prevzel in še nekaj pravilno; vlomiti mikroskopom)

5) Infra Red nepravilnosti - veliki zneska zbranih toplote pod zemljo

      poveča toplotno sevanje na kraju samem (ali opazno nižja vlažnost tal), Juhu, je FOTO! 25. maj 2010, kar je pomenilo danes!

 

jasno, ali ni zelo dokazljivo

6) poseben občutek in nekateri zelo občutljivi ljudje

7) mrtve živali

8) luči

 

1) so rastline v pridelka krogih sploščen , ki leži na tleh zaradi oslabitve, kar pomeni, da se lahko kasneje napadla z nekaterimi boleznimi, ki poskušajo dvignila, tako s podaljšanim vozlov) je standardna reakcija oslabljena Roslin (bolezni, pomanjkanje vode ali hranil , spremembe toksinov pH ali rastlina) za vložitev , stojalom sklanja na zemljo, so vozlišča uporabljajo za vzdrževanje rastlin v pokončnem položaju in vse žito slama, sploščen , ki leži na tleh, ali je bil ukrep mehanskih sil, začasnih prostorskih omejitev (rastlina, ki je določen čas vsak predmet prisiljeni, da odstopajo od pravokotnice višine, "plaziti pod njim," brez mehanskih poškodb), in ta cilj se nato odstrani, ali agent fitopatologija - Vpliv škodljivih organizmov rastlin in živali, pomanjkljivosti v prehrani, namakanje in nazadnje, z uporabo električnega toka (vedno obstaja, vendar je še vedno znanost, da bi zadevo posebej obravnava)

 

Negativni učinki prehoda električnega toka rastlin lahko razdelimo v več kategorij:

tvorba nezaželenih snovi delovanja elektrolize,

sprememba pH zaradi preteklosti elektrolize,

mehanske poškodbe celic in tkiv rastlin, ki jih povzroča pritisk plinov, ki nastajajo med elektrolizo,

toplotne poškodbe rastlinskih tkiv in celic zaradi nastalih prišlo do joulskega toplote

in končno posledice nezaželenih snovi in ​​spremembe v pH tal, zaradi elektrolize.

 

Po tem, kar je že bilo, so na seznamu, je jasno, da se lahko nemalo presenečen, da nekateri rostliy preživeti na vse, in v katerem je pojav, ki bi lahko negativni učinki navedeni dejavniki v primerjavi, tako imenovani "presajevanje učinek", ko rastlina znašla v popolnoma novem okolju je bil predhodno odvzet velik del korenin in mora o teh dejstvih že uporabljena za nekaj, da nekaj dni ali tednov ne povečuje. Ali je enaka za nekaj dni ali tednov obratov v bližini kraja, kjer strele razrešnico padel, popolnoma zaustavi rast.

 

Vse, kar ni prikazana tukaj, so verjetno povečala pojavov, dokazljivo ponovljivo laboratorijskimi poskusi, in še veliko takih poskusov, vendar ne daleč od področjih električne energije, veliko pa je zelo podobna že naredili (Crop pod pogojem, stres)

 

Kaj je tu upodobljen, je doslej opazili le v naravi, le opazovalca, na samo nekaj primerov (100 tisoč fotografij). Zato je prehod na veliko tanjši led, zato se naslednji odstavek vključujejo:

 

se pravi, za katere meni, da več ponavljajočih se ugotovitev, vendar pa morajo še dokazati

 

Opomba: Vsi argumenti, ki so tukaj znanstveno preverljivih ali ovrgljivi, tradicionalne znanstvene metode (osnovna) raziskave, tako da spet ni tako tanek led ...

 

To je (bil - to ni res - doda 2010) na podlagi dejstva, da so kraji, kjer ni hrana , bend koruza stebla na tla takoj po udaru odvajanje povsem ali skoraj takoj, so precej redkejše kot kraj, kjer je ni. Ravno nasprotno. Stališča, od leta 2010 vodi do sklepa, da je takojšnja vložitev , upogibanje stebla do tal po osvojitvi skoraj nikoli ne počne.

 

To je lahko tudi posledica položaja nepravilnosti prijavljenih strele izpustov, spletne strani, iz katerih so podatki o sestavi o položaju razelektritev poleg intenzivnosti bliskavice prav tako pokazalo, kA strele polariteto in tip: oblak oblak (Crop Circles) in oblak-zemlja (CG ), včasih pa v primeru navedene vrste CG morda celo vrsto »cloud-drevo (CT)" ali "oblak blizu visokonapetostne daljnovode (CM ali chvt, CHVL)" v teh primerih, a ne nemogoče kateri koli del ramen flash "bo" nad tlemi na višini nekaj metrov, kot tudi tiste, ki so varno razrešnice CG, oddelek za proge pred končno priključitev na terenu lahko meander dlje časa (knjižice do sto metrov), le nekaj metrov nad države in v sosednjih rastlin proizvajajo opaznih sprememb, ki jih povzročajo elektrostatičnega in elektromagnetne indukcije. (Šnepov 2008)

 

Trditev v naslednjem odstavku, pa se lahko močno vplivajo lokalne razmere pod zemljo, ki so označeni kot arheologije vegetacijski znaki letalstva, frostmarks ali soilmarks.

 

Tudi, če je kraj, kjer ali v pdpadl bližini razelektritev, ni vidnih apartma , upogibanje stebla rastlin na tla, skoraj takoj po osvojitvi (minut do ur), je opazna sprememba stojalo barve, bi bila lahko označimo kot "stara" ali sprememba v spektralno svetlobno odbojnost na istem mestu, je mogoče opaziti nekaj dni po prenehanju Ruse (prizadete rastline so precej nižje od okoliške vegetacije, po nekaj dneh ali tednih lahko tudi hrana , upogibanje stebla z rastjo tleh rastlin, vendar sčasoma se bo nadaljevalo.

 

predpostavke, ki so tukaj naštete, vendar boste morali preveriti na več sto tisoč drugih pripomb, najboljša možnost, ko spopad z ujeli med strele iz različnih smeri (čas - zamik fotografije, najbolje programirani tako na Canon foto timelapse - Chronicles of rasti zrn in hkrati zajame strela)

 

slika: sploščen , se slamice ležijo na rastlini tleh koruze poškodovana dejavnikov, fytopatologického so (če je popolnoma umre) poskuša nenehno dvigniti nazaj v navpični položaj, stopnja škode za njo ali pa sploh ne, ali samo delno in z zelo nizko stopnjo škode, skoraj ali v celoti ne uspe, potem vse takšne naprave odkrijejo vendar neizogibno "podaljšanim vozlišč" v primerjavi z okoliško vegetacijo

 

Vprašajte za geologov: kaj je z resonančno frekvenco zemeljske površine, je možno, da se pogosto (nekajkrat na leto milijone let) svetila izpusti na enem mestu pod zemljo oblikovali nekakšno "prevodnih kanalov"? (Underground strele?)

 

2) Kaj naj rečem? V navodilih vse podobne opreme je navedeno, da so nekateri celo izjavila, neposredno na napravi, čeprav drobni tisk, vendar je prepričan, posebno v Ameriki ", lahko povzroči okvaro v okviru statične elektrike." Raziskovalci so našli mesto, kjer je shranjen gotovo tudi res "Preostala statično elektriko," in celo "veliko moč", na srečo neškodljivo obliko. Možno je tudi, da se zavedaš, kaj se v vseh teh naprav na prenosu in shranjevanju podatkov? Električni naboj. Zapomnite si, kako so vse zapakirane CMOS mikroelektronske komponente in krmilniki (PCI in druge plošče) za računalnike? Aluminijasto folijo ali plastike (na primer s kovinskim sijajem), ki je izrecno navedeno, da je električno prevoden, tako da ne bi mogel priti ob statične elektrike ...

 

3) bo ta možnost sedaj prepuščena brez komentarja, ali bolje, brez lastne razlage. Ne skrbite, čeprav je pojav dokumentiran v zelo podrobno in z veliko verjetnostjo tudi pojasnjeno, vendar le, če "iz druge roke", tj iz interneta in tu in tam nekaj teh strokovnih publikacij. Kot je bilo že omenjeno nekje, avtor vrstic ni bil niti en življenje, obiščite pridelka krogih, niti v bližnji prihodnosti ne namerava spremeniti ničesar. Vendar pa lahko zagotovi nekaj napotkov, neke vrste predlogo, v katero smer iti. "Strela induciran (remanentno) Magnetizem", geologije, arheologije - glej vsemogočnega Googla .

 

Nadaljevanje:

Ti bodo sledili z drugimi dokazi in trditve, ob predložitvi kohololiv postali tako prizadevni zagovorniki teorije "Lightning", ki bi bil presenečen, če Crop Circles v vsakem trenutku na Zemlji je bila kakšna druga pot. So soglasno obsojajo vse, ki bi želeli ustvariti vzorec ali ste kdaj poskusili sami rekli. No, objektivno gledano, ni bilo takšnih poskusov. Toda v primerjavi z njihovo "produktivnost dela" s samo originalni pravo zdravilo (zakoni fizike, narava, Bog, ki so si prosim) - Primerjava bo sledila nekje v besedilu, ti posnemala so za življenje, do smrti ali do čas, ko bodo lahek Alzheimer njimi bo lovil grozljivo pojma, kaj je bilo to neumno, da se deske in nizi in poskusite, da gredo na teren za ustvarjanje posnemanje. Poleg teh je še veliko več, ki pa dejansko nikoli ni ustvarila ničesar, samo poskušal prijaviti v nekoga drugega dela (zakoni fizike, narava, Bog, karkoli želite). To se imenuje prevare, laži, plagiatorstvo, kraje avtorskih del, in naj posameznike z, kot je zdaj tako obravnavati.

 

4) Do sedaj pripisati učinkom mikrovalovi, temveč da je popolnoma navadne spremembe, ki jih povzročajo toplote (Joule), ki izhaja iz prehoda sedanjega dirigenta v skladu z Ohmov zakon. Drugi del akcije se lahko pripiše prava Coulombov, saj sedanji prehod vlažen material (rastlinske celice) povzroči elektrolizo, in lahko povzroči poškodbe tkiva tako zaradi pritiska plinov se proizvaja z elektrolizo, in elektrolizo izdelkov in vpliv na lokalni ravni začasne spremembe v pH mednarodnih in ekstracelularno rešitev in tekočine.

 

5) je skoraj nič pozornosti in objektivna preiskava še ni ...

in je bil: http://www.cropcirclesecrets.org/infrared.html ni veliko bolj ali manj slike popolnoma dokončen, bi lahko rekli popolnoma neuporabna. Podobne slike (popolnoma prazen, ne omenja spektralne občutljivosti detektorjev), je mogoče tudi na področju znanstvenih raziskav, ki so opisane kot pravi "sranje". Nekatere IR anomalija bi občasno treba biti opazen v podzemni mogoče takoj po udarcu strele "nabirajo" nekaj deset do nekaj sto, v nekaterih primerih celo več ur kilovat električne energije pretvori v toplotno energijo. Za bolj prepričljiv se lahko šteje za sorazmerno številna pričevanja o "suhem" v vzorcu.

In zdaj je verjetno moja fotografija:.. (Poudariti, da je to v resnici ni bilo, vendar pa bo še dodatno povečala, čeprav seveda ni v celoti povsem potrjena v skladu postave nič okno določiti prahi vidni kot, če ta na mestu nekoliko suha tla pred okolico, je seveda zelo subjektiven vtis.

 

6) Pazite prostih radikalov. "Explorers" se nahaja v kraju, kjer, čeprav v zelo kratkem časovnem obdobju (več kot nekaj desetink sekunde), ki sodeluje več milijonov Temelin v Češki republiki več kot enkrat (100mW enota bi zagotovilo 1.000.000 voltov pri 100A, delal sem do nekaj sto tisoč amperov pri napetosti (napetost) in več kot nekaj milijard voltov). Res nihče ne more čuditi, da je kraj, kjer je nekaj ur ali dni delal več milijonov elektrarne Temelin na enkrat čuti nekaj čudnega in nerazložljiv.

 

7) Živali, ki živijo v divjini, pa tudi hrobečky umre, vi pa ne. Zato ni presenetljivo, da se mrtve živali najdemo v mnogih mestih (ne razpadejo, dokler jih ne uničijo ali druge živali). Ta pojav torej ne bi menijo, da je preveč podpore v primeru dokazov o Crop Circles s strelo izpustov. Žal mi je za nas ptica Songbird, če pa njegova smrt res ima opraviti s tem, kar se je zgodilo pred nekaj časa, ampak potem verjetno umrl od strahu, ker če si res zadetek iz ene poti razelektritev, bi bilo verjetno razneslo. Kje se lahko pojavi ostal statično elektriko v nekaterih podzemnih kondenzatorjev (kamni so precej dobro dielektrične in izolacijski materiali) več sto tisoč joulov (povprečni izpust je med 1 in 10000000000 joulov), lahko res pride do navidezno nerazložljive svetlobne učinke - Iskre kratke in dolge večbarvni izpust, požar ali podobno Ilija

 

Ni potrebe za bivanje in delo produktivnost tako (ljudje-posnemovalcev in narava v povezavi s fizikalnimi in drugimi zakoni), se bo najprej preučiti, v primeru, da ljudi, ki je bil do pred kratkim, nekatere skupine pojava ocenjevalcev, ki so predstavljene le mogoče: ustvariti preprost vzorec, sestavljen iz ene ali več več krogi ali delov zanje, lahko traja nekaj reči (3) ljudi, vključno z načrtovanjem, izdelavo in pripravo potrebnih rekvizitov za nekaj ur - recimo 3. Cena materiala zanemarjeni, 3 prizadevni delavci bodo nagrajeni z rekli 50 € na uro, ker nima pazniki za prevoz do vseh krajev porabi goriva in avtomobilski zamortizovali. Ali bo prezrta in morebitno nastalo škodo. Violončelo znesek, potreben za pripravo dela, in prišel do 450 evrov. Rezultat je dokaj primitivno obliko, ni povsem točna, in če bi bilo treba oceniti kot znak, v šoli, minus 3-4. Veliko boljše, bolj izvirne in bolj zapletene oblike ustvarja flash (natančneje, je sistem veliko bolj verjetno, da bliskavico, bliskavico, ki mu sledi eden ali več (do 25 odkriti, običajno 5-7) nadaljnjih izpustov, do katere pride med posegom in resonanco, nadalje pomembno, da se zavedaš, da je tudi sam trenutek, trenutek lahko torej merilne instrumente, ki se izkaže kot en sam izpust imajo nekaj ali celoten sistem vzporednih in skew orožja, ki pade na tla v trenutku ali v minuto, in je lahko med seboj silovito - in elektrostatično medsebojno elektromagnetno, odmeva in ustvarjanje vseh vrst motenj;

Nastala oblika je geometrijsko zelo natančen, popolnoma brez geometrijskih napak, in jih je treba oceniti v šolskem znamke, edina možna ocena je eden od

 

Produktivnost dela? Recimo, da se bo zaradi vzorec podeli enak znesek, 450 €, čeprav je veliko bolj natančen in kompleksen kot vyťapkali težko truda kroga oblikovalcev. Upoštevani in druge pridobljene elektromagnetnih sil, da bi se ustvarili to približno 100 milijoninkah sekundo. Časovni interval med zaporednimi ponovitvami, kar je le nekaj desetink sekunde, seveda, ni vključena, je "dopust". Lightning odvajanje "traja eno uro" (450 x 3600 / 0,0001) 16000000000 200 milijonov evrov. V primerjavi s tem se krog oblikovalci z "velikodušno" nagrado za 50 € na uro, malo poganjkov. To je zelo dobro, da naravne sile delajo zastonj ... (In to nima zveze)

 

Spoštovani krog ustvarjalci! Ne počutim se, v primerjavi z naravnimi silami, ki res le ti pogosto zelo zapleteno in povsem v nasprotju z vašimi stvaritvami, da popolne oblike, nekako tako kot neumno in Dement (ali neumen)? Ali počesku kot absolutna in popolna bedaka?

 

Med Circles Crop ustanovitvenih toliko deluje precej zapletene stroje in opremo, ki so bile zgrajene človeštvo do nedavnega: nevihta oblak se lahko najbolje primerjajo s VdGG, ampak tudi številne druge stroje in naprave. Iskrilo se pojavi tudi na terenu in njihovih posameznih stebel in listov koruze, in brado nastavek po povleče po popolnem naslovom. V mestu razelektritev na področju verjetno treba gledati na listih koruze sledovi preteklih isker, čeprav bi lahko bilo zelo podobno običajnemu zorenja. (Fotografija), ki so zelo podobni običajnemu zorenja. (Foto)

 

Področje med strelo izpustov (in kadar koli prej in potem), se obnaša kot sistem vzmeti milijarde navpično navzgor, po katerem se lahko širijo tudi na veter valove na vodni površini, kot tudi na površini vode tvori krožni val po letu učinka jkéhokoliv in na področju krožni val je sestavljena v glavnem iz vertikalnih odvajanja strele, kot tudi mnogih obroči naenkrat (eno ali razvejano afterdischarges), katere oblike valovanja poseg seboj nekaj krogov v vodi. Stebla med širjenjem opisanih mehanskih valovanj zase temelji na veliko bolj kot kdaj koli prej v pokončnem položaju, brez vetra in sistem upošteva vsak drugi nagibajo stebla in listi imajo veliko večjo prevodnost kot ostali (po strokovnih ocenah več kot tri redov velikosti), lahko Zato se lahko povzročil tudi veliko večje tokove med razelektritev in lahko služi tudi kot neposredna nesreča žice opravljajo vse naknadne izpuste, ne okolici. Po več valovih žita lahko zaženete afterdischarges točno krog. V mnogih krogih, je mogoče opaziti določeno podobnost z vzorci, ki sestavljajo železnih opilkov v magnetnem polju. Tudi sam samoten krog z ušesi iz bodisi v smeri urinega kazalca ali obratno. Analogija je upravičeno, saj gre za področje, dejansko so (med drugim, predvsem mehanski procesi), ki poteka istočasno poteka na elektromagnetne in elektrostatične in končni zneski predstavljajo obliko zapisa. To je začetek, kot osciloskopickému oscilografickému ali prikaza (Lissajous številke), zapisa, ki jih ustvari prilagodljive membrane v razsuti tovor (Chladni vzorci) ali posnetek XY snemalniku. Najprej je treba poudariti podobnost z vzorci, ki nastanejo pri kovinskih ostružkov, ker elektromagnetno polje odbija razrešnice jasno slamice strogo v skladu s pravili atrakcije ali odbojnost elektromagnetov v električnem polju (električnih žic protékaných. Stream), saj rezila v trenutku, ko gredo skozi šoki povzročajo električni tok. Podobno se stebla in listi koruze povzročajo elektrostatičnega polja (velika) in jo zaniha, kot so roke, ukrivi merilnih instrumentov (electroscope). Človeštvo je zgradila electroscope vozovnice Stéblová (foto), nekje v 19. stoletja ali malo prej, narava ne pozna in uporablja na milijone let. Upogib lopatic ne bodo takoj pride med bliskovito razrešnici ali kmalu po tem, vendar vsota učinek vseh sil - mehanska, elektrostatične in elektromagnetne in lahko povzroči tudi škodo na obrat močno sevanje impulzov IR in seveda so rastline poškodovane spusti električni šok, se učinki obeh elektrokemijskih in seveda in to povzroča toplotni vplivi - vse te spodbude v rastlinah lahko najprej ustvariti vidne škode, vendar je škoda, tudi smerno usmerjene, ki so do takrat (še 2 tednov ali več), vodi do vitke stebla v določeno smer, zaradi vztrajnosti bioloških procesov v rastlinah. (Dokaz foto, video)

 

Zemljinem površju ali tik pod površino materiala lahko takoj biti pred in po strele odvajanja obnaša kot velik kondenzator, ki takoj začne simetrično (večinoma prek fraktalne razrešnici struktur v okolje in prispevati k oblikovanju vzorcev z zaporednimi osvajanj, in s tem ustvarja posledična periodično strukturo. ( Foto praznjenje pozitivne in negativne dreves) oblike, vzorce, lahko sodelujejo v različnih podzemne strukture (nekdanji naselje, cevi, vodi), lahko prav tako prispevajo k resonanco votlin, prazni (jama), ali napolnjen z vodo (naravni zbiralniki)

 

Brez mikrovalovne pečice, vendar normalno električne energije (toplote Joule), in miniaturni mehanske sile tkiv in celic (plinski pritisk zaradi plinov, ki nastanejo s postopki elektrokemijskih). V bistvu, vendar je bolj verjetno s povečanjem rasti spremembe vplivajo in poškodovano tkivo.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

To je napaka, da verjamejo, da fizika nam pove, kako to deluje v naravi. Fizika pove tisto, kar smo rekli, da smo o naravi. N.Bohr
Življenje je največje lekcije je ugotovitev, da lahko celo idiot prav. Horace
Res prepričljivi znak inteligence ni znanje, temveč domišljija. A.Einstein
pz