Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih, elektromagnetizma . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
 Elektromagnetika
(Crop krogi - začetni opis)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

V svetu znanosti in raziskav, nikoli ne bi stavil proti letu več kot 10 12 : 1  E.Rutherford
Nemogoče je samo beseda iz slovarja bedaki.     N.Bonaparte
Pravi užitek je veselje za delo, od okusa, ki ustvarjajo nove stvari.   A.de Saint-Exupery

Crop krogi , krogi pridelka kratek opis

PagPh
Vpliv elektromagnetnih sil oblikovati vzorce koruze polja

 

 

Elektromagnetika

Glede na teorijo, da lahko izpust zapustiti zgradbo stebla in smerno usmerjene primarno poškodbe tkiva bi se pojasnil pakete stebla stoji v središču oblike. Medtem ko so vsaj tako močno poškodovan, vendar je škoda, še zdaleč ni tako intenzivno smeri urinega kazalca usmerjenosti ali v nasprotni smeri hodinovývh smeri. Njihova smer začetne škode usmerjena bolj v središču kroga, toliko bolj, da podpre sam (tipiju) in okoliške pecljih, ki sodelujejo v "domino učinek" samo "orbito". Kljub dejstvu, da sistem centralnega svežnja tipiju od slamic zelo opazno strdi.(ustvarite grafično predstavitev novih pooblastil)

 

 

Stran v izdelavi

Nekateri delne informacije so na voljo, na primer medtem ko je na nekaterih strani s povzetkom. Ena izmed največjih doslej, je še posebej stran Crop Circles - razlaga . Druga relativno obsežne informacije so na voljo na povezave iz strani besedila . Obstajajo predvsem povezave do nekaterih objavljenih besedil. Prav tako nekateri prej neobjavljenih, ki je opredeljena kot dokazovanje, demo posnetkov. Drugi sklop nesortiranih besedila je tu . Besedila bodo seveda nenehno povečuje.

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku. Zato lahko obnašajo tako kot igla na kompasu, tako da je veliko elektromagnetnih sil izpusti trenutek prisili odvrnila v smeri urnega kazalca ali nasprotni smeri, odvisno od medsebojnega razmerja, polarnost in postopno odmikanje toka. Začasna mehanske spremembe in stres lahko povzroči tudi nevidno še smerno usmerjene mehanske poškodbe. Ti mikroskopsko smerno usmerjene odškodnine postopno Akrecija poškodovanih tkiv lahko kasneje povzroči postopno smerno usmerjeno nagiba vse peclje v eni smeri (CW ali CCW). Magnetno polje povprečne bliskavico razrešnice na neki točki vsaj 10.000-krat močnejši od magnetnega polja Zemlje. Drugi del lahko naredimo ogromno elektrostatične sile, zaradi katerih so listi in stebla rastlin obnašati kot listi in stebla elektroskopi. Premer kroga, ki označuje približno elektromagnetnih sil razelektritev. Na vrhu, ki pa je pridelek vzorec se pojavlja vsaj nekaj dni, včasih tudi do nekaj tednov po strelo izpustov. To je zato, ker so bile prizadete tkiva sredstva oslabi zelo počasi, zaradi velike vztrajnosti in posledično zelo počasi tekočih sprememb v rastlinah ( EPP , Kronologija ). Ker včasih na kraju poteka v zelo kompleksnih posegov in resonance, včasih ustvarja zelo zapleten vzorec. En udar strele Razrešnica izžareva energijo, ki električno lokomotivo potoval več tisoč kilometrov. Povprečje (!) Razrešnica. (Poenostavljeni razlaga)

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Najboljši znanstveniki so odprti za izkušnje in začeti kot v romanih - ideja, da je vse mogoče.  R.Bradbury
Zabava je kot življenjskega zavarovanja. Starejši dobiš, dražji. K.Hubbard
Ko usoda je pokazala, da so bedaki je prelevi v pametno, obarjanje jim srečo. M.de Montaigne
z