Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih, elektro-patologija . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Elektro-fitopatologija
Vpliv električnega toka na rast rastlin, njihove venenja, razgradnih in odmiranje
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Posvečena privide neumnosti v nekaterih krogih štejejo pravi znak resnične znanosti. A.Huxley
Moder človek dobi več od svojih sovražnikov kot norca iz svojih prijateljev. B.Gracian
Strokovnjak je nekdo, ki je naredil vse napake, ki jih je mogoče opraviti v svojem ozkem področju. N.Bohr

Pridelka krogih , žitne kroge Elektro-fitopatologija

PagPh
se ukvarja s posledicami prehoda električnega toka rastlinskih tkiv, celic in cele rastline

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

 

Na primer, ni mogoče opisati kvantitativno metodo za določanje vrednosti električne šel skozi, po katerem je fiksna količina ubiti rastlinski material ali preračunano na suho snov. Bo treba nadalje raziskati in dokumentirati kot nastavitev smrtnega odmerka električne energije za različne materiale sredstva, učinek trenutnega pretoka (pod napetostjo), vedenjem rastlinskega materiala po prehodu podletálních, nadletálních nadletálnách in visokih odmerkov električne energije in še mnogo drugih pojavov.

 

Tudi v zelo neugodnih razmerah in za vložitev cvetenju stebla upogibanje v tleh, vendar lahko do polne zrelosti dovolj sedi ali skoraj v celoti, nepoškodovano in zagotavljanje genetske informacije v kakovost zrnja, čeprav mehansko trdnost rezil v primerjavi s precej manjši pripravljenosti nespremenjena. Prav tako se lahko zgodi, da je tik pred zrnja uzráním (pšenice tik pred stopnji 89 - polni zrelosti, rastline so skoraj suha, ko so rastline imajo veliko več tisočkrat višje električne upornosti kot rastline v vegetativni fazi tkivih lahko povzročil veliko višjo napetost. (poenostavljena razlaga), vendar to ni v DNA kličnih semen jeder celic povzroči takšen "nered", da gre povsem drugačen način. lahko pride, ampak žalostno dejstvo, da je polje popolnoma sploščen , ki leži na tleh, tudi če je popolnoma zdrav pridelek, in zelo težko letino. bi bilo verjetno mogoče natančno določiti stopnjo razvoja, ko rastline rastline energija povzroča strele odvajanje povzroča največ škode in ustrezno ukrepati. Še To je seveda zgolj domneve in teorije.

 

 

Ena izmed prvih in najbolj osnovne naloge: merjenje upora (specifična in verjetno tudi relativno vsebnost suhe snovi) rastline v različnih fazah razvoja

 

Gre 1MΩ/cm zeleno koruze (merjeno pri 40V), je dovolj,

 

 

 

Stran v izdelavi

Nekateri delne informacije so na voljo, na primer medtem ko je na nekaterih strani s povzetkom. Ena izmed največjih doslej, je še posebej stran Crop Circles - razlaga . Druga relativno obsežne informacije so na voljo na povezave iz strani besedila . Obstajajo predvsem povezave do nekaterih objavljenih besedil. Prav tako nekateri prej neobjavljenih, ki je opredeljena kot dokazovanje, demo posnetkov. Drugi sklop nesortiranih besedila je tu . Besedila bodo seveda nenehno povečuje.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Najzanesljivejši znak, da obstaja drugje v vesolju, inteligentno življenje, je, da niste poskusili, da nas kontaktirate. B.Watterson
Izkušnje so dragi učitelj, vendar bedaki edina možna. B.Franklin
Znanost postane nevaren le, če si predstavlja, da je dosegel svoj cilj.    G.B.Shaw
z