Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje opozorila . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Zelo močno opozorilo!
Obiskovalci Crop Circles so zelo pogosto povsem nevede izpostavljeni učinkom trdih drog in smrtonosnih strupov!
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Mi lahko planeti, lune, ne, vesolje, vesolja in sistemi, upoštevajo zakonitosti narave na milijone let, vendar želimo, da bi tudi najmanjši insekti je bila ustanovljena v času posebnih dogodkov.  Charles Darwin
Človek brez domišljije nima kril.  M.Ali
Vsakdo umre. Ni vsakdo resnično živi. W.Wallace

Ekstremne količine energije prinaša izjemno nevarna

PagPh
Morski prašički. Obiskovalci so pridelka krogih so nevede izpostavljeni relativno velike izpostavljenosti strupov, najverjetneje CO (ogljikov monoksid), pa tudi številni drugi izredno nevarnih strupov in halucinogene snovi.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Opozorilo težkih posledic předpokládatelnými

Obvestilo predvsem za nosečnice, bolni, invalidi, "v Deprez"

in podobne zadeve: ne obišče vzorcev iz pridelka krogih !

 

 

Obvestilo za uporabnike, zlasti s srčnim spodbujevalnikom:

Nikoli, nikoli, nikoli, nikoli, nikoli ne obišče vzorcev iz pridelka krogih !

(Predvidoma z defibrilatorjem v objektih spremljevalkami nahrbtnik in pogreb v hrbtu)

 

Obvestilo predvsem za mlade moške: Dolgotrajni ali pogost obiskov

Pridelka krogih lahko povzroči neplodnost!

 

 

 

Obvestilo predvsem za ženske starostno ujemajo: rednost menstruacije lahko obiščete pridelka krogih resno moten!

 

Vodja opozori druge neustavljiv in ki bi to tvegal posameznika ("adrenalin"): Obisk pridelka krogih lahko resno škoduje vašemu zdravju, ampak predvsem vaš mikroelektronskih naprav (kamere, fotoaparati, prenosni računalniki, mobilni telefoni in druge podobne in večnamenske naprave), ki jih verjetno pomeni več kot to zdravja ...

 

 

 

Tukaj si lahko ogledate v enem povprečju, povsem normalna jedrska elektrarna (2000MW, Temelin, Južna Češka)

 

 

pokriva površino nekaj kvadratnih kilometrov, kakor tudi katerokoli drugo jedrsko elektrarno, bolj ali manj

 

Za tvojo informacijo: polna moč 2000MW (2x10 9 W) s svojimi generatorji napajani z napetostjo 1.000.000 voltov na električno omrežje amp 2000 , te številke, ne pozabite tudi

 

Med obiskom v katero od oblik v koruzo, obiskovalci so prisotni na mestu, kjer je pred nekaj časa (lahko je le nekaj ur), delala več milijonov ali milijard takih naprav hkrati. Čeprav le zelo kratek čas, 2. del (nekaj 100/1000000), ampak je delovalo.

 

V začetnem trenutku območja le nekaj kvadratnih milimetrov (ali skupna prostornina do 1 m 3 ).

 

Če v trenutku, ko se je to zgodilo, je našel ravno ali zelo blizu mesta, kjer se je to zgodilo, vse večja žival, bo to videti po dogodku, saj so živali ilustracijo podob .

 

Spletna stran se lahko nahaja največ nepričakovano velikega števila zelo nevarnih kemikalij v toksikološkem praksi znan kot posebej nevarne strupih za skladiščenje in prevoz enega izmed najstrožjih pravilih, ki veljajo v zgodovini človeštva uresničilo. Vi ste popolnoma svobodno, brez kakršnih koli omejitev, ki segajo od nekaj sto do tisoč ljudi na dan, kot če bi šel na plažo v mestu. Njihova izbira.

 

ZNJ Poleg tega je večina od njih v plinastem stanju, lahko pa se nahaja pod zemljo nazanedbatelně veliko statične elektrike (v milijonih joulih in več) in več shranjene toplote. Oba od teh spremenljivk lahko prispeva k nadaljnjemu oblikovanju prostih radikalov, zelo navdušena atomov in molekul, ozon in druge spojine z visoko oksidacijski ali redukcijski potencial, ki pa prispevajo k strupenih narave obravnavanih območij.

 

Gre za zelo lokalno, v nasprotju z na primer za kemijsko ali radioaktivno kontaminacijo, vsedržavno in živali teh krajih očitno grozo (zabeleženo), v nasprotju s človekom. Rastline, kot kraj, bi zagotovo raje izognili, če bi imeli noge, kar pa ne, tako da vsaj poskusite, da umre ali "za zaužitje."

 

Zlasti v kovin (železo), cevi v kleti, po katerih velik del električne energije, od časa do časa, seveda, se je zgodila, je ostal "preostala magnetizem" ( TUKAJ za več informacij). Podobno različne sestavine železo in orodij, vključno s stroji, železa obrabi obdělávacích, ki je stoletja rolníčci gojijo svoja polja, in iz nje izhajajo železovega oksida - železov oksid (rja - še vedno nekoliko hidrirani, vendar še vedno dovolj magneta). To je vse prej kot zanemarljiv znesek v primerjavi z naravno vsebnostjo železa v tleh (3%). Vse snovi lahko dajete preko katodnega odvajanja in pirolize zmanjšanje za nekaj časa pretvori nazaj v kovinskega železa.

 

Edini razlog, da so vse opisane spremembe, kemikalije in nepravilnosti povzročile strele razrešnico . Velik del energije (več kot 99%), medtem ko je velikan ravnanjem sprožil od tal, ampak zato, ker tudi v primeru povprečni izpust je energija milijardo (10 9 ) joulov, ostane na tleh dovolj. Pri močnejših šokov se prenaša s skupno energije in več kot 10 12 joulov. Res redko se lahko pojavijo verjetno šoke 10 14 , morda celo 10 15 J.

 

Prav tako je mogoče, da je spletna stran še vedno predstavljajo visoko vsebnost preostale statične elektrike. Možnost za merjenje. (obrázek)

 

Vsakdo, ki bi želeli poskusiti preostalo statično ukrep, bi bil verjetno občutek, kot da se trudijo, da merijo razdaljo med galaksijami, in je kupil na čeljust ...

 

Obstaja velika količina toplote zbrane pod zemljo (ni tako nevaren, a?). Njegova prisotnost je mogoče preveriti in izmeriti. Toplotna tipala, toplotno slikanje.

 

Prav tako obstaja preostalo magnetno polje (Kompas anomalija ni tako nevaren, vendar?) Zaradi predhodnega res nepredstavljivo velik impulz electromagnetickému.

(Pulse opravlja priročni Lemp in magnetizem LI (R) M, LIM)

 

Edini vzrok za vse opisane nerazumljivih in težko pojasnljivih učinkov (vključno z pridelka krogih), udar strele razrešnicah

 

Strele Razrešnica ustanovljena na celo majhna količina sevanja gama in Roentgenova in nekateri še vedno ne preverljive poročil celo trdijo, da se plazme (temperatura okoli 30 000Km) pojavijo tudi nekatere vrste termonuklearne reakcije (Proton - Proton ali devterijevega - Proton)

 

Veliko informacij lahko dobite na primer tukaj:

Strele: fiziko in učinki , V.A. Rakov mag Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Nahaja se res veliko naštetih "popolnoma nerazumljivih pojavov"

Na primer, strele elektromagnetnimi impulzi (LEMP), neurje statična elektrika.

 

Strele povzročena remanentno Magnetizem (LIRM, LIM) je mogoče z malo truda, da bi našli uporabi google, (dal nekaj bolje, ampak iz arheologije)

 

Zelo zanimivo dejstvo je dejstvo, da je spletna stran nikoli ni našla nobenih Fulgurit . Če pa nihče ni ne iščejo nič, nihče ni prav nikoli našli. Je dokazljivo dejstvo je, da v nobenem trenutku od gospodarskih krogih nikoli ne izvaja ali minimalno izkopavanja in fulgurity gotovo bolj v podzemlje. Vendar pa je, ali se bo na drugem mestu izrecno navedeno, da bo v nekaterih krajih iskanju pridelka krogih ali v njeni neposredni bližini res plitvo pod zemljo (vendar pod globoko oranje), res bi našli kaj zanimivega ( arheologija ), in nekatere od njih mest, čeprav je res precej očitno. Tehnični omrežja - glej vrstice v zrna , ali nekaj (verjetno kovinska) predmetov v Underground , kot so navedeni v ustreznem odstavku na isti strani.

 

Fulguritům je vsaj nekaj podobnega, vendar še vedno mogoče najti vse navedbe kasneje se tukaj postavi. (Balls SiO 2 znakov, ki se pojavljajo na temperaturi nekaj tisoč stopinj)

 

Možno je, da spletna stran je bila včasih začetna potencialna razlika (napetost, razlika, potencialov PD) med oblakom in tlemi približno 5000000000 voltov (5x10 9 ) in vršni tok občasno presega 500.000 amperov (0,5 x10 6 ).

 

Skupna količina energije, ki jo oddaja strela je eden povprečno med 10 in 9 do 10 10 J

pri polni obremenitvi vozilo (40 ton) bi uporaba je prepotovala več sto kilometrov

(5x10 9 J je približno 1400 kWh, kar je enako 140 litrov dizelskega goriva na primer, ali ene tone TNT). Temenski tok (samo) Povprečna strele je okoli 30.000 amperov.

 

V primeru izredno močna, izolirano z neobičajnimi izpuste, ki se pojavljajo zelo redko nekajkrat na leto po vsem svetu, ne bi zamudil svojo energijo tovornjak, vendar je tovorni vlak, in ne nekaj sto milj, ampak večkrat po vsem svetu ...

 

Toksini so že na nekaterih drugih mestih veliko bolj jedrnato informacij za iskanje in kopiranje tukaj. Namesto začetek. Preostanek boljše vrste.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Če igralec želi, da se posvetuje svojo vlogo, bom rekel - "To je v scenariju." - "Ampak, kaj je moja motivacija? - "Vaš plačo. " A.Hitchcock
Ni čudno, da v resnici ne krši zakone narave. CSLewis
Oseba lahko verjamejo v nemogoče, ampak ne morem verjeti v nemogoče. O.Wilde
pz