Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrn so ustvarili-po-izpusti-strele fulgurity . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - Fulgurity
Ena od številnih fizikalno - kemijske manifestacije strele izpustih fulgurity, toplota strjena pesek
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Najstrašnejša stavek v angleškem jeziku: Jaz sem predstavnik režima, in jaz sem tukaj, da vam pomagajo predstaviti. R.Reagan
Če ste molili za dež, ne bodite presenečeni, če vas udari v flash.  D.Cannon
Obdavčitev je samo prefinjen način denar z zahtevno groženj. T.Pratchett

Pridelka krogih , rastline krogi Flash Steklo - fulgurity

PagPh

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fulgurity

Fulgurity v mestu niso nikoli odkrili, predvsem zato, ker ni nikogar videti. To je zato, ker v tem primeru, da se malo "kopljemo v zemljo", če niso iskali v puščavi. Oba odkritje lahko mirno čakati več tisoč let, nihče ni tam ali nezaorá nepřeorá preprosto zmešamo v nenehno vrtinči veter sipine. Toda zaradi pozicije fulgurity ne grem nikamor, vas vabimo, da lovci njih lahko gredo po žetvi, ko je gospod kmet omogoča. Glede na to, da bi kmetje verjetno všeč tudi kot celotno vprašanje Crop Circles skrivnosti enkrat za vselej konec, tako da morda morda se nekateri kmet oproda dovoljenje za prebivanje pred začetkom dela padec pri kopanju v zemljo. To bi namreč, da je dejansko nekaj zelo podobnega, kot da se omogoči uporaba teh zemljišč za delo arheologov. Nekaj ​​številk je arheološka podzemne strukture se lahko nanaša na zelo, zelo veliko, in ne, da ne (glej).

 

Eno pravilo, da verjetno nihče ni izrekel morda zato, ker je moral. Če nihče ni iskal karkoli, nikoli, nihče ne more najti. Fulgurity nikoli ni bil na mestu Crop Circles iščejo. To bi moral iti malo globlje. Preveč zapleteno delo, vendar pa ne bi bilo treba. To bi bilo mogoče osredotočiti na področja, kjer je "luknja za iglo," in poglej malo pod njimi.

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Prisegam na moji časti, da rojstni list Obame, objavljene na spletni strani Bele hiše, ni ponaredek, in da je ukulele uradno dovoljeno, da služi kot pravilno matičarjem na Havajih, kot Pitrys moje ime. Ředitel CIA
Strele pride grom sledi. Voltaire
pz