Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih, Cary-v-žita . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Line vložil žita
linija vložil , ki leži na tleh, so se popolnoma mrtev, žita ali rastline na področju nastala natanko tako kot vzorec
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Včasih lahko najti tistega, kar smo si sploh ne. A. Fleming
Z znanstvenega vidika predmeti razdeljeni v dve skupini. Tisti, ki ne potrebujejo in jih našli, ko se spominjamo, in tiste, ki potrebujejo samo in nikoli našli. JL
V sreče znanosti želi predvsem tisti, dobro pripravljena. L. Pasteur

Ravne linije so redni vzorci

Crop circle created by lightning with underground pipes
Ravne linije vložil , ki leži na tleh ali popolnoma mrtev žita (in vse druge poljščine), ki daje zelo podoben, skoraj enak način kot vse redne ali nepravilnih oblik v polni žita.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Škoda, slabi in vložitev , upogibanje stebla rastlin na terenu (ki jih lahko izumrle v celoti)

Na dolgih progah, ustanovljene v vseh primerih zelo podoben način.

Vodstvo elektrarne, njihove korenine sistemi in tal v njihovi neposredni okolici, vendar z znatnimi prispevki iz prevodnih poti v podzemlje. Povečujejo električno prevodnost, zlasti na področju tal in nad njimi, jih več velikostnih razredov. Te poti so lahko naravnega izvora, arheološke in industrijske. Nastale linije so lahko različnih dolžin. Od manj kot en meter na več kot kilometer. To je odvisno od intenzivnosti in narave, ki spremljajo odvajanje podzemnih vodov - v katero smer bo pomagalo odpraviti trenutno pod zemljo. Na nekatere lahko (zelo dolgo) sodeluje v več izpustov, izpustov in plečetom istem ali približno istem naknadno RS razrešnice, ki se uvršča v drugih krajih razen v prvih večjih RS (v redkih primerih se lahko izkaže za nekaj sto metrov narazen, in naprej). Vpleten v tem delu tako ustvarja vez med oblakom in tlemi, kot je podrobnejši opis bo tukaj .

 

Večina izmed njih se bo nadaljevalo do konca rastne sezone povsem neopažena. Možno je, da pride v veliko večji meri kot zelo občudoval z rednimi vzorci, vendar se registrira le, če so del njih. V nasprotnem primeru obstaja verjetnost, da se obravnava kot podružnica skladb traktorja ali poti na tem področju.

 

Eden od najbolj znanih progah v dolgi njivi so imenovali Line FL VEKA med Opočno in Dobruška. Zmímky so krajše proge so že na glavni strani . Te se nanašajo predvsem verjetne zemljo in vodovodne cevi ali kanalizacijo. Zadeva se bo tukaj v tem trenutku je navedla več podrobnosti v zvezi z verjetnimi arheoloških in geoloških razlogov.

 

Dve slike v glavi te strani se nanašajo na eno takšno mesto, z dobrimi skladu localizers (omeniti pa jih je tudi na domači strani). So bili odvzeti v razmiku nekaj tednih, medtem ko je desni zgornji strani je posnetek zrna "samo" polehlým , stebla upognjena do tal - v času, vendar verjetno precej mrtev. Kaj se je zgodilo se bo veliko več podrobnosti na strani, kot so kronološko in podstrani. Na sliki je že avtorsko zrno popolnoma mrtvo na kraju samem in je verjetno težko najti le lokalizirane in prepoznaven ostanke. 1. prihaja iz arhiva Lucy Pringle , drugi od busty-taylor.com . Skupna značilnost skoraj brez izjeme vse fotografije Crop Circles je žalostno dejstvo, da tudi če imajo datum je dodeljena samo do njih informacije o odkritju časa za vzorec, (v tem primeru slika 23 oz. 22. maj 1998). Kljub temu je bil drugi ukrepi iz razdalje verjetno vsaj mesec prej. Levo od tega, kar nejslušněji, a hkrati zelo močno, da vse kroge Poljedelstvo raziskovalcev kažejo, da je za vsako strokovno delo fotografiji popolnoma neločljiv del svojega dneva pridobitve, kot tudi (ali celo več) za vse dokumentarne fotografije, pridobljenih za namene znanstvenega raziskovanja. Datum, kot je določeno v EXIF Za vsako sliko, saj v času, ko je naredil prve digitalne fotoaparate (če sploh veš kaj je to EXIF). To je zelo koristen podatek, ki spremljajo vsako sliko niso vedno daleč od svojega fotoaparata na svojem spletišču "skrivnostno izgubljene", to ni izbira, ampak od njih zahteva, da se je zgodilo. Informativna vrednost njihovih območij bi bilo s strokovnega vidika je takoj povečalo za tisoč odstotkov. Če se ugotovi informacij EXIF in kaj ni za njih konec koncev le nepremostljiva težava, da bi bilo dovolj le popolnoma datum fotografije, bi najpomembnejši podatek je utemeljenost svojih spletnih straneh pregledanih svetovni znanstveni napredek, samo isto. Seveda, vsaj približen pokazatelj GPS ima tudi zelo koristen učinek.

 

Podobne primere, kot so tisti v glavi to stran, tukaj na tej strani, če nosi delovni naslov " večjezičnih podzemno kovinsko ploščo "(mogoče najti pod zemljo list)

 

Opomba: Vse avtorske fotografije na tej spletni strani (© cropcirclesonline.com,  

© quick spigotsvsebujejo EXIF. Obsega tudi podatke GPS, če je vključen 1. Vse fotografije vzete iz drugih mest so, če je mogoče, čeprav sploh ni dodal EXIF vir podatkov - avtor, spletne strani. Med drugim služi, da se osredotoči avtorji te strani in če se ne ustanovi klikni povezavo neposredno od vira, bo gotovo nekje v bližnji prihodnosti še dodal. Poleg tega je bilo ugotovljeno, (december 2011) Posebna stran krogi pridelka - GPS, kjer Podatki GPS postopoma dodajali čim več fotografij pridelka krogih, ki niso bili nikoli ugotovljeno po vsem svetu, vključno s približno lokacijo modela na področju, kot je mogoče ( Google Earth ).

 

 

Zapleten pot

Drug primer poti polja nastajajo tudi linije električne energije, vendar v tem primeru ni vse enako. To vključuje različne poti zapleten, naslov nikjer v polju ali celo navidezno nekje nekje. Obstajajo (pojavijo) zelo pogosto nekaj dni po odkritju vzorcev, in vsak opazovalec, ker mislijo, da je samo nekdo začetnik. Poti okoli Seveda pa so vzorci včasih pretepli, ampak verjetno ne vsi. To je lahko povsem naključen način, ustvaril presežek električni naboj, ki pa je svojo pot ven, bolj ali manj naključno in so pogosto zelo zapleten. Popolnoma enako pokvarjen kot strela vetrov v zraku. V bližnji prihodnosti se bo tam postavil več fotografij takšnih poti na zemlji, ki se nahajajo neposredno ob Crop Circles fotografije ducate njih na voljo. Seveda niso vsi takšni poti, na njih je bilo treba začasno dala na tleh plazi strele razrešnice, nekatere od njih lahko resnično ustvariti nekaj "pijan mornarje", zagotovo pa ne vsi. Pozneje lahko po odkritju vzorcih (nekaj dni), nastalih zaradi dejstva, da je preostala razrešnice, plazenje, stran od vplivov mestu, ima toliko energije, in zato ni prizadela tako močno kot rastline v glavni sliki. Seveda pa ni izključeno niti to, da so nekateri od teh poti na voljo, po odkritju dodatnih vzorcev prošlapávány obiskovalce, ki preprosto misli, da je nekdo že izvaja pred njimi. Še več, morda ne bo prvi dokumentarni jih posneli fotografije so še vedno obstajala.

 

Obstaja še en primer, ko je res, da je mogoče, da je flash Iz ocene vplivov mesta in ustvarjanje oblik svojo pot ven strela žogo. To bo opisana drugje, predvsem v kraju, kjer je razloženo, da je žoga strele za ustvarjanje oblik sodelovanja ni res, na mestu, ki je namenjen strela žogo. Seveda pa ni izključeno, da bi tako odselil razlog kanal razrešnice. To bi bilo precej težko katero od možnih rešitev izkaže. Bistveno je, da je lokacija v majhni višini nad premikajočim električnim nabojem.

 

Premico nad plinovodom

Belong neločljivo v mnogih oblikah, ugotovljenih v preteklosti, vendar pa je ostalo brez obresti ali ostal popolnoma neopažen. Lahko neposredno skozi obliko zraven njega v manjših in dlje od njega. Lahko se nahaja v relativno velike oddaljenosti od vzorca (nekaj sto metrov), v popolnoma drugem delu na terenu, tako da se ne upoštevajo del. se lahko pojavi na meji ali bolj oddaljeni področju, ki absolutno ni rednega sploščen , ki leži na tleh pšenica ni niti na področju, na katerem med njimi je prav gotovo nobena druga sploščen , ki leži na tleh ali mrtvih koruze.

 

Tudi zato, ker se včasih ni nujno, da pride ob istem času. To je lahko število dni prej, pa kasneje. V nekaterih (verjetno precej pogosti primeri), ne le žita v njih Polehňa , upognjene zalezuje površina Zemlje, pogosto celo popolnoma propadejo. Eden od razlogov, zakaj se ne plačujejo skoraj nič pozornosti, je dejstvo, da je zrno v njih najverjetneje mrtev tako hitro, da ni dovolj polehnout (bend stebla do tal), vendar se posuši stoji. Vstani, vendar tako kot vse normalno sploščeni , ki leži na tleh žita - zrna, po slabi zaradi udara izpustov v bližini. Zelo pogosto, ampak so bistveno višjo količino energije kot pri običajnih primerih, zahvaljujoč električno prevodnega podzemni objekt. Pogosto je pojav, se lahko pojavijo, ko bo rastlina (nadgradnja) zadel skoraj preživela brez poškodb (to se nahaja na relativno velike razdalje zaradi odvajanja), njen koreninski sistem, pa je bila povsem ubitih ali prejelo odmerek električne energije, ki je povsem neizogibno čaka. Položaj je precej rastlina, ki je pobral v vazo. To lahko traja tudi nekoliko dlje kažejo učinke na svoji razrešnici. Okoliške rastline lahko polehnout (stebla bend na tla), preden se posuši.

 

 

Najdbe podzemnih

To bi bila napaka na tej strani, ne na druge dele pravilnih oblik, ki bi bili popolnoma nevidni sami. Namenski nekatere situacije, kjer lahko vidite vzorce v bližini nekaterih objektov nedoločljivo, ki se dodelijo različne čarobna, ikona, astrološko, in kdo ve, kaj druge grafične pomene. Podobni izdelki Zagotovo bi bilo mogoče, da bi našli druge fotografije pridelka krogih celo serijo. Mnogi od njih je vsekakor mogoče, če pravilnih oblik ostanejo brez publicitete. To so objekti, ki ležijo nemoteno v kleti že več let in bodo prikazani na podoben način, vsakič v bližini udari strele bližine (deset metrov). To ni tako pogosto, ker je v visokih zemljepisnih širinah, kjer se pojavljajo vzorci, da je povprečna letna poseg na 2-3 utripov na km2 , kar je skoraj polovica se lahko izven rastne sezone, tako da se dotakne polja, ali celo, ko ni ničesar rastejo, zato vsak tak objekt čaka na njegovi ponovni ogled 10-20 let ali celo več, morda 100. Toda, kot je bilo povedano, če ne gre za sočasno bližini velikega enakomernim vzorcem, kot prireditev potekala povsem brez oglaševanja. Seveda je mogoče, da je veliko teh vizualizacij zdi blizu različnih pravilnih oblik, ki pa niso v nikakršni meri sploh, in slika je pretežno več "fit".

 

Načelo vizualizacije je enaka kot pri podzemnih cevi - se nahajajo v globino globokega oranja, je pa vendar je njihova prisotnost močno vpliva na prevodnost tal nad njimi, in prehod strele tokov v podzemnih zaradi njih pa se lahko bistveno vpliva na rastline v njihovi bližine, zlasti koreninskih sistemov. To je lahko arheološke artefakte, ali odpadnik ali podor kmetijska mehanizacija deli in vse industrijske dejavnosti ostanki so že zdavnaj odsluženo vodo ali kanalizacijo ali na letalu propadel. Ti so pod globoko rahljanje tal, in če nihče ne nevykopal, je še vedno tam. GPS položaj upodobljeni predmeti so znani in jih zanima se lahko obrnejo na njih s krampom po pogajanjih dovoljenje lastnika zemljišča. Želimo jim veliko uspeha pri kopanju. Prav tako bi bilo gotovo mogoče najti z detektorji kovin in zemeljska radarska (nekateri od njih ne sme biti neposredno kovine).

 

Relativno točne GPS položaj podzemnih artefaktov bo predvsem objavljene tukaj zelo kmalu.

 

Druga vrsta ravnih črt na področju

Večinoma so prav na sredini med tiri za traktor

Tukaj samo kratek jih omenil. Nima nič opraviti neposredno s predmeti ležijo v kleti, vendar je način prevajanja električne energije z zemeljske površine in v okolici tleh. To so v glavnem posledica trenutnega vodstva po progi s traktorjem. Zelo pogosto na področjih, je pojav, ki je najbolj prizadeta rastline, ki se nahajajo točno na pol poti med njimi (so seštete tokovi pridobljene iz obeh smeri). Prav tako bodo službe nameniti veliko več prostora na strani okrog po traktorja . To je dal veliko referenc, ki so jim v nekaterih drugih zbirnih straneh, kjer se postopoma preselili na glavno stran z namenskih tirov za traktorje. (Nekaj ​​ponazoritev fotografií)

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Rečeno je, da je predsednik Wilson napačno. Mogoče res, vendar sem opazil, da je večina napak vnaprej oceniti.  T. A. Edison
Rjavolaske so največji Temnolasci so izivalci nemirov. Oni so slabši od Judov. Charlie Chaplin
Če bi jaz spomnim imena vseh teh delcev, bi bil botanik. E. Fermi
z