Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi, v zrnih, elektro-patologija-teorija . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Elektro-fitopatologija
- Teoretične predpostavke, osnovne razmisleke, izračuni, ocene, poskusi
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Zelo sem ponosen na svojo zlato uro žep. Moj dedek mi je povedal, da je prodal, ko je bil na smrtni postelji.  W.Allen
V svetu raziskav, zlasti za tiste, ki želijo možnosti dobro pripravljen.  L.Pasteur
Vlada, ki Robs Peter Paul proapěch vedno zelo odvisna od podpore Paul.    G.B.Shaw

Crop krogi , krogi pridelka kratek opis

PagPh

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

Prehod elektrarn se lahko sproži v različnih poškodovanih tkiv, odvisno od intenzivnosti. So zelo majhni odmerki lahko povzročijo slabost, kar je zelo presenetljivo podobni učinki, kot so dolgotrajne suše. Za razliko od njega pa, še poglablja in slabi rastlino skoraj neprekinjeno do žetve. Rastline ne more, z nekaterimi izjemami, v zadostni meri, da se znebite toksinov, ki so v njej nastale. Med sušo učinkov na rastline, snovi, ki ne povzročajo škodljivih postave in kratkih rastline, ki jih je prizadela suša, da si opomore takoj, ko je suša več, v nekaj minutah do urah. Šele ko so bile posledice dolgotrajne suše in tako drastične, ki je privedla do trajne nepovratno degradacijo tkiva, potrebnih za nadaljnjo rast - delive tkiv in celic posredniške fotosintezo, rastlina umre. Če ohraniti vsaj najpomembnejši delive strani mreže (meristemsko), ki je v prvi vrsti raste vrh, se lahko rastlina uspešno dokončanje dobo rasti, saj se tudi zelo poškodovano tkivo posledice suše še vedno sposoben opravljati funkcijo žilnega tkiva in posredovanje presnovo med koreninami in vegetacije vrhuncu.

 

Prav tako je treba upoštevati, da tudi majhna količina električne toka aktivnosti nekatere celice takoj uničiti (visoka koncentracija škodljivih snovi, delno mehansko uničenje celic), tako da umre. Opisani pojav (kar pomeni, da poškodbe celic, predvsem stene, vendar koncentracija škodljivih snovi, ki nastajajo) se lahko uporabi klasičnih metod vrednotenja škodljivih vplivov. To je odvisno od intenzivnosti poškodb rastlin (celic), kolikšen delež jih je prizadela toksinov ali mehansko poškodovanih, in kako se spoprijeti z njo.

 

Do sedaj je mogoče predhodnih ocen in poskuša zagotoviti, da se po prehodu 1 Joule energije, ki poteka skozi obrat popolnoma uničene približno 3 grame rastlinskih surovin (približno 1 suhe snovi g, glede na to, da so prvi poskusi kažejo, da poškodovano gradivo Različne rastline imajo približno enako po osnovi konverzije). Poskusi Tečaj bo večkrat ponovi, z uporabo različnih potencialne razlike in tok, in končno malo statistično ovrednotili. Potem bi bilo mogoče govoriti o kvalificiranem ocenjena kvantitativnega učinka osnovnih zneskov električne energije nad uničenjem rastlinskih tkiv. Za zdaj je bolj groba kvalitativnih testov.

 

Poleg tega je več testi na istem materialu rastlin, testiranje uničenje rastlinskem tkivu s pomočjo toplote. To je trenutni akcijski plamen, ne da bi spremenili barvo in obliko rastlin tkiva - le "nedestruktivno" ogrevanje. Seveda le vizualno (tkivo ostala zelena), vse prizadete celice so bile takoj popolnoma mrtev. Vendar skozi preostalo življenjsko dobo elektrarne (rast cikel) so sposobni uspešno opraviti vse potrebne funkcije žilnega tkiva tudi po popolni izsušitvi in ​​nekrozo. Živo tkivo, ki je mrtvo tkivo od preostalega obrata popolnoma ločeni preživi do standardnega umre med postopkom zorenja in razvoja rastlin. Podobne poskuse "ločitve" nekaterih delov rastlin (del listov ali celih listov), ​​od ostalih živih rastlin zaradi učinkov električne energije na delu elektrarne so bile popolnoma enake rezultate. Slike kasneje tukaj.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Lahko ste prepričani, da jenkiji hůoupost izkaže, vse, kar je mogoče načrtovati, plus nekaj dodatnih, ki presega vse domišljije.  C.de Gaulle
Kdo se daje, dobi več kot daje. A.de Saint-Exupery
Zabava je kot življenjsko zavarovanje, starejši dobiš, več stane.  K.Hubbard
z