Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje apartma rastlinami . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Vlaganje , škoda, slabitev
Vse sploščen , ki leži na tleh njegova koruza je oslabela - ovenele, poškoduje pred več dni
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bolje pivo, ječmen, pivo, slad, piva.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Narava skriva svoje skrivnosti, kot najboljše, kar lahko. Heraclitus
Vsak revolucionarna ideja povzroča reakcije: 1. To je popolnoma nemogoče in neizvedljivo. 2. Je to sploh izvedljivo, ni pa neuporabna. 3. Od prvič sem trdil, da je to odlična ideja. A.C.Clarke
Neumnost je sila sama po sebi.

Sploščeni koruza v vsakem polju koruze je oslabljena

PagPh
Najpomembnejše ideje, vsebovane v naslednjih besedilih: Raziskovalci (samooklicani strokovnjaki) pridelka krogih še niso storile nekaj v raziskave imenovane "prazno", in ni šel pogledati na vozlišča rastlin, ki so popolnoma normalno, nepravilno sploščene , ki leži na tleh poleg vseh rednih vzorcev, pogosto imenovana žitne kroge. Tj. V krajih, kjer po njihovem mnenju ni "skrivnostna" energija.

Bolje pivo, pivo, viski, slad, ječmen, pivski.

 

Vlaganje , poškodbe, slabi žitarice. Temeljna načela.

 

Crop Circles, kot vseh drugih rednih vzorcev vsebuje nič drugega kot samo rutinsko, ponavadi sploščena , ki leži na tleh (oslabljeni, poškodovano) zrna, kot je bil kjerkoli na svetu. Vsaka trditev, da vozlišča ne sme nikoli v naravnih razmerah bi ne upogibajte ali podaljša na način, ki je včasih najdemo v oblikah, nespodobno laž. Opravičilo raziskovalci bomo pokazali, da je v njihovem primeru je laž v celoti neuvědomnělou od šoka, presenečenja in neznanja, pa tudi popolno pomanjkanje izobrazbe in znanja.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Boljše ječmen, pivo, pivo, pivo, viski.

 

     Vse dosedanje raziskave na tem področju izvajajo kjerkoli na svetu, so bili narejeni iz strokovne botanično - kmetijsko popolnoma amatersko, da diletantským način, in dokaz, da je bila ti "strokovnjaki", predstavljeni širši javnosti, ki mejijo prikrivanje dokazov. Ne morem ju žal zlo, ker res skoraj v celoti v vseh primerih je bila absolutna kmetijskih dilettantes in amaterji. Čeprav včasih zaščiteni različne strokovni naziv, strokovnih nazivov in opravljenih raziskovalnih dejavnosti (glej) imena in strokovno laboratoriji, ki jim pomagajo pri njihovih raziskavah, ki so jo uspeli popolnoma javnosti precej zmeden. S statističnega vidika so vse preiskave, ki jih še niso povsem nepopolne, tako da zato praktično neuporaben. Za primerjavo, skupno število stebel zrnja na leto, na področju po vsem svetu Polehňa , ukrivljen stebla do tal, je mogoče izraziti številko 10 15 . Velika večina na povsem enak način - ne da bi poškodovali stebla in enakimi razlogi, kot na rednih vzorcev - število dni po poškodbami zaradi elektrike.

 

     Explorers Crop Circles vsako leto, na stotine fotografij, več kot 1000 poškozných stebla oblik. (10 12 -krat manj, kot milijon milijon krat manj). Vse rednih vzorcev za nadzor posname tudi nekaj nepoškodovano onostranstva. Št namig, nikakor pa ne, tudi v najbolj skritih kotičkih uma je, da si od tega poškodovanih nožev je mogoče najti tudi v zelo neredno sploščen , ki leži na tleh, koruze in gotovo obstajajo se dogaja, da razmišljajo o nekaj fotografirali. Ta raziskava je dejal, da so bila namerno subjektiven način, terminologija botched. Zelo podobna raziskava je pogosto imenovan, celo strokovno javnost, ki je bil zprasen.

 

     Stebla, ki so poškodovani, in so videti kot v katerem koli rednem vzorcu, po vsem svetu je približno 1.000.000 letno več. Moram reči, da v primeru opisane raziskave záhadologové res stopil v drek, in kaj je prazen, nobena od njih ni niti slišal v mojem življenju, in morda namig, če je tako, je samo zamočil. Na primer, v medicini preveriti placebo učinek, ki pa se uporablja tudi drugje v fiziki - nič popravek, popravek merilnih instrumentov. Seveda je v prvi vrsti treba preveriti, kaj se je zgodilo in kakšne so razmere na kontrolnih točkah, kjer předpokádané pojav ni zgodilo. Za kontrolno točko je treba nujno upoštevati ne le kraj, kjer se žita sploščena , vendar ni ležal na tleh, ampak tudi kraj, kjer je žito sploščena na tleh leži popolnoma nepravilna. Ampak zato, ker nepravilno sploščen , ki leži na tleh koruze povzroči nobene povezave skrivnostno in tujec, leži povsem izven kakršnega koli interesa za raziskovalce pridelka krogih. V resnici pa bi bilo zanimanje za njih zelo prvo mesto.

 

 

     Nihče ne Crop Circles raziskovalci želeli, da opravijo svoje pripombe na ustrezno število stebel. Recimo 10 10 -10 12 , ki bi imel sto tisoč kvadratnih kilometrov vloženih , ki leži na tleh zrnja. Kje bo največja napaka v svojih stališčih v celotnem zadnjem desetletju, in kako ga odpraviti v naslednjem letu (2012) in drugi, prav tako prikazan v nadaljevanju.

 

     Ena od največjih napak ljudi, da popolnoma vse , res popolnoma in v celoti vse še enkrat in zadnjič, absolutno vsi krogi pridelka raziskovalci, kot tudi vse druge redne oblike v zrna kriv, je žalostno dejstvo, da ni storila tako imenovane "ničelne nastavitve" ( natančneje slepi poskus , slepi poskus). Niti pomislil, da pojdi pogledat, kako je videti na zrna, kjer sploščen , stebla sklonil na tla, popolnoma nepravilna, povsem izven forme, tako na videz brez, ki jih povzročajo toliko adorovaných, vyzdvihovaných, popolnoma nerazumljiv skrivnostnih sil. Kaj pa, če je odkril, je nekoliko presenetil.

 

     Zelo grobih napak, kar je verjetno najslabši od vseh, v resnici dokaj redno raziskovalci storila pecljev in rastlinskih preučevali le v dveh mestih. V vzorcih, kjer je koruza sploščeni , ki leži na tleh, in zunaj, kjer je sploščen , ki leži na tleh ni. V svoji neskončni enostavnosti dejansko verjel, da s preverjanjem in primerjanjem nepolehlého (neležícího na terenu), žitarice ugotoviti, kaj kot referenčno, prazno ven. V svoji neskončni enostavnosti ni popolnoma pozabil, da je še primerjalni preizkus, potreben za popolno brezpogojno, kjer se žita sploščen , ki leži na tleh, popolnoma nepravilno. Vsak števec mora biti nastavljena na 0% in 100%, potem je mogoče izmeriti. Velika večina sedanjih naprav je tovarniško nastavljen tako, da za izvajanje teh dveh opravil v normalnih razmerah skoraj ni potrebna. Žito na polju, vendar ne uporablja tam zaradi raziskovalcev, ki so kdaj preselil v krogih v koruzo, še nihče ni vedel, kje 0, 100% pa, nasprotno kmetov.

 

     Kot eden izmed najbolj prepričljivih dokazov žalostno dejstvo, da so Circles Crop raziskovalci v mojem življenju nikoli ni bil na področju žit, v drugih mestih, kot so pojav vzorci so izgona votlin (glej - Google ). Ti so bili, ni povzročil kaj Crop Circles o njih poročali raziskovalci - niti pritiska, niti plin. To je povsem naravno rasti spremembe, ki se pojavijo med rastjo, odraščanjem in postopno sušenje do delov rastlin. To vodi k oblikovanju sprememb, ki še niso v celoti osuši in strdi, poloměké in so izpostavljeni vse večjim pritiskom okoliških tkiv. V vsakem primeru, ne plin.

 

Opomba: Pritisk rastočih tkiv, je ogromno in zlahka vzbudi zidane, zgoreli opeka, beton, da bi lahko lažje zmoti in preoblikovanje drugih mehkejših tkivih rastlin v njihovi bližini. Kaj raziskovalci imenujejo Crop Circles izgona votlin (izbočen, je razbil tudi), so sprva povsem nevidna, mikroskopski tkivo motnje. To povečanje je večja in sega v bližini, ki je še tkiva nekroza. To lahko povzroči povsem naravno zorenje in rast rastlin. Skoraj sem suha del rastline še vedno izpolnjuje enega od svojih najpomembnejših nalog - prevodno mrežo.

(doplnit vlastními snímky)

 

Boljše slad, pivo, viski, pivo, pivovarne, ječmen.

 

     Na začetku škodo, je bil sprva precej neizmerno škodo za mikroskopom, s prostim očesom popolnoma neopazna. Celice se neposredno ubili zaradi električnega šoka in izdelkov elektrolize, brez mehanskih poškodb. Večina mehanskih poškodb, očitno izhajajo iz sprememb tlaka plina so zgolj rast. Prepričljivih dokazov, se lahko ustvarijo v vsakem šolskem bio - rastlina vajah ali cvetlični ležišč, brez povzročanja "skrivnostno" in nezáhadné energije.

 

Če bi imel nekaj raziskovalci vzorci naključju sem, da ga postavite v nekaj minutah ali največ v dveh urah po oblik, sploh ne, res popolnoma nič, še zadnja absolutno nič sploh take škode ne bi bilo videti tam. Obstajajo samo tri možnosti:

     1) odkrila vzorec, ki ga sestavljajo vložena , ležečega na tleh koruza stebla večina (ocenjen na več kot 90%), le peclje ukrivljen, vendar ne deluje, do višine 5 cm nad tlemi, vse pa so polne dolžine natanko enako, brez sledu skrivljenih ali podaljša vozlišč. To pa se pojavijo (zvita vozlov) skoraj takoj, tudi v prvih nekaj urah po vložitvi , upogibanje stebla do tal.

(zde bude následovat několik vysvětlujících time - lapse fotografií).

Preostali del stebla, predvsem na robovih oblik, vse pod 10%, se razdelijo stebla, drugače pa popolnoma enaki po vsej dolžini vse naravnost brez skrivljenih ali razširjeni vozlišč, brez kakršnih koli oblike sprememb. Vse oblike spremembe, predvsem vozlišča, temveč tudi med rastjo različno sukane in poškodovan del naprave je v formi, da bi ustvarila naslednje ure, dneve in tedne.

 

     2) Zadeva (i 3) se nanaša predvsem ječmen, vendar je delno mogoče opaziti tudi v drugih žit, kot so pšenica, rž, tritikala in oves. V nekaterih primerih, to je samo predhodnik, pred hišo, kot je bila predstavljena odkrili vzorec, kar je največ doslej stebla leži na tleh so samo močno nagiba na stran (nekaj stopinj). To bo zagotovilo zgradbo rastlin v smislu fotografske pomembne spremembe v strukturi mreže. To bi bilo zelo težko meriti, vendar je zelo dobro opazovati od daleč (primeri razširjenih omrežjih - komaj vidna, oddaljenost dobro). Prav tako lahko ustvarite skupine rastlin, ki se zanašajo drug na drugega, približno meji

 

     3) lahko preprečili en primer in 2 Rastline se še niso odstopali od navpične rasti, vendar so opazno zlomila zastave list, ali na splošno na najvišji leaf (praporcový še niso ustvarili), nekatere pa manj ali znatno declineth uho proti neprizadetih rastlin. (Spremembe smeri ušesa nanašajo skoraj izključno ječmen). Tudi to je zelo opazna sprememba razdalje, podobna tistim, ki so že opisane spremembe v lik bitno sliko.

 

Opomba: rotacija je precej otežuje neločljivo na skoraj vseh običajnih žitaric zorenja, razen ovsa, ki ima latsa. Pšenica, ječmen, rž, tritikala - v zadnjih fazah zorenja, bo njihova ušesa postopoma pa od prvotnega popolnoma iztegnjenem položaju 0 stopinj do 180 stopinj, končno stanje, ko so konice obrnil neposredno na terenu. Ječmen je pa zelo občutljiv na spremembe v pogojih, ki se za njega, ki predstavlja pomemben stresni dejavnik, in vrtenje v ušesu čutiti veliko prej, kot pa na območjih, ki so bili poškodovani ob električnega udara. Glede na strukturo in obliko ušesa (brada), te spremembe so zelo opazne pred okolico nezasaženému. Za pšenico, rž, tritikala spike začne preobrat v zadnji fazi zorenja, ko so skoraj v celoti razvita zrna in rastline so večinoma suha. To je že davno izgubila znaten del zelene in zorenja kar naprej prašijo vlažnost (pomlad sorte po začetku julija). Ječmen uho vrtenja lahko takoj pride po izmet (pomlad približno sorte sredi maja), ko so rastline še vedno popolnoma stročji fižol in mlečnih izdelkov v prvih stopnjah razvoja. Če se večinoma le samo v krajih, ki so jih prizadele strele električne stresa. Za pšenico, rž, tritikala prizadela električnega udara zaradi razelektritev pojavi počasi dozorevanje (přesazovacího enakovreden učinek), zato je rotacija spike pojavi kasneje, ne nasprotno.

*****

     Pravzaprav, če vse raziskovalec pridelka krogih le enkrat v življenju obiskal pogojev v krajih, kjer se koruza običajno nepravilno sploščene , ki leži na tleh, brez kakršnihkoli znakov rednosti, da to, kar pravijo, je tako plemenito votline izgonom bi tam našli tudi. Bi bilo ugotovljeno, da je tudi na mestu, kjer je po njegovem mnenju neobstoj "skrivnostno" nadnaravne moči, je ravno pojavljajo iste spremembe rasti in upogibu vozlišč in izgon votline (eksplodiral vozli) v nezmanjšanem obsegu.

 

     Opomba: ni nemogoče, da nekateri raziskovalci iz mesta (z navadno, nepravilno polehlým , stebla ukrivljen na tleh koruze) in obiskala, in dejstvo, da obstajajo povsem deformirana vozlišč in rastline samo strokovna in javna prikriti. Za kaj takega je prav tako mogoče uporabiti izraz "sranje najslabše kaliber", in naj ji ljudje lahko le zelo nizke moralne kvalitete.

 

     Raziskovalci pridelka krogih bodo prejeli 1 točko, to dober nasvet. Ne morejo se trudim slikati pecljev, njihovih različnih deformacij in ukrivljenih vozlišč. Take slike se zdi vsako leto na internetu nekaj deset, največ sto. Strokovnjaki in javnost, je nekoliko zmedeno. Lahko so popolnoma prepričani, da so vse druge pozicije po vsem svetu, kjer se koruza sploščeni , ki leži na tleh, popolnoma nezakonito, so videti natanko tako kot slamice. Obstajajo "samo" nekaj več. 10 Ocenjena 15 na leto. To bi posnamete sliko. Profesor Ernest Rutherford je dejal, da v znanosti, ne bi smeli nikoli stavil proti hitrostjo, ki je večja od 10 12 do 1

 

     To je še mogoče opraviti prazni preskus z aktivnim posredovanjem poskusa, nekatere rastline skrbno bend skoraj do tal, brezplačno pa pustite, da raste za nekaj časa v spremenjenem položaju, in opazujte, kako se obnašajo v njihovih vozlišč. V tem primeru je absolutna gotovost, da rastline niso bile druge dodatne dodatno moč, in kaj se zgodi z njimi ne povzroča popolnoma nič, razen akcijskega geotropismu in fototropismu. Odsotni in ni skrivnostna energija ali plin sprosti, z elektrolizo ali termičnih procesov. Vendar pa lahko krogi pridelka raziskovalci so popolnoma prepričani, da to, kar pravijo, da je eksplodirala vozlišča ali izdihavanje votline po določenem času popolnoma neločljiva od (nekaterih), opisane stebla prikazani.

 

     Vsakdo , res vsi , in spet, in nazadnje resnično vsak človek na svetu, ima možnost, da popolnoma enako ukrivljen fotografijo in druge vozle, samo, da je določeno na katerem koli področju v daljavi, v povprečju ne več kot nekaj sto metrov od prebivališča. V rastni sezoni, tam je gotovo nekaj sploščen , ki leži na tleh zrna zgodi, in tudi če ne, bodo lahko svoje mobilnike DIGIfoto ali posledice fototropismu geotropismu na rastline in mehansko nagnjen pokončno v bližini tirov po traktorja. Kakorkoli že, ampak na vsakih kvadratnih kilometrih žitnih polj v povprečju vsaj nekaj sto kvadratnih metrov rutinsko vloženi , ki ležijo na tleh za morebitno zrna. To je samo se sprehodi v naravi.

 

V zmernem pasu, ki vključuje Češko in sosednje Evropi je v povprečju 2-3 strele izpustov na kvadratni kilometer na leto. 2-3 milj pomeni izpuste za izpuste elektromagnetno registrirana. V vsak od njih pa 1.Return Strokevsebuje več stopenj (3-5, kot tudi 15) R, ki je lahko v približno istem prostoru. Včasih se v popolnem na istem mestu, vendar v nekaterih primerih, deset do nekaj sto metrov narazen. Vsaka od naštetega članice lahko vsebujejo veliko, do deset vzporednih vej, ki lahko v nekaterih primerih izkazalo, celo dlje kot le nekaj sto metrov narazen. Opisane dejstva pomenijo, da lahko enega kvadratnega kilometra polja intervencijo med letom, v povprečju, včasih obe veji razelektritev in nič več, pa tudi več sto.

 

     Oblike zrn Explorers v največji možni meri, nimajo druge izbire, kot da se priporoči, da naslednjo sezono (2012) zelo temeljito in obiskal kraj, kjer ga zelo pogosto povsem nepravilno sploščena , zrnje, ki leži na tleh (ali pa to storijo vsaj enkrat prvič) in Poskušal fotografiranje rastlin in njihovih fizioloških sprememb v takem prostoru in poskusiti razumeti, kaj se dogaja okoli. Majhen namig: povsem enako kot tam, kjer je bilo ugotovljeno, da redno in oblik. Samo da ne bi prišlo zelo naključnih in edinstvene izraze in resonanco vmešavanje, niti ne zelo naključne učinke, ki bi lahko povzročila vsaj kroga osamljen.

 

     Opomba: Priporočila iz prejšnjega odstavka in prejšnjih odstavkih pritožbe ni Crop Circles raziskovalci in fotografi iz Italije, ki je odkril nekaj, kar je pred mnogimi leti. En člen v zahvalo in pohvalo na primer tukaj: www.cropfiles.it .

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Nekateri ljudje mislijo, da je Zemlja trpi vročino. Znanstveniki poskušajo prepričati nas, da tudi Mars ima lastno segrevanje. To je povzročilo nekaj ljudi, ni nujno, znanstveniki verjamejo, da je Mars in Jupiter, ki so nesignovali Kjotskega protokola naseljen strukture, ki pohajkovanje svojo medplanetarni SUV-LP med Saturnovih prstanov. Fred Thompson
pz