Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi koruznega-v-lovec bliskavico . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - Lightning Hunter
Najlažji možnost "lov" strele fotografija je naokrog je pravzaprav tudi vrsta posnetka.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ustvarjalno dejanje traja le zelo kratek čas, kompromis hitro kratkem času vzpostaviti kamere in zajemanje plen v tej majhni škatli.  H.C.Bresson
Najpomembnejši vseh nepremičnin je intuicija. A.Einstein
Znanost danes je tehnologija prihodnosti. E.Teller

To je mogoče ujeti strelo?

Ne, ampak lahko posnamete.

PagPh
Ujemite občutek določanje dokaj natančen, (metrov, deset metrov) in zelo natančno (cm) vpliv točka, polarnost, moč in tip (oblak - zemlja, oblak - oblak), zelo natančen čas odvajanja (nanosekund).

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Za več informacij o elektronskih in fotografski geodetske meritve položaja in intenzivnost bliskavice Tukaj bo dan kasneje, če se tam nahajajo predvsem Izjava podobnosti vlaganje , poškodbe, slabi zrn in fotografski postopek

 

Fotografije snemanje flash svetlobne učinke razrešnico.

Naokrog je zapis fizikalnih učinkov strele izpustov - narava fotografiranje.

 

Crop krogi so kot "fotografiranje narave".

Fotografska emulzija je sistem koruznih stebel (snemanje material z velikostjo zrn od enega do več tisoč pik na kvadratni meter). Izpostavljenost poteka v delčku sekunde, verjetno tudi zaradi indukcije, delno neposredno usmerjanje toka in shranijo v rastlinskih tkiv sprva samo za izdelke iz elektrolize, ki povzroča njihovo delno škodo. Deluje kot razvijalec naravnih procesov - 1. elektrokemije, sledijo kemije, biokemije, biologije, slabi tkivo patologije. Postopek traja povprečno odpoklic nekaj tednov in je zelo postopno - najprej Polehňa , upognjene stebla zalezuje blizu tal točke intervencijo in dan za dnem, da dodate več. Na nekaterih vrst rastlin je pogosto mogoče ugotoviti, opazne spremembe v nekaj dneh do tednih pred polehnutím , upogibanje stebla do tal (tipično v tem pogledu ječmena na primer).

 

Postopek vložitve , poškodbe, slabi, se lahko v določenih fazah ali v celoti podobna proces ovenelosti, ko so rastline izpostavljene različne stresne razmere, kot so pomanjkanje vlage pogosto. Obnašanje rastlin v pogojih negativno rast (pomanjkanje vode, pomanjkanje ali neustrezna hranljiva sestava, pH, visoka temperatura) obravnava podrobno, na primer v priročniku o stresu rastlin in pridelkov , Mohammad Pessarakli , KOP 2010. Izpostavljanje elektrarnam podobne pogoje stres lahko posnemajo takih postopkov in preverjanju. Možno je, da se preveri obnašanje rastlin po prehodu določen elektrarn ali njihovih delov - prijazne, subletalne, smrtonosna in zelo nadletální nadletální koristi. Bodo obdelani z druge strani. Kot primer je mogoče ugotoviti, na primer, po prehodu zelo visokih odmerkov nadletálních električne vsaka rastlina, del ali v njeni neposredni bližini pa je pogosto mogoče najti, da je toliko tega spali ;-)

 

Iz drugih poskusih, da je mogoče ugotoviti, da se je po prehodu z visokim odmerkom nadletálních delih rastlin, ki niso neposredno povezane s fotosintezo in razmnoževanje, kot je v primeru slamic lipnicovitých, in po premeru, lahko vse celice v prizadetih delov te rastline popolnoma propadejo. Ta del obrata, vendar je še vedno možnost, da še naprej v celoti izvaja naloge neokrnjene žilnega tkiva in rastlin lahko skoraj brez posledic popolno dobo rasti.

 

Postopno (dolgo) hrana , lahko povzroči poškodbe, slabitev je treba upoštevati zlasti v primeru nepravilnega vlaganja , upogibanje stebla do tal. Pri rednih oblik Včasih lahko pride do vlaganja , zalezovali sklanjanja hitreje, deloma zato, ker v njih, v nekaterih primerih verjetno vpleteni tudi zelo močno šok za normalno premera, na katero bi lahko prispevali Butterfly Effect (glej) Domino efekt ( glej) in učinek obeh izpustov (glej)

 

Strele izpust je razmeroma zapleten fizikalni proces.

Sestavljen je iz več zaporednih fazah, v skupni dolžini redko presega eno sekundo. Njegovo obdobje največjega energije,Return StrokeMed, ki oddajajo več kot 99% vseh energijskih izpustov, je okoli 10 mikrosekund, kvečjemu nekaj deset. Posamezne fizična manifestacija je lahko zajeta v različnih oblikah, najpogosteje v elektromagnetnem polju. Kljub razmeroma kratek, ampak za namene raziskav, ki tam dovolj analizo in opis vsake faze je vključen v meniju in podmeniju bliskavico, s povezavami do virov. (To bo znatno razširil)

 

Z merjenjem in študij so lastnosti strelo izpustov obravnavala z različnimi raziskovalnimi institucijami po vsem svetu. Pogosto je to povezano z delovno postajo proizvodnjo energije, saj imajo delavci so njihove težave že gledano zgolj načelno. Prvič, seveda mora biti zanima, kako se proizvaja elektriko konkurenco. Drugi, prav tako pomemben dejavnik je interakcija med distribucijo električne energije in strele razrešnici, ki so dveh vrst: neposredno posredovanje in indukcijske. Podrobnejše informacije bodo postavi nazaj v meniju in podmeniju bliskavico.

 

Tukaj je le na robu: nekatere rastline in njihovi deli se lahko poškodujejo in zadel le indukcijo električne energije v telesu naprave (žica) po strelo izpustov. Indukcijska tok za odvajanje strele v vodnikih so precej podrobno navaja Elektrika tehnični standardi, IEC (EN) 62305. Ampak oni služijo za varstvo in zavarovanje električnih vodov in električnih naprav od toka strele, neposredno ali izzvanega. Kakorkoli že, ampak obrat je žica, se uporablja za iste fizikalnimi zakoni in količino energije, da bi lahko povzročile, lahko njeno škodo, ne zadostuje. Seveda je naprava ozemljena vodnika.

 

 

Da predložijo dokaze, da so žitne kroge, ki ga tvorita strele odvajanje, je treba spremljati številne pojave in posledice, ki spremljajo strele razrešnice in slediti. Vendar pa je zelo verjetno, da je največja količina dokazov, ki še ni povsem nezavedno, raziskovalci skrivnost tega pojava sami. Seveda je potrebno, lepo, hvala, čeprav vsi še vedno dogaja skupaj v smeri, ki se lahko imenuje v slepo ulico - "Ni načina, prijatelji" (theatresand)

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Obstajajo trivialna resnice in resnica. Nasprotje trivialna resnice je preprosto ni res. Nasprotje globoke resnice je spet res.  N.Bohr
Dotaknite se znanstvenik in se dotakneš otroka. R.Bradbury
Vsakič, ko kdo opravlja dejansko neumnosti, da je zelo ušlechtilýh razlogov.     O.Wilde
z