Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrn so ustvarili-po-izpusti-strele lokalizacijo-zmage . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Lociranje strele izpustov
Crop Circles: Najpreprostejši dokaz povezave rednih oblik, in je lokacija strele izpustov
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno besedilo

Znanost dokazuje, vendar brez varnosti. Kreacionisti nudijo varnost, vendar brez dokazov.  C.E.Montague
Dejstva so za znanstvenike, kaj zrak je za ptice. Brez njih, ne morejo leteti. Linus Pauling
Problem ni obstoj presežnih norcev, ampak strele usmeri drugam, kot bi morala.  M.Twain

Pridelka krogih , žitne kroge izpusti strele Lokalizacija

PagPh

 

 

Lokacija strele izpustov

Načela lociranje izpustov strele ni treba, da jih opisujemo v dolžino. Najpomembnejši podatki, je dejstvo, da je mogoče in lokalizacija obstaja. Kratek opis EUCLID.com strani, na kateri je seveda mogoče najti podrobnejše informacije. Vsaka strela izpust je zajet radijskega signala skozi detektor, ki je v Evropi okoli 140 in kasnejše računalniške obdelave je določena s stališča intervencije na nekaj deset metrov, včasih celo bolje.

 

Trenutna EUCLID zaznavanje strel zemljevid

 

http://www.euclid.org/links.html - zanimive povezave v zvezi z odkrivanjem strele

 

Tehnologija

Trenutno celotno mrežo sestavlja približno 140 senzorjev v različnih evropskih državah, vključenih v evropsko mrežo za odkrivanje strele.

Vsi podatki o posameznih izpustov so zajeti elektromagnetni senzorji, ki omogočajo pošiljanje surove podatke v centralno obdelavo. Avto Sistem uporablja tehnologijo in programsko opremo, ki jo je razvil VAISALA (Tucson, AZ). Vsak senzor posname elektromagnetne signale oddaja med strelo izpustov. Čas jemlje podatke iz satelitskega sistema GPS.

Za vsako šoku opazi predvsem točen čas in intenzivnost posnete signala. Polarni in trenutno število signalov in parametrov nadaljnjih izpustov.

Podatki iz vseh senzorjev v omrežju v realnem času in takoj poslal skoncentrirana v dveh operativnih centrov nezávilých centralno Euclid. Tukaj se obdelajo takoj, ste se izračuna natančen položaj in izpuste in druge lastnosti, le da so podatki popravljeni předapsanými načine, da bi dobili čim bolj natančne rezultate. Pridobljeni podatki se takoj pošlje storitvenega centra operacijskega Evklid, in National Sodelovanje centrov. V njih se pretvorijo v slike posodabljajo v realnem času, ki prikazuje strele dejavnost na celotnem ozemlju Evrope in Združenih držav. Vsi pridobljeni podatki o izmerjenih izpustov so shranjeni in arhivirani za kakršno koli naknadno obdelavo, analizo in statistika.

 

Uporabne povezave (tabela vzet iz euclid.com)

Zaznavanje strel - Mednarodni center Lightning Detection
Aldis - mreža strele odkrivanje Avstriji
METEORAGE - Lightning Detection in dobavitelj opreme za predelavo v Franciji
MeteoFrance - Državna meteorološka inštitut, Francija - lastnik francoskega omrežja strele odkrivanja in detektorji
BLIDS - "Blitz Informacije strele Dienst von Siemens odkrivanje omrežja v Nemčiji, v lasti Siemensa
SCALAR - omrežje za zaznavanje strel v Sloveniji
Instituto Nacional de Meteorologija - španska Državna meteorološka inštitut, lastnik omrežja za odkrivanje strele v Španiji
SINTEF - lastnik omrežje za zaznavanje strel na Norveškem
Finski meteorološki inštitut (FMI) , lastnik omrežja za odkrivanje strele na Finskem
CESI SIRF - omrežje za zaznavanje strel v Italiji
Informacije nevihte in strele
tigger.uic.edu Raziskovalni program preiskuje posegi strele
lightningsafety.com Nacionalni inštitut za zaščito pred strelo pred vmešavanjem
www.usatoday.com USAToday, stran z veliko informacij in povezav o strele
lightning.nmt.edu Langmuir Laboratory, Laboratorij za skrajne vremenske razmere in strele ZDA
wwwghcc.msfc.nasa.gov Globalna hidrologija in podnebne Center, Nasina institucije
www.spc.noaa.gov SPC, center napovedal Nevihte ustanove NOAA
www.nssl.noaa.gov Nacionalni raziskovalni laboratorij silovita neurja, ustanove NOAA
METEOROLOŠKA CENTER
www.magmacom.com Magmacom, povezave do vremenskih mest po vsem svetu
www.noaa.gov NOAA National oceanu in Atmospheric Research - ZDA
www.meta-office.gov.uk Britanski urad Met
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
MEDNARODNI RAZISKOVALNI LABORATORIJ FLASH
www.cenelec.org CENELEC Evropski odbor za standardizacijo v elektrotehniki
www.cigre.org CIGRE Mednarodni svet za mrežnih črt Zelo visoka napetost
www.ieee.org IEEE Inštitut za elektrotehniko in elektronska raziskave

 

 

Načelo strele izpustov

Kaj je strela?

Med strele razrešnici je preselil velik znesek pristojbine, ki se zaračunavajo med dvema predmeti. Lightning izpusti se lahko pojavijo v oblaku-to-oblak (CC, oblak, oblak), cloud-zrak (CA, oblak-air), in oblak-zemlja (CG, oblak-zemlja). Buienradar.nl omogoča on-line podatke o strele oblak-zemlja. Cloud-zemlja, strele iz oblakov v državi z največjim vplivom na naše vsakdanje življenje. Udar strele lahko ubije, uničili opremo, povzroči požar, in je najpogostejši vzrok za približno 70% omrežja izpada električne energije.

 

Razrešnica

Potek strele razrešnici sestavljeno iz več faz, od katerih prvi je angleščina, imenovanih "vodja" (trenutna ali postopno), kar je očem nevidno. Medtem ko se bo oblikovala prevodno pot med oblakom in tlemi, ki se nato uporablja za glavno počil električne energije. Ta zaključek se imenuje "Vrnitev Stroke", glavni razrešnica. To je zaslepljujoč blisk bele svetlobe, v katerem je ogrevan zrak kanal okoli 30 000 ° C, ki ji sledi oglušujoče eksplozije strelami, ki jih povzroča širjenje nadzvočno ogrevanega zraka v okolici. 1. šok pogosto sledi mnogih drugih, ki sledijo po nekaj stotink sekunde. Do 20 ali več takšnih zaporedij Leader / praznjenja se lahko pojavijo v vrstici, in to je razlog, zakaj strela pogosto ustvarjajo vtis, tresenje míhavého impulz.

 

Flash

Za vse izpuste, ki potekajo v okviru časa, ki ne presega 1 sekundo, in na razdalji manj kot 10 km od prvega šoka, so združeni in se imenuje preprosto "Flash" ali "Flash razrešitve." Tako pogosto združeni potencialno 1 odvajanja strele dogodkov pod eno vidno dogodka.

 

V realnem času, v realnem času

Sprotna obdelava pomeni, takoj potem, ko so dostavljene predelovalni center. Proces, ki se ne ukvarja z "realnem času" obdelave se uporablja za primer, da jih shranite za pozneje predelavo. Lightning sistem za odkrivanje - podatki, ki se vzamejo iz vseh senzorjev, kjer je takoj odide na kraj, kjer so v središču predelal.

 

Napovedi

Zemlja je približno krogla. Ko boste morali prikazati okroglega Zemlje na ravni monitorju morali uporabiti malo znano matematično modeliranje projekce.The Približno Zemlja je krogla. Če si želite ogledati sferične zemljo na ravnem zaslonu monitorja zahteva nekaj fancy Called matematiki in projekcijo.

 

Časovni pas

Spletna www.buienradar.nl - stran obdelujejo veliko večino časovnih območij v Evropi. Opazovalec strele, strele in Lightning Explorer svetovalec.

 

Kratice

EUCLID - Evropsko sodelovanje za odkrivanje strele

BLDN - Benelux Lightning Detection omrežja

CELDN - Central European Lightning Detection omrežje

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku. Zato lahko obnašajo tako kot igla na kompasu, tako da je veliko elektromagnetnih sil izpusti trenutek prisili odvrnila v smeri urnega kazalca ali nasprotni smeri, odvisno od medsebojnega razmerja, polarnost in postopno odmikanje toka. Začasna mehanske spremembe in stres lahko povzroči tudi nevidno še smerno usmerjene mehanske poškodbe. Ti mikroskopsko smerno usmerjene odškodnine postopno Akrecija poškodovanih tkiv lahko kasneje povzroči postopno smerno usmerjeno nagiba vse peclje v eni smeri (CW ali CCW). Magnetno polje povprečne bliskavico razrešnice na neki točki vsaj 10.000-krat močnejši od magnetnega polja Zemlje. Drugi del lahko naredimo ogromno elektrostatične sile, zaradi katerih so listi in stebla rastlin obnašati kot listi in stebla elektroskopi. Premer kroga, ki označuje približno elektromagnetnih sil razelektritev. Na vrhu, ki pa je pridelek vzorec se pojavlja vsaj nekaj dni, včasih tudi do nekaj tednov po strelo izpustov. To je zato, ker so bile prizadete tkiva sredstva oslabi zelo počasi, zaradi velike vztrajnosti in posledično zelo počasi tekočih sprememb v rastlinah ( EPP , Kronologija ). Ker včasih na kraju poteka v zelo kompleksnih posegov in resonance, včasih ustvarja zelo zapleten vzorec. En udar strele Razrešnica izžareva energijo, ki električno lokomotivo potoval več tisoč kilometrov. Povprečje (!) Razrešnica. (Poenostavljeni razlaga)

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

povzema nekaj dodatnih informacij:

Pridelka krogih , še pridelka krogih - Kornkreise (v angleščini)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

To ni dobro, poskuša ovirati napredka. Nevednost ni nikoli boljši od znanja.  E.Fermi
Anglež, da je moralno, ampak kaj je nadležno. G.B.Shaw
Zakonska zveza je pogosto dejal, da je potrjeno v nebesih. Toda enako velja za groma in strele. Clint Eastwood
pz