Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje humor . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - Humor
Mora biti zabavno, tudi če ne bi bilo kruha in zvitki so bili v diamant
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Včasih lahko norca iz vsega človeštva. Nekateri ljudje ves čas. Ampak to ni mogoče norca konstantno vsega človeštva. A.Lincoln
Neumnost je namerno gojenje nevednosti. W.Gaddis
Dovolj napredna tehnologija le stežka ločiti od čudežev. A.C.Clarke

Pridelka krogih , rastline krogi humor Elbe doline

PagPh

 

 

Predstavitev

Tu bo nekaj tu za zabavo

 

tudi žitne kroge ... (Ali zrna, na mestu - nekateri neimenovani vasi)

 

                               

 

 

Second Hand

 

                   

 

 

 

Za radovedne posameznike tukaj izslediti, če v resnici vse raziskave povzroča vlaganje , poškodbe, slabi žita in posledic udara strele izpustov (registriran in izmerjeno) je potekalo na področjih

                   

 

 

Nekaj ​​slik iz ceste

 

                   

 

 

Closeup

 

                   

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Izvirno besedilo

 

Rudolf Christian , kolumnist

V redu v poševnem tisku

Iz serije avtorja stolpcev na Radiu Češke 3 - Vltavo

 

Umetniki iz vesolja

Zakaj je, da tujci radi, da bi na našem planetu, temno in skrivnostno pridelka krogih? Oblika je tudi na ozemlju naše države. Vsako leto se je rodil v povprečju okoli 20 takih vzorcev. Poleg Mucha je slovanskega Epic dimenzionalni, tako da je še manj Epopej dimenzionalni prostor.

Očitno je, da so ti ljudje nagnjeni umetniško ljudi. Globe za njih, da se zdi, kot eksotične, kar je za Gauguin Tahiti. Nekatere oblike v zrnju kaže, skladnih ustvarjalce pristop. Drugo - enostavnejši tisti - lahko pride otrok. Natančneje, pripravniki Alien ljudske umetnosti šole. Ni znano, iz katerega planeta nam ti umetniki prišli. To je lahko kjerkoli, kjer koruza raste. Sicer pa so nezemljani bili zaskrbljeni za svoje stvaritve dovolj slame in odšel domov, ne da letečega stroji vesolja County. Poleg žita jih očitno redki in travo. In oljna ogrščica: tudi takrat so ustvarili v Rájec-Jestrebi krogu, skrbno dokumentirati domači kruhology.

To ti podatki prihajajo tujci, je razvidno iz njihove velikosti. Zaradi videza lahko cenijo samo od zgoraj. Čeprav so avtorji zaključili delo, se vsede na leteči krožnik, s pogledom njegovo oblikovanje ustrezne višine. Kot sem slišal očitek, da človek v zablodi, če verjamem v avtorstvu tujcev, čeprav nobena od številk ni zagotovil njegov podpis. Toda kaj, če to ni v navadi pri njih?

Pridelka krogih so trenutno piše enako zavzeto kot v preteklosti uporabljena, da se na naslovnicah časopisov, ko opisuje "žňového napori" - ". Niti zrno izgubi" v duhu nekdanjega slogana To geslo, nato priljubljen uspešnosti pripeljala do vprašanja, ali je priporočljivo zbirati žito in ječmen.

V poznih osemdesetih letih prejšnjega stoletja, ki se je končalo v medijih spet podrobna obvezna letna poročila vroči močno in bojevito skoraj kot "bitka" za zrnje pod vodstvom kombajnérskou "kositra konjenico." Trgatev se je spet kaj so že stoletja. Tako je letni del kmetijskega leta. Včasih uspe, včasih manj, saj je seveda v naravi.

Toda s koncem bitke zasnovan žňového novice so tveganja, ki se pojavljajo v drugo skrajnost. To zorenja zrn žetev in mediji ne spusti kurac. Kaj pa, če zato, ker naj stvari tujcev? S pridelka krogih poskrbel za to, da bi vsaj ta način smo dobili okobal kmetijske temo v poročilih. Morda je to motiv vodijo nekatere zemljanov. Mislim, tisti, ki so tu in tam javno priznati, da žitne kroge jih ustvarili. Imajo celo svojo lastno posebno oznako - Circle oblikovalci.

Za svoje trike običajno uporabljajo svet in vrvi. Namenski z njimi in astronomi na področju žit v bližini observatorija v Úpice. Sčasoma, zelo zabaval, ko je prišel svečano ufologists. Toda to ne pomeni nič. Kdo kdaj zanima umetnost, ve, da je poleg originalne slike, so ponaredki! Pogosto zelo uspešna, kaj pa je to, si lahko ogledate v knjigi Arnauově art ponarejevalci.

Celo zdravnik Grygar, znan astrofizik, znanstveno skeptični in prijetno osebo, ni izključeno, da je izvor vsakega leta krogov pridelkov objevovaných ni samo delo človeških rok. V televizijski razpravi, je priznal, da je lahko rezultat v vrtinec, ki se imenuje vrtenja derviš. Že je od gospoda Grygar dragocen. Ne moremo ga želite avtorstvo zavzel za nezemljani. To bi bilo z njegove strani unserious ko letečih krožnikov videti v teleskop, kot sem nekoč dejal, v prijateljskem pogovoru. Še nikoli nisem videl leteči krožnik, ampak nekako mi je ideja, da so tujci, nekje, ki se zanimajo za umetnost. Nekatere njihove stvaritve iz žit so tako edinstvene in čarobno, da bi tudi pohvalil čarovnik rži. Mogoče King ječmen. Gotovo je, da so rože pšenka domišljijo.

Cvetje in veliko ufologům, vključno z rusko. Ko so v neposredni bližini lokalnega mestu Togliatti začeli odkrivati ​​pridelka krogih, je bil eden od impulzov za vzpostavitev posebne šole za raziskovanje tako imenovanih paranormalne pojave. Tatjana Markova, ruski ufologists tiskovni predstavnik je dejal, da je ena od nalog šole v Togliattiju je pripraviti študente za srečanje z vesoljci.

Morda bi lahko to znanje koristno za kmete iz stvaritve ufonských se sploh ne veseli. Uvedba žita ni primeren za nabiranje. Kaj Nezval tujih umetnikov prihod prizemne kruhologové. Nestrpno vožnjo po terenu z napravo in pregledati slamic, ki so samo skrivljena ali poškodovana.

Priprava na srečanju z nezemljani ima racionalno jedro. Zdaj je skrajni čas, da se razjasni, ali bo od njih zahtevalo vizumov za prestop naše meje. Če pa so pridobljeni s? Tu je tudi vprašanje, ali je razočaran, da je svetovno strokovno kritiko umetnost ne obravnava - z zelo redkimi izjemami - ocena in analiza njihovih žitnih stvaritev. Ampak ne vrgel v brisačo, še posebej ne v vykrouženého. Nekateri izmed mladih kritikov lahko ujeli priložnost in je specializirano na tem področju. Nagrada bo povabljen za stažu nekje v vesolju.

Če mislite, da bi lahko avtor Zabaven vzorcev res ljudje v vesolju, to še ne pomeni, da bi rad, da uvedejo to stališče. Zagotovo ne tako ostro, kot je to prisiljeni mlade nizozemske policije krog-maker, ko je ujel kar kroge v žitu. Spoznal je, da grozi kazen za poškodovane poljščine. Tako se je začelo vneto in strastno prepričati policijsko patruljo, da je bil nedolžen in da se na podlagi tega, da vsi na svetu, ve, da žitne kroge narediti tujci!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Znanost dokazuje, vendar brez varnosti. Kreacionisti nudijo varnost, vendar brez dokazov.  C.E.Montague
Dejstva so za znanstvenike, kaj zrak je za ptice. Brez njih, ne morejo leteti.  Linus Pauling
Problem ni obstoj presežnih norcev, ampak strele usmeri drugam, kot bi morala.  M.Twain
z