Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje kronologija-Kounice-2010 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Kronologija Kounice 2010
Opazovanje temelji na instrumentalno zabeleženih odvajanja strele točno pšenična polja
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

Vedno sem imel veliko podporo od mojih staršev, in sem bil zelo zadovoljen. Nikoli nisem trdil, da mi je, da sem neumen, ampak sem smešno. J.Carrey
Šala je zelo resna zadeva. Winston Churchill
Vsako dekle, lahko glamurozno. Vse vas prosimo, od vas je, da še vedno stojijo in neumen. H.Lamarr

Crop krogi , krogi pridelka Kounice 2010, ko evolucija

PagPh

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kounice 2010 - čas

 

Še samo nekaj opomb

 

Pšenica, ki mu daje čas ... (Velja tudi za mesto Ostrá, Nad skladbo, ječmena leži po dveh tednih, pšenica začne uleže po več mesecih)

 

Strele zaznana ..., približno ... ur CEST, polarnost ...

GPS okoli ... trenutno ... tisoč amperov

 

je bila vrsta oblakov - zemlja (MZ), angleški oblak na tla, CG

 

Na prvem obisku v mestu ... Še vedno počiva na polju ali stébélko (foto)

 

fdo naslednjega obiska 2010/08/01 sledi "vrnitve k dejanjem", skupaj pokazala polehlých katerih stebla ležijo na površje je bila precej pod 1% celotne površine (nekaj deset kvadratnih metrov več kot 15 ha)

 

f8. avgust 2010 med obiskom že polehlých katerih peclji ki ležijo na tleh nekaj odstotkov površine, kot je razvidno iz priloženih slik, strele razrešnico na področju dobesedno "kablu", lépeřečeno kabli ...

 

Možno je tudi, da nekaj energije povzroča v domovih po traktor (tramvaja), čeprav bi to lahko postane tudi strele tipa MM, ampak za zdaj je res samo špekulacije. Nad sekundarno polje (Kaunitz B), je pokazala bliskavica MM, je prav tako sploščen , ki leži na tleh. Seveda je možno, da je polje B je bil (zakaj Becky?) Zadel z vzporednim odvajanja strele, ki je prizadel Kaunitz A. obleke razdalje zadel toleranci lahko karkoli do približno kilometer stran. Tako kot je možno, da je udar strele znak opredeljena kot MM v nekaterih primerih se lahko pojavijo majhen odstotek in vrsta znakov MH. Poleg tega se lahko zgodi karkoli med drugim neurja, ki je ne spremlja.

 

Več posnetkov so bili sprejeti na področju Kounice C (zahod na Poříčany desni strani ceste, spet pšenica, oddaljenost izpusti približno 1000-1200 m od zahodnem robu vasi), vendar je bil drugi obisk Kaunitz že pospravljena.

 

Opisana zamuda je še vedno precej manjše površine proti Ostrá, Nedaleč od železniške proge (približno 50 m), kjer je prevzel pšenice Polehla so slamice ukrivljene razloga za približno štiri mesece. Sosednjih polj ječmena (južno proga) sploščen , stebla sklonil na tla, ubogljivo približno teden dni do 14 dni "po resnici". Seveda ne vsi, sprva le deset metrov, nato pa na stotine in tisoče sčasoma (skupaj ocenjen med 10-15% celotne površine). Bogato fotografsko dokumentirano, bodo slike postopoma dodajali na spletno stran Ostrá.

 

Zanimivo pa je mogoče videti na strani primerjalno poljedelstvu , kjer so fotografije polja ječmena (Benátecká Vrutice), ki celo leto brez bliskavice intervenientke.

 

 

 

 

 

Stran v izdelavi

Nekateri delne informacije so na voljo, na primer medtem ko je na nekaterih strani s povzetkom. Ena izmed največjih doslej, je še posebej stran Crop Circles - razlaga . Druga relativno obsežne informacije so na voljo na povezave iz strani besedila . Obstajajo predvsem povezave do nekaterih objavljenih besedil. Prav tako nekateri prej neobjavljenih, ki je opredeljena kot dokazovanje, demo posnetkov. Drugi sklop nesortiranih besedila je tu . Besedila bodo seveda nenehno povečuje.

 

 

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Največji problem pri vsem svetu, je, da bedaki in fanatiki vedno tako prepričani vase in modreci, tako polna dvomov.  B.Russell
Konkurenca je najbolj nadzorovano domišljijo. N.Bonaparte
Vem, odlično sredstvo za vneto grlo: reza. Alfred Hitchcock
z