Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-žita-kmetje . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles - Kmetje
Nekaj ​​nasvetov za vse kmete, tako tudi v prihodnje, da se ukvarjajo z pridelka krogih, ki se bo nahajal
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Boljše ječmen, slad, pivo, pivovarna, piva.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Če obstaja nekaj, kar lahko res popolnoma uradniki in duše sovražijo, nato pa so redki trenutki, ko so zaradi okoliščin prisiljeni delati za javnost. Kin Hubbard
Neskončno je samo vesolje in človeška neumnost. Prvič, nisem tako prepričan. A.Einstein Svet je v tvojih rokah. Uporabite ga. Phil Collins

Pridelka krogih se pojavijo od časa, da človeštvo obstaja

PagPh
Čeprav je v prejšnjih časih, prav gotovo ne toliko kot danes. Svet sploh nima polja, niti ljudje, niti zrna. Do neke zelo omejenem obsegu, se lahko pojavijo kadarkoli, saj poročila kažejo, starodavne čase.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

Boljše ječmen, viski, pivo, slad, pivo, piva.

 

Dobra novica za kmete.

Ne samo za njih, ampak tudi za župane, policiste in vse zainteresirane osebe.

 

Najbolj zanimiva novica za kmete in vseh drugih rastlinskih strokovnjakov:

 

Vile in kose lahko skrijete v hlevu, posnet v omare, predale v brezplačno. Neuspeh ni nikoli potrebe, da izgnati vseh področjih proizvajalca oblik - kroga oblikovalcev. Edini razlog, da se zdi, da preprosto dejstvo, in sicer, da nikoli ni obstajala (krog oblikovalci).

 

Tisti, ki res ustvarili vzorce, imaš nikoli ujeli, ravno nasprotno. Zato je najbolje, da ga skriti tudi pred tem. Ti so bili namreč strela iz nevihte, ki lahko traja več tednov, preden opravi vzorci pojavila.

 

Boljše ječmen, slad, pivo, pivo, viski, pivo.

 

Pravzaprav nihče ni (ni obstoječega 1) ni nikoli stopil v svojih področjih, tako da obstaja nekaj, kar proizvajajo. Če ste res na svojih področjih kakršni koli obliki pojavi, ne le tiste redne, ki kažejo, da je "nekdo" res je najboljši nasvet je, da hitenje v cerkev in molijo glasno, da nihče od vas v točno istem času, če je res, da je "nekdo" vzorec proizvaja. Pravi vzrok oblik na svojih področjih, so v bistvu med nevihto. To je lahko strela iz jasnega neba. Št veter in dež. Oba od omenjenih vzrokov površin vloženih , ki leži na tleh zrnja sodeluje pri ustvarjanju le za malenkost. Če ne za vzrokih, prenapetostni izpusti, da bi bilo na področju po vsem svetu sploščene , ki leži na tleh skoraj nič. Samo toča povzroči podobne učinke, ampak veliko slabše - zrnje po njih, ker popolnoma uničen in ga je treba neposredno odpisati. Grain sploščen , ki leži na tleh po odvajanju strele, vendar še vedno zelo pogosto izterja dovolj, tako da je mogoče, da pospravljajo. Ocena (natančneje) po vsem svetu toča vzrok le približno 1/1000 izzvale odstotkov zrnja v primerjavi z območji, ki so sploščeni , ki leži na tleh zaradi strele.

 

Ena izmed najbolj zanimivih in najbolj presenetljivo dejstvo je, da hrana , upogibanje stebla do tal ni skoraj nikoli takoj po nevihti in strelo izpustov, ki způsbil vse, vendar ne prej, dokler čez nekaj dni kasneje. Včasih več tednov ali celo več kot dva meseca.

 

foto blesk, krávy

 

Bolje piva, ječmen, slad, viski, pivo, pivo.

 

Če je kdo na katerem koli področju (recimo nekaj neumnega krog-maker) res srečal ravno v času, ko je nastala oblike, s komerkoli je pa res ustvarjena, da bi bilo potrebno poklicati človeka v črni barvi (avto), ki mu oskrba in prevoz s področja svojega pozůstaky, preden se začne mrhovinarje. Če je udar strele izpolnjuje vse večje živali, je treba poklicati v kafilerijo. (foto)

 

Doug in Dave? In nekaj podobnega njih "misijonarji"? No, kako najbolje opredeliti ... G. Allzheimer je res slab svetovalec, in čeprav ga je mogoče popiti skupaj z g ...

 

Št žita, v kateri se oblika, ni nujno, da predčasno žetev. Popolnoma nepotrebno delo. Vse zrno v rednih vzorcev je sploščen , stebla sklonil na tla, na istih razlogov, kot katera koli druga sploščen , ki leži na tleh zrnja nikjer drugje na svetu. Le z veliko srečo, da tisto, kar se zgodi samo v enem primeru milijonov, je redna oblika.

 

To je razlog, so bile velike mehanske in elektromagnetne, prav tako elektrostatika resonance in motenj med vijaki, rastline in zemeljskem površju. Preprost model odločanja krog, v granularnega materiala s kratkim serij več enakovrednih vžig izpustov je mogoče videti tukaj . Le zelo aproksimativne rešitev, vendar lahko razložiti, da mehanske sile vseh vertikalnih razrešnici širi v krogih (se razstrelili in tlaka val). To velja tudi za elektromagnetnega valovanja. Toda v svojih področjih, ne da bi postali mehanske poškodbe (večinoma), kar je precej več električne res škoda - z elektrolizo, toplota, para in plini pritisk, vse, kar je s klasično električno indukcijo pri rastlinah, sprva le microscopics sprememb, popolnoma nevidne za oko, tudi če so rastline poškodovana ali je umrla.

 

Tak poskus koruza znova povzdignil (prek vozlišča - vozlišč), in v večini primerov je to vsaj delno uspešni. Zori, tako kot v okolici nepoškodovano zrno, le malo kasneje.

 

Prav mogoče, da v sušnih poškodovanih rastlin postal Bi fitopatološki sekundarne škode - žuželke, virusi, bakterije, plesni, gliv. Keep on, skrbeti, da ni treba uporabiti veliko kemikalij, slabo poškodovana področja kmetijske rastline ali ne, obiranje, ga vložijo v skladu. (Saj veš, suhe Spalnice so postavljeni cilj v svojih specializiranih literature večkrat)

 

To je postala pridelka vložiti `je (poškodovan, oslabljen) kot vsaka druga tožba `je (poškodovan, oslabljen), pridelek na svetu, ampak le zaradi zelo nenavadnih okoliščinah, ko med milijoni, je postal številka simetrična.

 

To bo pridelek pladenj za bivanje po nekaj dneh, in v večini primerov se bo to (uporabno za spravilo). Bo prišel kot katera koli druga tožba `je (poškodovan, oslabljen) pridelek, le nekaj dni kasneje. Poškodovana ali kmetijskih rastlin (če sploh), da ne bo žetev, ga vložijo v skladu.

 

Naslednje leto - boljša letina.

 

Ne glede na to, da dlje časa od zdaj manj zanimanja nikogar v teh številkah. Še posebej po opozorilu . Mogoče absolutno nobenega novega interes po tem.

 

Mogoče, bolje za vas, se bo danes obiskovalci bojte se vsak obisk nobenega pridelka krogih kjerkoli.

 

Ti bodo sranje je strah, da kadarkoli v prihodnosti.

 

Najlepša hvala za vaše zanimanje.

 

Vaš človek v B & W , ki je zdaj zaposlen kot deufoizer, desaucerizer in dealienizer, preveč.

 

James Blond

Tudi specialist Alien-podgane likvidacije.

 

 

Vpogled v preteklosti

Pridelka krogih niso niti v starih časih pred skoraj do opazovanem obsegu, preverjene in fotografirali. V prejšnjih stoletjih ni prišlo skoraj toliko rogallistů in lastniki letal, kot je danes. Podobno lastniki fotoaparatov. Sredi 19 stoletja je potekalo približno za nekaj Daguerre 1. lastnikom naprave, nadzor nad tehnologijo, in si vsekakor zanimalo veliko drugih stvari, kot pridelka krogih. Vendar so bile, če je bilo po vseh zapisanih, s sorazmerno veliko verjetnostjo kaže v obliki slik in obstajajo zapisi in nekatere slike na starih civilizacij. Tako je to dejstvo še ni bila razkrita. Evidenca o starodavnih civilizacij so raziskovalci novověkým začela bolj in bolj. Celo nekaj ključnih slike starodavnih kultur črpa oblik v zrnja kot simbol Yin Yang -, Yin - Yang ali nekateri stari vzorec Majev. V teh dneh seveda bilo, šteje za delo Boga in do njih so bili ustrezno obravnavani. Kot je največji paradoks je, da ni izključeno, da lahko nekatere stare civilizacije celo prišel do spoznanja, da vzorci zrnja pojavi po udaru izpustov. (Naslednje besedilo nadomesti odvisnosti civilizacija-y vez ljudje-i) , potem pa ni treba to dejstvo ne nadalje raziskati in razviti, niti ni podrobneje, ker je kot strela zaključka, da je ustvaril obliko, ki je veljal tako kot delo Boga. Njihov dostop do njih bi lahko v obeh primerih zelo podobna in niso potrebovali zapleten in dokumentirajo dejstvo, da je eden nastanejo v zvezi z drugo, bodisi zato, ker je avtor za njih v obeh primerih eno in isto - bog Zevs Gromovnik in denarni ustrezniki, podobni premisleki Pričakoval sem od vsakogar, ki bo svoje podobe v prihodnosti obravnavati. Zato je zelo verjetno, da se večina naprednih starodavnih civilizacij na katero koli sliko, ki je lahko precej natančno reprodukcijo vzorce, ugotovljene v zrnju, v kombinaciji z najvišjo zastopanost bogovi ali Bog. Ali ste razumeli vzorce, nastale z strelo izpustov ali ne. Če se obe strukturi obravnavati kot Božje delo, to je skoraj ena. Mogoče je celo reči, da je to veliko bolje kot današnji družbi, tudi če je njihova medsebojna nedovtípili. Še vedno je veliko bolj enostavna domneva, flash - Bog, žitne kroge - Bog, kot trenutek današnji sklepajo Trdo delo človeštva - narava, pridelka krog - tujci. Ali pa, da so navsezadnje samo proizvodnjo svetlobne tujci? To bi moral biti přeptat gospodarji in profesorji Rakovi Umana, UF ( www.ufl.edu ), vendar dva od njih se bo kaj takega res težko strinjati. Pri vsaki objavi, da se ti dve "guru" svetovni izpusti strele znanost napisal, ne gre za kateri koli mmimozemšťanech ne omenja, niti kaj bi bilo prekleto fit, tudi ko piše o teh izpustov na Venero in Jupitrom.

 

Kako obrezati krogi pristop danes?

Ne pretirano. Št polointeligentní se ne proizvaja, dementen in senilna krog nosilci, niti polointeligentní, dementen in senilna tujci ali zelena mužíčci. Za njihov obstoj ni treba biti jezen na vsakogar, niti kazenskega pregona in kaznovanja. Sirek v vseh rednih žita vzorci so sploščeni , ki leži na tleh na istih razlogov, kot so povzročitelja škode in stanovanje , upogibanje pecljev koruze na tla kjerkoli na svetu. Vsakdo, s katero koli vzorec v žitaric ustreza, tudi če izgubi nobenih znakov pravilnosti in ki izpolnjuje vse polehlým , stebla sklonil k zemlji žita kjerkoli na svetu, lahko vam samo čestitam, da ni bil ravno na tem mestu prav ko je utrla zaslediti vzorec dejansko nastala (tako da se je izpostavljena). Ni pomembno, ali gre za redno vzorec ali povsem naključno packarije nepravilno vložena , ležečega na tleh zrnja.

 

Če kljub bo vse to nekdo še vedno trdijo, da vzorci zrnja ga proizvaja, da ga ne potrebujejo, da ne ovreči. Nimamo izbire, kot da si želim mu veliko sreče, da še nikoli ni srečal z osebo, ki proizvaja žita oblike zares. Verjetno najbolje, da to osebo v ustavi, ki ga mnogi po svetu, in če so za shranjevanje in zadrževanje podobne strukture ustrezno opremljeni.

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Socializem je filozofija napake, vero nevednosti, vera v zavisti, njegova največja prednost je delitev trpljenja. W.Churchill
Neumnost pogosto zaščito ljudi pred jezen. O.W.Holmes
Mogoče sem pijan, gospa, ampak zjutraj trezen, medtem ko ste še vedno prav tako grda.   W.Churchill
pz