Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-in-učinek, zrnje površinsko napetost vode . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Površinska napetost vode
Prispeva k znatnemu zamude pri vlaganju , ki bi sicer prišlo veliko hitreje
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Neumnost vstane zgodaj, tako da je večina dogodki potekajo dopledne. K.Krauss
Izobraženi norec je veliko večja od nevednega bedaka.  B.Franklin
Dober načrt nasilno izvrši danes bolje kot popoln načrt izvršen naslednji teden.  G.S.Patton

Pridelka krogih , rastline krogi površinsko napetost vode

PagPh
Moto: Še preden so oslabljene koruza stebla je ležal na tleh, v tem, da se delno preprečiti, da le malo skloni in začne zanašati drug na drugega. To bo okrepilo strukturo.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

Nekaj ​​časa po škode, nastale zaradi prehoda na trenutno oslabitve rastlin doseže takšno raven, da rastlina počasi začne nagibala na stran. Blade, zlasti njen spodnji del pa je tako slaba, da ne morem nositi svojo težo in začne nagibati na tla. Izolirano rezilo iz koruze, ne bi podprla vse okoli precej hitro položil na tla. Še posebej po premagovanju omejitev kota na tla, kjer je njegov že oslabljena tkivo tik nad tlemi ne more imeti svoje delovanje telesne teže (z električno energijo močno poveča učinek vzvoda). Tako rezilo lahko nato povsem ukloniti do tal v nekaj sekundah, ali največ deset sekund.

 

Vpliv površinske napetosti vode (mokri)

je ena od številnih procesov, ki jih nosijo v enem trenutku sledijo slabi rastline razelektritev na območju več kvadratnih metrov, katerih učinek na koncu privede do vložitve , upogibanje stebla do tal. Njihovo zaporedje je ali bo podrobneje o Kronologija strani. To je akcija van der Waalsove sile, ki se kaže v neposredni bližini objektov (ki vsebuje določen odstotek vlage), ali njihovim neposrednim stikom (listi, stebla).

 

Začasna struktura vzajemno podpirajo naprave

V tem trenutku, vendar pa posamezni obrati začnejo dotikati s svojimi stebel in listov veliko več, kot je bilo prej. Samo to preprosto dejstvo dalj časa začasno omeji nadaljnje Nagibanje tla. Bo pogoj, da mora biti imenovan tipiju učinek. Prav tako se prične takoj očitno vpliva površinske napetosti vode, ki povzroča vplivajo listi in stebla zaradi svoje izpostavljenosti sami pripisujejo izmeriti silo. To se ne bi zgodilo, če ne vsebuje vode. V neposredni bližini nekaj desetink milimetra iz živega lista katere koli naprave doseže vrednost vlažnosti 100% (kot tudi, da so skoraj vsak drugi, ki vsebuje vodo), in se kaže s povečanim oprijemom na kateri koli predmet v tesnem stiku z njim. večkrat pojavi večja količina vlage v obliki kapljic rose ali dežja, nato pa sušenje liste in stebla lahko, da držijo skupaj, tudi delno, v celoti preprečuje njihovo nadaljnje vlaganje , upogibanje stebla do tal. Številni podatki v zrnju zato nikoli ne bodo odkrili. Na nekaterih slikah pridelka krogih je dejansko mogoče najti del območja v podobnem stanju. Oblika 9. julij 2006, Hill Charlbury, Oxfordshire, fotografija Frank Laumen, www.visiblesigns.de, montaža JL nastane nekaj podobnega "zataknilo domino" (Hiša iz kart lepljena)

 

 

Površinska napetost sila

Dosega moč enako težo manj kot miligrama na kvadratni centimeter, toda medsebojno vplivajo na desetine milijonov stebel in listov na hektar, samo, da premagajo ta sila bi bilo deset ton. V primeru, da na mestu, kjer sta objekte na dotik, ni samo vlaga, da je voda v njem rastline, vendar pa se kapljice rose ali dež, je pravica, dana v naslednjih dveh ganljivih stvari, ki jih sami na nekaj tisoč krat večje. Obstoj sile, ki jo je vložila v rastlinah je zaradi oprijema zaradi površinske napetosti vode, in lahko priložite med seboj, je mogoče prepričati preprost poskus, kot tudi, kako povečati oprijem s povečanjem vlažnosti.

 

Podobno kot listi, stebla in storži se držijo drug drugega, akcija površinske napetosti vode (Van der Waalsova sila), lahko ulov na sebi in ječmen brado z mikroskopskim trnkov.

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Igralec mora biti sposoben ustvariti v svojih rokah celotno vesolje. Laurence Olivier
Neumnost in lepote vedno dobro razumeli. B.Franklin

Ljudje mislijo, da velike prsi ženske naredi neumnega. V resnici je ravno nasprotno: obdarjenRita Rudnerženske moški neumni.

z