Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-anomalija, zrnje rast . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Anomalije zorenje
Vsak vzorec v zrnu je mogoče najti nekaj neenakomernega zorenja, zvite rastline
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 Boljše slad, ječmen, pivo, pivovarna, piva.

Najbolj zanimiv stavek v znanosti, ko se poroča o novih odkritij ni "Hura!" ampak "To je smešno ..."  I.Asimov
Znanost je najboljša zaščita proti zablod zastrupitve nastrojeným in praznoverja. A.Smith
Mlajši za starejše mislijo, da so neumni, ampak prej, da mlajši znanjem.  G.Chapman

Pridelka krogih , rastline krogi Anomalije zorenje

PagPh
Crop krogi so bili ustvarjeni izključno naravne sile, neločljivo spremljajo različne "nepojasnjenih" nepravilnosti. Med drugim na različne nepravilnosti glede povzroča rast in zorenje električne energije.

Predstavitev

Vsak vzorec v zrnu, je mogoče najti nekaj neenakomernega zorenja, prepletena rastlin, rastlin je gluha ušesa, rastline z nenormalno semena (deformiran, manjši, manj germinating). Lahko pa vsi raziskovalci do sedaj, ali dolge harcovníkům ankete pridelka krogih, ali naključnih obiskovalcev fotografiranje takšnih pojavov lepo zahvaljujem za svoje fotografije, skice, vrednotenja in jim povej, da je skoraj brez izjeme, so bili ocenjeni vse, vsaj s statističnega vidika , popolnoma neuporabna. Zavedati se moramo, da je število zrn semen, ki jih vsako leto pridobiva na svetu, je mogoče izraziti pod številko 10 vrsto 18 . To se je zgodilo, da nekdo nekje najde nekaj zvite seme še vedno selektivno izbere brez zadostnih objektivnih oblik naključnega izbora, na žalost, preveč pojasnjevalno vrednost ne. To bi bilo treba analizirati nekoliko statistično značilen vzorec, in zlasti izberite predmete v skladu s pravili rednega naključnega izbora.

 

Neenakost rast po strelo izpustov

Objektivno, je treba priznati, da je rast nepravilnost, seveda, v mestu, je bil ta udarila strela, res zgodilo. To in bolj proti nespremenjena mest. V neprizadetih območjih, seveda pa obstajajo prav tako prisotni, vendar v manjši meri. Skupno število rastlin v koruzno polje na 1 kvadratni kilometer, z okroglim 1000000000 (10 9 ), in števila semena, ki so pridelane na tem enega kvadratnega kilometra, je okoli 20 milijard dolarjev.

 

Boljše pivovarne, ječmen, viski, pivo, slad, pivo.

 

 

Stran v izdelavi

Nekateri delne informacije so na voljo, na primer medtem ko je na nekaterih strani s povzetkom. Ena izmed največjih doslej, je še posebej stran Crop Circles - razlaga . Druga relativno obsežne informacije so na voljo na povezave iz strani besedila . Obstajajo predvsem povezave do nekaterih objavljenih besedil. Prav tako nekateri prej neobjavljenih, ki je opredeljena kot dokazovanje, demo posnetkov. Drugi sklop nesortiranih besedila je tu . Besedila bodo seveda nenehno povečuje.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Snemanje doslej vzorec magnetnih polj vrstic v polju žita

Presenetljivo, zmedeno, šokantno in težko je verjeti, ampak tudi oko odprtju podobnost

Crop krogi - a linije polja evidenco o elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja razelektritev

Sedanja vrednost je blizu 10 6 milijonov - amper (znan šoli eksperimente 20-30 amperov)

 

  

Točni trenutek strela razrešnica pretok skozi koruznih stebel povzročil Tedaj so prinesli (ioniziran zrak, korona razrešnico) električni tok. So ti listi in drugi deli rastlin, ki se obnašajo kot kateri koli drugi dirigent in predstavljena v tak lastnosti elektromagnetnih trenutku.

 

To je bil verjetno eden največjih hoaxa in zabave, praktičnih šalah, ki ob Mati narava od tega več sto čudi človeštva, celo več tisoč let.

 

Pri omenjenih idej je mogoče ne strinjajo, lahko tudi protest proti njim, ampak to je res vse, in kaj storiti z njim ali proti njej lahko storim. Tako imenovani. postulat Jara Cimrman.

 

Bolje piva, pivovarne, ječmen, pivo, viski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Sodobna znanost ima veliko uporab, njen glavni namen pa je poskytutí pa podrobno razlago o napakah premožnih ljudi.  G.K.Chesterton
Dobro in slabo so samo besede. Vse je odvisno od vaših dejanj.
Domišljija je temelj mojega dela. Ostalo je oblikovala nekaj podobnega sci-fi. Jimi Hendrix
z