Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-žita-kronologija-podrobnosti . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Kronologija - Podrobnosti
Crop Circles - Preberi več

o shranjevanju , poškodbe, slabi žita

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

Težko je ugotoviti, kaj je oseba res prinaša srečo.  Kin Hubbard Revščina in bogastvo ni delal preveč. 
Tujci, člani parlamenta in ustave ščiti najbolj pijan. W.Rogers
Če je vaš poskus potrebuje statistika  E.Rutherford oceno, da je bolje, da se drugo.

Crop krogi , krogi pridelka

Kronologija - Podrobnosti

PagPh

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kronologija hrana , poškodbe, slabi žita - nadaljnje podrobnosti

Ta stran bo prikazala postopne spremembe v žitnih pridelkih, ki so se pojavile predvsem v bližini in okoli nekatere od opaženih periodičnih struktur (pridelka krogih). To je nekaj, kar zelo težko, vso dokumentacijo, ki je v tem smislu praktično nič, in lahko dobite bolj ali manj naključno. Vzrok za to je najpogostejša napaka, ki je obrnjena vse kroge obrezati raziskovalce, ki so dokumentirane predmet, in s tem, da si jih več. Ne zavedaš se, niti najmanj, da je predmet, ki se dokumentira, ob časovni (kronološki) razvoja do žetve. Čeprav so se nikoli ni uspelo ujeti dejanje že od samega začetka, je zelo zanimivo in kaj sledi potem ko se konča svoje dejavnosti. Kaj smo dokumentirali, je z vidika kronologije prej izjema kot pravilo, saj je cilj naj bi bil zelo hiter, verjetno zahvaljujoč verižni učinek in Butterfly Effect. To ne pomeni, da bo na mestu nič zgodilo, ali obratno. Nekatere spremembe se je mogoče opazovati do žetve.

 

Kot smo že omenili, da je dokumentacija mesto prevzela veliko večino "raziskovalci" ni mogoče z vidika kronologije izpeljati ničesar, saj je skoraj v načelu ne bi obiskali še enkrat. Ampak, na srečo, je treba uporabiti bolj ali manj naključno pojav, da so bile nekatere slike so dokumentirali pojav, ki ga zajame lovce različnih stalnih oblik v koruzo, je ob različnih časih.

 

Edina izjema od pravila, so našteti tiste primere, kjer je nekaj časa po zaključku oblik - pribyde nekatere druge dele. V tem primeru bodo videli nekaj "oglednike", da bi bilo primerno dvigniti pérdele udobnih stolov in pojdite ustrelil predmet znova.

 

Čeprav je takoj naleteli drugo veliko napako , da bi se kateri koli Fotograf WORLDWIDE V NOBENEM PRIMERU NE privoščiti . To je zelo žalostno dejstvo, da so ujeli slike (objavljen na svojih spletnih straneh) niso vedno označeni z datumom nikoli ni slike, vendar datum (verjetno) pojav vzorcev. Po nekaterih parametrov EXIF, kjer je to mogoče, med drugim, datum, tobogan lahko ohrani, zagotovo ni vredno preiskave. EXIF je samodejno dodeljena vsaki sliki, posneti z absolutno digitalno napravo, ki vsebuje zelo veliko podrobnosti o podobi (datum in čas izpostavljenosti, vrsto naprave) in redne procese prilagajanja ni mogoče znebiti njega. Zelo verjetno je, da so vsi dokumentarni Circles Crop pojav sploh ne vedo, da takšna stvar obstaja, in če je tako, skrivnostnih razlogov je vsaka slika odstranjena, saj se trudi biti bolj skrivnosten kot skrivnostni grad v Karpatih. Treba je torej popolnoma od vseh dokumentarnih Circles Crop pojav vprašati, ali so ti podatki lahko v svoje obstoječe spletne podatkovne baze dodatka. Vsaj to je edini in najpomembnejši, dejanski datum posnetka. Informativna vrednost njihovih spletnih straneh, bi ga takoj povečala ocenjena najmanj 10.000%.

 

Pozitivna izjema od tega pravila je Klaus Leidorf. Edini vzrok za to dejstvo, da je povsem razumljivo, da je še posebej gospod Fotograf  Klaus Leidorf, izjemen strokovnjak na področju, zlasti aerofotografija. Fotografije vzorci zrnja za njega praktično samo stranski produkt.

 

Kljub težavam so lahko včasih, vendar bolj redko, podobno opazko, da bi. Včasih se zgodi, da so moji fotografski dogodki raziskovalci potekajo ob različnih časih. Čeprav je dejanski datum na fotografiji je iz njihove spletne strani nikoli ne veš, kot že omenjeno, vsaj približno kaj se lahko oceni z uporabo pogoja rastlin. Taki primeri bodo predstavljeni tukaj.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

On ne ve ničesar in mislijo, da vedo vse. To je jasno  GBShaw idealna za politično kariero.
Zakoni fizike more pojasniti  A.Einstein natakarico.
Mnogi ljudje zamudili veliko priložnost, saj je umrla TAEdison v kombinezone in je videti kot delo.
108
z