Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje napovedi . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Crop Circles-napoved
Napovedati, kje in kdaj pridelka krogih se zdi skoraj nemogoče. Za katerega se zdi, da ugotovi, mogoče.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

Znanstvenik samo ljubi resnico same ljubezni do nje, ali je lahko kjerkoli. Luther Burbank
Napovedovanje je zelo težko, še posebej, če gre za pokrivanje prihodnost.  N. Bohr
Znanost ne bo rešila en problem, ne da bi takoj 10 drugi pa ne.         G. B. Shaw

Pridelka krogih , rastlinski krogi napovedujejo možnosti

PagPh
Ta stran bo opisala nekaj možnosti napovedovanja (ne) z (ne) rednimi vzorci v prihodnosti. Tam bo še posebej izrazito napovedi, ki spremlja pojave, ki morajo biti na voljo v vsakem trenutku v prihodnosti v zvezi z odkritjem vzorcev v zrnju potrdi ali zavrne.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Na tej spletni strani boste našli napovedi o tem, kdaj in kje so ti krogi pojavljajo

Oni so tukaj, ampak iskanje napovedi, ki izhajajo iz različnih stališčih, ti napovedovali, neprecenljivo pomočniki znanost in raziskave (in osnovna) . Nekatere njihove oblike se lahko imenuje tudi napovedi, vendar pa napovedi so precej primerna. Kaj je to?

 

V bistvu, napoved je oblika napoved, ki temelji na eni od oblik objektivno ugotovitev, zaradi česar je mogoče priti do sklepa. Zato je brez prevar in fantazij, izražene záhadologickými različnih "Zmogljivosti", ki so skoraj brez izjeme eno skupno stvar: ne more biti v nobenem primeru sploh ne potrditi ne zanikati. temeljno načelo vsakega znanstvenega raziskovanja - načelo preverljivosti preverljivost in Falsifiability. Na primer, eden od najbolj priljubljenih záhadologických teorij - Crop krogi so tujci: To ni mogoče potrditi, ali preveriti - tujci niso nikoli videl. Prav tako je to sploh mogoče, da bi ovrgli ali ponarediti - alias mmimozemšťany tujci ni mogoče zapeljati vsako nepojasnjene pojav.

 

Vse te in druge podobne teorije, zato záhadologové po vsem svetu lahko vsi skupaj držijo na svojem záhadologických rit.

 

Tu bo izrazito napoved vsi, brez izjeme, ki temeljijo na preverljivih logičnih predpostavkah, in ne preprečujejo, da bi v katerem koli trenutku v prihodnosti na kakršenkoli način potrdil, zavrnjeni, ali obratno.

 

Napoved se lahko naknadno preveri, in sicer z uporabo njihove uporabe na primere, ki so se že zgodili v preteklosti, in preveriti, ali so bili ti primeri potrdi ali ovrže.

 

Napoved številka 1

Originalni Circles Crop nikoli ne bo pojavil na mestu, kjer ni bilo pred tem pa so nevihte, bolj natančno, kjer je strela razrešnico zamudil polje na točno mesto, kjer se je kasneje pojavil z obroči ali drugih rednih oblik.

 

Če rečemo, da so resnično Circles Crop nastajajo strele razrešnico, ni mogoče ločiti od predhodnega napovedovanja spremljevalni pojav. Vsakdo, ki si želi, da bi ovrgli tak zahtevek ima možnost. Čeprav bi moral res potruditi, a možnost obstaja. Kakorkoli že, to je povsem nepristranski pojav, ki se lahko v celoti celoti potrditi ali ovreči, in obstaja kar objektivna tehnična sredstva, da bi bilo to mogoče.

 

Drugi, dodatni ali pridobljene formulacija: Originalni Circles Crop, ki rastejo samo tam, kjer je točno na tem mestu, je bilo področje prizadela razelektritev. Nikoli ne bodo odkrili pred prvo nevihto spomladi ali nevihta nekje, kjer je ni bilo prav, če polje ni počutil strela razrešnico. nekaj podobnega krogu Crop se lahko pojavijo v zimskih pridelkov po neurju v zimskem času.

 

Napoved # 2

Stebla v trenutku resnično kroga Crop nikoli nepolehnou (ne zvijajte ročke od tal), zaradi dejstva, da so natančno opredeljena, za nekaj časa povsem na neki točki je bila osredotočena lokalno mehansko ali katera koli druga sila. Vzorec je bil ustvarjen v njih dolgo časa nazaj in poléhají , bend stebla do tal le, če je bilo ustvarjeno škodo in kasnejšo Spodkopavanju pecljev. Polehňa (zvita stebla do tal), samo zaradi dejstva, da bo oslabljena jih. Strogo gledano, tako oslabljena, da lahko polehnout (stebla lok na tla) zaradi precej šibkejše sile, ki se zdravi Preispoljan slamice lahko prenesejo brez kakršnih koli težav. Zdrave, nepoškodovano in nedotaknjeno stebla več kot 100-krat močnejše in trajnejše, lahko prenesejo večje sile 100x.

 

Slamice v lokaciji vzorcev bo tako oslabljena, da ni nujno, da opravlja svojo težo. Večina od njih pa lahko dela precej višje sile (kombinirana teža skupek več stebel, Domino Effect , slama teža povečala za več kot dvakrat vlago iz rosa ali dež, začasni učinek zračnega toka.

 

Šibki so stebla vzorce, ki jih je mogoče preveriti z mehanskimi testi in je slabitev slamic kaj zgodi (se bo zgodilo), na vsak vložen , ki leži na tleh žita na svetu in popolnoma nepravilna. To je sploščen , ki leži na tleh še istega razloga tudi popuščanje prehod električne energije, dobavljene v kraju razelektritev, v nekaterih primerih, tudi indukcijsko.

 

Napoved številka 3

V primeru, da bo odkrita dovolj zgodaj, ko strele odvajanja, ki je ustvaril, bo mogoče na kateri koli točki Crop Circles termična tipala za zaznavanje in preverjanje prisotnosti takega preostalo energijo iz električnega naboja, shranjenih v podzemnih začasno shranjeni v obliki toplote. V bodo bolj napredno fazo raziskave identificirajo z uporabo toplotne imagers kmalu po neurju na terenu, ki jo je udarila strela, zato je večja verjetnost, da te žitarice Polehňa , upognjene zalezuje površja Zemlje. Poleg tega obstajajo tudi drugi načini, da ugotovite, če udarila strela, z natančnostjo do deset metrov, in fotogrametrijo bi nekaj takega na najbližji centimeter.

 

Napoved številka 4

Prej ali slej bo fotografsko ujeti strele, ki udari točno na mestu, kjer je ustvaril s pravilnim vzorcem v zrnih. To je najbolj verjetno, da se zgodi v dobre stare Anglije. Da bi spodbudili prizadevanja stormchaserů je odprt na tej točki, da:

1. strele fotograf, ki je uspešno zabeležili strele razrešnice, ki je zadel v polje koruze, kje posledično kasneje redno vzorec naokrog, bo bogato nagrajen .

Poleg neminljivo slavo, da so prvi na svetu, ki se je nekaj podobnega uspešno dobi v roke avtorju to sporočilo vrečko črvov (sladkarije), in na desni strani, je ponaredek podpis avtorja tega članka, prilepili črke od vystříhaných pravic Red. Stormchaseři vsega sveta, združite se!

 

Fotografiranje strele izpustov ukvarja s številnimi strokovnjaki po vsem svetu. Glej, na primer, Google (stormtrackers, stormchasers). To je podpolje obresti, spremljanje skrajni vremenski pojavi. Nekateri od njih so celo vodijo fotografiranje z bliskavico in gledal kot popolnoma prednost, glavni interes. Poleg teh pa je opazovanje, merjenje, dokumentacija, nadzor in evidence, ki se ukvarjajo z ekstremnim vremenskim tudi en zelo formalno znanstveno disciplino, imenovano Hidrometeorološkega.

 

Napoved številka 5

V primeru, da bo odkrita dovolj zgodaj, ko strele odvajanja, ki je ustvaril, bo lokacija nekaterih pridelka krogih ali drugih rednih oblik jasno kvantitativno in kvalitativno odkritih in preveri povečane koncentracije je zelo nevarno, celo smrtonosne kemikalije. Predvsem CO2 , CO, in verjetno mnogi drugi, veliko slabše (HCN), nekatere organske zelo nevarne kemikalije. Mogoče silicijeve spojine, organofosfati (vendar ne izvirajo iz herbicidov in pesticidov rastlinskih čistilnih)

 

 

6. V krajih z običajno polehlým , stebla ukrivljene rastlin koruze na zemlji je mogoče najti popolnoma nerazpoznavni značilnosti, kot v vzorcih. Ali v bližini pravilnih oblik ali v veliki oddaljenosti od njih, ali na mestih, kjer se je po vsi redni vzorci, žita krogi, niti spomeniki.

 

 

7. Napoved: Če ne zapustijo takoj in brezpogojno bo krog nosilci njegovih nesmiselnih ukrepov prej ali slej eden od njih je na voljo na prizorišču ubili razelektritev, edina prava in zakonita avtor Crop Circles. So bili opozorjeni.

 

 

 

mogoče razviti nekaj podobnega delnega svetovnih krogih napovedjo pridelka - nikoli in nikjer drugje od kraja, kjer so nevihte in močno zasvetil in se pojavljajo predvsem v bližini umetnih in naravnih palice strele - el vrstice, ang. omrežja, gnoja, drevesa, grmičevje, viri podzemnih voda

 

(Tudi v fiziki), vendar je verjetno, da je najbolje, če ne bomo poskušali izumiti različne sranja. Ko samo naravo namesto "lahko" ali dopust, sposobnost, da ustvarite različne redno in fraktalne strukture. Ona je včasih sam pove, kako je v resnici počne. Če imamo malo sreče, morda nekateri od nas svoje sposobnosti za uspeh v matematično modelirali z uporabo nekaterih simulacijskih programov. Za začetek bo povsem zadostuje pojasnilo nekaterih malenkost, neločljivo spremlja podatke, pretekle in prihodnje (parcialni odvod napoved, ki spremlja pojave)

 

8. Elektromagnetika

 

9. Statično

Zraven napovedi: elektromagnetizma, statične elektrike. Napovejte, nekaj, kar je že dolgo znano, je nepošteno in nepravično, bi Mirek Dusina. Ampak tisti záhadologům hlúpúčkým bil tisti njihov pol prazen nekoga vyklepaných makoviček je posuta, ko ni mogel priti, da se povežete. (... Uman ... Lightning Razrešnica ...), je bilo dovolj, da sem vprašal. Človek je najbolj "strokovnjaki" iz vsega sveta, ki radi sami ščit "znanje" od svojih raziskav malo žal. Vendar pa je na žalost le potrditev, da se ne bo nikoli motilo preučevanje literature. V tem primeru res ni bilo treba ukvarjati. Stran 7 res začetek knjige.

 

"Ali lahko kdorkoli napovedati svoj videz" - več kot 1 Nemogoče je napovedati, kdaj natančno, kje in kaj številke na področjih, ki se pojavi. Namesto tega je mogoče predvideti število neločljivo spremljevalnih pojavov, ki bo odkritje vzorcev pred spremljati in slediti. Prav tako je zelo enostavno razložiti, zakaj. Vsi ti pojavi, ki imajo en sam skupni lastnino. Absolutno neločljivi uvršča med pojave, nerazdružljivo povezana s strelo razrešnice. Tako je mogoče napovedati dokaj natančno, kaj se je dogajalo v zvezi z odkritjem ti originalne Crop Circles v prihodnosti kjerkoli na svetu, poteka v njihovem imenu, kakšen je njihov kraj odkritja bodo našli in zakaj.

 

10. Lažna z indukcijo - majhni krogi

 

11th Počeni kamni, Fulgurity (kot tudi druge kamne dokazano vplivajo izpusti strele energije, izpusti in učinki na tla), in na splošno - posledice energije za podelitev razrešnice o kmetijskih zemljiščih

 

12. črte v zrnju -) naravnost - več cevi in vodenje ... b) se proge za traktor in med gostoto sejanja natančno določiti, in če gre kaj narobe, kot rastline rastejo iz vode, zelo enakomerno in brez nastanitve , poškodbe, slabi. Strele pretok v polju, vendar gre dovolj slabo, "zasajene v polje" število škodljivih kemikalij. Naprave za nekaj tednov, preden je zrasla prav v skladu s količino hranil v tleh, in če strele prišlo do izpustov na področju, bi po njihovem zelo redno omrežja razdeli med njimi hranili točno tisto, kar potrebujejo. Po Zmage bliskavico, vendar so rastline velika poškodovano območje in električne energije prihaja do njih v glavnem skozi skladbe po traktorja in je tako enakomerno porazdeljena na velikem območju. Večina rastlin so poškodovani, električno energijo, ki ste jo dobili z obeh strani, v sredini med tire. Rastline so nato poskušal znebiti neprimernih kemikalij, in kjer so najbolj, so uspeli najhujše. Agronomija, kolobarjenje, gnojenje, obdelovanje, sejanje gostote - vse je izračunan na podlagi najvišjih donosov in da je čas testiralo, se tako nenehno gojijo nove sorte. c) krive nahaja nad podzemnimi objekti - če so izkopali, jih lahko večkrat nahaja

 

13. "Pin luknje"

 

 

 

Poginule živali

 

Dopolnitev in razširitev vzorcev v daljšem časovnem obdobju, navaja, pred polog , upogibanje stebla do tal

 

Polopredikce - priznava možnost okvare:

Znani kitajski simbol Yin - Yang, Yin - Yang prihaja iz opazovanj pridelka krogih in izvlečete oblike v antiki. To je skoraj nemogoče, da bi lahko bilo drugače. Prej ali slej bo mogoče potrditi, da je pogled iz študij gradiva datoteke. To ne bo, medtem ko je v pravem pomenu besedne pisnega gradiva papir evidence, vendar ta evidenca vklesan v kamen. Samo gledam. Morda bo v prihodnosti mogoče dokazati, da v času drugega postopka, odrejenih eksplozij, v katerem je najverjetneje spada v enem mestu pozitivno (jing) in drugi negativni (jang) strela praznjenje (večReturn Stroke, Na voljo so tudi bipolarna strela), lahko okoli njih, da ustvarjajo takšne visoke hitrosti vrtincev zraka, zlasti vrste elektromagnetnih polj, ki jih lahko ustvarite podoben vzorec.

----

 

 

-----------------------------------------------

 

2. del

 

 

 

Ali je mogoče predvideti oblikovanje pravih krogih pridelka?

Do neke mere da, čeprav seveda ni ravno ..

Predvsem pa je mogoče napovedati, kdaj in kje se pojavi. Nikoli ne pojavi, če ni bilo neurje, in polje je zadela strela. Seveda, ampak bolj pogosto pojavlja v krajih te kulture sploščene , ki leži na tleh, popolnoma nepravilno. Po vsem svetu, je ocenjen na približno 1.000.000 krat število primerov in območij, kot so te v rednih vzorcev. Približno 10% vseh posejanih letno. Če se med "pristanek", učinek električnega udara, ogromno energije, površina polje verjetno bolj ali manj težko opredeliti in precej naključno prepletanje okoliščin, lahko ustvarite običajnega vzorca.

 

Grain skoraj nikoli nepolehne (ne zvijajte ročke od tal), takoj po udaru odvajanja, ali obratno. To je tudi eden od najbolj pomembnih dejstev, da morebitna raziskovalci vloženi , ki leži na tleh zrna najbolj zamenjati. Ali je samozvani raziskovalci, "záhadology" razno žigosanje, Ufologija, ali, nasprotno, posamezniki, ki bi radi, da bi poskušali to vprašanje obravnavati malo v smislu prave znanosti ali raziskave. Real znanstveniki in raziskovalci namenjen za raziskave o problemih, ampak le s precejšnjo zamudo, saj so njihove raziskave z različnimi "strokovnjaki" imenovan záhadologové, ufologists in posameznikov, ki se posvečajo različnim pavědám pseudovědám grozen način diskreditirali. Za vse to je poleg avtorjev različnih oblik začeli poročati različne noro posameznikov, R & R, ki je lahko morebitna resna raziskave na tem področju še veliko več osramočen. Lahko bi rekli, to nadaljnje resne raziskave na tem področju, je le udarila drugo, skoraj dokončno žebelj v krsto. Nekateri drugi posamezniki, nato pa zaradi dejstva, da so njihove bolne možgane niso mogli transpotrovat druge informacije, razen, da so vsi Crop krogi so delo ljudi, res je nekaj zelo dragih vzorci proizvedeni.

 

Dejstvo, da je zrno Polehňa , ukrivljene ročke na tla, veliko kasneje, kot je bilo škodno dejanje mu povzroča, se lahko imenuje "Naravni Mimika". Veliko več podrobnosti o približnem času in zaporedje dogodkov, ki so vodili do vložitve , upogibanje v stebel koruze na zemlji, ki se nahaja na spletni strani kronologiji .

 

Včasih, hrana , upogibanje stebla do tal zrn poteka tako lepem vremenu, kaj bodo kmetje lahko predstavljaš za njeno gojenje. Neurje, ki je bil že pred nekaj tedni sem bil v tem času večinoma nihče niti ne spomni. Nasprotno, takoj po neurju med bežen pregled zrnja ne zdi, da se ni nič zgodilo z njim, in ne toča ni padla. Ampak samo kmalu po neurju je bilo v resnici velik apartma , škoda, oslabilo, "kuha", vsaj v razponu od deset metrov od kraja, kjer je udarila strela, včasih pa še dlje. Rastline, ne pa nekaj dni po prehodu električnega toka, včasih celo samo verjetno povzročil, so videti, kot da bi na videz skoraj nič zgodilo. Tudi, ko so šli skozi tako veliko električne energije, ki je takoj in varno ubil.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Jaz ponavadi podedovanega alkoholizma, vendar sem kmalu ugotovila, da je ročaj. Vedno sem svetoval ljudem, ki so poznali o problemu veliko več kot jaz. L. Minnelli
Čas za ukrepanje je zdaj. Nikoli ni prepozno, da storiti ničesar. A. de Saint-Exupery
Nevednost ni nikoli boljši od znanja. E. Fermi
pz