Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje domino efekt . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Domino Effect
Paketi iz rastlin, ki so med zadnjimi silami podpirajo drug drugega, se topples na tla, kot domine
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

Španija ni Grčija, ampak tudi zato, tržni boji domino efektu (Todanoticia.com)
Brez dodatnega financiranja, lahko Grčija odpisati nekatere dolgove, ki lahko ustvarijo domino efekt v državah, kot so Španija, Italija in Portugalska
Evropa ne sme podcenjevati domino efektLahko zaženete dolžniške krize v Grčiji.  Evangelos Venizelos

Pridelka krogih , rastline krogi Učinki Domino Effect

PagPh
Verižni učinek je verjetno eden glavnih razlogov, zakaj zrnje oblika včasih zgodi tako hitro, v okviru minutah ali največ deset minut do ur. Záhadologové prestrašeni Citati in pobegniti kot miši.

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Predstavitev

V določenem času po tem, ko so strele izpusti ustvarjen na prizadetih območjih oslabljenih skupine rastlin, ki so večinoma še vedno stoji, kot je podrobneje opisano na strani, ki opisuje učinke površinske napetosti vode . Ko potencialna energija in kot skupine premaga neko silo, ki jo ohranja pokonci, ne traja več kot nekaj sekund do procesa, v katerem topples na tla. Vendar ščetke z enim ali več drugimi, ki se topples na tla na podoben način, kot veljajo za strukturo zemlje zgradili domin - povezani z efektom domin zgodi. Ampak zato, ker lahko ena skupina povzroči njegov padec (v povprečju) več kot eno sekanje naslednje (po ocenah 1,2-1,3), lahko celo primerjajo posledična reakcija pojav verige (jedrskega, kemičnega verižno reakcijo, je veliko bolj preprosto kot domino efekta, Na primer, radikalske reakcije, polimerizacija verige)

 

Eden od razlogov, zakaj so včasih zanimive svežnji stebla do nerazumljivo zložena po sebi, bi verjetno lahko domino efekt. Ustreza nekaj zelo redka, vendar nepreverjenih pričevanjih ljudi, ki dejansko lastne oči videl vzorec. Njihov opis je situacija v tem primeru popisovanýmni teoretične predpostavke v praksi razmeroma redek. Spet pa je treba ponovno poudariti, da je dejanska vzpostavitev oblik, izpostavitvi v večini primerov že nekaj tednov prej in so gledali kot končni učinek, ko se je po dolgem obdobju postopnega upadanja pridelka slamic dokončno sesul na tla.

 

Casual opazovalci z odprtim pesta ustih usta

Če tak postopek traja le nekaj minut in se nato naključnih opazovalcev z odprtim pesta ustih je povsem logično, da jih ni mogoče celo kaj se v resnici dogaja in kaj predvideni zgodbo pred njim. Očitno je, da ne moreš niti pridruži tekoči zgodbo z nevihto, ki je bil za mesec dni ali več.

 

Učinek povívajícího větérku

(Wild vetrovi - Jaz jih imam!)

Drug pojav, ki priložnostno opazovalci očitno ne razumemo (in ni čudno, da so), je vtis, kot da so skupki zrn preselil kácejícími skrivnostni vihar, zaradi česar se dviga prah, in ki se zdi, kot je bila ustvarjena vse. Vendar pa je treba poudariti zlasti, da v primeru oblik, ki so sestavljeni iz več krogov s premerom več kot 10 metrov, je menil, da je razlog relativno hitro stotine kilogramov materiala, iz povprečno 50 cm v primeru morda rozlehlejšího oblike lahko tudi do nekaj ton. Tako hiter pretok materiala je imela nekaj vzrokov zračnih vrtincev. Lahko pohubu na stotine kubičnih metrov hitrost zraka približno 5 do 10 kilometrov na uro ali več. V vseh oblaki vrtinči prah, ki se gibljejo nekaj krajev, kjer zrna štejejo v zemljo. Tudi zato, ker so začasno ustvarjene "domine" zrna (glej Vpliv površinske napetosti vode) postavi v krog res, ali v smeri urnega kazalca ali nasprotni smeri urnega kazalca, bi pretok zraka, ki jih povzroča njih res skoraj neizogibno bi prav spomnim, se obnašajo kot pravi krogu vihar . Vsakdo nekaj podobnega gledal dogodek, se lahko zares šteje nadnaravni pojav.

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htmle.htm (odlomki prevedena v češčino)

 

Zgodbe in dejstva o pridelka krogih

Obstaja približno dva ducata priče oblikovanje pridelka krogih. Vse opisujejo podoben potek, nevidna sila prihaja od nikoder v sicer mirnem stanju in se sklonil k zemlji koruze v nekaj sekundah, kot če bi s presenetljivo sile -, vendar še vedno leži v zrnju najdemo le manjše poškodbe. Tudi opisani so podobni tornadi veri, svetlobnih učinkov in visokim glasom žvižganje zvoki (*) .

 

 

Biološke spremembe

Oblikovanje pridelka krogih so pogosto najdemo na področju oljne ogrščice. Ta rastlina ima doslednost podobno kot zelena (**) . Če je pecelj upognjena več kot 45 stopinj, se zlomijo. Vendar so "pravi" ("pristen") formacije krog pridelkov so se zviti izvira do 90 stopinj. Št botanik niti noben drug znanstvenik ne zna pojasniti, kaj, ali posnemajo vsak poskus. (***)

 

(*) svetlobnih učinkov in zvokov, ki so ali bodo veliko večji meri razložen na strani ali podpodročjih anomalije

 

(**) v zgodnji fazi rasti, kasneje pa še veliko večji in močnejši, veliko premer stebla nad 10 mm, kot so sončnice, in daljši čas pred spravilom tvori zelo gosto, zapletena in skoraj neprehodno grmovje, in bi človek brez mačeto lahko premikate samo po nekaj deset metrih na uro in se lahko premaga le Shearer, opomba JL

 

(***) 9. oktober 2011 Poskusi s prehodom električnega toka skozi ogrščice za setev rastlin (poletje 2011 za krompir, zeleno gnojenje). Rezultati naj bi prišlo v nekaj dneh. Poskus ni bil uspešen, so bile rastline prečka med traktorja gnojenja z gnojem. Ni važno, bo poskus kasneje ponovi.

 

Nekatere druge razlike, oljna repica

Zaradi različnih mehanskih gradnjo posilstva v svojem Domino učinek verjetno ne uporablja v obsegu, ali pa še bolj, ampak na drugačen način. V nasprotju s tem pa se bo razlika v barvi med cvetenjem lahko vzorci pojavil v polni podobi slavo zelene na rumenem ozadju (zaradi zamud pri rasti in cvetenju, rastlin, ki jih elektriko), kasneje pa v negativni obliki rumenega slike na zelenem ozadju, ko neprizadeta območja že zbledela nazaj v zeleno in vplival šele začenjajo rumenimi cvetovi. Tako barvno sliko lahko pojavijo brez vložitve , upogibanje ročke na tla, ali pa že dolgo pred njim. Posilstvo, je verjetno možno, da v vzorcu ne sme niti polehnout (stebla lok na tla), le da spremenite svojo predstavo v času cvetenja rastlin ali stagnacija rasti. Seveda obstajajo področja, o posilstvu sploščen , ki leži na tleh, na tleh, vendar se v tem primeru šteje, počasi (ali prehitro) zapleten masa rastlin naenkrat, ne pa količin. Na tla, rastline posiliti upogibanje skoraj hkrati, kot razmeroma stalne, vendar oslabljen goščavi. Prav tako se lahko včasih zgodi, da rastline Polehňa , ukrivljene stebla do tal nato po geometrijske oblike Najprej se prikaže v času cvetenja. Včasih tudi, da je šele potem, ko lahko odkvetení začeli močno kažejo razlike v rasti - prizadete rastline in poškodovala električno energijo dosegla občutno nižje postave, lahko gredo do deset odstotkov.

 

 

Redki pojavi v tekočem žita (Poaceae)

Pšenica, ječmen, rž, oves, tritikala

Nasprotno, čeprav zelo redko, včasih se pojavi v obliki zrn, ki niso sploščene , ki leži na tleh, samo tiste rastline imajo nižjo rast. To se na primer zgodi, ko strela udari razrešnice polje samo po razmnoževanje, ali celo med njim. Rastline, ki so bile hit, ampak preživela, pokazati bistveno manjše rasti. Seveda, vegetacija na območju vpliva precej tanjši, saj strele preživi skoraj vse rastline. Uporabi sliko iz Kanade. Rastline ne morejo polehnout (stebla bend na tla), ker takrat ni bilo strele, in njihova tkiva, ki lahko vplivajo in slabi potekajo tokovi. Razstava nižjo rast, saj zemlja vsebuje kemikalije, ki so se pojavile po strelo izpustov, ki ne smejo biti upravičeni vsi, tako da je delno zaostajanje rasti. Zato je tudi možno, da bi udar strele, ki je povzročil podobne učinke pojavijo pred vyklíčením ali celo pred sajenjem.

 

 

Rafiniranje oblike

Ena izmed najbolj verjetnih posledic domino učinek je lahko zelo pomembno izboljšati obliko posledičnih oblikah, kot so krogi, pa tudi druge oblike. To bo prikazano na preprost model - ne zelo natančen krog.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Grčija je iz Evrope 110.000.000.000 dolarjev bailout, ki nikoli povrniti. Kosti Domina verjetno že zdavnaj začel nagibati. Ljudje, ki stojijo na in tik pod njo že dolgo ne bodo mogli uresničiti. V prvem mestu Šarkézy Gospod in gospa Merkel, ki so jo povzročile same njihovega propada, saj odločno plazenje.
z